Itálie, Imperia
...Extra panenský olivový olej Zelené ovoce 750 ml – Bio je získáván z organicky pěstovaných oliv, s velmi silnou osobností. Bio extra panenský olivový olej Italský olej – Lisováno za studena „Zelené ovoce“ je vynikající italský extra panenský olivový olej, získávaný z organicky pěstovaných oliv, sklizených v částečně zralém stavu. Má ovocnou chuť, s plnou, příjemně kyselou chutí: mezi našimi...
Portfolio (44)
Itálie, MILANO
...Olive Leccino. Oliva sbíraná v oblasti Apulie. Má štíhlý tvar, barva se pohybuje od fialové po tmavě zelenou. Má intenzivní chuť a polopevnou konzistenci. Skvělá v kuchyni pro jakékoli použití a pro paštiky. "Leccino" Oliven. Popis: Velmi chutná odrůda malých černých oliv typických pro Itálii. Použití: Ideální pro aperitivy nebo jako ingredience do předkrmů a míchaných salátů. BALENÍ PO 6 1 KS = EURO 2,90 1 PALET 10 BALENÍ = 60 KS DATUM EXPIRACE 16/04/27 MINIMÁLNÍ OBJEDNÁVKA 20 PALET...
Portfolio (229)
...Sicílie je ostrov plný barev, který se vyjadřuje prostřednictvím kombinací a her mezi různými dary přírody. S tímto receptem jsme toho dosáhli, vytvořili jsme jemné kontrasty mezi křehkostí cherry rajčat a oliv a intenzitou tuňáka. Představení pro oči i chuť.
Portfolio (45)
Itálie, Campello Sul Clitunno
...LINEA GOCCIA PREMIUM Olivový olej Extra Virgin 100% Italský Olivový olej extra virgin 100% italského původu, vysoce kvalitní, lisovaný za studena. Olej získaný ze speciální selekce oliv, které byly sklizeny v optimálním stupni zralosti. Dokonalá kombinace odrůd mu propůjčuje vyváženou chuť, která dodává pokrmům přidanou hodnotu. Olej není příliš intenzivní z hlediska ovocné chuti, je oblíbený na...
Portfolio (9)
Itálie, Palagianello
...Přírodní potravina par excellence s mnoha ctnostmi, přispívá k růstu těla, zejména díky svým antioxidačním vlastnostem. Olivový olej je získáván z našich plodů olivovníku, a to studeným lisováním z dužiny oliv. Naše lahve uchovávají veškerou charakteristickou vůni, obklopující chuť s jemně hořkým dozvukem, ale zároveň měkkou a delikátní, a typickou barvu od zlatě žluté po zelenou. Soledòr Extra Virgin Olivový olej je zpracováván z pečlivě vybraných a sbíraných oliv, aby se udržela kvalita a chuť, kterou pak přinášíme mnoha těm, kteří si vybírají náš produkt.
Portfolio (9)
Itálie, Santa Ninfa
...100% bio olivový olej je vyráběn z bio oliv z našeho regionu. Středně intenzivní ovocná chuť. Čerstvý a vyvážený, přináší jedinečné pocity pro všechny milovníky dobré a zdravé kuchyně. Nabízí na patře výraznou chuť s hořkostí a pikantností v dokonalé harmonii.
Portfolio (4)
Itálie, Biancavilla
...Olivový olej extra panenský, 100% sicilský. Produkt pro znalce za výhodnou cenu. Nabízí se v plechovce o objemu 5 l, obsahuje vůně a intenzivní chuť Nocellara Etnea. Jako všechny naše produkty, i v tomto případě hovoříme o oleji vyrobeném z oliv pěstovaných bez použití pesticidů. Jako společnost Filiera zaručujeme produkt od pěstování až po balení. Každá láhev ukrývá příběh 4 generací a vášeň, která nás od roku 1904 odlišuje.
