Francie, Luitré-Dompierre
Založena s vášní pro dokonalost a závazkem k kvalitě, CBViandes-Distri je obchodní společnost s masem, která je známá svými prvotřídními produkty a výjimečným zákaznickým servisem. Vynikáme naším odhodláním poskytovat širokou škálu pečlivě vybraného masa, abychom vyhověli různorodým potřebám naší klientely. V CBViandes-Distri je naším posláním poskytovat vám produkty nejvyšší kvality, přičemž dod...
Portfolio (37)
...Naše hovězí maso, pocházející z nejlepších krav, je odborně zrající, aby zajistilo výjimečnou chuť a jemnost. Každý kus je pečlivě zpracován, aby se zachovala jeho přirozená chuť, jemnost a výživová hodnota. Ať už hledáte šťavnaté steaky, bohaté pečeně nebo univerzální mleté hovězí, naše nabídka nabízí něco pro každou chuť. S důrazem na tradici a inovaci zajišťujeme, že každý kus hovězího masa...
Španělsko, Guijuelo (salamanca)
...Naše série Premium Reserve 80 Montaneras se skládá celkem z 80 kusů, které byly více než 48 měsíců pomalu a pečlivě zrající v našem nejlepším granitovém sklípku v Guijuelo pod osobní péčí a dohledem Dona Miguela. Kromě toho naše šunky Premium Reserve 80 Montaneras, které jsou 100% iberského plemene a krmené žaludy, obsahují nejvyšší procento olejové kyseliny (více než 56 %). Kromě toho je každý...
Portfolio (55)
Itálie, Fidenza
...Salume DOP na bázi vepřového masa, exkluzivní pro oblast Piacenza. Maso pocházející z krku prasete, ručně plněné do přírodního střívka a zrající alespoň 90 dní, má sladkou a příjemnou chuť a je hlavní hvězdou předkrmů a aperitivů.
Portfolio (54)
Itálie, Sizzano
...Druhá jídla piemontské kuchyně Maso (dušené a pečené) Sýry středně nebo dlouze zrající Sýry s modrou plísní BARVA Rubínově červená s granátovými odlesky AROMA Jemné květinové tóny růže a fialky Lesní plody CHUŤ Kulatost tříslovin s sametovým tělem Vyvážená kyselost Skvělá perzistence TEPLOTA: 18-20 °C ALKOHOL: 13% - 14% obj.
Portfolio (13)
Itálie, Martina Franca
...Pecorino Affumicato je zrající sýr, vyrobený z ovčího mléka a přirozeně uzený na dřevě z pšenice. Tento sýr se vyznačuje jemně kořeněnou chutí a měkkou konzistencí, což z něj činí ideální volbu pro konzumaci samostatně nebo jako součást sýrového talíře. Pecorino Affumicato je řemeslný produkt, vyrobený podle tradičních metod a s poctivými ingrediencemi. Jeho řemeslné zpracování a jedinečná chuť z něj činí vynikající produkt italské sýrařské tradice.
Portfolio (29)
Itálie, Mugnano Del Cardinale
...Hmotnost: 0,3 kg Ingredience Vepřové maso, Sůl, Dextróza, Přírodní aromata, Koření, Antioxidanty, E301, Konzervanty, E250 Nutriční a energetické hodnoty na 100 g produktu Energetická hodnota 235 kcal 983 kJ Tuky 12,1 g z toho nasycené tuky 3,9 g Sacharidy 1,8 g z toho cukry 1,3 g Bílkoviny 28 g vláknina 0,02 g sůl 4,4...
Portfolio (9)
Španělsko, Granollers
...Podávají se v: Klubkách nebo trubkách (tvrdé nebo flexibilní). Kvalita: AAB, AB nebo A. Délka: 80m a 90m. Je ideální pro čerstvé a zrající uzeniny malých průměrů: Frankfurt, klobása, chistorra. Jsou k dispozici ve dvou typech délky ve všech průměrech (45 a 80 metrů) PRŮMĚRY 18/20 – 20/22 – 22/24 – 24/26...
