Itálie, Radicofani
...Je to sýr vyrobený výhradně z ovčího mléka; má tvar misky a váží přibližně 1,5 kg.
Portfolio (48)
Itálie, Bergamo
...Vysokokvalitní čerstvý ovčí sýr primosale.Vysokokvalitní čerstvý ovčí sýr primosale.
Portfolio (56)
Itálie, Misano Adriatico
...Tento lahodný sýr caciotta COOPERLAT s houbami hříbky je nezbytností pro milovníky sýra. Balený v praktickém formátu 1,2 kg, tento čerstvý a krémový sýr je ideální na jednohubky nebo k doplnění předkrmu. Vynikající kvalita hříbků dodává caciottě lahodnou zemitou chuť, což z ní činí neodolatelný přírůstek na každý stůl.
Portfolio (200)
...Čerstvý sýr s obalem z taženého těsta, který ukrývá krémové srdce z smetany a stracciatelly. Měkký, ale elastický a chutný. Dostupný jak z 100% bufalího mléka, tak z 100% kravského mléka, podle chuti a potřeb.
Itálie, Orbassano
...Velké sardinské ravioli jsou plněné ricottou (měkký sýr) a citronem a ztělesňují jednoduchost a čistotu středomořských chutí, nabízející čerstvý a rafinovaný kulinářský zážitek. Tento raviol představuje dokonalou harmonii mezi sladkostí a obklopující jemností ricotty a citrusovou chutí živého citronu, uzavřenou v jemné těstovinové vrstvě.
Portfolio (57)
Itálie, Martina Franca
...Burrata Pugliese je čerstvý a krémový sýr, typický pro italskou sýrařskou tradici. Vyrobená z vysoce kvalitního mléka, burrata se vyznačuje svým měkkým a máslovým srdcem, obaleným v tenké vrstvě mozzarelly. Tento sýr je ideální k vychutnání samostatně nebo v kombinaci s čerstvými rajčaty a kapkou olivového oleje, čímž se zvýrazňuje jeho jemná a jedinečná chuť. Burrata je skvělou volbou pro ty, kteří hledají autentický a rafinovaný kulinářský zážitek.
Portfolio (29)
Itálie, Fidenza
...Supramonte je ovčí sýr s minimálním zráním 60 dní. Chuť je mírně slaná a textura se s postupem zrání stává drobivou.
Portfolio (54)
Itálie, Noci
...Mozzarella je čerstvý sýr s taženou hmotou, který se vyznačuje hladkým, rovnoměrným povrchem a sněhově bílou barvou a elastickou konzistencí. Chuť je sladká a jemná a vůně je svěží a příjemná. Vyskytuje se v různých formách, což je výsledkem dovednosti našich mistrů sýrařů: od bocconcina, přes uzlík, po pletenec a pletenku až po fiordilatte. Obvykle se mozzarella konzumuje čerstvá, samotná jako...
Portfolio (10)
...Mozzarella di Bufala Campana DOP je čerstvý sýr s taženou hmotou, který se vyrábí výhradně z buvolího mléka z regionu původu. Buvolí mléko má odlišné složení než mléko jiných zvířat používaných k výrobě sýra. Na rozdíl od kravského a kozího mléka je totiž bohatší na bílkoviny, tuky a především vápník. Typy a formáty Hmotnost: od 25 g do 2 kg Doba trvanlivosti 12 DNÍ / Doba trvanlivosti 18 DNÍ / Doba trvanlivosti 21 DNÍ Kódy: od 1702 do 17...
Portfolio (10)
V Zemi mýtů, na Piani Paestum, v roce 1998 skupina podnikatelů a chovatelů, podnícená regionální iniciativou "Globální dotace v zootechnice v Kampánii", založila společnost Filab s.r.l.. V roce 2015 byla společnost plně získána rodinou Consalvo - Valvano prostřednictvím zemědělské společnosti BUBALUS. FILAB je zkratka pro "Filiera Latte Bufalino" a označuje společnost, která již ve výběru názvu z...
Portfolio (2)
...Rock22 je automatický stroj na porciování s proměnlivou hmotností, navržený pro práci v lince. Profesionální řešení pro provádění "rock" řezu tvrdých sýrů. Sýr je automaticky krájen dokonale identickým způsobem jako "čerstvý" řez, provedený ručně: (povrch produktu zůstává drsný a zachovává všechny organoleptické a estetické vlastnosti čerstvě nakrájeného sýra). Při použití hladkých nožů může...
Portfolio (47)
Itálie, Maruggio
...Hrozny: Negroamaro – černá Malvasia – Primitivo Výrobní oblast: Východní oblast Taranta Typ půdy: Červená země smíchaná s kameny, tuf a/nebo vápencem Typ pěstování vinné révy: Podporované alberello Průměrný věk vinice: 15 let Průměrná produkce / hektar: 90/120 q hroznů Ročník: Září Metoda sklizně hroznů: Ruční Alkohol: 11% -12% obj. Barva: Živá růžová Bukét: Charakteristická vinná Chuť: Suchá, velmi harmonická Teplota podávání (celsia): 8° 10° C Doporučeno: Aperitiv, ryby a italské předkrmy, mořské plody, jemné polévky, také zelenina, mozzarella a čerstvý sýr.
Portfolio (8)
Itálie, Giavera Del Montello
... poslední novinkou je čerstvý pomazánkový sýr, který má jedinečnou chuť. Tajemství chuti sýrů Nonno Nanni spočívá ve pečlivém výběru mléka, které je vynikající kvality a má jistý původ, v respektování charakteristik mléka během zpracování a v neustálém technologickém vývoji zařízení používaných při výrobě. Nonno Nanni také nabízí svou dobrotu ve světě těstovin s gnocchi, plněnými gnocchi, chicche a ochucenými chicche.
Itálie, Squillace
Přední výrobce sýrů a dalších mléčných výrobků s více než 30 lety osvědčených zkušeností v chovu ovcí, dnes Dedoni vyrábí širokou škálu produktů a také zavádí výrobky z kravského mléka. Vyrábíme podle tradice a všech předpisů EU. Naše produkty distribuujeme do některých známých GDO, jako jsou AUCHAN, CARREFOUR na regionální úrovni a máme také několik exportérů v zahraničí. Naším nejlepším produktem je stále náš PECORINO SÝR (čerstvý, polozrálý a zralý), ale máme také další renomované typické italské produkty. Všechny naše sýry jsou vyráběny z vysoce kvalitního a pravého mléka.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play