Portfolio (8)
Itálie, Carovigno
...Extra panenský olivový olej směs TIN 1L 100% italský olivový olej superior kategorie Specifická chuť tohoto jemně ovocného BLEND kvalitního extra panenského olivového oleje je dána odrůdami oliv, které byly použity: Cellina di Nardò, Coratina, Ogliarola a Leccina. Za studena lisovaný mechanickými prostředky, olivový olej Just Puglia je ideální pro jakýkoli kvalitní recept.
Portfolio (8)
Itálie, Ventimiglia Di Sicilia
...Olej extra panenský olivový vyrobený společností Oro di Calamigna je olej vyrobený výhradně z italských oliv pocházejících z Ventimiglia na Sicílii. Frangitura tohoto oleje probíhá do 12 hodin od sklizně, tento typ zpracování je známý jako "studené lisování". Barva oleje je smaragdově zelená s zlatými odlesky. Chuť tohoto extra panenského oleje je středně intenzivní ovocná s dozvukem artyčoku...
Portfolio (2)
Itálie, Barrafranca
...Clizia je naše jemná zeleninová majonéza vyrobená ze sicilských mandlí. Mandle jsou hlavní složkou lahodné, měkké a jemné smetany, alternativy k klasické majonéze. Všechny vůně našich sicilských mandlí a intenzivní chuť extra panenského olivového oleje z našich oliv se setkávají v přepracování slavné omáčky ve vegansky přátelském stylu.
Portfolio (10)
Itálie, Arquà Petrarca
...Vysoce kvalitní extra panenský olivový olej, vyrobený z pečlivě vybraných oliv, lisovaný za studena, s intenzivní zelenou barvou a zlatavými odlesky. Má výraznou a trvalou chuť, příjemnou harmonii ovocných a bylinkových tónů, jemnou rovnováhu mezi sladkým a pikantním dozvukem. Skvěle se hodí k pokrmům s jemnými chutěmi, k zeleninovým nebo mořským čerstvým pokrmům.
Portfolio (3)
Itálie, Castelfidardo
...Olivový olej extra panenský s lehce ovocnou chutí a vůní zralých oliv, která připomíná žluté jablko nebo mandlové plody. Má jemnou a delikátní chuť, která je méně vytrvalá než u ostatních olejů. Ideální pro jakékoli jídlo; obzvlášť se hodí k pokrmům střední struktury, jako jsou: orecchiette s brokolicí, boby a čekanka, bílé maso, dušená ryba, saláty, atd…...
Portfolio (4)
Itálie, Gubbio
...Ruční sběr. ODRŮDY OLIV: Leccino, Borciona, Moraiola a další. OBDOBÍ SKLIZNĚ: 25. října - 31. prosince 2019. FILTRACE: Dekantace, odpovídá přirozenému filtrování. BARVA: Intenzivní zelená. CHUŤ: Ovocná - s nádechem trávy a květinových tónů - a s harmonickou a kulatou strukturou. OBAL: Kanistr.
Itálie, Marciano Della Chiana
... ovocnou chuť s vyváženou hořkostí a pikantností, doporučuje se na dochucení jakéhokoli pokrmu připraveného z kvalitních surovin. Formát: 500 ml. Ingredience: Olivový olej extra panenský 100% italský. Odrůdy oliv: Moraiolo, Arbequina Toscana. Systém extrakce: Lisování za studena. Období sklizně: 19. října. Metoda sklizně: Převážně mechanizovaná. Ovocnost: Intenzivní. Způsob skladování: Skladujte na chladném a suchém místě, chráněném před světlem a teplem.
Portfolio (10)
Itálie, Maruggio
...Harmonický extra panenský Typická zlatavě žlutá barva je získávána procesem studeného lisování oliv, jejichž odrůdy jsou Oliarola a Cellina. Má vyváženou chuť, okamžitě příjemnou s nádechem mandlí. Je to ovoce střední intenzity, s příjemnými vůněmi Středomoří. Dostupné v lahvích: 0,25 l – 0,50 l – 0,75 l – nádoba 5,00 l. Díky své jemné chuti se olivový olej Extravergine od Olive Armonico hodí k...
