Francie, Laissac
...Z jemně nakrájené šunky v 100% recyklovatelném skleněném obalu. Díky svému inovativnímu konceptu se šunka uchovává při pokojové teplotě po dobu 3 měsíců. Vyrobeno v naší dílně v Laissacu, v Aveyronu, šunka respektuje tradiční řemeslné dovednosti našich předků a obsahuje pouze 3 ingredience: šunku, sůl z Guérande a pepř Kampot IGP z Kambodže, jeden z nejlepších pepřů na světě! Sušené maso, šunka...
Portfolio (29)
Itálie, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., přítomná na trhu již čtyři generace, nabízí vysoce kvalitní zralé a čerstvé sýry. Jsme referenčním bodem pro mnoho evropských podniků v oblasti dodávek nejen zralého Parmigiano Reggiano od 12 měsíců až po 60 měsíců, ale také sýrů z kozího a ovčího mléka podle italské tradice. Jsme také dodavateli typických uzenin, jako jsou salám, fiocchetto, mortadella, Prosciutto di Par...
Portfolio (54)
Itálie, MILANO
...Prosciutto Parma DOP "Zaurina" zráný 30 měsíců je vysoce kvalitní řemeslný produkt, ideální pro ty, kteří hledají autentické italské uzeniny. Vyrobený tradičními metodami, nabízí bohatou a intenzivní chuť, perfektní pro gurmánské předkrmy a rafinované pokrmy. Balení po 2 kusech je ideální pro velkoobchodní prodej, zajišťující dostatečné zásoby pro restaurace a obchody s potravinami. S dlouhou...
Portfolio (229)
Španělsko, Guijuelo-Salamanca
... volbu mezi milovníky masa. Tento kus masa není jen chutný, ale také bohatý na živiny. Mogote Ibérico je známý svým vysokým obsahem bílkovin a zdravých tuků, což ho činí ideálním pro vyváženou stravu. Navíc jeho všestrannost v kuchyni umožňuje přípravu různými způsoby, od tradičních pokrmů po inovativnější recepty. Bezpochyby, Mogote Ibérico je cenným přírůstkem do jakéhokoli menu, které se snaží vyniknout svou kvalitou a chutí.
Portfolio (8)
Španělsko, Guijuelo-Salamanca
...Přesně tvarovaná a elegantní část, z tenké trubice. Má tmavě růžovou-magenta barvu, intenzivní chuť, mimořádnou vůni, s různými žilkovanými tukovými infiltracemi, jemná a lesklá. Naše šunky se vyznačují sladkostí (velmi málo slané), což jim dává jemnou chuť a s obdobím zrání mezi 28 a 36 měsíci. Proces výroby: Řezání za tepla, chlazení, řezání do tvaru V, solení, přirozené sušení, odpočinek ve...
Portfolio (43)
Španělsko, Montcada i Reixac-Barcelona
Od svých počátků se Max Zander vyznačuje kvalitou svých produktů, které jsou vyráběny ručně v původním německém stylu. Od roku 1968 pokračujeme v úsilí udržovat stejnou kvalitu, která nám získala vaši důvěru. V Max Zander podrobujeme naše produkty přísnému systému řízení kvality a bezpečnosti potravin, od výběru čerstvých surovin a prvotřídních ingrediencí až po hotový výrobek, s cílem zajistit,...
Portfolio (28)
Španělsko, Toral De Los Vados-León-España
...Fabrika na šunky a uzeniny Juan Fernández S.L. Ruční výroba výrobků jako: El Botillo del Bierzo, pikantní a sladké chorizo, chorizo Herradura, uzené hovězí, sušená šunka, San Martiños (salchichón), cecina z hovězího, uzený lacón, slanina, uzený bacon, pečený lacón (gurmánský produkt) a další... Také nabízíme čerstvé vepřové maso jako: kotlety, svíčkovou, žebra, slaninu, lacón, čerstvou šunku, čerstvý koleno, a samozřejmě slané a čerstvé produkty jako: ucho, ocas, hřbet, vepřová hlava, čumák, vepřová noha.
Portfolio (4)
...Výběr tradičních italských uzenin a sýrů. Sušená šunka 30 měsíců, hovězí filet, česnekový salám a ovčí sýry s čern truflem, olivami, feferonkami a kravským sýrem. Připraveno k vychutnání jako svačina nebo na aperitivy s přáteli.
Portfolio (10)
Tunisko, Tunis
...linky pro uzenářství zařízení a vybavení mlýnky na maso - Řeznictví a uzenářství - stroje a zařízení jatek a uzenářské průmysly - stroje a vybavení linky pro uzenářství zařízení a vybavení pro zpracování masa mlýnky na maso linky pro uzenářství výrobní linky na šunky stroje pro zpracování masa...
