Itálie, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., přítomná na trhu již čtyři generace, nabízí vysoce kvalitní zralé a čerstvé sýry. Jsme referenčním bodem pro mnoho evropských podniků v oblasti dodávek nejen zralého Parmigiano Reggiano od 12 měsíců až po 60 měsíců, ale také sýrů z kozího a ovčího mléka podle italské tradice. Jsme také dodavateli typických uzenin, jako jsou salám, fiocchetto, mortadella, Prosciutto di Par...
Portfolio (54)
Francie, Laissac
...Z jemně nakrájené šunky v 100% recyklovatelném skleněném obalu. Díky svému inovativnímu konceptu se šunka uchovává při pokojové teplotě po dobu 3 měsíců. Vyrobeno v naší dílně v Laissacu, v Aveyronu, šunka respektuje tradiční řemeslné dovednosti našich předků a obsahuje pouze 3 ingredience: šunku, sůl z Guérande a pepř Kampot IGP z Kambodže, jeden z nejlepších pepřů na světě! Sušené maso, šunka...
Portfolio (29)
Španělsko, Montcada i Reixac-Barcelona
Od svých počátků se Max Zander vyznačuje kvalitou svých produktů, které jsou vyráběny ručně v původním německém stylu. Od roku 1968 pokračujeme v úsilí udržovat stejnou kvalitu, která nám získala vaši důvěru. V Max Zander podrobujeme naše produkty přísnému systému řízení kvality a bezpečnosti potravin, od výběru čerstvých surovin a prvotřídních ingrediencí až po hotový výrobek, s cílem zajistit,...
Portfolio (28)
Španělsko, Guijuelo-Salamanca
...Přesně tvarovaná a elegantní část, z tenké trubice. Má tmavě růžovou-magenta barvu, intenzivní chuť, mimořádnou vůni, s různými žilkovanými tukovými infiltracemi, jemná a lesklá. Naše šunky se vyznačují sladkostí (velmi málo slané), což jim dává jemnou chuť a s obdobím zrání mezi 28 a 36 měsíci. Proces výroby: Řezání za tepla, chlazení, řezání do tvaru V, solení, přirozené sušení, odpočinek ve...
Portfolio (43)
...Výběr tradičních italských uzenin a sýrů. Sušená šunka 30 měsíců, hovězí filet, česnekový salám a ovčí sýry s čern truflem, olivami, feferonkami a kravským sýrem. Připraveno k vychutnání jako svačina nebo na aperitivy s přáteli.
Portfolio (10)
Španělsko, Toral De Los Vados-León-España
...Fabrika na šunky a uzeniny Juan Fernández S.L. Ruční výroba výrobků jako: El Botillo del Bierzo, pikantní a sladké chorizo, chorizo Herradura, uzené hovězí, sušená šunka, San Martiños (salchichón), cecina z hovězího, uzený lacón, slanina, uzený bacon, pečený lacón (gurmánský produkt) a další... Také nabízíme čerstvé vepřové maso jako: kotlety, svíčkovou, žebra, slaninu, lacón, čerstvou šunku, čerstvý koleno, a samozřejmě slané a čerstvé produkty jako: ucho, ocas, hřbet, vepřová hlava, čumák, vepřová noha.
Portfolio (4)
...IL SENESE Prosciutto cotto z "Cinta Senese DOP" Materiál: Čerstvá kýta z "Cinta Senese DOP" s vybranou nohou kg 15,00 Ingredience: "Cinta Senese DOP" čerstvá kýta, bez polyfosfátů, mléčných derivátů, lepku a glutamátu: sůl, aroma a koření, dextróza, fruktóza, antioxidant E316, konzervanty E250 Hotový produkt: Kg 10, vařeno v plátě, aby se udržely šťávy z vaření v kontaktu s produktem, svázáno, baleno v průhledném Cryovac a pasterizováno, balení v kartonech po 2 ks.
Portfolio (4)
Spojené království, London
...Dostupnost sušené šunky mec, zrání 10/12 měsíců, dostupná v celých paletách (100 šunek) nebo kamionem, minimální odběr 3 palet. Kromě šunek máme také celou řadu uzenin, s možností smíšené palety.
Portfolio (9)
Španělsko, Cuarte De Huerva
...{"ORIGINE":"porážka prasete, která se koná v severní části Aragonie.","FORMA":"ve tvaru podkovy.","PREPARAZIONE":"krájené na tenké, mírně zaoblené plátky.","DA CONSERVARSI":"na chladném a suchém místě.","PRESENTAZIONE":"kousky o průměru 28/30; plněné v přírodní střívku.","INGREDIENTI":"libové části prasete a slanina.","DA ACCOMPAGNARE":"s voňavým toastem s rajčaty nebo česnekem, nebo alternativně bez koření.","SAPORE":"lahodná, mírně ochucená bylinkami.","CONFEZIONAMENTO":"v kontrolované atmosféře.","SCADENZA":"6 měsíců; datum uvedeno na obalu."}...
