Itálie, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., přítomná na trhu již čtyři generace, nabízí vysoce kvalitní zralé a čerstvé sýry. Jsme referenčním bodem pro mnoho evropských podniků v oblasti dodávek nejen zralého Parmigiano Reggiano od 12 měsíců až po 60 měsíců, ale také sýrů z kozího a ovčího mléka podle italské tradice. Jsme také dodavateli typických uzenin, jako jsou salám, fiocchetto, mortadella, Prosciutto di Par...
Portfolio (54)
...Výběr tradičních italských uzenin a sýrů. Sušená šunka 30 měsíců, hovězí filet, česnekový salám a ovčí sýry s čern truflem, olivami, feferonkami a kravským sýrem. Připraveno k vychutnání jako svačina nebo na aperitivy s přáteli.
Portfolio (10)
...IL SENESE Prosciutto cotto z "Cinta Senese DOP" Materiál: Čerstvá kýta z "Cinta Senese DOP" s vybranou nohou kg 15,00 Ingredience: "Cinta Senese DOP" čerstvá kýta, bez polyfosfátů, mléčných derivátů, lepku a glutamátu: sůl, aroma a koření, dextróza, fruktóza, antioxidant E316, konzervanty E250 Hotový produkt: Kg 10, vařeno v plátě, aby se udržely šťávy z vaření v kontaktu s produktem, svázáno, baleno v průhledném Cryovac a pasterizováno, balení v kartonech po 2 ks.
Portfolio (4)
...Toskánská sušená šunka, s neobvykle kulatým tvarem a jasně červenou barvou, se vyznačuje opravdu jedinečným procesem zrání a environmentálními faktory, které přispívají k tomu, že masu dodávají nezaměnitelnou jemnou, slanou a voňavou chuť.
Portfolio (8)
...Parmigiano Reggiano DOP, Prosciutto di Parma, Aceto Balsamico Tradizionale DOP a IGP, Zampone, Víno Lambrusco DOC, Cotechino, Torta Barozzi, Salám, Strolghino, Passata di Pomodoro Riccio di Parma, Víno Pignoletto, Víno Spergola, Degustační box, Kuchyňské doplňky.
Portfolio (10)
Mezinárodní agentura pro makléře v zemědělském a potravinářském sektoru. Uzeniny, sýry, čerstvé a mražené ryby. MEZINÁRODNÍ POTRAVINOVÝ MAKLÉŘ V POTRAVINÁŘSKÉM SEKTORU, ČERSTVÉ A MRAŽENÉ PRODUKTY. ŠUNKY, SÝR, ČERSTVÉ A MRAŽENÉ RYBY.
Itálie, Mesoraca
...Sciancata Calabrese je moderní úprava sušené šunky a získává se z ořezávání kýty. Maso je pečlivě masírováno ručně, poté je kořeněno podle naší starobylé receptury. Doba sušení sciancaty přesahuje 180 dní a je to nejdelikátnější fáze, která ovlivňuje kvalitu produktu. Kategorie: Kalabrijské uzeniny Hmotnost: 500/550g Hmotnost: 0,550 kg Ingredience: Vepřové maso, sůl, přírodní aromata a koření Cukry: dextroza a sacharóza Antioxidanty: E301 Konzervanty: E250-E252...
Portfolio (19)
Itálie, Marciano Della Chiana
...Prosciutto Toscano DOP, v klasické verzi s kostí, je bezpochyby jedním z nejdůležitějších produktů, pokud jde o toskánské uzeniny, a to jak díky kvalitě surovin použitých pro jeho výrobu a uchování, tak především díky jeho intenzivnímu a mírně slanému chuti, která dokáže potěšit chuťové pohárky jak dospělých, tak dětí, a to jak samostatně, tak v kombinaci s dalšími místními produkty nebo s jednoduchým plátkem čerstvého chleba. Navíc, chráněné označení původu zaručuje kvalitu a charakteristické aroma.
