Německo, Heidelberg
...Černý pepř v prášku HT je tepelně upraven na vysokou teplotu pro čistou, robustní pepřovou chuť. Ideální pro dochucení mas, polévek a omáček, dodává pokrmům ostrou, pikantní chuť.
Portfolio (74)
Francie, Laissac
... 3 ingredience: hovězí maso, sůl z Guérande a pepř Kampot IGP z Kambodže, jeden z nejlepších pepřů na světě! Sušené maso pochází z kusů z hovězí kýty, sušené hovězí maso Aubrac vám nabízí uzeninu bez nitritů a konzervantů, 100% přírodní. Jinak se o vše postará příroda v našich sušárnách, kde se jemně suší tyto krásné celé kusy masa, ručně solené a kořeněné. Toto řemeslné sušené hovězí maso Aubrac vyjde ze sušáren po 3 až 4 měsících, aby bylo jemně nakrájeno a umístěno do Popine. Původ: Laissac, Aveyron Hmotnost: 60g DLC: 90 dní...
Portfolio (29)
Bulharsko, Sofia
...Bílé pepřové zrno je také známé jako bílý pepř. Je to koření. Je vyrobeno z usušeného plodu pepřovníku, stejného jako černý pepř. Toto koření má méně složitou chuť a je obecně lehčí než černý pepř. Bílý pepř se často používá k nahrazení černého pepře, když je potřeba ochutit pokrmy a lehké omáčky, a aby se předešlo kontrastu s černými kousky pepře. Bílý pepř může být použit k přidání pikantnosti do marinád na maso a zeleninu, do polévek, bramborových salátů a restovaných pokrmů. Balení: 250g, 500g a volně...
Portfolio (154)
Německo, Bad Bramstedt
...Dokonalý pepř pro tvůj steak, protože co může být lepší než dobrý steak s dobrým pepřem? Hrubá směs koření s intenzivní pepřovou chutí je ideální pro steak a další pečené nebo grilované maso. Náš steakový pepř je univerzálně použitelný, buď těsně před pečením nebo grilováním, jako pepřová marináda, nebo čerstvě na stole, vždy ostrý a chutný. Maso marinované v pepřové marinádě by mělo být 2-3 hodiny v lednici, zde je potřeba trpělivost, aby se chutě mohly optimálně rozvinout. Obsah: 50,00 g Číslo výrobku: 390214...
Portfolio (89)
...Kombinace koření a bylin, vylepšená kanadským javorovým sirupem. - Hela Steakový pepř Kanada vylepšený kanadským javorovým sirupem, 700g. Pro krátké pečené kusy všeho druhu (zejména pro tmavé maso), drůbež, mleté maso, máslové směsi, dipy, chutney, omáčky. Bez povinně deklarovaných přísad na jídelních lístcích (podle §9 ZZulV). Hela. Jsme váš kompetentní partner pro chuť a moderní funkční...
Portfolio (91)
Německo, Hamburg
...Kategorie: Kořenící směsi na maso Ovocně svěží a podnětně pálivá, tato směs zajišťuje wow efekt u grilovaných pokrmů všech druhů. Obzvlášť vhodná pro marinády s kvalitním olejem. Složení: Pomerančová kůra, plody šizandry, kmín, černý pepř, skořice (Ceylon), kardamom, kajenský pepř, drcené chilli, máta Upozornění pro alergiky: Může obsahovat stopy skořápkových plodů, arašídů, sezamu, hořčice a celeru. Obsah: 27 g v plechové dóze...
Portfolio (24)
... červená řepa, je to zvláštní chuťový zážitek. Složení: peruánská incká sůl, kakaové boby+, peruánské Pacha Mama espresso+, černý horský pepř+, uzená mořská sůl. + z kontrolovaného ekologického zemědělství. BIO DE-ÖKO-006...
