Itálie, Orbassano
...Voda, vejce a semolina z tvrdé pšenice vytvářejí dokonalou směs pro tento tvar těstovin, který se vyznačuje svou trubkovou formou a drsným, rýhovaným povrchem. Tato konzistence je navržena tak, aby zachycovala a udržovala omáčky, což z ní činí ideální kombinaci pro bohaté ragú (masová omáčka).
Portfolio (57)
...Bulgur, Vdechněte svým pokrmům kulinářskou rafinovanost s bulgurem – ať už jako hlavní ingredience v salátech, zapečených pokrmech nebo jako delikátní příloha k masovým a zeleninovým jídlům. Bulgur, Objevte všestrannost bulguru se SoleilFOOD – vaším specialistou na kvalitní obilné produkty! Náš bulgur, vyrobený z tvrdé pšenice, je nezbytnou součástí středomořské a blízkovýchodní kuchyně...
Portfolio (19)
Itálie, Marmirolo
...Miscele studované pro posyp. Ideální pro řešení problémů s přilnavostí těsta k povrchům, zrychlení rozválení těsta, zvýšení křupavosti hotového výrobku a snížení přilnavosti těsta k peci. Byly vyvinuty následující verze: - LASPOLVERA: s jemně mletou semolinou z tvrdé pšenice obohacenou rýžovou semolinou a kukuřičnou moukou. - LASPOLVERA P1: s jemně mletou semolinou z tvrdé pšenice a moukou z měkké pšenice typu '0'. 10KG...
Portfolio (56)
Slovinsko, Krmelj
...Naše kroužky jsou podobné těstovinám Creste di gallo, což v italštině znamená "kohoutí hřebínek". Je to fascinující odrůda známá svým charakteristickým tvarem s zakřivenými okraji a dutým středem, připomínajícími miniatury kohoutích hřebínků. Vyrobené z vysoce kvalitní semoliny z tvrdé pšenice, tyto těstoviny se vyznačují pevným a žvýkacím povrchem, který krásně absorbuje a vystihuje chutě...
Portfolio (31)
Česká republika, Praha 1
...Durum pšenice, také známá jako pšenice na těstoviny nebo pšenice na makarony, je tetraploidní druh pšenice nabízený společností EG Export & Import. I když představuje pouze 5 % až 8 % globální produkce pšenice, Durum pšenice je druhou nejvíce pěstovanou pšenicí po běžné pšenici. Tato pšenice se široce používá k výrobě těstovin a těžkého chleba díky svému vysokému obsahu lepku, což z ní činí...
Portfolio (33)
Ukrajina, Pervomaysky
...Kuskus, známý z písemných pramenů od 13. století, je jednou z základních potravin v oblasti Maghrebu v Africe. Je méně běžný v jiných částech Afriky, ve Francii, v sicilské provincii Trapani (Fregola), v Izraeli a některých regionech Blízkého východu. Na pohled je kuskus podobný proso, jeho základem byla historicky pšenice, ačkoli v závislosti na regionu se kuskus také připravoval z prosa, rýže nebo dokonce ječmene. Základem moderního kuskusu je semolina, která je vyrobena z tvrdé pšenice.
Portfolio (123)
Itálie, Guardiagrele
...Směs na pugliese chléb na bázi znovu mletého tvrdého pšeničného semolina a s kváskem, pro chléb s elastickou střídou a prodlouženou čerstvostí. Formát: 25 kg Dávkování: 100%...
Portfolio (91)
Francie, Saint Mard De Réno
Při přechodu na ekologické zemědělství v roce 2015 jsme se naučili nový způsob výroby: nové plodiny, kombinace plodin... Naše zařízení podporuje tento způsob výroby. Po sezónách setí a sklizně se staráme o zrno: sušení, pokud je to potřeba, skladování a třídění. K tomu jsme vybaveni různými skladovacími silosy, které mohou pojmout téměř 6000 tun. Máme část prostor vyhrazenou pro třídící činnost s ...
Portfolio (15)
Spojené království, London
...www.obamakarnar.com Spaghetti Ječmen Rigatoni Malé korálky Rotini Charleston Lokty Velké korálky Nudle Tripolini Pennine Rigate Sedanini Rigate Velké fusilli Velké lokty Penne Rigate Velké mušle Sedani Rigati Farfalle Couscous Malé mušle Lumache Liche Koruna Kola Hvězdy Prstýnky Bucatini Rychlé penne těstoviny Rychlé fusilli těstoviny Trojbarevné těstoviny z celozrnné mouky celozrnné těstoviny Ječmen Instantní droždí Refinovaný slunečnicový olej www.obamakarnar.com...
Portfolio (9)
Turecko, Trabzon
...www.obamakarnar.com Spaghetti Ječmen Rigatoni Malé korálky Rotini Charleston Lokty Velké korálky Nudle Tripolini Pennine Rigate Sedanini Rigate Velké Fusilli Velké lokty Penne Rigate Velké mušle Sedani Rigati Farfalle Couscous Malé mušle Lumache Liche Koruna Kola Hvězdy Prstýnky Bucatini Rychlé penne těstoviny Rychlé fusilli těstoviny Trojbarevné Těstoviny z celozrnné mouky Celozrnné těstoviny Ječmen Instantní droždí Refinovaný slunečnicový olej www.obamakarnar.com...
