Francie, Bertrimoutier
...Na vyžádání Pohlednice, filety a prsa křepelky v přírodní úpravě, balené v vakuových sáčcích po 500 gramech a jednom kilogramu. Datum minimální trvanlivosti (DMT) je 20 dní. Možnost zmrazení. Další informace Balení Sáček 1kg, Sáček 500g...
Portfolio (68)
Francie, Avignon
Výrobce mražené bio zeleniny a ovoce, FRDP je společnost se sídlem na jihu Francie v Avignonu. 100 % naší činnosti je věnováno ekologickému zemědělství již více než 20 let. Ekologické zemědělství totiž představuje všechny hodnoty, kterým věříme. Naší činností je vytváření dodavatelských řetězců bio zeleniny přímo od zemědělců nebo zemědělských sdružení ve Francii, ale také v sousedních zemích, ja...
Portfolio (105)
Francie, Saint-Méen-Le-Grand
...Materiály: Vlnité papíry, potažené / Kromekote / Kreativní papíry / Metalizované papíry (zlato, stříbro…) / Tepelné papíry / Polypropyleny atd. Typy lepidel: Trvalé / Zpevněné / Odstranitelné / Mražení / Zmražení / atd. Tvary: Přímé řezy / Řezání do poloviny / Specifické tvary / Vytváření zakázkových tvarů...
Portfolio (22)
Francie, Yssingeaux
...Texturující činidla určená k zajištění stability a odolnosti vůči času a podmínkám použití, skladování, zpracování a přepravy potravin. SEVAGEL 64G: stabilizátor pro zmrzliny SEVAGEL 64S, 65S: stabilizátor pro zmrzliny a sorbety SEVAGEL: emulzní stabilizátor pro zmrzliny (obsahuje emulgátor) Stabilizátor pro krémovou náplň: umožňuje získat krém bez synerézy po cyklu zmrazení/rozmrazení Stabilizátor pro šlehačku...
Portfolio (55)
... svých klientů. I když je zakázkový potravinový obal jejich hlavní činností, PLASTOBREIZ a PLASTOLOIR také disponují širokými řadami recyklovatelných potravinových obalů určených pro procesy balení v ochranné atmosféře (MAP) nebo pod skin, či pro zmrazení a/nebo tepelnou úpravu. Jednoduchý kontakt vás poslouchá a provází vás celým vaším projektem balení. Jsme certifikováni podle ISO 9001 v.2000 a...
Portfolio (384)
Francie, Rueil-Malmaison
...brokolice nebo zejména krájená zelenina), aby se omezilo meziskladování a jeho správa před hlubokým zmrazením. Díky třídění a kalibraci po hlubokém zmrazení můžete skladovat své hluboce zmražené produkty ve velkých kontejnerech a balit je podle přicházejících objednávek, abyste vyrovnali své výrobní toky.
Portfolio (159)
Francie, Schlierbach
Příběh společnosti CYOR Přírodní svíčky, vůně do interiéru, vonné květiny, parfémy v koncentrátu, elektrické difuzéry a personalizované svíčky pro profesionály, společnost CYOR vznikla v srdci Alsaska, na okraji malé alsaské Camargue, ikony výjimečné přírody. Tvůrce Anthony a jeho sestra Marine jsou vášniví pro kreativitu a vůně, přičemž se přirozeně inspirují provensálským regionem Grasse. Velk...
Portfolio (122)
Francie, Dombasle Sur Meurthe
...Možné rozměry a objemy: Ø 69mm o 120ml (pouze krystal) o 160ml (pouze krystal) Ø 92mm o 270ml o 520ml Použitelné v mikrovlnné troubě. Odolné vůči horkému plnění a zmrazení • Materiál: schválený potravinářský polypropylen • Stejný víčko pro různé objemy • Indikátor porušení / neporušenosti na všech modelech • Standardní barvy bílá a krystal pro mnoho referencí – Další barvy těla a/nebo víčka na vyžádání (kontaktujte nás ohledně minimálních množství) • Možnost ofsetového tisku nebo IML • Pro další nezmíněné objemy nás kontaktujte.
Portfolio (19)
Francie, Soreze
...Kartónové potravinové misky 20x25 cm pro 4 porce. Tyto ekologické misky vyrobené z drceného dřeva jsou vhodné k zmrazení (-25 °C) a ohřevu v mikrovlnné troubě nebo v troubě (maximálně 220 °C nebo 40 min při 215 °C). Prodávány s víkem. Biologicky rozložitelné. Balení po 4. Rozměry vnitřní: 23,5x16,5x5 cm. REF:EMBOISMM Hlavní materiál: karton Délka: 25 cm Šířka: 20 cm Výška: 4 cm Čistá hmotnost: 0,025 kg...
Portfolio (195)
Francie, Boulogne Sur Mer
...Původ: Chile / Norsko / Skotsko Jednoduché zmrazení Balení: 7,5 a 5 kg v sáčcích...