Portfolio (10)
Francie, Aix-En-Provence
...Pepř Voatsiperifery, známý také jako divoký pepř z Madagaskaru, je jedním z nejvyhledávanějších na světě. Objevte pravou chuť pepře z Madagaskaru: ovocný, dřevitý a květinový. Dodává vašim pokrmům osvěžující nádech, spoustu charakteru, ale bez násilí. Divoký pepř z Madagaskaru dokonale doplňuje bílé maso, ryby, foie gras, jehněčí, saláty… také se skvěle hodí k vašim ovocným nebo čokoládovým...
Portfolio (10)
ufs.country_names.RU, Moscow
...Správně vybraná směs koření v dochucovadle na maso učiní pokrm šťavnatým, voňavým a zdůrazní jeho původní chuť. Použijte na vaření, předkrmy, polévky, obědové pokrmy. Složení Mořská sůl, koriandr, sušený česnek, červená chilli paprika, mletá červená paprika, sušené oregano, černý pepř Použití Použijte na vaření, předkrmy, polévky, obědové pokrmy. Nutriční hodnota na 100 g. Bílkoviny (g / 100g)… 18,8 Tuky (g / 100g)… 6,6 Sacharidy (g / 100g)… 9,9 Energetická hodnota (kcal / 100g)… 213...
Portfolio (178)
... mořskými vánky z nedalekého Siamu. Plody tohoto stromu se sklízí v hroznech v různých stupních zralosti. Červený pepř byl sklizen v plné zralosti, poté sušen a přirozeně oxidován a nakonec ručně tříděn. Pěstování pepře má v Kambodži velmi dlouhou tradici. Kampotský pepř je zmiňován v spisech Zhou Daguan, čínského diplomata, který byl ve 13. století přijat khmerským impériem. Pěstování bylo podporováno...
Portfolio (50)
Francie, Auxerre
...Oko červené, tmavé a intenzivní, fialové odstíny Nos malé černé ovoce, bílý pepř, koření Ústa aróma malého černého ovoce, jemné a pevné třísloviny na mládí Vinifikace Polokarbonická macerace. Po fermentaci je víno zráno v nerezových tancích až do lahvování. Doporučení k jídlu červené maso, zvěřina, grilované maso, tapas Rada enologa podávejte mezi 17 a 19 °C Alkohol: 13,5 % obj. Doba zrání: 5 let Balení: Karton po 6 lahvích 75 cl Domaine: Domaine du Siestou Appellation: Minervois Ročník: 2019 Odrůda: Grenache, Syrah Pěstování: Biologické Label: Ochranná zeměpisná značka...
Portfolio (190)
Ukrajina, Kharkiv
...▪ 100% přírodní ingredience: žádné konzervanty, žádný MSG, žádné umělé příchutě nebo barviva. Pouze koření, které prochází 7 fázemi čisticího procesu a splňuje vysoké standardy bezpečnosti potravin. ▪ Unikátní produkt — pomerančová šťáva, uzená rajčata, Sichuánský pepř - jsou již v balení. Vše, co musíte udělat, je přidat své oblíbené maso, použít jeden z receptů na zadní straně balení a...
Portfolio (10)
Francie, Grigny
...Tato lahodná omáčka je bohatá na drcený černý pepř s pikantní chutí. Byla vybrána velmi jemná aromatická paprika pro výrobu této omáčky. Perfektně doplní vaše maso. BALENÍ: 6 x 1 kg = 6 kg...
Portfolio (93)
Francie, Malataverne
...Produkt z Baskicka Ingredience: játra, hrdlo a sádlo vepřového masa, rehydratované hříbky 4%, vejce, cibule, sůl, dextróza, aroma, pepř, česnek, zvýrazňovače chuti mononátriumglutamát a disodný inosinát, paprika. Vepřové maso pochází z Francie. Pâté s hříbky je tradiční recept z našich venkovských oblastí. Můžete ho také podávat inspirováni "banderillas" z pâté s hříbky, guindillas a pimientos del piquillo z Navarry. Objevte autenticitu pâté s charakterem, vonící hříbky. Podávejte pâté s hříbky jako předkrm nebo na aperitiv. Dobrou chuť! ))...
