Francie, Laissac
...Z jemně nakrájené šunky v 100% recyklovatelném skleněném obalu. Díky svému inovativnímu konceptu se šunka uchovává při pokojové teplotě po dobu 3 měsíců. Vyrobeno v naší dílně v Laissacu, v Aveyronu, šunka respektuje tradiční řemeslné dovednosti našich předků a obsahuje pouze 3 ingredience: šunku, sůl z Guérande a pepř Kampot IGP z Kambodže, jeden z nejlepších pepřů na světě! Sušené maso, šunka...
Portfolio (29)
Francie, Auros
...JAMBON DE BAYONNE IGP 9 a 12 měsíců Jambon de Bayonne IGP 9 a 12 měsíců zrání. Naše šunky jsou často oceněny v Paříži. Proto si můžete být jisti, že ucítíte skutečný chuťový rozdíl oproti tradičním jambonům IGP Bayonne, které jsou běžně dostupné na trhu. kus 5 až 6 kg. Šunky de Bayonne jsou tradičně soleny solí z Salies de Béarn, aby získaly IGP. Tato sůl je zemní sůl z Pyrenejí a nikoli mořská...
Portfolio (31)
Francie, Rungis Cedex
...CHARCUTERIE Z Francie, Španělska nebo Itálie nabízí Le Delas široký výběr uzenin: od slavného celého Pata Negra po plátky šunky připravené k použití, nemluvě o terinách, klobásách a dalších vařených nebo uzených masných výrobcích...
Portfolio (10)
Francie, Carquefou
...Čerstvé balené maso: - Chipolaty přírodní X6 - Chipolaty 2X2 krájené - Klobásy X4 - Uzené klobásy X2 - Frankfurtské klobásy X4 - Klobásy 2X1 krájené - Bílý jelítek X2 - Černý jelítek X2 - Přírodní slanina - Uzená slanina - Šunky na kost X3 plátky - Uzená šunka na grilování X2 plátky - Pečeně plátek - Šunka z Vendée X4 plátky - Paštika z jater plátek - Venkovní paštika plátek - Paštika v těstě X2 - Paštika z hlavy plátek...
Francie, Levallois Perret
...Brunet a tvrdý, sušený na slunci, tento květový pupen hřebíčku je koření s pikantní a horkou chutí. Použití hřebíčku v kuchyni: Hřebíček se používá k ochucení šunky, pomerančů nebo cibule. Ale také se hodí k dochucení mnoha pokrmů. Je to ideální koření pro vaše uzeniny, sýry, zeleninu a pečivo. Velmi dobře se kombinuje s skořicí nebo muškátovým oříškem. Přínosy hřebíčku: Hřebíček se používá k...
Portfolio (28)
Francie, Saint-Jean-Le-Vieux
... paštika, rillette, hure, baskický krvavý pudink, konfitované klobásy a konfit z vepřového masa Ibaïona) a zvěřiny (teriny z králíka, teriny z divočáka a salmis z holubice). Nakonec, uzeniny Mayté vyrábějí nezbytné baskické recepty jako axoa, piperade a baskické dršťky, stejně jako recepty jako cassoulet nebo hovězí bourguignon.
Francie, Lacaune
Založena v roce 1956, společnost OBERTI se specializuje na uzeniny a sušené maso. S 60 lety zkušeností OBERTI kombinuje řemeslné dovednosti, tradiční recepty a moderní vybavení. Maso používané k výrobě uzenin a sušeného masa pochází z kvalitních regionálních zdrojů. Společnost vyrábí a nabízí klobásy, coppa, slaninu, solené a sušené šunky atd.
Francie, Laguinge
...Pro ty, kteří neznají nitrit: je to sloučenina, která může být chemická nebo přírodní (protože se nachází v mrkvi a řapíkatém celeru), která umožňuje "stabilizovat" uzeniny tím, že inhibuje vývoj některých patogenních bakterií. Umožňuje tedy zkrátit dobu sušení a mít tak stabilní produkt s vysokým obsahem vody (šunka z Bayonne se může vyrábět za 7 měsíců). Na druhou stranu, ve střevech je...
