Španělsko, Guijuelo-Salamanca
...Sýr vyrobený z syrového ovčího mléka. Jeho chuť je plná a vytrvalá, máslová s nádechem olejovitosti. Senzorické vlastnosti Jeho chuť je plná a vytrvalá, máslová s nádechem olejovitosti, s perfektní úrovní soli, jeho vnitřek je kompaktní s malými nepravidelnými dírkami mechanického původu, barvy slámy a krátké, ale ne drobivé. Původ: Zamora Typ mléka: Celé a syrové ovčí Typ výroby: Enzymatická srážka Srážedlo: Zvířecí srážedlo z jehněte Typ rodiny: Zrání lisovaného těsta, nevařené, plíseň/mytá kůra Zrání: Mezi třemi a pěti měsíci.
Portfolio (43)
Španělsko, Malagón
...Lisovaný sýr vyrobený z pasterizovaného ovčího mléka. Měkký ovčí sýr Rocinante - Zrání 7 dní. Polotvrdý ovčí sýr Rocinante - Zrání 3 měsíce. Zralý ovčí sýr Rocinante - Zrání 6 měsíců.
Portfolio (8)
Itálie, Misano Adriatico
...Caseificio Maremma vyrábí lahodný Pecorino Senese, celou formu o hmotnosti 1,3 kg sýra pecorino vyrobeného z ovčího mléka z toskánského regionu. Díky svému zrání tento sýr nabízí jedinečnou a autentickou chuť, ideální k vychutnání samostatně nebo v kombinaci s uzeninami a vínem.
Portfolio (200)
Itálie, Orbassano
...Typ kulatého raviolu, delikatesa, která spojuje eleganci lanýže s jeho nezaměnitelnou vůní a robustností pecorina (sýra z ovčího mléka), pro nezapomenutelný kulinářský zážitek. "Bohatý" je nejvhodnější termín pro popis tohoto raviolu s odlišným tvarem, kulatým a mírně větším než klasický raviol.
Portfolio (57)
Itálie, Radicofani
...Vyrábí se z mléka odebraného z konkrétních oblastí, jak stanovuje nařízení Konsorcia pro správu a výrobu pecorina DOP. Srážení probíhá při teplotě mezi 35 a 38 °C a rozbití sýřeniny musí být na velikost lískového oříšku. Tvar může vážit od 1,00 kg do 3,50 kg. Naše společnost nabízí kus o hmotnosti přibližně 2,00 kg, zralý minimálně 20 dní. Těsto je bílé a kompaktní a chuť je svěží a nenapodobitelná.
Portfolio (48)
Finsko, Turku
...Složení Pasterizované Mléko, Sůl Volterra, Srážedlo, Kyselina Mléčná Fermenty Původ Mléka Mléko z Maremma Ovcí Objem: 150g (±10%)...
Portfolio (177)
...muškátový květ, česnek a kurkuma, rajčatový prášek), černý lanýž, zvýrazňovač chuti, regulátor kyselosti (kyselina citronová), antioxidant (kyselina askorbová), sůl, chlorid vápenatý, syřidlo, mléčné kultury, konzervanty: lysozym (pocházející z vajec), natamycín na kůře. Chuť: Intenzivní Aroma: Charakteristické pro ovčí sýr s aroma lanýže. Barva: Světle žlutá s černými žilkami lanýžové pasty. Konzistence: Tvrdá Před konzumací odstraňte kůru sýra.
Portfolio (10)
Itálie, Dorgali
...Sýr, který nese chuť a tradici Sardinie. Vyrobený z ovčího mléka, soli a tekutého telecího sýra, se tento sýr vyznačuje hladkou kůrkou tmavě žluté barvy, která obklopuje kompaktní bílou hmotu. Elastický a jemný, když je mladý, se po zrání stává mírně zrnitým a rozpustným, nabízí intenzivní vůni a chuť, která se pohybuje od sladké po mírně pikantní. Jeho cylindrický tvar a nepoživatelná kůrka...
Portfolio (10)
Španělsko, Cuarte De Huerva
...Zrající ovčí sýr „Riserva“ od Boffard Sýr typu „Riserva“ je zralý sýr vyrobený z 100% syrového ovčího mléka, jak je to podle staré kastilské tradice. Proces zrání, který je přísně kontrolován, trvá minimálně 8 měsíců (pro produkt o hmotnosti 3 kg) nebo 4 měsíce (pro produkt o hmotnosti 1 kg), během nichž jsou sýry třikrát vytaženy ze skladu, aby byly pokryty olivovým olejem. Olej proniká do sýra...