Portfolio (188)
Francie, Grigny
...Ingredience: Pšeničná mouka - 30 %, zelenina (paprika, červená cibule) - 20 %, hovězí maso - 19 %, voda, slanina - 8 %, sójová omáčka (voda, sójové boby, pšenice, sůl), slunečnicový olej, sůl, cukr, bílé víno, glutamát, sezamový olej, pepř, zázvor v prášku, tapiokový škrob, E412 guarová guma. Průměrné nutriční hodnoty na 100 g produktu: Energie 820 kJ / 196 kcal, tuky 8,0 g (z toho nasycené...
Portfolio (10)
Francie, Castelnaudary
...Vepřové maso, drůbeží játra (kuřecí) 33%, VEJCE, sůl, pepř. Maso pochází z Francie. RADY ŠÉFA: Podávejte čerstvé s chlebem, okurkami a trochou dobrého vína… Objevil jsem tuto paštiku v Soustons, v Landes, u babičky Alberte. Okamžitě jsem se do ní zamiloval! Babička mi laskavě nechala recept na úžasné svačiny mého mládí. Teď je to na vás, abyste ochutnali tento hřích rozkoše!
Portfolio (37)
Itálie, Colonnata Carrara
... od 4 do 8 cm. Složení: Lardo di Colonnata IGP, přírodní mořská sůl, černý pepř, česnek, rozmarýn, koření a aromatické byliny. Bez konzervantů – Bez alergenů – Bez lepku – Bez mléka a mléčných výrobků – Bez GMO – Bez glutamátu...
Portfolio (3)
Francie, Sète
...1 sáček trubiček z chobotnice, česnek, cibule, náplň (maso nebo ryba podle výběru), sůl, pepř, petržel, rajčatová omáčka, olivový olej, "aioli" a bílé víno. Doporučujeme rozmrazit vaše trubičky z chobotnice pod vodou těsně před přípravou. Naplnit trubičky náplní podle vašeho výběru a uzavřít konec trubičky párátkem. Orestovat česnek, cibuli a petržel. Přidat rajčatovou omáčku a bílé víno. Vložit naplněné trubičky a nechat dusit 25 až 35 minut na mírném ohni. Při servírování smíchat aioli s omáčkou. Podávat s těstovinami nebo rýží.
Portfolio (42)
Španělsko, Peligros
Produkty Ruca byly založeny v roce 1948 ve městě Granada jako výsledek spolupráce několika členů rodin Martín Molina a Rubio Casero. Naši činnost jsme zahájili jako dodavatelé koření a bylinek pro tradiční domácí "MATANZA" prasete a postupně jsme se specializovali na výrobu PŘIPRAVENÝCH KOŘENÍ pro konzervaci těchto uzenin. V těch prvních letech naše činnost vedla k neustálé změně provozoven po h...
Francie, Levallois Perret
...Pálivá paprika je malá červená paprika s pikantní, mírně hořkou a velmi aromatickou chutí. Použití pálivé papriky v kuchyni: Dobře se hodí také k bazalce, seně, fenu, hřebíčku, zázvoru, česneku, koriandru, kmínu, majoránce, petrželce, tymiánu, skořici a cibuli. Okořeňuje a jemně zvýrazňuje olivové oleje, polévky, omáčky, zeleninové přílohy, červené maso, drůbež a ryby… Přínosy pálivé papriky: Bohatá na vitamíny C a A, kyselinu listovou, draslík a vitamín E.
Portfolio (28)
...Pro něj je třeba "obětovat" tu nejcennější část prasete. Culatello di Zibello DOP, nesporný král všech uzenin, "se vyrábí" z centrálních svalů stehna. Čerstvé maso těžkých italských prasat je pečlivě zpracováno a upraveno do typického hruškového tvaru. Sůl a pepř, 15 dní v chladné komoře na odpočinek, poté ručně svázáno v přírodní močové měchýři. Nyní je to ta požehnaná oblast dolní Parmy u řeky...
Portfolio (10)
...Konzumací tohoto masa říkáte ne cholesterolu a ano obsahu železa, který je dvojnásobný ve srovnání s jinými masy. Anémie, dieta na hubnutí, sportovní trénink nebo prostá touha po nových a místních chutích, důvodů pro výběr tohoto masa je mnoho a všechny jsou prospěšné pro zdraví. Maso osla je sicilský produkt. Maso osla (80 %), maso vepřové (20 %), dextróza, sacharóza, černý pepř, antioxidant: E300, konzervanty: E252, E250, přírodní aroma. Všechny naše uzeniny jsou plněny do přírodních střev. Skladujte při + 4 º C...