Portfolio (6)
Francie, Le Plessis Robinson
...S tisíci lety zkušeností v chovu, svými zelenými a rozlehlými loukami a mírným a temperovaným klimatem, si Grand Caractère vybral Irsko, kde je úroveň zpracování zrajícího masa velmi sofistikovaná. Aromatická harmonie dřevitých a karamelových tónů, která se uvolňuje z tohoto výjimečného masa, připomíná jemnou vůni, která se vznáší v kuchyních hvězdných šéfkuchařů. Elegantní maso, jehož pomalé...
Portfolio (9)
Srbsko, Ruma
... pomáhají zlepšovat chuť masa. Thamnidium (druh houby) je zvlášť známé a produkuje kolagenolytické enzymy, které významně přispívají k jemnosti a chuti sušeného starého masa. Kvůli nákladnému procesu sušení bylo dosud připravené maso dostupné pouze v elitních restauracích a hotelech...
Portfolio (8)
Španělsko, Guijuelo (salamanca)
... Scrofa Mediterraneus, původních obyvatel známých španělských dehes, především v oblasti Salamanky. Aplikované postupy Ve společnosti Ibéricos Brisa procházejí všechny kusy uzenin těmito postupy: mletí, přidání ingrediencí a hnětení, chlazení, plnění, sušení a zrání. Výhody uzenin Uzeniny jsou bohaté na hořčík, fosfor, zinek a draslík. A navíc, iberská prasata Brisa nám poskytují maso. Energetická hodnota: 436 Kcal / 1806 KJ Tuky: 37 g Nasycené tuky: 14.8 g Sacharidy: 0.5 g Cukry: 0.5 g Bílkoviny: 25.23 g Sůl: 4.75 g...
Francie, Saint-Jean-Pla-De-Corts
... umožňuje tento proces a přináší velmi vysoký obsah cukru. Poté, co zraje 5 let v dubovém sudu, je tento ocet zbaven barvy a stává se zcela "transparentním" díky 100% přírodnímu procesu. Díky své průhlednosti nemění barvu potravin. Jeho mimořádná vůně sušeného hrozna, karamelu a medu a jeho sladkokyselá chuť dělají z tohoto octa UNIKÁTNÍ koření. Používá se syrový na saláty, a na ryby na grilu, kuřecí maso, mořské plody, dodá nádech...
Portfolio (198)
Španělsko, Toral De Los Vados-León-España
...Ruční výroba specialit jako: El Botillo del Bierzo, pikantní a sladké klobásy, Chorizo Herradura, sušená panenka, zrající šunka, San Martiños (salchichón), cecina z hovězího masa, uzený lacón, slanina, uzený bacon, dušený lacón (gurmánský produkt) a další... Také nabízíme čerstvé vepřové maso jako: kotlety, svíčkovou, žebra, slaninu, lacón, čerstvou šunku, čerstvý koleno, a samozřejmě slané a čerstvé produkty jako: ucho, ocas, hřbet, vepřová hlava, čumák, vepřová noha.
Portfolio (4)
Francie, Pantin
... zároveň velmi elegantní a chutné. 80% Merlot. 20% Cabernet Sauvignon. Velmi krásná purpurová barva. Komplexní vůně se projevuje tóny kandovaných červených plodů, koření, kokosu a vanilky. Dřevo je jemně integrované a lákavé. V ústech se tento ročník projevuje jemnými tříslovinami, dlouhou a delikátní strukturou, která nechává přetrvávat komplexní ovocné tóny třešní, vanilky a kakaa. Foto není závazné - Může být účtován poplatek za balení - kontaktujte nás Doporučení k jídlu a vínu: - Aperitiv - Kachní prsa - Maso v...
