Itálie, Orbassano
...Voda, vejce a semolina z tvrdé pšenice vytvářejí dokonalou směs pro tento tvar těstovin, který se vyznačuje svou trubkovou formou a drsným, rýhovaným povrchem. Tato konzistence je navržena tak, aby zachycovala a udržovala omáčky, což z ní činí ideální kombinaci pro bohaté ragú (masová omáčka).
Portfolio (57)
Itálie, Marmirolo
...Miscele studované pro posyp. Ideální pro řešení problémů s přilnavostí těsta k povrchům, zrychlení rozválení těsta, zvýšení křupavosti hotového výrobku a snížení přilnavosti těsta k peci. Byly vyvinuty následující verze: - LASPOLVERA: s jemně mletou semolinou z tvrdé pšenice obohacenou rýžovou semolinou a kukuřičnou moukou. - LASPOLVERA P1: s jemně mletou semolinou z tvrdé pšenice a moukou z měkké pšenice typu '0'. 10KG...
Portfolio (56)
Itálie, Guardiagrele
...Směs na pugliese chléb na bázi znovu mletého tvrdého pšeničného semolina a s kváskem, pro chléb s elastickou střídou a prodlouženou čerstvostí. Formát: 25 kg Dávkování: 100%...
Portfolio (91)
Itálie, Catania
Itálie, MILANO
...Od samého začátku výrobního procesu, kdy se semolina z tvrdé pšenice mísí s vodou, je naší prioritou co nejvíce respektovat surovinu, kterou jsme pečlivě vybrali. Pozornost věnovaná těstu totiž určuje poréznost konečného produktu (tedy kvalitu těstovin, jak se spojí s omáčkou). Cílem, který máme na paměti v této fázi, je také zachovat přirozenou barvu pšenice. Respekt v tomto smyslu znamená...
Portfolio (229)
Itálie, Fisciano
...Jednoduché a autentické, vyrobené z tvrdé pšenice a vajec od slepic chovaných na volném výběhu pro jemnou a jedinečnou chuť.
Portfolio (3)
...Ingredience: semolina z tvrdé pšenice, čerstvá vejce (33,4 %), bílý lanýž (Tuber albidum Pico) 0,8 %, aroma. Ideální v kombinaci s Delizií s bílým lanýžem King of Truffles, s čerstvým lanýžem a s máslem s černým lanýžem King of Truffles.
Portfolio (10)
Itálie, Crotone
...Mouka mletá na kameni: mouka typu "0" 35% + mouka typu "1" 35% + semolina z tvrdé pšenice 30%...
Portfolio (2)
Itálie, altamura
... podnikové standardy excelence. Vyrobeno a zabaleno podle zákonných norem. ZÁKLAD PIZZY ČERVENÁ RAJČATOVÁ Ingredience: Semolina z tvrdé pšenice, voda, bramborový škrob, mořská sůl, extra panenský olivový olej, pivovarské droždí, sójový lecitin. Rajčatový topping. Obsahuje lepek.
Portfolio (3)
Itálie, Caraglio
... pšenice "00", semolina z tvrdé pšenice, vejce a vybrané maso. Jsou okamžitě zmrazeny a přivedeny na teplotu -18°C, bez jakýchkoli konzervantů, což zaručuje autentický a kvalitní produkt. Mezi novinkami najdete: zmrazené omáčky připravené k použití a zmrazenou zeleninovou krémovou polévku připravenou k použití.
Itálie, Riese Pio X
Na trhu s potravinami jsme přítomní již mnoho let a specializujeme se na výrobu plátů lasagní, které nabízíme v různých velikostech, hmotnostech a ingrediencích: semolina z tvrdé pšenice, polo-čistá a celozrnná semolina z tvrdé pšenice, špalda, špalda dicocco, špalda spelta a mnoho dalších. Kvalita, tradice a zvláštní důraz na autenticitu produktu jsou našimi prioritami, přičemž se již několik...
Itálie, Santa Maria La Carità
...Zpracování suchých těstovin: použitá metoda zpracování je jemná a skládá se v podstatě ze 4 různých fází: Fáze hnětení: používáme výhradně 100% italské semoliny z tvrdé pšenice s vysokým obsahem bílkovin. Každý tvar těstovin vyžaduje vhodnou směs semoliny a vody. Studené hnětení (nepřesahující 35 °C) brání "termální denaturaci" lepku, cenné látky obsažené v pšenici. Fáze lisování a tvarování: z...
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play