Francie, Soreze
...Bouchon na šampaňské. Pro uzavření otevřených lahví šampaňského. Těsnící víčko je drženo pružinou. Stačí stlačit a ohnout strany, aby byla láhev hermeticky uzavřena. Vyrobeno z niklovaného kovu. REF:CAVBCHAM Hlavní materiál: kov Průměr: 3,5 cm Výška: 5 cm Čistá hmotnost: 0,065 kg...
Portfolio (195)
Francie, Issy-Les-Moulineaux
... Charles-Henry a Emmanuel Fourny stojí v čele vinařství Veuve Fourny od roku 1993. Reprezentují 5. generaci rodiny této nádherné vinice, jejíž vinice se nacházejí převážně ve Vertus (Côte des Blancs). Půdy jsou vápenaté, křídové a vinifikace je velmi málo intervenční (domácí kvasinky, nízké dávkování prováděné pouze s cukrem z hroznů atd.). Objem: 75cl Typ: Šumivé víno Dávkování: Brut (6g/L) Odrůdy: 80% Chardonnay & 20% Pinot noir AOC: Champagne 1er Cru Skladování: K pití již nyní a k uchování až do roku 2030 Teplota podávání: 8-10°C...
Portfolio (321)
Itálie, Misano Adriatico
...Pivní červená CHIMAY je vysoce kvalitní belgický nápoj, vyráběný podle starobylých monastických technik a s dlouhou historií fermentace a zrání v lahvi. S bohatou směsí sladu a chmele, toto červené pivo s alkoholem 12% nabízí jedinečnou a komplexní chuť, která uspokojí i ty nejnáročnější chutě. Doporučuje se vychutnávat v lahvi o objemu 33 cl pro autentický zážitek vysoké kvality.
Portfolio (200)
... tomto víně. VÝROBA VÍNA Ručně sklizeno v optimální zralosti Vinifikace podle metod specifických pro apelaci: Lisování, první fermentace, šumivý proces a druhá fermentace v láhvi Zrání na kvasnicích po dobu minimálně 12 měsíců HROZNY Merlot Cabernet Franc OCHUTNÁVKA Villa Bordeaux Rosé se vyznačuje jasně růžovou barvou s jemnými, mírně rubínovými odlesky. Vůně nabízí elegantní tóny černého rybízu a džemového ovoce.
Portfolio (96)
Francie, Saint-Bris-Le-Vineux
... šťáva získaná z 150 kilogramů hroznů na 100 litrů šťávy, 75 % hlavy cuvée a 25 % zbytků - Alkoholové a malolaktické fermentace, míchání podle cuvées a příprava na tiráže, které začínají po 1. prosinci - Trpělivé zrání v průměru 12 měsíců lahví uložených na latích, v konstantní přirozené chladu a tlumeném světle podzemního vápencového lomu (během této doby dochází k vzniku perlivosti) - Dvojné schválení INAO (Národní institut původu a kvality): na...
Portfolio (60)
Německo, Schwalbach
...Kombucha Style je 100% fermentována z přírodních bio surovin a poté je plněna po infiltraci a umpasteurizaci. Na dně láhve se mohou vytvořit usazeniny a kvasinkové kultury, které se mohou objevit jako film nebo pruhy na povrchu, a to je výsledek druhé fermentace (fermentace v láhvi). Díky tomu se v láhvi vytváří osvěžující perlivost.
Portfolio (7)
Itálie, MILANO
...BRUNELLO DI MONTALCINO DOCG 2019 FRESCOBALDI Rok: 2019 Původ: Toskánsko, Montalcino (SI) Hrozny Sangiovese byly sklizeny ručně a po příjezdu do vinařství podrobeny pečlivému výběru. Fermentace probíhaly v nerezových tancích při kontrolované teplotě, s častým přeléváním, zejména během prvních fází. Víno bylo poté podrobeno dlouhému zrání v dřevě, kde mělo možnost dozrát, vyvinout se a vyvážit se. Následuje období 5 let v vinařství a další zrání několik měsíců v lahvi. Balení 6 1 ks = EURO 11,00 1 PALETA 72 BALENÍ PO 6 MINIMÁLNÍ OBJEDNÁVKA 20 PALETA...
