...Slavný čerstvý sýr s taženou hmotou, vyrobený výhradně z plnotučného bufalího mléka. Perleťově bílá barva, hladký povrch, podobný velmi tenké "kůrce", která obklopuje lahodnou vnitřní hmotu. Dostupný v různých formátech a velikostech, také v ne DOP verzi a zmražený.
Itálie, Bergamo
...Mozzarella mista.Mozzarella mista.Mozzarella mista.Mozzarella mista.Mozzarella mista.Mozzarella mista.
Portfolio (56)
Itálie, Giuliano
...Mouka "00", voda, materská kvásek (přírodní kvasnice z typu 0 měkké pšeničné mouky v prášku, kvasnice, sladové obilné mouky), sůl, slunečnicový olej, olivový olej, mozzarella, papriky, lilek, cuketa, kozí sýr, Grana Padano.
Portfolio (129)
Itálie, Martina Franca
...Bocconcini di Mozzarella jsou malé čerstvé sýry vyrobené z mléka vysoké kvality. Tyto bocconcini se vyznačují měkkou konzistencí a jemnou chutí, což je činí ideálními k vychutnání samostatně nebo v salátech. Mozzarella je všestranný sýr, který se hodí k mnoha použitím v kuchyni, od studených pokrmů po teplé. Bocconcini di mozzarella jsou skvělou volbou pro ty, kteří hledají čerstvý a autentický produkt, ideální pro obohacení každého jídla.
Portfolio (29)
Itálie, Noci
...Mozzarella je čerstvý sýr s taženou hmotou, který se vyznačuje hladkým, rovnoměrným povrchem a sněhově bílou barvou a elastickou konzistencí. Chuť je sladká a jemná a vůně je svěží a příjemná. Vyskytuje se v různých formách, což je výsledkem dovednosti našich mistrů sýrařů: od bocconcina, přes uzlík, po pletenec a pletenku až po fiordilatte. Obvykle se mozzarella konzumuje čerstvá, samotná jako...
Portfolio (10)
...Mozzarella di Bufala Campana DOP je čerstvý sýr s taženou hmotou, který se vyrábí výhradně z buvolího mléka z regionu původu. Buvolí mléko má odlišné složení než mléko jiných zvířat používaných k výrobě sýra. Na rozdíl od kravského a kozího mléka je totiž bohatší na bílkoviny, tuky a především vápník. Typy a formáty Hmotnost: od 25 g do 2 kg Doba trvanlivosti 12 DNÍ / Doba trvanlivosti 18 DNÍ / Doba trvanlivosti 21 DNÍ Kódy: od 1702 do 17...
Portfolio (10)
... kulturu chuti, s ohledem na veřejné zdraví. Společnost FILAB s.r.l. vyrábí Mozzarella di Bufala Campana DOP výhradně z čerstvého bufalího mléka v následujících velikostech: • Ciliegina nebo Cardinalino • Bocconcino • Boccone • Mozzarella • Aversana • Zizzabella • Treccia • Uzená Mozzarella nebo Provola Kromě toho společnost FILAB s.r.l. vyrábí Ricotta di Bufala Campana DOP jak čerstvou, tak homogenizovanou.
Portfolio (2)
Itálie, Siano
...) - 1 Odměrka s měrkami na ml 2,5-3-5-10-15. - 1 Teploměr s rozsahem -10 +110 °C - 4 Formy na sýr pro výrobu 300/500 g sýra každá. - 2 Formičky na ricottu nebo primosale o hmotnosti 200-300 g každá. Receptář: Příručka pro přípravu dobrých sýrů s velmi krátkou a krátkou dobou zrání.
Prodej a přímý export cash and carry po celém světě, přímý prodej restauracím po celém světě, produkty vyrobené v Itálii, mozzarella z buvolího mléka, mozzarella na pizzu, fior di latte, rajčata San Marzano na pizzu, čerstvé těstoviny, těstoviny pro italské restaurace v zahraničí. Nepřekonatelné ceny za typické italské produkty, objednejte na našich webových stránkách a dostanete produkty přímo do...
Portfolio (10)
Itálie, Maruggio
...Hrozny: Negroamaro – černá Malvasia – Primitivo Výrobní oblast: Východní oblast Taranta Typ půdy: Červená země smíchaná s kameny, tuf a/nebo vápencem Typ pěstování vinné révy: Podporované alberello Průměrný věk vinice: 15 let Průměrná produkce / hektar: 90/120 q hroznů Ročník: Září Metoda sklizně hroznů: Ruční Alkohol: 11% -12% obj. Barva: Živá růžová Bukét: Charakteristická vinná Chuť: Suchá, velmi harmonická Teplota podávání (celsia): 8° 10° C Doporučeno: Aperitiv, ryby a italské předkrmy, mořské plody, jemné polévky, také zelenina, mozzarella a čerstvý sýr.
Portfolio (8)
Itálie, Aidone
... jednoduše mozzarella, která se vyznačuje svou přirozeností, chutí a hygienickou bezpečností. Společnost existuje více než jedno století. V duchu nejkvalitnější tradice vybírá to nejlepší mléko z provincie Enna a Sicílie, „využívá“ klimatické faktory pro přirozené zrání takzvaných „historických“ mléčných výrobků, které jsou široce rozšířeny na národním a evropském trhu. VYRÁBÍME NEJLEPŠÍ SICILSKÝ SÝR.
Itálie, Zafferana Etnea
... prodejních míst v Itálii a po celém světě, jako je Japonsko, USA, Francie, Belgie, Švýcarsko, Německo a další. Zappalà má širokou a rozmanitou nabídku mléčných výrobků pro maloobchod, GDO a HORECA prodej: MOZZARELLA, RICOTTA, MASCARPONE SÝR (Pecorino, Caciotta, Provola, sýr z taženého tvarohu). Zappalà je schopna zmrazit, porcovat (v běžných nebo speciálních formách) a krájet různé produkty. Kromě vynikajících nutričních a organoleptických vlastností nabízejí produkty Zappalà absolutní bezpečnost při konzumaci: certifikace kvality HACCP, BRC, IFS.
Itálie, Cassino
italská firma, která se zabývá distribucí některých z nejvýznamnějších excelencí italského agroalimentárního sektoru. Hlavní produkty nabízené zákazníkům zahrnují: mozzarella, sýr z buvolího mléka DOP, sýry z kravského a ovčího mléka, extra panenský olivový olej 100 % vyrobený v Itálii, těstoviny, rajčatovou omáčku, konzervy ..... a další potravinářské produkty. Firma hledá zákazníky a partnery, kteří mohou být také potravinovými distributory.
Itálie, Ancona
... TĚSTOVINY, ČERSTVÉ TĚSTOVINY, RÝŽE, KÁVA, PLÁTKY SÝRA, STROUHANÝ SÝR, MOZZARELLA, RICOTTA, STRACCHINO, SUŠENKY, TŔÍSKY, BRIOŠKY, CROISSANTY, CUKROVINKY, KOŘENÍ, DROGY, MASO, SUŠENÉ OVOCE, RŮZNÉ ŘEZANÉ VÝROBKY, VELIKONOČNÍ VAJÍČKA, VÁNOČNÍ KOŠE, CHEMICKÉ PRODUKTY, KRMNÉ SMĚSI PRO ZVÍŘATA, ANTIGRITTOGAMY, STAVEBNÍ PRODUKTY, DETERGENTY ATD.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play