Portfolio (10)
Itálie, Villafranca Piemonte
...Společnost se zabývá porážkou, zpracováním a obchodem s vepřovým masem a vždy zaručuje čerstvý a pravý sortiment. Mezi produkty patří: čerstvé a mražené vepřové maso, uzeniny, šunky, salám, zampone, coppa di testa, mortadella, culatello, pancetta a cotechino.
Itálie, Torino
... přísnou péči při výběru dodavatelů a surovin. Pama nabízí širokou škálu produktů rozdělených na: šunky, uzeniny a sýry. Praxe a péče věnovaná provádění činností ve všech produktových řadách umožnily týmu Pama pochopit, že žádný výsledek není náhodný, ale znalosti, pozorování a zkušenosti jsou zásadní pro dosažení kvalitního produktu. Sortiment produktů PAMA vzniká z pečlivého výběru výrobců...
Itálie, Montegiorgio
Od roku 1932 začal Guido Marzetti s mletím obilí na kamenných mlýnech a chovem prasat. Sušené a vařené šunky, mortadely a uzeniny z čistého vepřového masa a jodizované soli. Vařená šunka národní vysoké kvality z čerstvé národní vepřové kýty, bez lepku, bez laktózy.
Itálie, Nago-Torbole
Salumificio Trentino vyrábí uzeniny již více než čtyřicet let. Mezi charakteristické produkty regionu patří carne salada a speck; společnost také vyrábí klasické uzeniny italské tradice, jako jsou vařené šunky, sušené šunky, salámy a slaniny. Značka Salumificio Trentino je příkladem moderní a dynamické společnosti, která dokázala spojit tradici s různými stravovacími modely. Odjakživa se zaměřuje na dosažení kvality, od roku 2006 certifikovala svůj systém řízení kvality podle normy UNI EN ISO 9001: 2008.
Itálie, Langhirano
Společnost Barbieri Enzo se zabývá výrobou a zráním šunky a je členem Konsorcia Prosciutto di Parma. Barbieri Enzo sídlí v Langhiranu v provincii Parma na adrese Case Schianchi 8. Mezi činnosti patří: výroba šunky zrání šunky balení šunky prodej šunky dodávka šunky uzenářství šunkárny...
Itálie, Vaiano-Loc. La Foresta
... respektu k původní zemědělské tradici a k těm, kteří vykonávají svou práci s vášní a oddaností. Šunky, salámy, klobásy, capocolli, finocchiona, pancetta, ovčí a kravské sýry jsou jen některé z mnoha potravinářských specialit vyráběných touto společností. Naučte se mít rádi a znovu objevte chutě minulosti v duchu zdravého a přirozeného života, kde se nejautentičtější a nejdojemnější okamžiky mísí s vůní vzpomínek a tradice.
... prostranství ve starém dubovém lese o rozloze více než 40 hektarů, který se nachází 700 metrů v kopcích Barbischio v Gaiole in Chianti. V tomto prostoru žijí zvířata na volném prostranství v přírodním lesním prostředí vysoké přírodní hodnoty, kde jsou organizovány prohlídky. Po zpracování masa jsou šunky z těchto prasat chovaných na volném prostranství převezeny na dlouhé zrání do starobylého sklepa z 16. století vytesaného ve starých zdech Radda in Chianti. Lahodné jsou také: pečená krůta, vepřová pečeně a porchetta, které jsou nakrájeny a připraveny k vychutnání.
Itálie, Langhirano
... v Langhiranu. Celý proces umožňuje nabídnout trhu produkt s vysokými kvalitativními standardy. Všechny salámy Monica & Grossi jsou bez alergenů, GMO a mohou být konzumovány celiaky. Na trhu jsou salámy prezentovány pod různými značkami, které identifikují typ produktu pod značkou Monica & Grossi.
Portfolio (3)
Itálie, Basilicanova-Montechiarugolo
La Rovom je společnost specializující se na výrobu a instalaci modulárních dopravníků pro manipulaci s masem. Firma z Montechiarugolo, v provincii Parma, se obrací na uzenáře, výrobce šunky a jatka, a nabízí produkty jako palety, vozíky a váhy pro vzdušnou manipulaci. K výrobě svých produktů společnost používá hliník, slitiny s extrémně vysokou mechanickou odolností a nerezovou ocel, čímž...