Portfolio (35)
Spojené království, London
...Dostupnost sušené šunky mec, zrání 10/12 měsíců, dostupná v celých paletách (100 šunek) nebo kamionem, minimální odběr 3 palet. Kromě šunek máme také celou řadu uzenin, s možností smíšené palety.
Portfolio (9)
Francie, Auros
...JAMBON DE BAYONNE IGP 9 a 12 měsíců Jambon de Bayonne IGP 9 a 12 měsíců zrání. Naše šunky jsou často oceněny v Paříži. Proto si můžete být jisti, že ucítíte skutečný chuťový rozdíl oproti tradičním jambonům IGP Bayonne, které jsou běžně dostupné na trhu. kus 5 až 6 kg. Šunky de Bayonne jsou tradičně soleny solí z Salies de Béarn, aby získaly IGP. Tato sůl je zemní sůl z Pyrenejí a nikoli mořská...
Portfolio (31)
...IL SENESE Prosciutto cotto z "Cinta Senese DOP" Materiál: Čerstvá kýta z "Cinta Senese DOP" s vybranou nohou kg 15,00 Ingredience: "Cinta Senese DOP" čerstvá kýta, bez polyfosfátů, mléčných derivátů, lepku a glutamátu: sůl, aroma a koření, dextróza, fruktóza, antioxidant E316, konzervanty E250 Hotový produkt: Kg 10, vařeno v plátě, aby se udržely šťávy z vaření v kontaktu s produktem, svázáno, baleno v průhledném Cryovac a pasterizováno, balení v kartonech po 2 ks.
Portfolio (4)
Španělsko, Cuarte De Huerva
...{"ORIGINE":"porážka prasete, která se koná v severní části Aragonie.","FORMA":"ve tvaru podkovy.","PREPARAZIONE":"krájené na tenké, mírně zaoblené plátky.","DA CONSERVARSI":"na chladném a suchém místě.","PRESENTAZIONE":"kousky o průměru 28/30; plněné v přírodní střívku.","INGREDIENTI":"libové části prasete a slanina.","DA ACCOMPAGNARE":"s voňavým toastem s rajčaty nebo česnekem, nebo alternativně bez koření.","SAPORE":"lahodná, mírně ochucená bylinkami.","CONFEZIONAMENTO":"v kontrolované atmosféře.","SCADENZA":"6 měsíců; datum uvedeno na obalu."}...
Portfolio (10)
...Toskánská sušená šunka, s neobvykle kulatým tvarem a jasně červenou barvou, se vyznačuje opravdu jedinečným procesem zrání a environmentálními faktory, které přispívají k tomu, že masu dodávají nezaměnitelnou jemnou, slanou a voňavou chuť.
Portfolio (8)
Itálie, Mesoraca
...Sciancata Calabrese je moderní úprava sušené šunky a získává se z ořezávání kýty. Maso je pečlivě masírováno ručně, poté je kořeněno podle naší starobylé receptury. Doba sušení sciancaty přesahuje 180 dní a je to nejdelikátnější fáze, která ovlivňuje kvalitu produktu. Kategorie: Kalabrijské uzeniny Hmotnost: 500/550g Hmotnost: 0,550 kg Ingredience: Vepřové maso, sůl, přírodní aromata a koření Cukry: dextroza a sacharóza Antioxidanty: E301 Konzervanty: E250-E252...
Portfolio (19)
...Parmigiano Reggiano DOP, Prosciutto di Parma, Aceto Balsamico Tradizionale DOP a IGP, Zampone, Víno Lambrusco DOC, Cotechino, Torta Barozzi, Salám, Strolghino, Passata di Pomodoro Riccio di Parma, Víno Pignoletto, Víno Spergola, Degustační box, Kuchyňské doplňky.
Portfolio (10)
Francie, Rungis Cedex
...CHARCUTERIE Z Francie, Španělska nebo Itálie nabízí Le Delas široký výběr uzenin: od slavného celého Pata Negra po plátky šunky připravené k použití, nemluvě o terinách, klobásách a dalších vařených nebo uzených masných výrobcích...
Portfolio (10)
Francie, Carquefou
...Čerstvé balené maso: - Chipolaty přírodní X6 - Chipolaty 2X2 krájené - Klobásy X4 - Uzené klobásy X2 - Frankfurtské klobásy X4 - Klobásy 2X1 krájené - Bílý jelítek X2 - Černý jelítek X2 - Přírodní slanina - Uzená slanina - Šunky na kost X3 plátky - Uzená šunka na grilování X2 plátky - Pečeně plátek - Šunka z Vendée X4 plátky - Paštika z jater plátek - Venkovní paštika plátek - Paštika v těstě X2 - Paštika z hlavy plátek...
