Itálie, Misano Adriatico
...Caseificio Maremma vyrábí lahodný Pecorino Senese, celou formu o hmotnosti 1,3 kg sýra pecorino vyrobeného z ovčího mléka z toskánského regionu. Díky svému zrání tento sýr nabízí jedinečnou a autentickou chuť, ideální k vychutnání samostatně nebo v kombinaci s uzeninami a vínem.
Portfolio (200)
Itálie, Orbassano
...Typ kulatého raviolu, delikatesa, která spojuje eleganci lanýže s jeho nezaměnitelnou vůní a robustností pecorina (sýra z ovčího mléka), pro nezapomenutelný kulinářský zážitek. "Bohatý" je nejvhodnější termín pro popis tohoto raviolu s odlišným tvarem, kulatým a mírně větším než klasický raviol.
Portfolio (57)
Itálie, Radicofani
...Vyrábí se z mléka odebraného z konkrétních oblastí, jak stanovuje nařízení Konsorcia pro správu a výrobu pecorina DOP. Srážení probíhá při teplotě mezi 35 a 38 °C a rozbití sýřeniny musí být na velikost lískového oříšku. Tvar může vážit od 1,00 kg do 3,50 kg. Naše společnost nabízí kus o hmotnosti přibližně 2,00 kg, zralý minimálně 20 dní. Těsto je bílé a kompaktní a chuť je svěží a nenapodobitelná.
Portfolio (48)
Itálie, Dorgali
...Sýr, který nese chuť a tradici Sardinie. Vyrobený z ovčího mléka, soli a tekutého telecího sýra, se tento sýr vyznačuje hladkou kůrkou tmavě žluté barvy, která obklopuje kompaktní bílou hmotu. Elastický a jemný, když je mladý, se po zrání stává mírně zrnitým a rozpustným, nabízí intenzivní vůni a chuť, která se pohybuje od sladké po mírně pikantní. Jeho cylindrický tvar a nepoživatelná kůrka...
Portfolio (10)
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play