Francie, Saint-André-Le-Puy
... měsících zrání odhalují svou subtilnost. KLOBÁSY Dáváme si záležet na výběru nejlepších kusů pro výrobu našich klobás. Pocházejí z plece, břicha nebo šunky prasat, převážně z Auvergne nebo Rhône-Alpes, každé vybrané maso vstupuje do promyšlené směsi. Tím zajišťujeme charakter jemnosti a aromatické síly každého našeho receptu. Pletení do přírodního střívka se provádí ručně.
Portfolio (2)
Francie, Bersaillin
... dokáže uspokojit veškeré potřeby profesionálů. Je bezkonkurenční v Evropě a umožňuje společnosti úspěšně se prosadit na mezinárodním trhu: kostkovače, mixéry, odstraňovače kůže, loupací stroje, formovače steaků, laboratorní mlýnky, míchací mlýnky, chladicí mlýnky, stroje na špízy, stroje na tatarský biftek, vakuové stroje, mixéry pro řezníky a uzenáře, hnětače s rameny, míchací hnětače, tlačítka, pily na kosti pro řezníky a uzenáře, kráječe sýrů, kráječe šunky, kráječe masa a kotlet.
Francie, Aurillac Cedex
La Maison TEIL, nacházející se v Aurillacu, se specializuje na výrobu uzenin. La Maison vyrábí šunky, klobásy, teriny, fritony, auvergneské paštiky a typické uzenářské pečivo, jako je listové těsto s modrým sýrem z Auvergne nebo bramborový koláč. Čerstvé šunky nejsou nikdy zmrazené, jsou solené ručně, suchou solí a podle tradiční auvergneské metody. Sušení a zrání šunek trvá 7 měsíců. Klobásy a salámy jsou vyráběny starým způsobem podle stejného řemeslného umění. La Maison spojuje moderní techniky a tradiční řemeslné dovednosti k výrobě výjimečných produktů.
Francie, Parlan
La Maison Laborie, založená v roce 1932, se specializuje na uzeniny z Auvergne. Produkty Laborie jsou vyráběny ručně, jsou autentické a chutné. Maso je francouzského původu a několik produktů Laborie je oceněno medailemi. La Maison nabízí širokou škálu tradičních uzenin, včetně: sušených šunek z Auvergne, sušených klobás, suchých párků, břich, sklenic, konzerv, dárkových balíčků atd.
Francie, LA ROCHETTE
Henri Raffin je 100% rodinná malá a střední podnik (PME) od roku 1937, která sídlí v srdci francouzských Alp. Vyrábíme sušené uzeniny z místních surovin: suché klobásy, sušené šunky, tradiční klobásy a teriny. Nabízíme širokou škálu savojských klobás, stejně jako řadu suchých klobás vyráběných tradičním způsobem, které byly mnohokrát oceněny na Všeobecné zemědělské soutěži. Naše savojské šunky...
Portfolio (1)
Francie, Saint-Lizier
...ANDRE CAZAUX CHARCUTIER v Lorp Sentaraille čerpá bohatství ze svého řemeslného umění a již mnoho let s náročností vyrábí kvalitní uzenářské výrobky, v nejčistším respektu k tradici "Terroir". Společnost se zaměřuje na vysoce kvalitní produkty, jako jsou: sušené šunky, klobásy, čerstvé uzeniny atd....
Francie, Amancy
Maison Alpin La Salaison rodinná Maison Alpin vyrábí a distribuuje produkty z regionu Savojsko již více než 30 let v Amancy v Haute-Savoie. Online prodej: řemeslně vyráběné uzeniny, sušené klobásy, klobásy, dioty, sušené šunky a kvalitní vepřové maso online. V Maison Alpin chceme, aby vám v jedné soustě odhalil pravou chuť savojské duše. Ani víc, ani míň. Není potřeba velkých slov, abychom...