Mezinárodní agentura pro makléře v zemědělském a potravinářském sektoru. Uzeniny, sýry, čerstvé a mražené ryby. MEZINÁRODNÍ POTRAVINOVÝ MAKLÉŘ V POTRAVINÁŘSKÉM SEKTORU, ČERSTVÉ A MRAŽENÉ PRODUKTY. ŠUNKY, SÝR, ČERSTVÉ A MRAŽENÉ RYBY.
Francie, Levallois Perret
...Brunet a tvrdý, sušený na slunci, tento květový pupen hřebíčku je koření s pikantní a horkou chutí. Použití hřebíčku v kuchyni: Hřebíček se používá k ochucení šunky, pomerančů nebo cibule. Ale také se hodí k dochucení mnoha pokrmů. Je to ideální koření pro vaše uzeniny, sýry, zeleninu a pečivo. Velmi dobře se kombinuje s skořicí nebo muškátovým oříškem. Přínosy hřebíčku: Hřebíček se používá k...
Portfolio (28)
Itálie, Marciano Della Chiana
...Prosciutto Toscano DOP, v klasické verzi s kostí, je bezpochyby jedním z nejdůležitějších produktů, pokud jde o toskánské uzeniny, a to jak díky kvalitě surovin použitých pro jeho výrobu a uchování, tak především díky jeho intenzivnímu a mírně slanému chuti, která dokáže potěšit chuťové pohárky jak dospělých, tak dětí, a to jak samostatně, tak v kombinaci s dalšími místními produkty nebo s jednoduchým plátkem čerstvého chleba. Navíc, chráněné označení původu zaručuje kvalitu a charakteristické aroma.
Portfolio (10)
Španělsko, San Pedro Manrique (soria)
... místa, která by pomohla rozvíjet venkov. V současnosti je Embutidos La Hoguera zavedenou firmou v agroalimentárním sektoru, která neustále roste a má 95 zaměstnanců. V Embutidos La Hoguera věříme, že kombinace tradice, technologie a výzkumu jsou klíčem k výrobě vysoce kvalitních potravin. To jsou zásady, na kterých jsme od začátku stavěli a které učinily La Hoguera velkou značkou, která se...
Portfolio (34)
Španělsko, Guijuelo (salamanca)
Šunky a iberské uzeniny. Naše iberské produkty jsou odrazem prostředí, ve kterém vznikají: dehesa, dar přírody, kde naše exempláře rostou a vyvíjejí se, aby nabídly nejlepší iberské produkty. V Castro y González máme jako prioritu péči a udržitelný rozvoj tohoto zdroje života a jsme si vědomi, že každý z potoků, dubů, korkových dubů, rovin a pramenů našich dehes je základní součástí našich...
Portfolio (55)
Itálie, Villafranca Piemonte
...Společnost se zabývá porážkou, zpracováním a obchodem s vepřovým masem a vždy zaručuje čerstvý a pravý sortiment. Mezi produkty patří: čerstvé a mražené vepřové maso, uzeniny, šunky, salám, zampone, coppa di testa, mortadella, culatello, pancetta a cotechino.
Španělsko, Cuarte De Huerva-Zaragoza
Jamones Eutiquio, rodinná firma s více než 60letou zkušeností v produkci sušené šunky.\nŘemeslná výroba. Specializace na odstraňování kostí, sušení šunky.\nExport šunky.
... HerzensSACHE. Inovační myšlení je v této společnosti pevně zakotveno: TFB úspěšně vynalezla segment dětských uzenin s výrobkem Reinert Bärchen-Wurst a uvedla na německý trh první značku uzenin z 100 % antibiotiky nezatíženého chovu s Reinert HerzensSACHE. Ročně se vyprodukuje více než 660 milionů produktů SB, přičemž portfolio zahrnuje klasické syrové, vařené a pečené uzeniny, ale také kreace zaměřené na varianty koření a hybridní produkty pro regály SB, ale i pro pultový prodej.
Španělsko, Carbajosa De La Sagrada-Salamanca
Jsme distributoři a velkoobchodníci s iberskou šunkou, bellota uzeninami a krájenými produkty. Bellota uzeniny - Krájené produkty - Iberský bellota hřbet - Iberské rameno.
Portfolio (14)
Španělsko, Guijuelo-Salamanca
Jsme rodinná firma, která vyrábí a prodává vysoce kvalitní iberské produkty pocházející z našeho vlastního chovu, přičemž kontrolujeme všechny procesy od samého začátku. Vyrábíme šunky, ramena, hřbety, uzeniny a všechny druhy produktů z iberského prasete. Naší charakteristikou jsou tradice, pečlivost a oddanost v každé fázi výroby konečného produktu. Máme několik farem, kde chováme naše...
Portfolio (2)

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play