Itálie, Misano Adriatico
...Pivní červená CHIMAY je vysoce kvalitní belgický nápoj, vyráběný podle starobylých monastických technik a s dlouhou historií fermentace a zrání v lahvi. S bohatou směsí sladu a chmele, toto červené pivo s alkoholem 12% nabízí jedinečnou a komplexní chuť, která uspokojí i ty nejnáročnější chutě. Doporučuje se vychutnávat v lahvi o objemu 33 cl pro autentický zážitek vysoké kvality.
Portfolio (200)
Itálie, MILANO
...BRUNELLO DI MONTALCINO DOCG 2019 FRESCOBALDI Rok: 2019 Původ: Toskánsko, Montalcino (SI) Hrozny Sangiovese byly sklizeny ručně a po příjezdu do vinařství podrobeny pečlivému výběru. Fermentace probíhaly v nerezových tancích při kontrolované teplotě, s častým přeléváním, zejména během prvních fází. Víno bylo poté podrobeno dlouhému zrání v dřevě, kde mělo možnost dozrát, vyvinout se a vyvážit se. Následuje období 5 let v vinařství a další zrání několik měsíců v lahvi. Balení 6 1 ks = EURO 11,00 1 PALETA 72 BALENÍ PO 6 MINIMÁLNÍ OBJEDNÁVKA 20 PALETA...
Portfolio (229)
Itálie, Dorgali
...Odborně zpracováno téměř v čistotě odrůdy Bovale Sardo (místně známé jako Muristellu), autochtonní odrůdy, která je věrně ztvárněna v tomto víně. Výsledkem je pomalá fermentace v malých ocelových nádržích a dlouhá zralost v malých sudech z francouzského dubu po dobu 3 let, následovaná ročním a trochu delším zráním v ležaté lahvi. Barva je neproniknutelná rubínově červená s fialovými odstíny, v...
Portfolio (5)
...Oblast výroby: Leverano (Le). Hrozny: 70% Negroamaro, 20% Primitivo, 10% Montepulciano. Systém pěstování: alberello. Povaha půdy: původem alluvionální, středně těžká, s oblastmi směřujícími k vápenatým. Vinifikace: po pečlivém výběru hroznů následuje jejich odstopkování (bez drcení). Mošt fermentuje v ocelových nádržích po dobu 10-12 dní při kontrolované teplotě 24-26°C. Na konci fermentace víno...
Portfolio (4)
Itálie, Conegliano
Azienda Agricola Ca’Vittoria je malý statek na Prosecco, který si vydobyl své místo na vrcholu italských nejlepších, se svými horskými vinicemi, hrozny pěstovanými na statku a bezkonkurenční kvalitou v každé láhvi. Všechny hrozny, které se používají k výrobě Prosecco Ca’Vittoria, jsou pěstovány na statku. Vinice se nacházejí v centrální části statku v Conegliano, což umožňuje Ca’Vittoria věnovat...
Portfolio (4)
Itálie, Brescia
... maximální potenciál. Vinice pokryté trávou jsou chráněny sítěmi proti krupobití. Naše společnost po pečlivé a dlouhé kontrole zralosti s defoliací a ztenčováním vybírá hrozny, které poté sbírá a moudře a s předvídavostí zpracovává na vína Valtenesi. Sklep má nejmodernější vinařské techniky, má systém termoregulace používaný k řízení teploty fermentace hroznů a vína během fáze skladování. Klimatizovaný sklad umožňuje zrání vína v lahvi.
Itálie, Saltara
... vinařství, strojů a výrobních linek, na realizaci a obchodování s zařízeními pro vinařství, jako jsou: odstopkovače, elevátory a třídící stoly, membránové lisy, zařízení na čištění moštu, různé typy filtrů, reverzní osmóza, zařízení na stabilizaci vinného kamene, systémy pro maceraci červených vín, recyklaci CO2 z fermentace. Také realizujeme zařízení pro šumivé víno a perlivá vína, zařízení na výrobu piva a zařízení na plnění lahví.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play