Itálie, Colonnata Carrara
... od 4 do 8 cm. Složení: Lardo di Colonnata IGP, přírodní mořská sůl, černý pepř, česnek, rozmarýn, koření a aromatické byliny. Bez konzervantů – Bez alergenů – Bez lepku – Bez mléka a mléčných výrobků – Bez GMO – Bez glutamátu...
Portfolio (3)
...Pro něj je třeba "obětovat" tu nejcennější část prasete. Culatello di Zibello DOP, nesporný král všech uzenin, "se vyrábí" z centrálních svalů stehna. Čerstvé maso těžkých italských prasat je pečlivě zpracováno a upraveno do typického hruškového tvaru. Sůl a pepř, 15 dní v chladné komoře na odpočinek, poté ručně svázáno v přírodní močové měchýři. Nyní je to ta požehnaná oblast dolní Parmy u řeky...
Portfolio (10)
...Konzumací tohoto masa říkáte ne cholesterolu a ano obsahu železa, který je dvojnásobný ve srovnání s jinými masy. Anémie, dieta na hubnutí, sportovní trénink nebo prostá touha po nových a místních chutích, důvodů pro výběr tohoto masa je mnoho a všechny jsou prospěšné pro zdraví. Maso osla je sicilský produkt. Maso osla (80 %), maso vepřové (20 %), dextróza, sacharóza, černý pepř, antioxidant: E300, konzervanty: E252, E250, přírodní aroma. Všechny naše uzeniny jsou plněny do přírodních střev. Skladujte při + 4 º C...
Itálie, Mesoraca
... střívek a ručně svazuje, aby vytvořila klasický tvar salamino. Zrání v prostředí s kontrolovanou vlhkostí a teplotou po dobu minimálně 40 dnů. Doporučuje se jako předkrm a na plnění sendvičů. VÁHA: 500/550g Hmotnost: 0,350 kg Ingredience: Vepřové maso, sůl, přírodní aromata a koření Cukry: dextroza a sacharóza Antioxidanty: E301 Konzervanty: E250-E252 Kategorie: Kalabrijské uzeniny...
Portfolio (19)
Itálie, San Giovanni In Fiore
...100% maso z hlemýžďů Helix, voda, bílé víno, sůl, aromatické bylinky, přírodní aroma, pepř, koření. Připravené k pečení poloviny pro 5/6 pizz. Plecho 420g.
Itálie, Marciano Della Chiana
...Guanciale je uzenina vyrobená z tváře prasete. Maso se masíruje solí po dobu přibližně pěti dnů. Přidává se pepř a chilli, maso se dochucuje rozmarýnem a šalvějí, aby bylo ještě chutnější. Zrání po dobu 60 až 90 dnů v prostředí s optimálním klimatem a vlhkostí. Používá se v kuchyni v různých receptech a omáčkách: například na těstoviny alla carbonara, gricia a amatriciana, abychom zmínili ty nejznámější.
Portfolio (10)
Itálie, Airola
...nabízející to nejlepší z italských mas prostřednictvím Filiera a Selezione Cillo, kromě mezinárodní vysoce kvalitní selekce. Tradiční uzeniny a krájené výrobky jsou vyráběny s vášní a prvotřídními ingrediencemi, jako je oceněný Marchigianotto. Tyto gastronomické excelence spojují švýcarskou tradici Sabatina s italskou kuchyní a kvalitou vybraných ingrediencí. ocenění italské top jídlo 2022/23/24 klobásy / ocenění pepř a sůl jako nejlepší vařené a vařené v Itálii.
Itálie, Vigonza
... připravené. 11 druhů kari pro maso, ryby a ovoce. Sůl a pepř, chili a papričky z celého světa. Sušené ovoce, mouky z ovoce a zeleniny, koncentrované potravinářské aroma. Můžete také najít příslušenství jako hrnky, čajové konvice, sushi sety, litinové čajové konvice atd. Biologická řada. Naše služby zahrnují: poradenství a přípravu čaje na vyžádání, dodávky pro malé a střední potravinářské podniky, obchody s potravinami, bylinkářství, delikatesy, poloviční lékárny, řeznictví, restaurace, bary a hotely. Kurzy školení o čaji. Otevření obchodů na franchising.
Portfolio (4)
...škrabky na brambory, parní vložky, trychtýře, krájecí nože, lisy na petržel, otvíráky na konzervy, lisy na brambory, mlýnky na pepř, struhadla a sýrové dózy. Dlouholeté zkušenosti, spolehlivost a serióznost jsou považovány za silné stránky Bianchi Casalinghi, které sídlí na Via Piazza 4.
Itálie, Monterotondo
...Potravinářský průmysl specializující se na kořeněné obalování (zlaté - pražené - kukuřičné lupínky - au gratin - sůl a pepř - pikantní - italské a španělské), míchání koření, GRAND ROAST také v sáčcích po 7 g, dochucovadla pro maso a ryby, prodej koření, čokolád, pralinek, kávy, piva, pro průmyslový/velkoobchodní/maloobchodní/horeca/bar/masny gdo atd. Vlastněno jednou z nejprestižnějších univerzit v Itálii, využíváme jejich odbornosti, abychom zajistili vysoce kvalitní produkty.
... přírodními ingrediencemi, což je vhodné pro zákazníky, kteří chtějí ochutnat výrazné chutě jako je maso. Kromě našich směsí nabízíme řadu 50 chutí pro klasické ochucené obalování. Naše společnost importuje a exportuje koření jako; chilli, šalvěj, bazalka, majoránka, cibule, česnek, rajčatový prášek, granulát a vločky, kurkuma, kari, černý a bílý pepř, fenyklová semena, koriandr, máta, brambory a mnoho dalších koření a navíc naše produkty jsou vysoce kvalitní a bez konzervantů.
... jsme vytvořili slavné směsi pro pečení (které se pyšní tradičními chutěmi jako brambora a rozmarýn až po inovativní jako zázvor a kurkuma, citron a růžový pepř, kari a mnoho dalších..), pro maso (od pečeně po směsi na hamburgery a klobásy) a v neposlední řadě obalování, pro křupavé a chutné produkty; vhodné jak pro tradiční zákazníky, tak pro vegany! Dnes je naše firma lídrem v importu a exportu koření, jehož širokou škálu (chilli, česnek, kurkuma, fenyklová semena, paprika atd.) nabízíme také v různých řezech a velikostech, vždy připraveni zohlednit požadavky trhu.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play