Portfolio (8)
Itálie, Moio Della Civitella
... lisovány za studena, aby se zajistila olej nejvyšší kvality. Bohatý na antioxidanty, náš olej má ovocnou a mírně pikantní chuť, ideální pro zvýraznění každého pokrmu středomořské kuchyně. • Džemy a konzervy: Naše džemy a konzervy jsou vyráběny z čerstvého ovoce z Cilenta, které je sbíráno a zpracováváno s plným respektem k tradici. Bez umělých konzervantů, naše džemy si zachovávají veškerou...
Portfolio (16)
...zelenou chutí s náznaky hořkosti a pikantnosti, které celkově vytvářejí harmonickou chuť. Je to 100% italský extra panenský olivový olej, který je výsledkem zkušeností, úsilí a vášně, pravý extra panenský olivový olej, vyrobený ze staré tradice excelence, ale také z firmy, která je v oblasti zakotvena již léta a drží krok s nejmodernějšími metodami pěstování, sklizně a lisování oleje. Abychom...
... a pokoje jsou vybaveny klimatizací, která spojuje estetiku, praktičnost, inovaci a vynikající komfort. V restauraci servírujeme jídla z vlastní produkce. Olivový olej, uzeniny, sýry, maso a džemy, které jsou výsledkem práce zemědělské firmy a místních farmářů, zaručují "Km. Nula". Jídla, která si zachovávají veškerou chuť venkova a typické kuchyně. Interiéry restaurace a veškerý nábytek jsou z místního kamene, věrné typickému venkovskému stylu naší oblasti. Mezi sporáky pak spojujeme jednoduché a přírodní prvky země.
Portfolio (1)
... Ogliarola nebo Nostrana, a "Coratina", které jsou drceny na žulových mlýnech z Monte Rosa bezprostředně po dodání. Z umělecké směsi těchto dvou odrůd vzniká olej Pappalardo, jemný, ovocný a lákavý. Je vhodný na smažení a dochucování; není filtrován: z toho vyplývá omezené usazování a minimální zakalení, ale to nemění jeho chuť, naopak je to známka jeho panenskosti (kyselost 0,4 %). Extra panenský...
Itálie, Chiaramonte Gulfi (rg)
Nacházíme se na jihovýchodní náhorní plošině Sicílie, v provincii Ragusa, na území Chiaramonte Gulfi. Specializujeme se na pěstování stolního hroznového vína, oliv na olej a v posledních letech jsme přidali také několik ovocných stromů a aromatických rostlin. Vždy čerstvé ingredience, které mají nezaměnitelnou chuť, používáme pouze místní produkty a z naší farmy. Pro péči o naše rostliny...
... na výrobu pšeničné a kaštanové mouky. Činnost mlýna, která probíhá od října do března, zahrnuje zpracování oliv pro třetí strany a výrobu oleje na prodej. V tomto období je možné volně navštívit prostory a sledovat zpracování oliv. Antico Frantoio Tavian je stále více přesvědčen, že respektování tradic a „umění dělat“ jsou základem pro výrobu vysoce kvalitního produktu. Olej, který není jen jednoduchým kořením, ale je považován za skutečnou potravinu, schopnou obohatit a zvýraznit chuť pokrmů a produktů, na které je nalit.
... celém regionu severního Barese, a produkuje extra panenský olej, který se nádherně hodí k jemným pokrmům, obohacujíc jejich chuť, aniž by je přehlušil. Před asi 7 lety společnost znovuobjevila a vysadila starou odrůdu oliv Peranzana, která v této půdě nejlépe vyjadřuje své jemné vůně.