Portfolio (5)
Francie, Bry Sur Marne
Eurex, francouzská společnost v plném rozvoji, která navrhuje, vyvíjí a prodává profesionální vybavení pro CHR (HORECA). Sídlo má v Île-de-France od svého vzniku a disponuje skladem o rozloze 2000 m², což jí umožňuje zajistit skladování přibližně 80 % svých produktů. Profesionálové v oblasti gastronomie nebo jiných potravinářských oborů, potřebujete profesionální kuchyňské vybavení, robustní a...
Portfolio (1)
Francie, Castelmaurou
...hot melt používaný v obalovém průmyslu, zejména při montáži podnosů (průměrná otevřená doba a rychlé zasychání) Výhody: Vhodný pro lepení s odolností vůči zmrazení Dobrá adheze ve srovnání s produkty stejného typu Dobrá lepicí výkonnost na ošetřených podkladech (lakované, síranované…) Velmi dobrý kompromis pro odolnost vůči chladu a teplu.
Portfolio (64)
Francie, Talant
...Nezbytný pro vánoční svátky, tento Poloviční Kulatý Nerezový Formička na Bûche vám umožní vytvořit vánoční bûches a originální koláče. Tato nerezová formička na bûche odolává zmrazení a pečení. Můžete ji používat po celý rok k výrobě originálních koláčů, které můžete nabídnout jako cestovní dorty, nebo bûches na vánoční svátky. Konce jsou odnímatelné, což usnadňuje vyklopení vašeho výrobku...
Portfolio (192)
Francie, Chessy
...Plný hladký povrch s okrajem 7 mm Základna 3 podešve Hladké a zaoblené tvary pro snadné a efektivní mytí Kompatibilita s nejrůznějšími automatizovanými systémy Kvalita zmrazení Speciálně přizpůsobeno pro farmaceutické a potravinářské trhy Certifikováno pro styk s potravinami Model: PALMAESTRO 937200 Skladem: 120 produktů Prodáváno pouze po baleních: 10 palet (tj. 1 balení = 10 palet) MINIMÁLNÍ OBJEDNÁVKA: 2 balení, tj. 20 palet...
Portfolio (155)
Francie, Boulogne-Billancourt
...Jemné šampaňské sklenice pro doplnění vašich slavnostních aperitivů Vyrobeno ve Francii Sada 6 sklenic Kapacita: 13 cl Materiál: Plast PS Rozměry: ∅58 h180 mm Minimální teplota: -20°C Maximální teplota: 70°C Pasterizace (70 až 85°C): Ne Mikrovlnná trouba: Ne Trouba (220°C): Ne Mražení (-18°C): Ano Zmražení (-35°C): Ne Barva: Křišťál...
Portfolio (57)
Francie, La Ville Aux Dames
...Silikonové formy Maé jsou navrženy jak pro zmrazování, tak pro pečení vašich sladkých a slaných příprav (pečivo, zmrzlina, koláč, předkrm, mořské a masné výrobky, bulky, pečivo...). Prémiový potravinářský silikon pro intenzivní použití Odolávají teplotám od -45 °C do + 280 °C Snadné vyklápění (doporučení: vyklápět po zmrazení) Vyrobeno ve Francii Formát: Individuální Velikost: 400x600mm...
Portfolio (48)
Francie, La Rochefoucauld-En-Angoumois
...Charakteristiky pelet: Průměr: 3 mm, Délka: 5 až 10 mm Použití pelet: kryogenní čištění, chlazení a rychlé zmrazení v laboratoři, přeprava lékařských a farmaceutických vzorků, boj proti škůdcům.
Portfolio (4)
Francie, Grigny
...Orecchiette jsou těstoviny ve tvaru ucha, zrnitým povrchem, jednotlivě zmražené a které se nelepí. Těstoviny Al Dente během okamžiku Zahřátí za 30 sekund ve vroucí vodě Ovládání nákladů 0% ztráty díky IQF zmrazení Úspora času a energie BALENÍ: 4 x 2,5 kg...
Portfolio (93)
Francie, Cohade
...Tento italský stroj má několik funkcí: rychlé zmrazení, LED osvětlení a automatické režimy, které umožňují úplnou kontrolu. Charakteristiky Kapacita 3 x 10 litrů Výroba 130 sklenic (230 ml) za hodinu 1 400 Wattů Čas potřebný k zmrazení přípravy: 45 minut Rozměry Výška: 80 cm Hloubka: 48 cm Šířka: 62 cm...
Portfolio (45)
Francie, Saint Pal De Mons
...Sáček na uchovávání potravin (chrání před vzduchem, vlhkostí) nebo průmyslových dílů (úspora místa) Použití s vakuovou balicí stroj (není součástí dodávky) Široké sváry na 3 stranách Vhodné pro kontakt s potravinami Vyrobeno ve Francii Vhodné pro zmrazení (-20 °C) Pasterizovatelné při 85 °C po maximálně 120 minut Ekologické materiály PE/EVOH/PE 100% recyklovatelné (podle recyklačního systému...