Francie, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Sůl z Camargue se 3 bio pepři. Hrubá sůl z Camargue se 3 biologickými pepři Složení : Sůl 92%, 3 pepře 8% (bio černý pepř, bio koriandr, bio růžové bobule) Hmotnost 125g kovová krabička Tato směs byla speciálně navržena pro maso a ryby na grilu. Špetka na každou stranu grilování přinese výjimečnou chuť. Skutečný provensálský recept, Tato hrubá sůl ze Středozemního moře v kombinaci s bio...
Portfolio (198)
Itálie, Mesoraca
... střívek a ručně svazuje, aby vytvořila klasický tvar salamino. Zrání v prostředí s kontrolovanou vlhkostí a teplotou po dobu minimálně 40 dnů. Doporučuje se jako předkrm a na plnění sendvičů. VÁHA: 500/550g Hmotnost: 0,350 kg Ingredience: Vepřové maso, sůl, přírodní aromata a koření Cukry: dextroza a sacharóza Antioxidanty: E301 Konzervanty: E250-E252 Kategorie: Kalabrijské uzeniny...
Portfolio (19)
Bulharsko, Haskovo
...Složení: Orzo, hovězí maso, rajče, slunečnicový olej, žlutá paprika, červená paprika, zelená paprika, rajčatový protlak, cibule, drcená červená paprika, paprika, černý pepř, sůl, voda.
Portfolio (3)
Francie, Auros
...Pâté s kachním foie gras 20 % Pâté na víkend, sklenička o objemu 175 g, 20 % kachního foie gras. Vyrobeno ESAT v Périgordu (zařízení na pomoc při reintegraci pracovníků se zdravotním postižením). Složení: tuk a libové maso a játra vepřového masa z Jihozápadu IGP, foie gras 20 %, sůl, pepř. V téže velikosti máme také: Basque pâté s pimentem d'Espelette, venkovské pâté s floc de Gascogne, terinu z...
Portfolio (31)
Itálie, San Giovanni In Fiore
...100% maso z hlemýžďů Helix, voda, bílé víno, sůl, aromatické bylinky, přírodní aroma, pepř, koření. Připravené k pečení poloviny pro 5/6 pizz. Plecho 420g.
Itálie, Marciano Della Chiana
...Guanciale je uzenina vyrobená z tváře prasete. Maso se masíruje solí po dobu přibližně pěti dnů. Přidává se pepř a chilli, maso se dochucuje rozmarýnem a šalvějí, aby bylo ještě chutnější. Zrání po dobu 60 až 90 dnů v prostředí s optimálním klimatem a vlhkostí. Používá se v kuchyni v různých receptech a omáčkách: například na těstoviny alla carbonara, gricia a amatriciana, abychom zmínili ty nejznámější.
Portfolio (10)
Francie, Saint Christol De Rodières
... rajčat, sůl, pepř, bazalku... vše dejte do trouby na 40 minut s sklenicí růžového vína... Tento produkt je také k dispozici v balení 100 g, 200 g, 370 g, 750 g a ve velkém balení v kbelících po 800 g a 4 kg. Kbelíky o hmotnosti 30 kg na objednávku.
Portfolio (132)
Itálie, Airola
...nabízející to nejlepší z italských mas prostřednictvím Filiera a Selezione Cillo, kromě mezinárodní vysoce kvalitní selekce. Tradiční uzeniny a krájené výrobky jsou vyráběny s vášní a prvotřídními ingrediencemi, jako je oceněný Marchigianotto. Tyto gastronomické excelence spojují švýcarskou tradici Sabatina s italskou kuchyní a kvalitou vybraných ingrediencí. ocenění italské top jídlo 2022/23/24 klobásy / ocenění pepř a sůl jako nejlepší vařené a vařené v Itálii.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play