Francie, Rungis Cedex
... produktům být přítomny na všech kontinentech. Tento kontext nám v průběhu let umožnil vybudovat si silnou pověst, jak co se týče kvality prodávaných produktů, tak i efektivity našich služeb. Specializujeme se na distribuci čerstvých produktů a jsme schopni reagovat na vaše požadavky týkající se dodavatele sýrů nebo distributora čerstvých produktů, ale také na další produkty, jako jsou specifické požadavky na velkoobchod s mléčnými výrobky a velkoobchod s potravinami díky rozsahu našich čerstvých nebo suchých produktů.
SA SALAISONS PYRENEENNES je společnost specializující se na výrobu výjimečných šunek. Salaisons Pyrénéennes uplatňují autentické know-how při výrobě šunek a výjimečných salámů. Stejně jako u velkých vín, tyto salámy jsou vyráběny z chovu kvalitního „odrůdy“: certifikovaného bílého prasete z Jihozápadu. Produkty pocházející z „odrůdy“ bílého prasete jsou prezentovány pod značkou „SALAISONS PYRENEENNES“.
Francie, Les Aldudes
Společnost PIERRE OTEIZA vyrábí regionální potraviny. Nabízíme šunky, bůčky, kachní prsa, klobásy, chorizo, garbury, krémové polévky, foie gras, rillette, paštiky, konfitované pokrmy, cassoulet, sýry a víno. Naše produkty distribuujeme ve Francii a na export.
Francie, Nogent Sur Oise
...Ve své továrně v Nogent-sur-Oise vyrábí SALAISONS JOUVIN každoročně 2 700 tun výrobků na bázi vepřového masa s respektem k tradicím, aby nabídly jedinečnou chuť a splnily požadavky největších distributorů. Specialista na francouzský chorizo, tato produkce "Vyrobeno ve Francii" vepřové uzeniny podléhá neustálé kontrole kvality. Vyrobené v naší továrně v Nogent-sur-Oise, naše chorizo Vyrobeno ve...
Francie, Colmar
... kdybychom k těmto pečlivě vybraným vínům mohli na talíři doplnit 
další krásné objevování terroiru, výjimečné šunky, jemné uzeniny,
 vzácné řemeslné chutě? A co kdybychom v jiném konceptu vinárny v Colmaru, wine-bar, weinbar,
 mohli vyrazit na jedinečnou senzorickou expedici? Cestovat po mapě
 chuťových nuancí, ovocných, květinových, dřevitých, kořeněných, minerálních, zvířecích… Je to proto, abychom s vámi odvážili tento trochu bláznivý sen, že vám otevírám Cercle des Arômes. Váš kruh. Kruh těch, kteří cítí, co je poezie chuti. 
Stručně řečeno, d...
Francie, Ste Eulalie
Jsme Jambons Oliveras, rodinná firma, která vám nabízí iberskou šunku pata negra cebo a bellota na internetu. Na našem online obchodě najdete šunku serrano (z hor) a také klasické španělské uzeniny (lomo ibérico, chorizo ze Salamanky, morcilla, fuet ibérico, venkovský salám). Jsme importéři iberské šunky již více než 18 let (od roku 1998). Každoročně se účastníme více než 50 veletrhů a výstav...
Francie, Servas
... surovin, sledovatelnosti produktů a našem průmyslovém know-how. Naše produkty jsou přímo inspirovány recepty z regionu Bresse a vyráběny s pečlivě vybranými ingrediencemi. Vyrábíme šunky, černé a bílé klobásy a mnoho dalších uzenářských výrobků, jako jsou hlavy sýrů, Bressan civiers, vařené klobásy z Lyonu nebo andouillettes.
Charcuterie v údolí Bruche vyrábí šunky, kysané zelí a různé druhy klobás.
Francie, Arzacq Arraziguet
Francie, Estillac
Francie, La Talaudière
Francie, Thiais
Francie, Sauveterre De Bearn

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play