Portfolio (229)
Portugalsko, Figueira Da Foz
... ekonomice a snižování odpadu. Ať už v potravinářském, farmaceutickém, kosmetickém, nápojovém nebo jiném sektoru, víno ve velkém objemu nabízí řadu možností aplikace, což umožňuje vytváření produktů vysoké kvality a přidané hodnoty.
Portfolio (4)
...Cépages : Sciaccarellu a Niellucciu (40/60) 15 let 25 hl/hec Récolte : ruční (10 000 lahví) Vinification : bez síry. Částečně odstopkovaná sklizeň, termoregulační nerezová nádrž Naložení do nádrže a kvašení. Fermentace 24 až 28°C. Denní přečerpávání a vzduchování. Macerace 4 až 5 týdnů podle odrůd pro tuto sklizeň. Dekantace a lisování. Élevage : 6 měsíců na jemných kalech. Lahvování únor 2023...
Portfolio (5)
Francie, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Šampaňské Složení: Chardonnay Potenciál k zrání: Přibližně 4 roky Vinifikace: Ručně sbírané, jemné a postupné lisování, alkoholová fermentace v nerezových tancích, míchání cuvée a poté přidání tirážního likéru. Zrání po dobu 15 měsíců a degoržování před přidáním dosážovacího likéru.
Portfolio (53)
Francie, Roubia
...{"CÉPAGES":"ODRŮDY\nCinsault: 70%\nCarignan: 15%\nGrenache: 15%\nAlkohol: 12,5°\n\nVINIFIKACE\nVinifikováno jako rosé z červených hroznů. Pomalu lisováno po dobu 3 hodin, poté fermentace v nerezových tancích s regulací teploty a přírodními kvasinkami. Kvašení s karbonickou macerací pro extrakci ovoce. Vinifikace v nerezových tancích s regulací teploty po dobu 6 měsíců s velmi malými nebo žádnými...
Portfolio (28)
Tunisko, Tunis
...Jablečný ocet 100% přírodní se zázvorem. Každá z těchto dvou složek má své vlastní výhody a v této směsi synergický efekt zlepšuje vlastnosti každé z nich. Fermentace alkoholu Fermentace octová Regulace Skladovací prostor Plnění do lahví Kategorie: Potravinářství Přírodní ocet Barva: žlutooranžová Kyselost (kyselina octová): 5% (+ 0,5%) Vůně: Zázvor Kyselost: pH nízké: 2,8 Vzhled: čirý Zbytkový alkohol: < 0,5%...
Portfolio (130)
Francie, La Roche-Des-Arnauds
...Čistá bílá pšeničná a ovsená. Najdeme v ní a necháme se unášet dualitou hořkosti IPA a kouřovosti, která připomíná jemný dřevěný oheň. Vezmeme-li ji přímo z varného kotle, není filtrována a nikdy filtrována nebude. Infuze lásky, která nás může provázet celou noc, aniž bychom se museli bát opilosti. Tato malá bílá má pouze 4 stupně alkoholu; můžeme dokázat, že lze vyrobit pivo, které má chuť a je nízké na alkohol. Perfektní jako dárek pro přítele, který má rád silné a kouřové nápoje. Svatba: BBQ, Sýry typu ovce a koza, Falafely.
Portfolio (2)
Španělsko, Canet De Mar
...Je vyroben tradičními ručně vyráběnými metodami. Základem je kvalitní bílé víno a jeho aroma pochází z více než 20 přírodních extraktů, včetně bylin, kořenů, květin, koření a ovoce. Mezi nimi vyniká přítomnost Artemisia Absinthium -ajenjo-. Použitý hroznový mošt mu dodává objemný a ovocný projev. Patro je intenzivní, vyvážené a velmi dlouhé, s mocným dozvukem a hořkými tóny, které dominují v...
Portfolio (9)
Francie, Auxerre
...{"Nez":"Nos","Culture:Raisonnée":"Pěstování: Řízené","Vinification fermentation en barriques puis élevage de 18 mois dans du chêne français neuf":"Vinifikace: fermentace v sudech, poté zrání 18 měsíců v novém francouzském dubu.","Appellation:Barsac":"Appelace: Barsac","Label:Appellation d'Origine Contrôlée":"Označení: AOC (Appellation d'Origine Contrôlée)","robe claire et pâle":"světlá a bledá...
