...Z jemně nakrájené šunky v 100% recyklovatelném skleněném obalu. Díky svému inovativnímu konceptu se šunka uchovává při pokojové teplotě po dobu 3 měsíců. Vyrobeno v naší dílně v Laissacu, v Aveyronu, šunka respektuje tradiční řemeslné dovednosti našich předků a obsahuje pouze 3 ingredience: šunku, sůl z Guérande a pepř Kampot IGP z Kambodže, jeden z nejlepších pepřů na světě! Sušené maso, šunka...
...JAMBON DE BAYONNE IGP 9 a 12 měsíců
Jambon de Bayonne IGP 9 a 12 měsíců zrání. Naše šunky jsou často oceněny v Paříži. Proto si můžete být jisti, že ucítíte skutečný chuťový rozdíl oproti tradičním jambonům IGP Bayonne, které jsou běžně dostupné na trhu. kus 5 až 6 kg. Šunky de Bayonne jsou tradičně soleny solí z Salies de Béarn, aby získaly IGP. Tato sůl je zemní sůl z Pyrenejí a nikoli mořská...
...CHARCUTERIE
Z Francie, Španělska nebo Itálie nabízí Le Delas široký výběr uzenin: od slavného celého Pata Negra po plátky šunky připravené k použití, nemluvě o terinách, klobásách a dalších vařených nebo uzených masných výrobcích...
...Brunet a tvrdý, sušený na slunci, tento květový pupen hřebíčku je koření s pikantní a horkou chutí.
Použití hřebíčku v kuchyni:
Hřebíček se používá k ochucení šunky, pomerančů nebo cibule. Ale také se hodí k dochucení mnoha pokrmů. Je to ideální koření pro vaše uzeniny, sýry, zeleninu a pečivo. Velmi dobře se kombinuje s skořicí nebo muškátovým oříškem.
Přínosy hřebíčku:
Hřebíček se používá k...
... paštika, rillette, hure, baskický krvavý pudink, konfitované klobásy a konfit z vepřového masa Ibaïona) a zvěřiny (teriny z králíka, teriny z divočáka a salmis z holubice). Nakonec, uzeniny Mayté vyrábějí nezbytné baskické recepty jako axoa, piperade a baskické dršťky, stejně jako recepty jako cassoulet nebo hovězí bourguignon.
Založena v roce 1956, společnost OBERTI se specializuje na uzeninya sušené maso. S 60 lety zkušeností OBERTI kombinuje řemeslné dovednosti, tradiční recepty a moderní vybavení. Maso používané k výrobě uzenin a sušeného masa pochází z kvalitních regionálních zdrojů. Společnost vyrábí a nabízí klobásy, coppa, slaninu, solené a sušené šunky atd.
Maison Alpin La Salaison rodinná Maison Alpin vyrábí a distribuuje produkty z regionu Savojsko již více než 30 let v Amancy v Haute-Savoie. Online prodej: řemeslně vyráběné uzeniny, sušené klobásy, klobásy, dioty, sušené šunkya kvalitní vepřové maso online. V Maison Alpin chceme, aby vám v jedné soustě odhalil pravou chuť savojské duše. Ani víc, ani míň. Není potřeba velkých slov, abychom...
... měsících zrání odhalují svou subtilnost.
KLOBÁSY
Dáváme si záležet na výběru nejlepších kusů pro výrobu našich klobás. Pocházejí z plece, břicha nebo šunky prasat, převážně z Auvergne nebo Rhône-Alpes, každé vybrané maso vstupuje do promyšlené směsi. Tím zajišťujeme charakter jemnosti a aromatické síly každého našeho receptu.
Pletení do přírodního střívka se provádí ručně.
... dokáže uspokojit veškeré potřeby profesionálů. Je bezkonkurenční v Evropě a umožňuje společnosti úspěšně se prosadit na mezinárodním trhu: kostkovače, mixéry, odstraňovače kůže, loupací stroje, formovače steaků, laboratorní mlýnky, míchací mlýnky, chladicí mlýnky, stroje na špízy, stroje na tatarský biftek, vakuové stroje, mixéry pro řezníky a uzenáře, hnětače s rameny, míchací hnětače, tlačítka, pily na kosti pro řezníky a uzenáře, kráječe sýrů, kráječe šunky, kráječe masa a kotlet.
...Ve své továrně v Nogent-sur-Oise vyrábí SALAISONS JOUVIN každoročně 2 700 tun výrobků na bázi vepřového masa s respektem k tradicím, aby nabídly jedinečnou chuť a splnily požadavky největších distributorů.
Specialista na francouzský chorizo, tato produkce "Vyrobeno ve Francii" vepřové uzeniny podléhá neustálé kontrole kvality. Vyrobené v naší továrně v Nogent-sur-Oise, naše chorizo Vyrobeno ve...
Společnost PIERRE OTEIZA vyrábí regionální potraviny. Nabízíme šunky, bůčky, kachní prsa, klobásy, chorizo, garbury, krémové polévky, foie gras, rillette, paštiky, konfitované pokrmy, cassoulet, sýry a víno. Naše produkty distribuujeme ve Francii a na export.
SA SALAISONS PYRENEENNES je společnost specializující se na výrobu výjimečných šunek.
Salaisons Pyrénéennes uplatňují autentické know-how při výrobě šunek a výjimečných salámů. Stejně jako u velkých vín, tyto salámy jsou vyráběny z chovu kvalitního „odrůdy“: certifikovaného bílého prasete z Jihozápadu.
Produkty pocházející z „odrůdy“ bílého prasete jsou prezentovány pod značkou „SALAISONS PYRENEENNES“.
... surovin, sledovatelnosti produktů a našem průmyslovém know-how. Naše produkty jsou přímo inspirovány recepty z regionu Bresse a vyráběny s pečlivě vybranými ingrediencemi. Vyrábíme šunky, černé a bílé klobásy a mnoho dalších uzenářských výrobků, jako jsou hlavy sýrů, Bressan civiers, vařené klobásy z Lyonu nebo andouillettes.