Portfolio (10)
Španělsko, Fresno De La Vega (león)
...Sýr vyrobený na jihu provincie León z ovčího mléka, dostupný ve variantách ZRALÝ, ZRAZOVANÝ, POLOZRAZOVANÝ a MĚKKÝ. K dispozici v jednotkách po 1 kg nebo 3 kg vakuově balených. Nabízíme také kozí sýr a směs ovčího a kravského sýra.
Francie, Hélette
... měsíců zrání, ovčí sýr AOP Ossau-Iraty 12 měsíců zrání na dřevěné desce, ovčí sýr AOP Ossau-Iraty z nepasterizovaného mléka 5 až 6 měsíců zrání, ovčí sýr AOP Ossau-Iraty 4 měsíce zrání, malý ovčí sýr Petit Agour z nepasterizovaného mléka s paprikou, baskický kravský sýr, sýr z kravského a ovčího mléka, cihla z ovčího sýra, ovčí sýr s paprikou z Espelette, sýr z kozího a ovčího mléka, ovčí sýr AOP Ossau-Iraty z nepasterizovaného mléka s paprikou z Espelette, kozí sýr. Dům Agour nabízí sýry celé, poloviční, v porcích, krájené na plátky.
Španělsko, Villamayor De Calatrava
Jsme Quesos Finca La Cruz, výrobci čistého ovčího sýra. Naše produkty jsou vyráběny z čistého mléka našich vlastních ovcí, což nám umožňuje nabídnout homogenní výsledek v kvalitě, aroma a textuře. Navíc jsou vakuově baleny a uzavřeny lněným plátnem pro lepší odvodnění.
Francie, Esquiule
...Sýrárna BALAKA: https://www.fromages-fermiers.com affine a prodává pouze farmářské sýry z ovčího mléka AOP Ossau Iraty. Tyto sýry pocházejí přímo od pastevců z Baskicka a hor Béarn. Také zrajeme a prodáváme sýry z kozího mléka. Sýrárna BALAKA se nachází v ESQUIULE, malebné baskické vesnici s 500 obyvateli, v Soule, uprostřed venkovské krajiny a v oblasti produkce sýra z ovčího mléka Ossau Iraty...
Portfolio (8)
Jsme výrobci feta sýra z kozího, ovčího a kravského mléka od roku 1957. Produkujeme za hygienických podmínek v moderních zařízeních podle standardů TSE, Tureckého potravinového kodexu, ISO 9001 a HACCP. Vítáme vás v naší továrně.
Španělsko, Bullas
Jsme společnost specializující se na sýry, zejména na čerstvé sýry a Burgos. Máme výrobnu na smetanový sýr a různé druhy sýrové smetany. Nabízíme řadu sýrů v klíncích, nakrájené klínky a tapas. Také vyrábíme lisované sýry ve všech variantách španělského sýra, a to jak z kravského, tak z kozího a ovčího mléka, a to jak 100% čisté, tak směsné. Nacházíme se na 30. místě mezi sýrařskými společnostmi na trhu s více než 3000 firmami ve Španělsku.
Španělsko, Legasa
Jsme firma ze severního Navarry, máme stádo 6 000 ovcí a vyrábíme sýr z mléka našich ovcí. Náš sýr je z nepasterizovaného ovčího mléka, vyráběný tradičním způsobem. Hlavním rozdílem našeho sýra je přírodní kůra s plísněmi z Bertizu, která chrání sýr a dodává mu charakteristickou krémovost. Nedávno jsme získali několik mezinárodních ocenění, na která jsme velmi hrdí: • Velká zlatá – Frankfurt International Trophy 2023 • Stříbrná medaile – Lyon International Award 2023 • Zlaté a bronzové medaile – World Cheese Awards 2022-2023 • Zlato – Cincho Cheese Awards 2022...
Portfolio (3)
Španělsko, Zamora
... (ovčí, kozí a kravské), přičemž vynikají ovčí sýry s označením původu DO "Queso Zamorano" a náš sýr CASTELLANO, který má IGP "Castellano". Je také třeba vyzdvihnout naši specialitu Sýr "Ibérico". Vyrábí se z jedinečné směsi syrového mléka ovce, kozy a sýra. Také vyrábíme sýry z pasterizovaného mléka.
Španělsko, Almagro ( Ciudad Real )
Výroba a distribuce sýrů Manchego. Společnost se specializuje na výrobu řemeslných sýrů Manchego, zralého sýra, polozralého a měkkého sýra, které jsou pod ochranou Rady pro označení původu sýra Manchego, čistý sýr z ovčího mléka plemene manchega. Disponujeme telematickou distribucí a online distribucí produktů z Manchega, stejně jako víny z Rioja a víno z Rías Baixas, galicijskými likéry. Také můžete najít národní konzervy a delikatesy, jako jsou lilky z Almagra nebo jiné produkty v našem online obchodě.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play