Portfolio (190)
Francie, Les Riceys
...CÉPAGEY: 100 % PINOT NOIR VINIFIKACE: Rosé získaný macerací. DEGUSTACE: Rare víno s jedinečnou chutí. Nos je překvapující, bohatý a komplexní s tóny drobného červeného ovoce a koření. Jeho jemná, dobře vyvážená chuť spojuje svěžest a jemnost. Je to víno k jídlu, dokonale se hodí k bílému masu a sýrům. MEDAILE: 1 hvězdička v průvodci Hachette des Vins 2021...
Portfolio (9)
Francie, Caudiès De Fenouillèdes
... zabránilo přenosu tříslovin a hořkosti z hroznů během dlouhé macerace (4 až 5 týdnů) během fermentace. Víno je poté zráno téměř dva roky v nerezových tancích. Degustace: Krásná rubínová barva a velmi ovocná vůně (černá třešeň, ostružina a borůvka). V ústech svěží a zemité, je to víno s dvojí osobností, odkud pochází jeho název. Pro milovníky mladých a minerálních vín s plnou chutí! Ročník k dispozici: 2014 v lahvi; brzy 2020 a 2021.
Portfolio (9)
Finsko, Turku
...{"Winery":"Fattoria Mancini","Designation":"Colli Pesaresi DOC Roncaglia","Volume":"75 cl","Ageing":"Čtyři měsíce v tanku na jemných kalech; mikrofiltrace před plněním do lahví.","Region":"Itálie – Marche","Alcohol Content":"12,5%","Variety":"100% Albanella","Vinification":"Hrozny byly lisovány v celých trsech při 9 °C; mošt byl extrahován do 55 % hmotnosti hroznů. Mošt byl studeně usazen po dobu 24 hodin. Fermentace probíhala v teplotně řízených tancích až do maximální teploty 18 °C. Malolaktická fermentace nebyla provedena."}...
Portfolio (177)
Francie, Saint-Vérand
...Sběr hroznů se provádí ručně. Pro tuto Cuvée vybíráme pouze první lisování našich nejlepších cuvée. Kvašení probíhá pouze v nádobách během první alkoholové fermentace po dobu přibližně 3 měsíců, poté následuje plnění do lahví s naší druhou fermentací pro vytvoření jemných bublinek. Následně je vyžadováno minimálně roční zrání na latích pro optimální kvalitu. Doporučení k jídlu a vínu...
Portfolio (18)
Francie, Lys Haut Layon
... - Denní sledování fermentace - Kontrola teploty na 16 °C - Sondování - Filtrace. Plnění do lahví a kvašení v našich troglodytických sklepech s minimálním stárnutím 12 měsíců. Tlak: 5 až 6 barů. Poznámky k degustaci : Příjemná vůně s mírně amylovým nádechem, svěží a aromatický nástup v ústech. Jemné a elegantní bublinky. Doporučení : Vouvray doplní vaše slavnostní okamžiky při aperitivu, ale také vaše jídla s rybou nebo bílým masem pro Brut a k dezertům.
Portfolio (43)
Španělsko, Murcia
...Vyrobeno z nejlepších hroznů Tempranillo, vybraných z našich nejstarších vinic, ručně sbíraných v malých bednách a tříděných na třídicím stole. Malolaktická fermentace a další zrání po dobu 24 měsíců v nových francouzských dubových sudech. Nakonec víno zůstává alespoň 12 měsíců v láhvi, než je prodáno. Láhev: 0,75L Magnum láhev: 1,75L...
Portfolio (178)
Francie, Brissac Loire Aubance
...MILLESIME : 2018 CEPAGE : Chenin. TERROIR : Gravier d'Anjou. VINIFICATION ET ELEVAGE : Jemné lisování 3 tříd hroznů, které byly sušené a napadené botrytidou. Fermentace v dubových sudech, poté 12 měsíců zrání na jemných kalech, aby se extrahovala komplexní aromatická struktura. APPELLATION : AOP Coteaux de l'Aubance. NOTES DE DEGUSTATION : Jiskřivá a zlatá barva. Harmonická komplexnost...
