Španělsko, Alcora
Ve společnosti TRUFASA se specializujeme na výrobu a obchodování s černou houbou. Naše plantáže se nacházejí vnitrozemí Castellónu, což je ideální prostředí pro získávání hub optimální kvality. Exportujeme po celém světě čerstvou černou houbu (Tuber melanosporum), také známou jako houbu z Périgordu, letní houbu (Tuber aestivum) a podzimní houbu (Tuber uncinatum). Kromě toho nabízíme vybranou řadu ...
Portfolio (23)
Španělsko, Peñalba, Segorbe
...), Tuber Uncinatum (podzimní lanýž) a exkluzivní Tuber Magnatum. Náš lanýž, sbíraný ve Španělsku, se zvláštní pozorností na černý lanýž z Aragonie, se dostává na nejlepší gastronomické trhy světa. Specializujeme se na dovoz a vývoz potravin, zajišťujeme čerstvost a kvalitu při každé dodávce, jsme spolehlivým velkoobchodníkem s lanýži jak pro distributory, tak pro restaurace, které chtějí přinést chuť vysoce kvalitní lanýžové kuchyně svým hostům. V Segortrufa zaručujeme výjimečný výběr ideální pro všechny typy příprav, od jednoduchých pokrmů až po nejexotičtější a nejvíce propracované lanýžové pokrmy.
Portfolio (5)
Belgie, Waterloo
... Tradition se přizpůsobila trhu a začala nabízet i jiné druhy jeseterů z různých zdrojů, ale také další speciality z rybích vajíček, jako jsou lososová a pstruhová vejce, a další delikatesy jako krab král, foie gras, uzený losos a jeseter, šafrán, lanýže atd.
Francie, Antibes
...rozšířili jsme naši nabídku produktů: čerstvé lanýže, mražené lanýže, delikatesy kolem lanýžů a mnohem více. Dnes naše lanýže dělají radost našim soukromým i profesionálním zákazníkům a vyvážejí se do téměř 10 zemí, hrdě se usazují v kuchyních národních i mezinárodních šéfkuchařů. Olivové oleje s bílým nebo černým lanýžem, carpaccio z lanýžů, kousky lanýžů, lanýžové soli a různé další omáčky a pomazánky obohacené našimi vlastními lanýži. Záruka kvality a sledovatelnosti. Produkty, které vyrábíme lokálně v naší dílně, aby dokonale doplnily všechna vaše jídla a gastronomické přípravy.
...specialit jako je šafrán, lanýže a kořeněné oleje. Společnost pečlivě vybírá ingredience každého produktu, dohlíží na výrobní proces a zaručuje věrnost regionální gastronomické tradici. Od těstovin alla Chitarra po Rintrocili, od Ventriciny po klobásy Montepulciano, od Mostaccioli po šafrán, každý produkt je správnou kombinací chuti a tradice vhodnou pro moderní a náročného spotřebitele.
Itálie, Atripalda
Prodej podmáslí od roku 1946 přímo od výrobce k zákazníkovi. Gastronomické speciality v olivovém oleji a slunečnicových semenech, ručně připravované a mnoho dalších specialit na grilu. Naše produktová řada zahrnuje divoké houby: hříbky, ovčí, hnědé, lanýže, lesní plody atd. (sušené, zmrazené, čerstvé, v oleji a podobně) Kvalita a spolehlivost našich produktů je prokázána kontrolními postupy v souladu s platnými zákony v oblasti, kromě mnohaletých zkušeností v oboru.
...Vášeň pro staré gastronomické tradice nás přivedla k výrobě a podpoře široké škály gastronomických specialit našeho území. Tato ochutnávková kolekce se nazývá "I PECCATI DI CIACCO". Z oblasti Langhe, známé po celém světě pro své vynikající vína a bílé lanýže, pochází široká škála receptů, které jsou výsledkem tradice venkovanů a vášně pro dobré věci. Naše produkty jsou zvlášť ceněny ve všech delikatesních obchodech v Itálii i v zahraničí, které mají náročné zákazníky, jež rádi prezentují okamžik radosti při ochutnávání specialit připravených podle starých receptů.

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play