Itálie, Fidenza
...Salume DOP na bázi vepřového masa, exkluzivní pro oblast Piacenza. Maso pocházející z krku prasete, ručně plněné do přírodního střívka a zrající alespoň 90 dní, má sladkou a příjemnou chuť a je hlavní hvězdou předkrmů a aperitivů.
Portfolio (54)
Itálie, Sizzano
...Druhá jídla piemontské kuchyně Maso (dušené a pečené) Sýry středně nebo dlouze zrající Sýry s modrou plísní BARVA Rubínově červená s granátovými odlesky AROMA Jemné květinové tóny růže a fialky Lesní plody CHUŤ Kulatost tříslovin s sametovým tělem Vyvážená kyselost Skvělá perzistence TEPLOTA: 18-20 °C ALKOHOL: 13% - 14% obj.
Portfolio (13)
Itálie, Martina Franca
...Pecorino Affumicato je zrající sýr, vyrobený z ovčího mléka a přirozeně uzený na dřevě z pšenice. Tento sýr se vyznačuje jemně kořeněnou chutí a měkkou konzistencí, což z něj činí ideální volbu pro konzumaci samostatně nebo jako součást sýrového talíře. Pecorino Affumicato je řemeslný produkt, vyrobený podle tradičních metod a s poctivými ingrediencemi. Jeho řemeslné zpracování a jedinečná chuť z něj činí vynikající produkt italské sýrařské tradice.
Portfolio (29)
Itálie, Mugnano Del Cardinale
...Hmotnost: 0,3 kg Ingredience Vepřové maso, Sůl, Dextróza, Přírodní aromata, Koření, Antioxidanty, E301, Konzervanty, E250 Nutriční a energetické hodnoty na 100 g produktu Energetická hodnota 235 kcal 983 kJ Tuky 12,1 g z toho nasycené tuky 3,9 g Sacharidy 1,8 g z toho cukry 1,3 g Bílkoviny 28 g vláknina 0,02 g sůl 4,4...
Portfolio (9)
...Felino, mezi tisíci italskými salámy, je nejjemnější, vyrobený s málo solí, celým pepřem a zrající v údolí parmské šunky. Pouze z těžkých italských prasat, počínaje „tritem z pultu“ (libové maso, bez nervů a s tenkým plátem tuku), nejprve mleté na středně hrubou konzistenci, poté smíchané s kořením (sůl, pepř, trochu bílého vína), necháno odpočinout, naplněné do střeva „culare“, jak vyžaduje nejautentičtější tradice, která udrží salám vždy měkký. Po dvou, třech měsících je tu plátek nakrájený napříč, s plnou, kulatou vůní, se zvláštní chutí štěstí.
Portfolio (10)
Itálie, Treviso
...Salume získané z anatomické části břicha hovězího masa, je krátce solené, poté omyté tekoucí vodou, ochucené pepřem a přírodními bylinkami, zrající a přirozeně uzené. INGREDIENCE: certifikované halal hovězí maso, sůl, pepř (sladký nebo pálivý). Konzervanty E 250, E 252, E 300, koření a přírodní aroma. CHARAKTERISTIKY: bez laktózy a dalších mléčných derivátů, bez lepku a GMO. BALENÍ: vakuově balené, v potravinářské plastu. PRŮMĚRNÁ HMOTNOST KUSU: 1 / 1,8 kg DATUM EXPIRACE: 7 měsíců SKLADOVÁNÍ: při 4 °C, po otevření balení uchovávejte v lednici a spotřebujte do několika dní.
Portfolio (5)
Itálie, Langhirano
...Je to mistrovské dílo přírody a člověka. Vzniká z dobrot této země, z úcty k čisté tradici, z řemeslné moudrosti, která z každé šunky činí mistrovské dílo italské chuti. Pouze stehna italského prasete, čerstvé maso, nikdy zmražené, zpracované, pečlivě ošetřované a zrající s péčí, která je výhradním dědictvím této země, její tradice, jejího vzduchu a jejího klimatu. Průměrná hmotnost: kg. 9.5-11 Kusy na krk: 2...
Portfolio (3)
Itálie, Barberino Di Mugello
...SALAME TOSCANO, Příprava z vybraného vepřového masa, střední mletí a kostičky sádla, je plněna do kolagenního střívka a zraje. PROSCIUTTO - vepřová kýta "CASALINGO ALLA TOSCANA" FINOCCHIONA, Příprava z vybraného vepřového masa, je typická toskánská uzenina v kolagenním střívku ochucená fenyklovými semínky. PANCETTA z čistého vepřového masa, rolovaná nebo rozložená, solené a zrající po toskánsku.
Portfolio (7)
Itálie, Thiene
Risco se specializuje na dodávky strojů a systémů pro potravinářský průmysl, zejména pro zpracování masa. Produkce Risco zahrnuje širokou škálu vakuových plniček pro klobásy a uzeniny, plničky s úplným vakuem pro šunku, zrající produkty a mortadellu, přípravné linky jako jsou mlýnky na maso a hnětače, systémy pro mleté maso v miskách, formovací systémy pro burgery a masové kuličky, systémy pro...
Salumificio Bovo od roku 1987, vedený Bortolazzi Massimem, ve Veroně, nabízí řemeslné výrobky jako soppressa, salámy, uzeniny, rolovanou slaninu, salamellu, cotechino, čerstvé maso a zrající produkty. Salumificio Bovo je volbou pro všechny, kteří chtějí svým zákazníkům nabídnout to nejlepší z kvality a chuti, protože se firma staví jako privilegovaný partner zákazníka, poskytující mu nejširší...
Itálie, Marciano Della Chiana
KingoFood prodává italské produkty vynikající kvality. Uzeniny jako Finocchiona IGP, maso prvotřídní kvality ochucené solí, pepřem, česnekem a divokým fenyklem. Nebo pecorino, zrající v jeskyni, s výraznou chutí. A víno: Chianti Riserva - Camperchi - Prima Selezione - D.O.C.G. Čas a způsob dodání zboží jsou velmi důležité faktory. Zvolili jsme specifické dodací systémy s izotermickým materiálem a syntetickým ledem, který umožňuje udržení teploty zboží až devadesát šest hodin (4 dny).
Portfolio (10)
Itálie, Santa Maria Di Sala
... nejvyšší úrovni. Nabízené produkty: široká škála produktů pro hygienu vaší stáje a vašich krav, produkty a náhradní díly pro váš dojicí systém, systémy ventilace a destratifikace vzduchu, produkty pro zootechniku obecně. Chladicí nádrže na mléko od 100 do 18000 litrů, chladicí boxy na maso, zrající sýry, zelenina. Všechny nabízené produkty jsou instalovány a poskytovány s asistencí přímo od nás.
Vepřové maso (čerstvé, zrající, vařené) jehňata, kuřata, králíci, susianella, porchetta...
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play