Španělsko, Canet De Mar
...Je vyroben tradičními ručně vyráběnými metodami. Základem je kvalitní bílé víno a jeho aroma pochází z více než 20 přírodních extraktů, včetně bylin, kořenů, květin, koření a ovoce. Mezi nimi vyniká přítomnost Artemisia Absinthium -ajenjo-. Použitý hroznový mošt mu dodává objemný a ovocný projev. Patro je intenzivní, vyvážené a velmi dlouhé, s mocným dozvukem a hořkými tóny, které dominují v...
Portfolio (9)
Španělsko, Murcia
...Vyrobeno z nejlepších hroznů Tempranillo, vybraných z našich nejstarších vinic, ručně sbíraných v malých bednách a tříděných na třídicím stole. Malolaktická fermentace a další zrání po dobu 24 měsíců v nových francouzských dubových sudech. Nakonec víno zůstává alespoň 12 měsíců v láhvi, než je prodáno. Láhev: 0,75L Magnum láhev: 1,75L...
Portfolio (178)
Španělsko, Varea
...Produkt získaný z perlivého vína a medoviny. Klasická výroba perlivého vína. Respektování přirozené fermentace v lahvi (14 měsíců). Přirozené, aromatické a květinové. Čerstvý vstup se sladkými tóny středomořských medů.
Španělsko, Menbrilla (ciudad Real)
... se používají inovativní techniky pro zpracování hroznů, specializovaná analytická řešení FOSS měřící konzistenci hroznů a zralost v okamžiku sklizně, procházející procesem fermentace a klíčovými specifikacemi před plněním do lahví.
Portfolio (7)
Španělsko, Valencia
... geografii a vinařskou historii krajiny Rueda, Rioja a Ribera del Duero. Po nějakém čase jsme měli jasnou představu o profilu vína, které chceme vyrábět: vína svěží, ovocná a elegantní, s objemem a rovnováhou. Jakmile se hrozny promění ve víno prostřednictvím fermentace, procházejí procesem zrání v sudu a následně v láhvi, přičemž doba zrání v sudu je 12 měsíců. Vína s výrazným pionýrským a avantgardním profilem, kde vytváříme epochu a model, který se má následovat, přičemž elegantně bouráme zažité vzorce. Navštivte Bodegas Marín Acosta.
Španělsko, Valencia
Typ piva: PALE ALE AMBAR (vysoké kvašení), s přídavkem pomeranče z Valencie. S dobrým vyvážením sladu a chmele, přidání pomeranče dodává zvláštní a odlišující nádech z naší země a od ostatních piv na trhu. Pivo bez pasterizace a filtrace, fermentace v druhé lahvi. Alkohol: 5% VolVzhled: Jantarová barva, intenzivní a s pěnou. Chuť: Chutná po cereáliích s tělem, s nádechem pomeranče a není hořká...
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play