Portfolio (10)
...Toskánská sušená šunka, s neobvykle kulatým tvarem a jasně červenou barvou, se vyznačuje opravdu jedinečným procesem zrání a environmentálními faktory, které přispívají k tomu, že masu dodávají nezaměnitelnou jemnou, slanou a voňavou chuť.
Portfolio (8)
Tunisko, Tunis
...linky pro uzenářství zařízení a vybavení mlýnky na maso - Řeznictví a uzenářství - stroje a zařízení jatek a uzenářské průmysly - stroje a vybavení linky pro uzenářství zařízení a vybavení pro zpracování masa mlýnky na maso linky pro uzenářství výrobní linky na šunky stroje pro zpracování masa...
Portfolio (35)
...Parmigiano Reggiano DOP, Prosciutto di Parma, Aceto Balsamico Tradizionale DOP a IGP, Zampone, Víno Lambrusco DOC, Cotechino, Torta Barozzi, Salám, Strolghino, Passata di Pomodoro Riccio di Parma, Víno Pignoletto, Víno Spergola, Degustační box, Kuchyňské doplňky.
Portfolio (10)
Francie, Auros
...JAMBON DE BAYONNE IGP 9 a 12 měsíců Jambon de Bayonne IGP 9 a 12 měsíců zrání. Naše šunky jsou často oceněny v Paříži. Proto si můžete být jisti, že ucítíte skutečný chuťový rozdíl oproti tradičním jambonům IGP Bayonne, které jsou běžně dostupné na trhu. kus 5 až 6 kg. Šunky de Bayonne jsou tradičně soleny solí z Salies de Béarn, aby získaly IGP. Tato sůl je zemní sůl z Pyrenejí a nikoli mořská...
Portfolio (31)
Mezinárodní agentura pro makléře v zemědělském a potravinářském sektoru. Uzeniny, sýry, čerstvé a mražené ryby. MEZINÁRODNÍ POTRAVINOVÝ MAKLÉŘ V POTRAVINÁŘSKÉM SEKTORU, ČERSTVÉ A MRAŽENÉ PRODUKTY. ŠUNKY, SÝR, ČERSTVÉ A MRAŽENÉ RYBY.
Francie, Rungis Cedex
...CHARCUTERIE Z Francie, Španělska nebo Itálie nabízí Le Delas široký výběr uzenin: od slavného celého Pata Negra po plátky šunky připravené k použití, nemluvě o terinách, klobásách a dalších vařených nebo uzených masných výrobcích...
Portfolio (10)
Itálie, Mesoraca
...Sciancata Calabrese je moderní úprava sušené šunky a získává se z ořezávání kýty. Maso je pečlivě masírováno ručně, poté je kořeněno podle naší starobylé receptury. Doba sušení sciancaty přesahuje 180 dní a je to nejdelikátnější fáze, která ovlivňuje kvalitu produktu. Kategorie: Kalabrijské uzeniny Hmotnost: 500/550g Hmotnost: 0,550 kg Ingredience: Vepřové maso, sůl, přírodní aromata a koření Cukry: dextroza a sacharóza Antioxidanty: E301 Konzervanty: E250-E252...
Portfolio (19)
Francie, Carquefou
...Čerstvé balené maso: - Chipolaty přírodní X6 - Chipolaty 2X2 krájené - Klobásy X4 - Uzené klobásy X2 - Frankfurtské klobásy X4 - Klobásy 2X1 krájené - Bílý jelítek X2 - Černý jelítek X2 - Přírodní slanina - Uzená slanina - Šunky na kost X3 plátky - Uzená šunka na grilování X2 plátky - Pečeně plátek - Šunka z Vendée X4 plátky - Paštika z jater plátek - Venkovní paštika plátek - Paštika v těstě X2 - Paštika z hlavy plátek...
Itálie, Marciano Della Chiana
...Prosciutto Toscano DOP, v klasické verzi s kostí, je bezpochyby jedním z nejdůležitějších produktů, pokud jde o toskánské uzeniny, a to jak díky kvalitě surovin použitých pro jeho výrobu a uchování, tak především díky jeho intenzivnímu a mírně slanému chuti, která dokáže potěšit chuťové pohárky jak dospělých, tak dětí, a to jak samostatně, tak v kombinaci s dalšími místními produkty nebo s jednoduchým plátkem čerstvého chleba. Navíc, chráněné označení původu zaručuje kvalitu a charakteristické aroma.
