...Extra panenský olivový olej Zelené ovoce 750 ml – Bio je získáván z organicky pěstovaných oliv, s velmi silnou osobností.
Bio extra panenský olivový olej
Italský olej – Lisováno za studena
„Zelené ovoce“ je vynikající italský extra panenský olivový olej, získávaný z organicky pěstovaných oliv, sklizených v částečně zralém stavu. Má ovocnou chuť, s plnou, příjemně kyselou chutí: mezi našimi...
...Sicílie je ostrov plný barev, který se vyjadřuje prostřednictvím kombinací a her mezi různými dary přírody. S tímto receptem jsme toho dosáhli, vytvořili jsme jemné kontrasty mezi křehkostí cherry rajčat a oliv a intenzitou tuňáka. Představení pro oči i chuť.
...LINEA GOCCIA PREMIUM
Olivový olej Extra Virgin 100% Italský
Olivový olej extra virgin 100% italského původu, vysoce kvalitní, lisovaný za studena. Olej získaný ze speciální selekce oliv, které byly sklizeny v optimálním stupni zralosti.
Dokonalá kombinace odrůd mu propůjčuje vyváženou chuť, která dodává pokrmům přidanou hodnotu. Olej není příliš intenzivní z hlediska ovocné chuti, je oblíbený na...
...Přírodní potravina par excellence s mnoha ctnostmi, přispívá k růstu těla, zejména díky svým antioxidačním vlastnostem. Olivový olej je získáván z našich plodů olivovníku, a to studeným lisováním z dužiny oliv. Naše lahve uchovávají veškerou charakteristickou vůni, obklopující chuť s jemně hořkým dozvukem, ale zároveň měkkou a delikátní, a typickou barvu od zlatě žluté po zelenou. Soledòr Extra Virgin Olivový olej je zpracováván z pečlivě vybraných a sbíraných oliv, aby se udržela kvalita a chuť, kterou pak přinášíme mnoha těm, kteří si vybírají náš produkt.
...100% bio olivový olej je vyráběn z bio oliv z našeho regionu. Středně intenzivní ovocná chuť. Čerstvý a vyvážený, přináší jedinečné pocity pro všechny milovníky dobré a zdravé kuchyně. Nabízí na patře výraznou chuť s hořkostí a pikantností v dokonalé harmonii.
... ovocnou chuť s vyváženou hořkostí a pikantností, doporučuje se na dochucení jakéhokoli pokrmu připraveného z kvalitních surovin.
Formát: 500 ml.
Ingredience: Olivový olej extra panenský 100% italský.
Odrůdy oliv: Moraiolo, Arbequina Toscana.
Systém extrakce: Lisování za studena.
Období sklizně: 19. října.
Metoda sklizně: Převážně mechanizovaná.
Ovocnost: Intenzivní.
Způsob skladování: Skladujte na chladném a suchém místě, chráněném před světlem a teplem.
...Olivový olej extra panenský, 100% sicilský. Produkt pro znalce za výhodnou cenu.
Nabízí se v plechovce o objemu 5 l, obsahuje vůně a intenzivní chuť Nocellara Etnea. Jako všechny naše produkty, i v tomto případě hovoříme o oleji vyrobeném z oliv pěstovaných bez použití pesticidů. Jako společnost Filiera zaručujeme produkt od pěstování až po balení. Každá láhev ukrývá příběh 4 generací a vášeň, která nás od roku 1904 odlišuje.
...Extra panenský olivový olej směs TIN 1L
100% italský olivový olej superior kategorie
Specifická chuť tohoto jemně ovocného BLEND kvalitního extra panenského olivového oleje je dána odrůdami oliv, které byly použity: Cellina di Nardò, Coratina, Ogliarola a Leccina.
Za studena lisovaný mechanickými prostředky, olivový olej Just Puglia je ideální pro jakýkoli kvalitní recept.
...Olej extra panenský olivový vyrobený společností Oro di Calamigna je olej vyrobený výhradně z italských oliv pocházejících z Ventimiglia na Sicílii.
Frangitura tohoto oleje probíhá do 12 hodin od sklizně, tento typ zpracování je známý jako "studené lisování".
Barva oleje je smaragdově zelená s zlatými odlesky. Chuť tohoto extra panenského oleje je středně intenzivní ovocná s dozvukem artyčoku...
...Clizia je naše jemná zeleninová majonéza vyrobená ze sicilských mandlí.
Mandle jsou hlavní složkou lahodné, měkké a jemné smetany, alternativy k klasické majonéze. Všechny vůně našich sicilských mandlí a intenzivní chuť extra panenského olivového oleje z našich oliv se setkávají v přepracování slavné omáčky ve vegansky přátelském stylu.
...Vysoce kvalitní extra panenský olivový olej, vyrobený z pečlivě vybraných oliv, lisovaný za studena, s intenzivní zelenou barvou a zlatavými odlesky. Má výraznou a trvalou chuť, příjemnou harmonii ovocných a bylinkových tónů, jemnou rovnováhu mezi sladkým a pikantním dozvukem. Skvěle se hodí k pokrmům s jemnými chutěmi, k zeleninovým nebo mořským čerstvým pokrmům.
...Olivový olej extra panenský s lehce ovocnou chutí a vůní zralých oliv, která připomíná žluté jablko nebo mandlové plody.
Má jemnou a delikátní chuť, která je méně vytrvalá než u ostatních olejů.
Ideální pro jakékoli jídlo; obzvlášť se hodí k pokrmům střední struktury, jako jsou: orecchiette s brokolicí, boby a čekanka, bílé maso, dušená ryba, saláty, atd…...