Itálie, Castelnuovo Rangone
Vemac je přední společnost v oblasti návrhu a výroby automatických linek pro zpracování čerstvého, vařeného a sušeného masa. Od strojů pro automatické vykládání masa po zmrazovací systémy, od automatických nakládacích linek pro salámy po třídicí systémy pro šunky, Vemac dokáže splnit jakékoli požadavky na manipulaci, automatizaci a robotiku pro masný průmysl. Zároveň svým zákazníkům zajišťuje rychlou a komplexní technickou podporu.
Itálie, Termeno
Jsme rodinná firma od začátku 80. let, nyní s třetí generací na palubě. Produkujeme širokou škálu masných výrobků. Od uzeného speku, přes uzenou slaninu, různé šunky a klobásy, až po salám a další delikatesy. Specializujeme se na výrobu produktů pro další zpracování, jako je spek mattonella na krájení. Jsme také velmi aktivní v sektoru horeca, s produkty, které splňují potřeby tohoto odvětví...
Itálie, Ginestreto-Pesaro
Různé delikatesy jsou nabízeny zákazníkům, jako jsou lonza, lonzini, klobásy, salámy a šunky s různými chuťovými charakteristikami, cenné speciality, které vznikají z vybraného vepřového masa a jsou mistrně ochuceny zkušenýma rukama našich řemeslníků. Minimální zaručená doba zrání pro každou uzeninu a ideální klima, ve kterém je tato doba dokončena, činí každý produkt extrémně chutným a lahodným; tradice zpracování vepřového masa sahá tři generace zpět. Pozornost věnovaná trhu, zvláštní péče o kvalitu a zrání, autentičnost, spolu s rychlým a přesným servisem, jsou našimi silnými stránkami.
Itálie, Barberino Di Mugello
... Corto“ a v prodejně na venkově, kterou spravuje společnost, a to v oblasti hovězího masa a mléčných výrobků; nejoriginálnější produkcí je jogurt, získaný přímou fermentací mléka, a med z Amiaty. Firemní mise je zaměřena na valorizaci distribuce kvalitních potravin, s prioritou pro toskanské produkty, které jsou certifikovatelné a zaručitelné ve fázi výroby – distribuce, v podstatě projekt „krátkého řetězce“. Výroba a výběr...
Portfolio (7)
Itálie, Campo Calabro
... tradičním chovatelským technikám, které upřednostňují zdraví a vyvážený a udržitelný růst zvířete, spolu s kombinací genetických a environmentálních faktorů, zůstává maso černého prasete kalábrijského vysoce výživné a jemné. Maso černého prasete z Kalábrie je totiž doporučeno pro obohacení a doplnění každodenní stravy, protože díky obsahu Omega 3 vykonává ochrannou funkci na náš organismus...
Itálie, Citta' Di Castello
Čerstvé maso a uzeniny...
Itálie, Caltanissetta
Uzeniny a mozzarella z buvolího mléka...
Kvalitní uzeniny a vybrané maso.
Itálie, Cernusco Lombardone
Speciality šunky a výroba uzenin obecně...
Itálie, Quattro Castella
Agroprůmyslová skupina FERRARINI Vařené a syrové šunky...
Vlastní porážka a výroba tradičních benátských uzenin...
Itálie, Bagnolo San Vito
... formátu cihly Uzeniny obecně: speck, mortadella, bresaola punta d'anca, salame Milano, salame Napoli sladký a salame Napoli pikantní, spianata romana pikantní, pancetta Sýrové krémy: s houbami, s lanýžem, s balsamickým octem, se 4 sýry, s Parmigiano Reggiano Co se týče nápojů, obchodujeme s víny pocházejícími z různých italských regionů: Veneto: Prosecco a Amarone Emilia Romagna: Lambrusco, Sangiovese a Pignoletto Marche: Passerina...
Portfolio (2)
Itálie, Parma