Portfolio (102)
Francie, Auxerre
...Slovo vinaře Vína z Cave du Marmandais, vytvořená v duchu spolupráce a solidarity, doprovodí všechny vaše chvíle pohody, které jsou charakteristické hodnotami jihozápadu. Certifikováno BIO Oko: hluboká, téměř černá barva Nos: černé ovoce, lékořice, náznaky koření Chuť: pěkný objem s jemnými tříslovinami Vinifikace: zrající 6 měsíců v nerezových tancích Doporučení k jídlu: aperitiv, grilované bílé maso Domaine: Cave du Marmandais Appellation: Côtes du Marmandais Ročník: 2017 Pěstování: Biologické Label: Appellation d'Origine Contrôlée...
Portfolio (190)
...Felino, mezi tisíci italskými salámy, je nejjemnější, vyrobený s málo solí, celým pepřem a zrající v údolí parmské šunky. Pouze z těžkých italských prasat, počínaje „tritem z pultu“ (libové maso, bez nervů a s tenkým plátem tuku), nejprve mleté na středně hrubou konzistenci, poté smíchané s kořením (sůl, pepř, trochu bílého vína), necháno odpočinout, naplněné do střeva „culare“, jak vyžaduje nejautentičtější tradice, která udrží salám vždy měkký. Po dvou, třech měsících je tu plátek nakrájený napříč, s plnou, kulatou vůní, se zvláštní chutí štěstí.
Portfolio (10)
Itálie, Treviso
...Salume získané z anatomické části břicha hovězího masa, je krátce solené, poté omyté tekoucí vodou, ochucené pepřem a přírodními bylinkami, zrající a přirozeně uzené. INGREDIENCE: certifikované halal hovězí maso, sůl, pepř (sladký nebo pálivý). Konzervanty E 250, E 252, E 300, koření a přírodní aroma. CHARAKTERISTIKY: bez laktózy a dalších mléčných derivátů, bez lepku a GMO. BALENÍ: vakuově balené, v potravinářské plastu. PRŮMĚRNÁ HMOTNOST KUSU: 1 / 1,8 kg DATUM EXPIRACE: 7 měsíců SKLADOVÁNÍ: při 4 °C, po otevření balení uchovávejte v lednici a spotřebujte do několika dní.
Portfolio (5)
Itálie, Langhirano
...Je to mistrovské dílo přírody a člověka. Vzniká z dobrot této země, z úcty k čisté tradici, z řemeslné moudrosti, která z každé šunky činí mistrovské dílo italské chuti. Pouze stehna italského prasete, čerstvé maso, nikdy zmražené, zpracované, pečlivě ošetřované a zrající s péčí, která je výhradním dědictvím této země, její tradice, jejího vzduchu a jejího klimatu. Průměrná hmotnost: kg. 9.5-11 Kusy na krk: 2...
Portfolio (3)
Itálie, Barberino Di Mugello
...SALAME TOSCANO, Příprava z vybraného vepřového masa, střední mletí a kostičky sádla, je plněna do kolagenního střívka a zraje. PROSCIUTTO - vepřová kýta "CASALINGO ALLA TOSCANA" FINOCCHIONA, Příprava z vybraného vepřového masa, je typická toskánská uzenina v kolagenním střívku ochucená fenyklovými semínky. PANCETTA z čistého vepřového masa, rolovaná nebo rozložená, solené a zrající po toskánsku.
Portfolio (7)
Itálie, Thiene
Risco se specializuje na dodávky strojů a systémů pro potravinářský průmysl, zejména pro zpracování masa. Produkce Risco zahrnuje širokou škálu vakuových plniček pro klobásy a uzeniny, plničky s úplným vakuem pro šunku, zrající produkty a mortadellu, přípravné linky jako jsou mlýnky na maso a hnětače, systémy pro mleté maso v miskách, formovací systémy pro burgery a masové kuličky, systémy pro...
Salumificio Bovo od roku 1987, vedený Bortolazzi Massimem, ve Veroně, nabízí řemeslné výrobky jako soppressa, salámy, uzeniny, rolovanou slaninu, salamellu, cotechino, čerstvé maso a zrající produkty. Salumificio Bovo je volbou pro všechny, kteří chtějí svým zákazníkům nabídnout to nejlepší z kvality a chuti, protože se firma staví jako privilegovaný partner zákazníka, poskytující mu nejširší...