...Ruční sběr.
ODRŮDY OLIV: Leccino, Borciona, Moraiola a další.
OBDOBÍ SKLIZNĚ: 25. října - 31. prosince 2019.
FILTRACE: Dekantace, odpovídá přirozenému filtrování.
BARVA: Intenzivní zelená.
CHUŤ: Ovocná - s nádechem trávy a květinových tónů - a s harmonickou a kulatou strukturou.
OBAL: Kanistr.
...Harmonický extra panenský
Typická zlatavě žlutá barva je získávána procesem studeného lisování oliv, jejichž odrůdy jsou Oliarola a Cellina. Má vyváženou chuť, okamžitě příjemnou s nádechem mandlí. Je to ovoce střední intenzity, s příjemnými vůněmi Středomoří.
Dostupné v lahvích:
0,25 l – 0,50 l – 0,75 l – nádoba 5,00 l.
Díky své jemné chuti se olivový olej Extravergine od Olive Armonico hodí k...
... a pokoje jsou vybaveny klimatizací, která spojuje estetiku, praktičnost, inovaci a vynikající komfort. V restauraci servírujeme jídla z vlastní produkce. Olivový olej, uzeniny, sýry, maso a džemy, které jsou výsledkem práce zemědělské firmy a místních farmářů, zaručují "Km. Nula". Jídla, která si zachovávají veškerou chuť venkova a typické kuchyně. Interiéry restaurace a veškerý nábytek jsou z místního kamene, věrné typickému venkovskému stylu naší oblasti. Mezi sporáky pak spojujeme jednoduché a přírodní prvky země.
... Ogliarola nebo Nostrana, a "Coratina", které jsou drceny na žulových mlýnech z Monte Rosa bezprostředně po dodání. Z umělecké směsi těchto dvou odrůd vzniká olej Pappalardo, jemný, ovocný a lákavý. Je vhodný na smažení a dochucování; není filtrován: z toho vyplývá omezené usazování a minimální zakalení, ale to nemění jeho chuť, naopak je to známka jeho panenskosti (kyselost 0,4 %). Extra panenský...
... na výrobu pšeničné a kaštanové mouky.
Činnost mlýna, která probíhá od října do března, zahrnuje zpracování oliv pro třetí strany a výrobu oleje na prodej. V tomto období je možné volně navštívit prostory a sledovat zpracování oliv. Antico Frantoio Tavian je stále více přesvědčen, že respektování tradic a „umění dělat“ jsou základem pro výrobu vysoce kvalitního produktu. Olej, který není jen jednoduchým kořením, ale je považován za skutečnou potravinu, schopnou obohatit a zvýraznit chuť pokrmů a produktů, na které je nalit.
... celém regionu severního Barese, a produkuje extra panenský olej, který se nádherně hodí k jemným pokrmům, obohacujíc jejich chuť, aniž by je přehlušil. Před asi 7 lety společnost znovuobjevila a vysadila starou odrůdu oliv Peranzana, která v této půdě nejlépe vyjadřuje své jemné vůně.
Jedinečná chuť, omamná vůně a jasná, živá barva tohoto extra panenského olivového oleje jsou dány kombinací tří z nejcennějších odrůd oliv: Leccino, Frantoiana, Carolea. Získává se za studena a vyznačuje se téměř nulovou kyselostí, což z něj činí ideální olej pro dodání každému pokrmu nádechu delikatesy. Tato směs, která obklopuje smysly a vzrušuje, byla vyvinuta během let výzkumu a...
...salátů a polévek. Jeho typická chuť a intenzivní aroma se nejlépe vychutnávají namáčením kousku chleba. Extra panenský olivový olej "OLIOTOLA", lisovaný za studena z oliv pěstovaných na Sicílii (Itálie) a nefiltrovaný, je 100% italský produkt. Sklizeň probíhá od října do listopadu, olivy jsou sbírány ručně a okamžitě převezeny do olejového mlýna, kde se každý večer lisují, aby se zajistila velmi nízká kyselost a zachovaly se všechny cenné složky a charakteristická chuť, typická pro sicilský olej.
Z stoletých olivovníků na polích pěstovaných bez jakéhokoli chemického ošetření se za studena extrahuje náš extra panenský olivový olej tradičními řemeslnými metodami, s respektem k tradici a nejmodernějším standardům kvality. Sklizeň oliv totiž respektuje správné časy zralosti. Poté, do dvou hodin, začíná mletí. Tímto způsobem olej zachovává všechny své výživné látky, jako jsou polyfenoly a další přírodní antioxidanty, které oleji nakonec dodávají typickou chuť čerstvě sklizené zelené olivy.
Bio extra panenský olivový olej ze Sicílie. Oliosa je mladá firma specializující se na prodej a distribuci sicilského extra panenského olivového oleje, který je vyráběn a plněn do lahví v provincii Palermo. Tento bio olej neobsahuje stopy pesticidů ani jiných škodlivých látek, je získáván lisováním za studena z sicilských oliv, má intenzivní vůni a výraznou chuť, balený v lahvích o objemu 750-500-250-100 ml, k dispozici také v ochucené verzi s česnekem, chilli, bazalkou, citronem, šalvějí, rozmarýnem a oreganem.
... z Caltabellotty (odrůda Biancolilla je původní z Caltabellotty), které mu dodávají nezaměnitelnou zelenou barvu se zlatými odlesky a jeho přirozený zakalený vzhled. Je ceněn pro svou vynikající plnou a kulatou chuť zelené olivy s mírným nádechem hořkosti a pikantnosti. Dále má intenzivní a vyváženou ovocnou chuť s nádechem mandlí.