Portfolio (12)
Francie, Saint Cannat
...{"CÉPAGES":"ODRŮDY\nRoussane 40 %\nClairette 39 %\nBourboulenc 21 %\nVINIFIKACE\nSklizeň a ruční výběr hroznů, které jsou přepravovány v malých\nbednách chladicím vozem až na statek. Odstopkování.\nVinifikace začíná studenou macerací slupek (5 °C)\npo dobu 24 až 72 hodin v závislosti na odrůdách a datu sklizně, následuje\nlisování hroznů a studené usazení moštu (5 °C).\nAlkoholová fermentace...
Portfolio (46)
Španělsko, Varea
...Produkt získaný z perlivého vína a medoviny. Klasická výroba perlivého vína. Respektování přirozené fermentace v lahvi (14 měsíců). Přirozené, aromatické a květinové. Čerstvý vstup se sladkými tóny středomořských medů.
Itálie, Dorgali
...Odborně zpracováno téměř v čistotě odrůdy Bovale Sardo (místně známé jako Muristellu), autochtonní odrůdy, která je věrně ztvárněna v tomto víně. Výsledkem je pomalá fermentace v malých ocelových nádržích a dlouhá zralost v malých sudech z francouzského dubu po dobu 3 let, následovaná ročním a trochu delším zráním v ležaté lahvi. Barva je neproniknutelná rubínově červená s fialovými odstíny, v...
Portfolio (5)
...Oblast výroby: Leverano (Le). Hrozny: 70% Negroamaro, 20% Primitivo, 10% Montepulciano. Systém pěstování: alberello. Povaha půdy: původem alluvionální, středně těžká, s oblastmi směřujícími k vápenatým. Vinifikace: po pečlivém výběru hroznů následuje jejich odstopkování (bez drcení). Mošt fermentuje v ocelových nádržích po dobu 10-12 dní při kontrolované teplotě 24-26°C. Na konci fermentace víno...
Portfolio (4)
Francie, Saint Loubes
...Více než 100 let zkušeností v oblasti šumivého vína s naším dceřiným podnikem SVM. - Proces založený na metodě Charmat (fermentace probíhá v uzavřeném nádobí, jako je tomu u francouzských ciderů nebo italských prosecců). - Odpovídání na světový trend sladkých chutí a cen. - Odvětví otevřené inovacím a přitahování nových spotřebitelů. - Několik možných kombinací (vs. původ vína, alkohol, bublinky, sladkost, aromatizace, barvy…) - Moderní a flexibilní výrobní nástroj. - Schopni nabídnout přizpůsobení obalů již od 600 lahví a úplné přizpůsobení (víno + obal) od 6000.
Itálie, Conegliano
Azienda Agricola Ca’Vittoria je malý statek na Prosecco, který si vydobyl své místo na vrcholu italských nejlepších, se svými horskými vinicemi, hrozny pěstovanými na statku a bezkonkurenční kvalitou v každé láhvi. Všechny hrozny, které se používají k výrobě Prosecco Ca’Vittoria, jsou pěstovány na statku. Vinice se nacházejí v centrální části statku v Conegliano, což umožňuje Ca’Vittoria věnovat...
Portfolio (4)
Itálie, Brescia
... maximální potenciál. Vinice pokryté trávou jsou chráněny sítěmi proti krupobití. Naše společnost po pečlivé a dlouhé kontrole zralosti s defoliací a ztenčováním vybírá hrozny, které poté sbírá a moudře a s předvídavostí zpracovává na vína Valtenesi. Sklep má nejmodernější vinařské techniky, má systém termoregulace používaný k řízení teploty fermentace hroznů a vína během fáze skladování. Klimatizovaný sklad umožňuje zrání vína v lahvi.
Španělsko, Menbrilla (ciudad Real)
... se používají inovativní techniky pro zpracování hroznů, specializovaná analytická řešení FOSS měřící konzistenci hroznů a zralost v okamžiku sklizně, procházející procesem fermentace a klíčovými specifikacemi před plněním do lahví.
Portfolio (7)
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play