Portfolio (10)
Francie, Levallois Perret
...Brunet a tvrdý, sušený na slunci, tento květový pupen hřebíčku je koření s pikantní a horkou chutí. Použití hřebíčku v kuchyni: Hřebíček se používá k ochucení šunky, pomerančů nebo cibule. Ale také se hodí k dochucení mnoha pokrmů. Je to ideální koření pro vaše uzeniny, sýry, zeleninu a pečivo. Velmi dobře se kombinuje s skořicí nebo muškátovým oříškem. Přínosy hřebíčku: Hřebíček se používá k...
Portfolio (28)
Itálie, Villafranca Piemonte
...Společnost se zabývá porážkou, zpracováním a obchodem s vepřovým masem a vždy zaručuje čerstvý a pravý sortiment. Mezi produkty patří: čerstvé a mražené vepřové maso, uzeniny, šunky, salám, zampone, coppa di testa, mortadella, culatello, pancetta a cotechino.
Španělsko, Guijuelo (salamanca)
Šunky a iberské uzeniny. Naše iberské produkty jsou odrazem prostředí, ve kterém vznikají: dehesa, dar přírody, kde naše exempláře rostou a vyvíjejí se, aby nabídly nejlepší iberské produkty. V Castro y González máme jako prioritu péči a udržitelný rozvoj tohoto zdroje života a jsme si vědomi, že každý z potoků, dubů, korkových dubů, rovin a pramenů našich dehes je základní součástí našich...
Portfolio (55)
Španělsko, San Pedro Manrique (soria)
... místa, která by pomohla rozvíjet venkov. V současnosti je Embutidos La Hoguera zavedenou firmou v agroalimentárním sektoru, která neustále roste a má 95 zaměstnanců. V Embutidos La Hoguera věříme, že kombinace tradice, technologie a výzkumu jsou klíčem k výrobě vysoce kvalitních potravin. To jsou zásady, na kterých jsme od začátku stavěli a které učinily La Hoguera velkou značkou, která se...
Portfolio (34)
Španělsko, Cuarte De Huerva-Zaragoza
Jamones Eutiquio, rodinná firma s více než 60letou zkušeností v produkci sušené šunky.\nŘemeslná výroba. Specializace na odstraňování kostí, sušení šunky.\nExport šunky.
... HerzensSACHE. Inovační myšlení je v této společnosti pevně zakotveno: TFB úspěšně vynalezla segment dětských uzenin s výrobkem Reinert Bärchen-Wurst a uvedla na německý trh první značku uzenin z 100 % antibiotiky nezatíženého chovu s Reinert HerzensSACHE. Ročně se vyprodukuje více než 660 milionů produktů SB, přičemž portfolio zahrnuje klasické syrové, vařené a pečené uzeniny, ale také kreace zaměřené na varianty koření a hybridní produkty pro regály SB, ale i pro pultový prodej.
Španělsko, Carbajosa De La Sagrada-Salamanca
Jsme distributoři a velkoobchodníci s iberskou šunkou, bellota uzeninami a krájenými produkty. Bellota uzeniny - Krájené produkty - Iberský bellota hřbet - Iberské rameno.
Portfolio (14)
Španělsko, Guijuelo-Salamanca
Jsme rodinná firma, která vyrábí a prodává vysoce kvalitní iberské produkty pocházející z našeho vlastního chovu, přičemž kontrolujeme všechny procesy od samého začátku. Vyrábíme šunky, ramena, hřbety, uzeniny a všechny druhy produktů z iberského prasete. Naší charakteristikou jsou tradice, pečlivost a oddanost v každé fázi výroby konečného produktu. Máme několik farem, kde chováme naše...
Portfolio (2)
Belgie, Aubel
Od roku 1963 nabízíme kompletní sortiment chutných uzenin, které jsou známé svou jedinečnou chutí a uměním našich mistrů-uzenářů. Od šunky po jelita, přes paštiky a syrové výrobky, dnes tvoří celkem 9 hlavních rodin, které tvoří stále bohatší sortiment chutí! Výsledek rodinného a řemeslného umění, naše uzeniny se dělí na 3 řady lahodných specialit, připravených podle autentických receptů...
Španělsko, La Canya-La Vall De Bianya-Girona
... a přátel. Tito přátelé komentovali, že uzeniny jsou tak dobré, že by je měli nabídnout více lidem. Postupně, nejprve z malé řeznictví, poté začali zásobovat některé z klasických trhů v Barceloně, jako je Sant Antoni nebo La Boqueria, začali nabízet produkty vyrobené rodinou Ventulà i do dalších oblastí mimo region Garrotxa. Až do dnešního dne, kdy rodina Ventula vyváží do více než 70 zemí, přičemž si zachovává model rodinné firmy, s silným spojením s regionem a maximálním respektem k kvalitě produktu a jeho výrobě.