Itálie, Marciano Della Chiana
KingoFood prodává italské produkty vynikající kvality. Uzeniny jako Finocchiona IGP, maso prvotřídní kvality ochucené solí, pepřem, česnekem a divokým fenyklem. Nebo pecorino, zrající v jeskyni, s výraznou chutí. A víno: Chianti Riserva - Camperchi - Prima Selezione - D.O.C.G. Čas a způsob dodání zboží jsou velmi důležité faktory. Zvolili jsme specifické dodací systémy s izotermickým materiálem a syntetickým ledem, který umožňuje udržení teploty zboží až devadesát šest hodin (4 dny).
Portfolio (10)
Francie, Marmoutier
Společnost KARL SCHNELL navrhuje a vyrábí stroje a zařízení pro průmyslové zpracování produktů na bázi masa nebo taveného sýra, krmiv pro zvířata, cateringových pokrmů a cukrovinek. Sortiment výroby KARL SCHNELL nabízí komplexní paletu produktů pro potravinářský průmysl, od jednotlivých strojů po kompletní výrobní linky, od příjmu surovin po jejich porcování: míchač, zrající zařízení, transfer...
Itálie, Santa Maria Di Sala
... nejvyšší úrovni. Nabízené produkty: široká škála produktů pro hygienu vaší stáje a vašich krav, produkty a náhradní díly pro váš dojicí systém, systémy ventilace a destratifikace vzduchu, produkty pro zootechniku obecně. Chladicí nádrže na mléko od 100 do 18000 litrů, chladicí boxy na maso, zrající sýry, zelenina. Všechny nabízené produkty jsou instalovány a poskytovány s asistencí přímo od nás.
Francie, Chemy
...Pod vedením 4. generace a se strategickým zaměřením na prémiový segment, skupina zažívá významný růst již 10 let. To umožnilo investice do nového ultra-moderního výrobního zařízení a nových kanceláří na historickém místě Chemy. Lesage Prestige, lokomotiva skupiny, zaměřená na prodej prémiového masa a výběr produktů v B to B. Naše vlajkové produkty zahrnují: zrající maso, hovězí z Galicie, Angus, hovězí z Kobe a další. Našimi hlavními klienty jsou steakhousy, restaurace, které chtějí nabízet "prestige" maso, a tradiční řeznictví.
Španělsko, Coslada
Společnost pro distribuci a export potravinářských produktů s velmi vysokou kvalitou ruční výroby. Exportujeme do celé EU: Morcilla de Burgos, Chorizo Riojano (sladké a pikantní), zrající ovčí sýry, Wagyu hamburgery, hovězí hamburgery, vína z oblasti Ribera del Duero, vína z oblasti Rioja.
Belgie, Vilvoorde
...Luka, se sídlem ve Vilvoorde, je výrobcem a dodavatelem masných výrobků, specializujícím se na vařené šunky. Naše nabídka zahrnuje také emulzní produkty (např. vařené klobásy, masové chleby, ...) a zrající produkty (např. slanina, pancetta, filet d'Anvers).
Francie, Marennes
+ Úplně přírodní chov subtropických krevet Penaeus japonicus dodávaných živých - prodej na farmě od poloviny srpna do konce listopadu; prodej v Yvelines (78) a Hauts-de-Seine (92) od začátku září do konce listopadu (velké pruhované krevety - nebo císařské - s modrým, žlutým a červeným ocasem, které mají pevné maso) + Hřebenatky z Marennes dlouho zrající (min. 6 měsíců - max. 15 měsíců) prodávané...
... průmyslové pekařství a stroje na zmrzlinu), Le SALAGE (injektory, steakery, máselnice a solící linky), Le POUSSAGE (vakuové písty, linky na tlačení a zpracované produkty, kráječe klobás a odstraňovače obalů, vázací stroje), Le TRAITEMENT THERMIQUE (vařicí buňky, parníky, sušičky, uzení, pečení, intenzivní chlazení, pečící a pražící tunely, parníky, sušičky zrající komory, generátory kouře a...
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play