Francie, Luitré-Dompierre
Založena s vášní pro dokonalost a závazkem k kvalitě, CBViandes-Distri je obchodní společnost s masem, která je známá svými prvotřídními produkty a výjimečným zákaznickým servisem. Vynikáme naším odhodláním poskytovat širokou škálu pečlivě vybraného masa, abychom vyhověli různorodým potřebám naší klientely. V CBViandes-Distri je naším posláním poskytovat vám produkty nejvyšší kvality, přičemž dod...
Portfolio (37)
Francie, Le Plessis Robinson
...S tisíci lety zkušeností v chovu, svými zelenými a rozlehlými loukami a mírným a temperovaným klimatem, si Grand Caractère vybral Irsko, kde je úroveň zpracování zrajícího masa velmi sofistikovaná. Aromatická harmonie dřevitých a karamelových tónů, která se uvolňuje z tohoto výjimečného masa, připomíná jemnou vůni, která se vznáší v kuchyních hvězdných šéfkuchařů. Elegantní maso, jehož pomalé...
Portfolio (9)
Francie, Saint-Jean-Pla-De-Corts
... umožňuje tento proces a přináší velmi vysoký obsah cukru. Poté, co zraje 5 let v dubovém sudu, je tento ocet zbaven barvy a stává se zcela "transparentním" díky 100% přírodnímu procesu. Díky své průhlednosti nemění barvu potravin. Jeho mimořádná vůně sušeného hrozna, karamelu a medu a jeho sladkokyselá chuť dělají z tohoto octa UNIKÁTNÍ koření. Používá se syrový na saláty, a na ryby na grilu, kuřecí maso, mořské plody, dodá nádech...
Portfolio (198)
Francie, Pantin
... zároveň velmi elegantní a chutné. 80% Merlot. 20% Cabernet Sauvignon. Velmi krásná purpurová barva. Komplexní vůně se projevuje tóny kandovaných červených plodů, koření, kokosu a vanilky. Dřevo je jemně integrované a lákavé. V ústech se tento ročník projevuje jemnými tříslovinami, dlouhou a delikátní strukturou, která nechává přetrvávat komplexní ovocné tóny třešní, vanilky a kakaa. Foto není závazné - Může být účtován poplatek za balení - kontaktujte nás Doporučení k jídlu a vínu: - Aperitiv - Kachní prsa - Maso v...
Portfolio (102)
Francie, Auxerre
...Slovo vinaře Vína z Cave du Marmandais, vytvořená v duchu spolupráce a solidarity, doprovodí všechny vaše chvíle pohody, které jsou charakteristické hodnotami jihozápadu. Certifikováno BIO Oko: hluboká, téměř černá barva Nos: černé ovoce, lékořice, náznaky koření Chuť: pěkný objem s jemnými tříslovinami Vinifikace: zrající 6 měsíců v nerezových tancích Doporučení k jídlu: aperitiv, grilované bílé maso Domaine: Cave du Marmandais Appellation: Côtes du Marmandais Ročník: 2017 Pěstování: Biologické Label: Appellation d'Origine Contrôlée...
Portfolio (190)
Francie, Marmoutier
Společnost KARL SCHNELL navrhuje a vyrábí stroje a zařízení pro průmyslové zpracování produktů na bázi masa nebo taveného sýra, krmiv pro zvířata, cateringových pokrmů a cukrovinek. Sortiment výroby KARL SCHNELL nabízí komplexní paletu produktů pro potravinářský průmysl, od jednotlivých strojů po kompletní výrobní linky, od příjmu surovin po jejich porcování: míchač, zrající zařízení, transfer...
Francie, Chemy
...Pod vedením 4. generace a se strategickým zaměřením na prémiový segment, skupina zažívá významný růst již 10 let. To umožnilo investice do nového ultra-moderního výrobního zařízení a nových kanceláří na historickém místě Chemy. Lesage Prestige, lokomotiva skupiny, zaměřená na prodej prémiového masa a výběr produktů v B to B. Naše vlajkové produkty zahrnují: zrající maso, hovězí z Galicie, Angus, hovězí z Kobe a další. Našimi hlavními klienty jsou steakhousy, restaurace, které chtějí nabízet "prestige" maso, a tradiční řeznictví.
Francie, Marennes
+ Úplně přírodní chov subtropických krevet Penaeus japonicus dodávaných živých - prodej na farmě od poloviny srpna do konce listopadu; prodej v Yvelines (78) a Hauts-de-Seine (92) od začátku září do konce listopadu (velké pruhované krevety - nebo císařské - s modrým, žlutým a červeným ocasem, které mají pevné maso) + Hřebenatky z Marennes dlouho zrající (min. 6 měsíců - max. 15 měsíců) prodávané...
... průmyslové pekařství a stroje na zmrzlinu), Le SALAGE (injektory, steakery, máselnice a solící linky), Le POUSSAGE (vakuové písty, linky na tlačení a zpracované produkty, kráječe klobás a odstraňovače obalů, vázací stroje), Le TRAITEMENT THERMIQUE (vařicí buňky, parníky, sušičky, uzení, pečení, intenzivní chlazení, pečící a pražící tunely, parníky, sušičky zrající komory, generátory kouře a...
Francie, Le Rouget
Společnost MAS se sídlem v Rougetu v Cantal se specializuje na uzeniny, sušené maso a tradiční konzervy z Centrálního masivu. Firma nabízí produkty s jednoduchými a autentickými recepty. Například nabízí sušenou šunku zrající až 24 měsíců v jejich sušárně v Rougetu a ručně míchanou vepřovou paštiku. Dům MAS je známý kvalitou a autentičností svých produktů.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play