Itálie, Caianello
Jedinečná chuť, omamná vůně a jasná, živá barva tohoto extra panenského olivového oleje jsou dány kombinací tří z nejcennějších odrůd oliv: Leccino, Frantoiana, Carolea. Získává se za studena a vyznačuje se téměř nulovou kyselostí, což z něj činí ideální olej pro dodání každému pokrmu nádechu delikatesy. Tato směs, která obklopuje smysly a vzrušuje, byla vyvinuta během let výzkumu a...
...salátů a polévek. Jeho typická chuť a intenzivní aroma se nejlépe vychutnávají namáčením kousku chleba. Extra panenský olivový olej "OLIOTOLA", lisovaný za studena z oliv pěstovaných na Sicílii (Itálie) a nefiltrovaný, je 100% italský produkt. Sklizeň probíhá od října do listopadu, olivy jsou sbírány ručně a okamžitě převezeny do olejového mlýna, kde se každý večer lisují, aby se zajistila velmi nízká kyselost a zachovaly se všechny cenné složky a charakteristická chuť, typická pro sicilský olej.
Itálie, Roma
Z stoletých olivovníků na polích pěstovaných bez jakéhokoli chemického ošetření se za studena extrahuje náš extra panenský olivový olej tradičními řemeslnými metodami, s respektem k tradici a nejmodernějším standardům kvality. Sklizeň oliv totiž respektuje správné časy zralosti. Poté, do dvou hodin, začíná mletí. Tímto způsobem olej zachovává všechny své výživné látky, jako jsou polyfenoly a další přírodní antioxidanty, které oleji nakonec dodávají typickou chuť čerstvě sklizené zelené olivy.
Itálie, Belmonte Mezzagno
Bio extra panenský olivový olej ze Sicílie. Oliosa je mladá firma specializující se na prodej a distribuci sicilského extra panenského olivového oleje, který je vyráběn a plněn do lahví v provincii Palermo. Tento bio olej neobsahuje stopy pesticidů ani jiných škodlivých látek, je získáván lisováním za studena z sicilských oliv, má intenzivní vůni a výraznou chuť, balený v lahvích o objemu 750-500-250-100 ml, k dispozici také v ochucené verzi s česnekem, chilli, bazalkou, citronem, šalvějí, rozmarýnem a oreganem.
... studeným lisováním. Získaný extra panenský olej má velmi nízkou kyselost, je voňavý, bohatý na aroma a má charakteristickou ovocnou chuť: autentický lisovaný olej z oliv! Zemědělská společnost Le Farnie je certifikována jako biologická společnost (ccpb) BALENÍ: KANISTER o objemu 5; 3; 2; 1; 0,5; 0,25 litru; SKLENĚNÁ LAHEV tmavá o objemu 0,25 a 0,75 litru; HLINĚNÁ NÁDOBKA glazovaná a ručně malovaná o objemu 4; 0,75; 0,25 litru. Zajišťujeme doručení domů v Itálii a Evropě. Úplný seznam cen naleznete na webu www.agriturismolefarnie.it...
Itálie, santa maria la carità
Naše společnost byla založena v roce 1980, kdy jsme začali prodávat olivy na místních trzích. Po několika desetiletích jsme začali prodávat do řeznictví a restaurací. V roce 2000 jsme zvýšili naše prodeje a začali dodávat také velkoobchodníkům a přidruženým supermarketům. Věříme, že náš úspěch na trhu je způsoben vášní a pozorností, kterou věnujeme nákupu a zpracování oliv. I přesto se neomezíme na hledání nových metod, jak co nejlépe uspokojit chuť našich zákazníků a neustále zlepšovat naše produkty.
Itálie, Caltabellotta
... z Caltabellotty (odrůda Biancolilla je původní z Caltabellotty), které mu dodávají nezaměnitelnou zelenou barvu se zlatými odlesky a jeho přirozený zakalený vzhled. Je ceněn pro svou vynikající plnou a kulatou chuť zelené olivy s mírným nádechem hořkosti a pikantnosti. Dále má intenzivní a vyváženou ovocnou chuť s nádechem mandlí.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play