... víně. VINIFIKACE Ručně sbírané v optimální zralosti Vinifikace podle specifických metod pro tuto apelaci: Lisování, první fermentace, nasycení oxidem uhličitým a druhá fermentace v lahvi Zrání na latích po dobu minimálně 12 měsíců ODRŮDY Merlot Cabernet Franc HODNOCENÍ Villa Bordeaux Rosé se vyznačuje jasně růžovou barvou s jemnými rubínovými odlesky. Vůně nabízí elegantní tóny černého rybízu a zavařeného ovoce.
Portfolio (96)
Francie, Bordeaux
...Historie: Château Clerc-Milon patří rodině Rothschildů již po staletí. Výsledek výjimečné půdy, Pastourelle de Clerc Milon je druhé víno Château Clerc Milon, Grand Cru Classé z roku 1855 v Pauillacu. Odrůdy: Cabernet Sauvignon 48 %, Merlot 42 %, Cabernet Franc 10 % Vinifikace: Ruční sběr, nerezové tanky s regulací teploty. Zrání: 12 měsíců v sudech z předchozího ročníku. Degustace: Víno má...
Portfolio (43)
Francie, Bordeaux
... 70 % Cabernet Sauvignon a 30 % Merlot. Zrání probíhá částečně v tancích, aby se zachovala svěžest ovoce, a částečně v sudech pro třísloviny a kulatost. Krásná rubínová barva s intenzivními fialovými odlesky. Úžasná vůně díky své jemnosti a ovocnosti s tóny třešní, ostružin a černého rybízu. Následně se objevují svěží tóny lékořice a mátového pepru. Víno má silný nástup s pevnou strukturou a ovocností na rezervu. Odrůdy: Cabernet Sauvignon (70 %), Merlot (30 %) Výrobce: Marquis de Saint-Estèphe (kooperativa) v Saint-Estèphe (33180) Formáty a balení: Láhev (75 cl) - Karton po 6 - 2019...
Portfolio (93)
Francie, Saint Emilion
...„Château Sansonnet“ se nachází na vrcholu vysočiny Saint-Emilion. Výjimečné terroir se skládá z tenké vrstvy jílu na vápenci. Vinice se rozprostírá na 7 ha v jednom celku kolem zámku. Merlot, který tvoří 85%, je smíchán s Cabernet-Franc a Cabernet Sauvignon. Víno, které je určeno k dlouhému zrání, se vyznačuje intenzivní rubínovou barvou. Při okysličení uvolňuje aroma višní a černého rybízu. Na patře je bohaté, harmonicky se vyvíjí k jemným tříslovinám s chutí zralého ovoce.
Portfolio (34)
...Krásné purpurové šaty s lesklými fialovými odlesky. Směs černého rybízu, která přináší živost a jemnost, a borůvky, která dodává sladkost. Subtilní směs s bohatou a sametovou texturou. Ideální jako kir royal doplněný naším Crémantem z Alsaska a proč ne jako digestiv.
Portfolio (36)
Francie, Caudiès De Fenouillèdes
... Caudiès.","Age des vignes":"Výsadba v roce 1997.","Millésimes disponibles":"2014, 2015, 2016","Appellation":"IGP Côtes Catalanes","Dégustation":"Toto víno 100% Syrah je explozí černého ovoce (pupeny černého rybízu) a koření s lehkostí (pepř, hřebíček). Vyváženost tohoto vína nabízí jemnou a lahodnou chuť, která odpovídá tomuto vinařství v nadmořské výšce.","Cépage":"100% Syrah"}...
Portfolio (9)
Francie, Wissous
West-Indies Distribution je dovozce a distributor exotických produktů, převážně z Karibiku (Guadeloupe, Martinique, Guyana a La Réunion). Nabízíme nejširší výběr produktů, od suchých, čerstvých, mražených až po ovoce a zeleninu. Doručení do Francie a na mezinárodní úrovni. Spolupracujeme s důvěryhodnými dodavateli z celého světa, abychom zajistili čerstvost, kvalitu a autenticitu. Zde jsou naše p...
Portfolio (186)
Francie, Mazion
... chemických přísad. ALCOOL: 12 % Vol DOSAGE: Typ, suché PACKAGING: láhev 750 ml NOTES: Čisté víno, plné slunce s zelenými odlesky. Lehce citronová chuť na pozadí. MATCH FOOD AND WINE: Velmi dobře se hodí k předkrmům, rybám, mořským plodům a jako aperitiv s likérem z černého rybízu. Podávejte při teplotě mezi 7 a 10 °C.
Portfolio (11)
Francie, Saint-Vérand
... kontrolu síly odrůdy. Řez: pohárkový, velmi krátký, umožňuje kontrolovat výnosy. Vinifikace: Sklizeň: ruční. Metoda: tradiční Beaujolais, semi-karbonická, v celých hroznech. Macerace: 6 až 10 dní. Zrání: v nádobě. Degustace: Červená barva s krásnými fialovými odlesky, tato cuvée uvolňuje komplexní vůně červeného ovoce a rybízu, doprovázené náznaky mandle. Po jasném útoku víno zaplní celou ústa.
