Itálie, Barletta
...San Marzano Anniversario 62 Primitivo di Manduria Riserva DOC vzniká z čistých hroznů odrůdy Primitivo. Hrozny pocházejí ze starých vinic pěstovaných jako keře, které jsou alespoň šedesát let staré. Sklizeň probíhá v polovině září s mírným přezráním na rostlině a hrozny jsou sbírány ručně a umisťovány do malých košíků. V pivnici jsou hrozny podrobeny krátké před-maceraci za studena, následované...
Itálie, Latina
...Zpracování: Přírodní - Sušené na slunci - Ručně vybírané Espirito Santo do Pinhal, ve státě São Paulo, dává vzniknout jednomu z nejlepších káv v Brazílii. Třešně sbírá družstvo Coopinhal, které při každé sklizni vybírá nejlepší zrnka, aby získalo vynikající kávu. Výsledkem v šálku je dokonalá rovnováha mezi chutí a aromatem, káva s mírnou kyselostí a výrazným tělem, šálek, který ohromí i ty...
Itálie, Biancavilla
...Nocellara Etnea. Tento kultivar je univerzální, protože se hodí k výrobě extra panenského olivového oleje s velmi nízkou kyselostí a k zpracování stolních oliv. "Náš olej je 100% italský." Proces výroby začíná pěstováním olivovníků na našich pozemcích. Naše firma pěstuje bez použití pesticidů! Sklizeň probíhá ručně, což zaručuje vyšší kvalitu konečného produktu a chrání jak strom, tak samotný plod...
Portfolio (8)
Itálie, Terranuova B.
... PŘÍRODNÍ HNOJIVA Z ODPADNÍHO HNOJE A SKLIZEŇ PROBÍHÁ RUČNĚ OD ZKUŠENÝCH PRACOVNÍKŮ. VYRÁBĚT ŠAFRÁN ZCELA SOUKROMĚ A NEZAPOJENĚ NÁM UMOŽŇUJE OSOBNĚ A S VELKOU POZORNOSTÍ MONITOROVAT CELÝ PROCES, OD SEJBY AŽ PO SUŠENÍ, KTERÉ JE PEČLIVĚ ŘÍZENÉ MISTRY SUŠENÍ, KTEŘÍ NÁM S VELKOU OBDIVEM A ŽÁRLIVOSTÍ PŘEDALI SVÉ ŘEMESLO S JISTOTOU, ŽE NABÍZÍME VÝROBKY VYNIKAJÍCÍ KVALITY. ABYCHOM VYHOVĚLI NEJNÁROČNĚJŠÍM...
Itálie, Castronovo Di Sicilia
... více výjimečným produktem. Naše mise "Naše velmi pečlivá analýza všech výrobních fází, naše péče a oddanost každé jednotlivé rostlině jsou zárukou mimořádně vysoké kvality našich produktů. Sklízíme plody výhradně ručně, abychom zabránili jakémukoli kontaktu se zemí a zachovali jejich dobrotu a vůni. Poté je sklizeň rychle přepravena do olejny a po příjezdu do závodu, po mnoha hodinách práce a úsilí, je každá oliva pečlivě zbavena listí, umyta a poté rozdrcena. Mletí probíhá do 24/48 hodin od sklizně.
...salátů a polévek. Jeho typická chuť a intenzivní aroma se nejlépe vychutnávají namáčením kousku chleba. Extra panenský olivový olej "OLIOTOLA", lisovaný za studena z oliv pěstovaných na Sicílii (Itálie) a nefiltrovaný, je 100% italský produkt. Sklizeň probíhá od října do listopadu, olivy jsou sbírány ručně a okamžitě převezeny do olejového mlýna, kde se každý večer lisují, aby se zajistila velmi nízká kyselost a zachovaly se všechny cenné složky a charakteristická chuť, typická pro sicilský olej.
Itálie, Canelli
Albarelle Soc.Coop. je zemědělská družstva, kde jsou přesnost a serióznost klíčovými slovy majitele Emiljany Qosja: Pracuje v zemědělství, konkrétně ve vinařství. Odstraňování výhonů, vázání, napínání drátů, odlistění, řezání, sklizeň – to jsou některé z prací, které firma vykonává denně. Správa zeleně a kácení stromů. Společnost Albarelle je schopna ručně sledovat vaši vinici, vysazovat sazenice, sloupky a dráty a související příslušenství. Albarelle je velmi cennou pomocí v jakémkoli typu zemědělské práce, provádění ošetření ve vinici, okopávání a hnojení.
Itálie, Mirabella Imbaccari
... čerstvého produktu se naše pozornost soustředí na výběr použitých surovin, které, po příchodu do prostorných výrobních prostor, jsou pečovány zkušenýma rukama našich pracovnic a zcela ručně očištěny. Disponujeme certifikací systému řízení kvality ISO 9001:2008.
Populární země pro tento vyhledávací výraz