Portfolio (186)
Francie, Bidart
...Produkt z moře: Tatarák z divoké dorády mražený - 300G - Řemeslný rybolov - Tatarák z divoké růžové dorády mražený pochází z tradičního rybolovu na udici, který respektuje rybářské rezervy a období rozmnožování. Má jodovou a pevnou strukturu, je filetovaný, ručně nakrájený nožem a vakuově balený v sáčku o hmotnosti 300G. Jeho zmrazení zaručuje zdravotní bezpečnost tohoto typu syrové ryby. Všechny naše zásilky jsou přepravovány při kontrolovaných teplotách, kvalita je hodnotou, se kterou se Maison Caudalie nikdy nesmiřuje!
Portfolio (59)
Francie, Domjean
...Netrhá se při zmrazení. Aplikace: Připraveno k použití. Rozpustit na 45°/50°C ve vodní lázni nebo v mikrovlnné troubě v režimu rozmrazování. Pro optimální lesk mixovat před použitím a přecedit. Nanášet stěrkou s vyhlazením jedním pohybem palety nebo nalít na zmrazený dezert (bez námrazy). Aby se předešlo kondenzaci na glazurách, vyjměte zmrazený dezert několik minut před glazováním. Skladování...
Portfolio (6)
Francie, La Crèche
... rentabilitu, a to vše při zajištění kvality hotových výrobků. Odpovídáme na problémy chlazení s produkty, které umožňují rychlé zmrazení, kontrolované fermentace, pozitivní nebo negativní chlazení, rychlé ochlazení nebo rychlé zmrazení. Na každou potřebu, na každou situaci, PANEM navrhuje, testuje a realizuje „na míru“ šitá řešení. Disponujeme interní truhlářskou službou. Vyrábíme prodejní linie ve všech technických oblastech a odpovídáme na potřeby v oblasti ventilovaného chlazení profesionálů v pekařství a cukrářství.
Francie, St Pal De Chalencon
Skupina Velfor, specialista na zpracování plastových materiálů více než 35 let, nabízí na míru vyrobené termoformované obaly pro potravinářský průmysl: misky na foie gras, misky (na zmrazení, mikrovlnné použití), kelímky, výplně pro delikatesy, zrající clochy; pro zdravotnický a farmaceutický sektor (tabletkové obaly, autoklávovatelné blistry, sáčky na léčivé roztoky, primární a sekundární obaly...
Francie, Concarneau
... s 100 000 m³ chladírenského skladování. Kromě toho se Nicot Frigo & Services každý den zavazuje poskytovat nejlepší služby IQF zmrazení, mražení potravin, chladicí místnost. V této souvislosti máme také povolení pro skladování pod celní kontrolou. Navíc máme tři lokality (Concarneau a Douarnenez) s týmy zvyklými na specifika trhů chladu a negativních teplot. V tomto smyslu je Nicot Frigo a Služby flexibilní a efektivní v objemech skladování, produktech k mražení nebo zmrazení, balení a přípravě objednávek.
Francie, Bohain En Vermandois
BISCUITERIE DUTOIT se specializuje na předpřipravené korpusy z listového a křehkého těsta, určené pro řemeslné řezníky, uzenáře a cateringové služby, a na mini korpusy určené pro exportní trhy. Naším cílem je vyvíjet technicky pokročilejší a inovativnější předpřipravené korpusy, které vyhovují potřebám našich klientů: odolnost vůči náplním, odolnost proti zmrazení, stabilita při pečení, nutriční kvality, ...
Francie, Flagey
... pasterizace a následného zmrazení, její přípravky neobsahují konzervanty. Agrodoubs je certifikován na úrovni IFS a vyvíjí bio receptury. Borůvkové nebo karamelové náplně pro cukráře, směsi na citronové nebo čokoládové koláče, crème brûlée nebo patisserie jsou některé z specialit závodu postaveného ve vesnici Flagey. AGRODOUBS se zaměřil na pasterizované, mražené a vyvážené produkty vyrobené ve Francii...
Francie, Le Château D' Oléron
...Podnik na zpracování a zmrazení ústřic Marennes d'Oléron. Pracujeme s produkty 100% přírodního a regionálního původu, abychom zajistili chutě a nutriční kvality. Naše ústřice č. 3 kvality IGP jsou prezentovány v polovině skořápky s polevou (v různých příchutích) a jsou zmrazené syrové. Určeno pro GMS a RHD, aby se pekly v troubě při 200 °C. Exportujeme do Itálie a Asie, naše mladá firma vyvíjí další recepty na bázi ústřic, vždy s respektem k přírodě, a stále vás bude překvapovat.
Založena v roce 1989, Maison CASTEIGT se specializuje na uzení lososů. Lososi pocházejí od partnerů nacházejících se ve Skotsku a Norsku. Následně jsou zpracováváni na úpatí Pyrenejí, výhradně ručně, bez strojů a zaručeně nikdy zmraženi. Maison CASTEIGT prodává své lososy ve Francii prostřednictvím velkoobchodu, delikates a rybářství.

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play