Portfolio (18)
Francie, Issy-Les-Moulineaux
...Víno: Jaký skvost je tato okouzlující a expresivní cuvée L'Unique! Exploze ovoce s velkou čistotou nás okouzluje na patře při každém doušku a odhaluje aroma třešní, jahod, malin a také rybízu. Zážitky z degustace jsou zaručeny u tohoto gurmánského vína, elegantního a nabízejícího vynikající poměr cena/výkon. Exkluzivní! Objem: 75cl Typ: Červené víno Odrůdy: 40% Grenache, 20% Syrah, 20% Mourvèdre, 15% Marselan, 5% Merlot AOC: Víno z Francie Skladování: K pití již nyní a k uchování až do roku 2029 Teplota podávání: 16-18°C...
Portfolio (321)
Francie, Auxerre
...které je obzvlášť citlivé na vzduch. Degustační poznámky: Je to jemně vonící víno, které kombinuje aroma jahod a rybízu. Chuť je svěží a jemná. Doporučení k jídlu: Podávejte vychlazené na 8-10 °C jako aperitiv. Toto rosé se hodí k grilovaným pokrmům, exotické kuchyni, krevetám s zázvorem a kuřecím prsíčkům. Balení: Karton 3L Ročník: 2020 Odrůda: Grenache Pěstování: Biologické...
Portfolio (190)
Francie, Roubia
... aroma třešní, bohaté aroma červeného ovoce. Ústa Intenzivní, sametová, lehké tóny černého rybízu, bohaté tóny třešní, bohaté tóny červeného ovoce, elegantní třísloviny, jemné třísloviny, kulaté, strukturované tělo, dobrá intenzita, dlouhá perzistence. Doporučení k jídlu a vínu Grilované červené maso, Bílé maso, Pernatá zvěř, Drůbež, Sýry z kravského mléka Teplota podávání: 16° - 18° Barva: Červená Odrůda: Grenache, Mourvèdre, Syrah Alkohol: 14,5% Objem: 75 cl (láhev)...
Portfolio (28)
Francie, Pantin
...Informace Žánr: Neutrální - Cuvée Tradition 2014 Blanc 75 cl Dvojnásobná medaile. Suché bílé víno Entre-Deux-Mers / Certifikovaná vinice Bordeaux AREA HVE2 / Nezávislý vinař. Světle a jasně zbarvené, vůně tohoto vína je velmi expresivní s tóny žlutého ovoce, citrusů a pupenů černého rybízu. 2014 Klasika v Bordeaux, jemné, ovocné a květinové suché bílé víno. Podávejte chlazené, skvěle se hodí...
Portfolio (102)
Francie, Parnac
...Delikátnost a čerstvost ovoce. Šaty růže usilující o purpurové obrazy, které vyjadřují směs čerstvosti červeného ovoce, jemnosti jablek a hrušek a kyselosti rybízu v tučném a kulatém kontextu. Podávejte: čerstvě, 8 - 10 °C. Doporučené jídlo: Jako aperitiv s jednohubkami, grilovanými masy, rybami, asijskou kuchyní. Ideální v létě s saláty z ovoce a sezónní zeleniny.
Portfolio (4)
Francie, Brue Auriac
... růžových bobulí. V ústech je útok kulatý a šťavnatý, s tóny lékořice, poté se vyvíjí k lahodným tónům černého ovoce, které podporují krásný a dlouhý závěr. POUŽITÍ S JÍDLEM : Červené maso, maso na omáčce, houby, sýry SERVÍROVÁNÍ : 18-20°C SKLADOVÁNÍ : K pití nyní nebo se bude dále zlepšovat v průběhu 5 let ZVLÁŠTNOST : Název cuvée Héritage de Saint Victor odkazuje na mnichy z opatství Saint Victor v Marseille.
Portfolio (7)
Francie, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Dijonská hořčice s černým rybízem. fabrikováno na kamenném mlýně. Ingredience: voda, hořčičná semena, bílé víno, ocet, krém z černého rybízu z Dijonu, černý rybíz, cukr, alkohol, přírodní aroma černého rybízu, obaly hořčice, barvivo: karmín z hmyzu, cukr. Produkt z Francie. Čistá hmotnost: 205g - 190ml...
Portfolio (198)
Francie, Soussans
...Tmavě rubínová barva s fuchsiovými okraji. Hluboký tón s dobrým vzhledem. Barva je relativně hluboká. Otevřená vůně, stále blízko k ovoci, s jemnými náznaky švestek, černého rybízu a třešní. Útok je výrazný a štědrý. Tělo je podobně konstruované, robustní, plné, otevřené a příjemné. Finále je nesmírně jemné, dodává celku určitou eleganci. Víno se vyjadřuje příjemně a velmi dobře. Velmi...
Portfolio (7)
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play