Španělsko, Guijuelo (salamanca)
...Naše série Premium Reserve 80 Montaneras se skládá celkem z 80 kusů, které byly více než 48 měsíců pomalu a pečlivě zrající v našem nejlepším granitovém sklípku v Guijuelo pod osobní péčí a dohledem Dona Miguela. Kromě toho naše šunky Premium Reserve 80 Montaneras, které jsou 100% iberského plemene a krmené žaludy, obsahují nejvyšší procento olejové kyseliny (více než 56 %). Kromě toho je každý...
Portfolio (55)
Španělsko, Granollers
...Podávají se v: Klubkách nebo trubkách (tvrdé nebo flexibilní). Kvalita: AAB, AB nebo A. Délka: 80m a 90m. Je ideální pro čerstvé a zrající uzeniny malých průměrů: Frankfurt, klobása, chistorra. Jsou k dispozici ve dvou typech délky ve všech průměrech (45 a 80 metrů) PRŮMĚRY 18/20 – 20/22 – 22/24 – 24/26...
Portfolio (6)
Španělsko, Guijuelo (salamanca)
... Scrofa Mediterraneus, původních obyvatel známých španělských dehes, především v oblasti Salamanky. Aplikované postupy Ve společnosti Ibéricos Brisa procházejí všechny kusy uzenin těmito postupy: mletí, přidání ingrediencí a hnětení, chlazení, plnění, sušení a zrání. Výhody uzenin Uzeniny jsou bohaté na hořčík, fosfor, zinek a draslík. A navíc, iberská prasata Brisa nám poskytují maso. Energetická hodnota: 436 Kcal / 1806 KJ Tuky: 37 g Nasycené tuky: 14.8 g Sacharidy: 0.5 g Cukry: 0.5 g Bílkoviny: 25.23 g Sůl: 4.75 g...
Španělsko, Toral De Los Vados-León-España
...Ruční výroba specialit jako: El Botillo del Bierzo, pikantní a sladké klobásy, Chorizo Herradura, sušená panenka, zrající šunka, San Martiños (salchichón), cecina z hovězího masa, uzený lacón, slanina, uzený bacon, dušený lacón (gurmánský produkt) a další... Také nabízíme čerstvé vepřové maso jako: kotlety, svíčkovou, žebra, slaninu, lacón, čerstvou šunku, čerstvý koleno, a samozřejmě slané a čerstvé produkty jako: ucho, ocas, hřbet, vepřová hlava, čumák, vepřová noha.
Portfolio (4)
Španělsko, Coslada
Společnost pro distribuci a export potravinářských produktů s velmi vysokou kvalitou ruční výroby. Exportujeme do celé EU: Morcilla de Burgos, Chorizo Riojano (sladké a pikantní), zrající ovčí sýry, Wagyu hamburgery, hovězí hamburgery, vína z oblasti Ribera del Duero, vína z oblasti Rioja.
Španělsko, Huelva
Přirozeně zrající iberské maso z oblasti Sierra de Aracena v Andalusii.
Španělsko, Alicante
...Iberská Bellota Šunka "JMH Ibericos" Jamón ibérico zrající 36 měsíců a sušené iberské maso nejvyšší kvality, poskytující našim uživatelům webu místo, kde mohou koupit nejlepší maso za nejlepší cenu. Také známá jako " pata negra ", tato šunka pochází z volně chovaných prasat, která se pohybují v dubových lesích (nazývaných dehesas) a během tohoto posledního období jedí pouze žaludy. Pohyb a strava mají významný vliv na chuť masa; šunka zraje 36 měsíců. Zaměřujeme se na kvalitu, transparentnost a informace pro naše zákazníky a splňujeme předpisy, které budou vyžadovány v roce 2017.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play