Portfolio (10)
Německo, Wippingen
...Typ Univerzální mouka Barva Bílá, s krémovým odstínem Max. vlhkost (%) 14,5 Obsah lepku (%) 28 Bělost 58-60 Přísady Ne Kvalita Vysoká Doba trvanlivosti 180 dní Zápach Přirozený Surovina Pšenice...
Portfolio (120)
Itálie, Catania
Itálie, MILANO
...Od samého začátku výrobního procesu, kdy se semolina z tvrdé pšenice mísí s vodou, je naší prioritou co nejvíce respektovat surovinu, kterou jsme pečlivě vybrali. Pozornost věnovaná těstu totiž určuje poréznost konečného produktu (tedy kvalitu těstovin, jak se spojí s omáčkou). Cílem, který máme na paměti v této fázi, je také zachovat přirozenou barvu pšenice. Respekt v tomto smyslu znamená...
Portfolio (229)
Indie, New Delhi
Jagdamba Impex je dobře známé jméno v oblasti zemědělských produktů. Naše hlavní produkty jsou rýže, cukr, kukuřice, proso, pšenice atd. Máme vlastní smluvní zemědělství, abychom klientovi poskytli nejlepší kvalitu a cenu. Postaráme se o naši rýži, obiloviny a cereálie od pěstování, balení až po doručení k našim zákazníkům. Jsme schopni zpracovat jakékoli množství a zajistit dodání do jakéhokoli p...
Portfolio (106)
Ukrajina, Kyiv
... vyznačuje nejmenší velikostí částic – maximálně 40 mikronů – a téměř úplnou absencí vlákniny a částic slupky každého zrna. To činí mouku velmi jemnou a vzdušnou, ale z dietního hlediska je tento typ nejméně prospěšný. Obsahuje hodně kalorií, které nejsou nijak kompenzovány vlákninou, ale sousedí s lepkem. Navzdory své kulinářské přitažlivosti jsou výrobky vyrobené z mouky vysoké jakosti delikatesy s velmi malým přínosem. Balení – od 1 kg, jakýkoli design balení je možný.
Portfolio (27)
Francie, Olivet
MILIA je francouzská společnost specializující se na přípravu tradičních receptů z celého světa, prezentovaných ve formě hotových směsí a mraženého sortimentu.
Portfolio (7)
Tunisko, Tunis
...Semolina z tvrdé pšenice vysoké kvality. Přímé pečení v troubě a nevyžaduje předvaření. KATEGORIE: Potravinářský průmysl Těstoviny Speciální těstoviny Dostupná hmotnost: 250 g Příprava: přímé pečení v troubě Hmotnost na karton: 3 kg Energetická hodnota: 350 kcal Bílkoviny: > 10,5 g Sacharidy: < 75 g Tuky: < 2,5 g Vlhkost: < 13 % Obsah popela: < 1,1 %...
Portfolio (130)
Francie, Paris
...Semolina z kvalitní bio tvrdé pšenice a bio mletých paprik z Espelette AOP (2,5%). Alergeny: Obsahuje GLUTEN, může obsahovat stopy vajec a sóji. Jak vařit: Vložit do vroucí vody na 4 až 6 minut. Průměrné nutriční hodnoty na 100g: ENERGIE - 1526kj / 360kcal BÍLKOVINY - 13g SACHARIDY - 71g, z toho cukry 1,4g TUKY - 1,8g, z toho nasycené mastné kyseliny 0,3g VLÁKNINA - 4,4g SŮL - 0,01g Ean13:3701511702380 Reference:TagliatelPimentEspletAOPBio1...
Portfolio (133)
...Ingredience: semolina z tvrdé pšenice, čerstvá vejce (33,4 %), bílý lanýž (Tuber albidum Pico) 0,8 %, aroma. Ideální v kombinaci s Delizií s bílým lanýžem King of Truffles, s čerstvým lanýžem a s máslem s černým lanýžem King of Truffles.
Portfolio (10)
Itálie, Fisciano
...Jednoduché a autentické, vyrobené z tvrdé pšenice a vajec od slepic chovaných na volném výběhu pro jemnou a jedinečnou chuť.
Portfolio (3)
Francie, Olivet
...Reference 3380390197403 Vyrobeno ve Francii v našich dílnách. Bílá těstovina má světlou barvu a její neutrálnější chuť se snadno kombinuje s různými náplněmi. Doporučení k použití Vhoďte makarony do velkého množství vroucí osolené vody, vařte 7 minut pro "al dente" konzistenci a 9 minut pro měkkou konzistenci. Sceďte a vychutnejte si tyto těstoviny horké jednoduše s kapkou olivového oleje nebo s omáčkou podle vašeho výběru. Vysoce kvalitní bílá semolina z tvrdé pšenice * *pocházející z ekologického zemědělství...
Portfolio (114)
ufs.country_names.RU, Vladimir
...Mouka z tvrdé pšenice se používá k výrobě vysoce kvalitní těstoviny skupiny A. Také slouží jako přísada při pečení a používá se při výrobě polotovarů (knedlíky, chinkali atd.), pizzy, palačinek a v cukrářství. Přidání 20-50 % mouky z tvrdé pšenice do těsta pomůže učinit ho méně lepivým a dodá mu vynikající barvu. Tuto mouku můžete také použít jako náhradu vajec. Technologie studeného mletí (t < 40 °C) umožňuje zachovat většinu vitamínů a minerálů. Hmotnost: 500 g...
Portfolio (116)
...ORGANICKÉ PENNE TĚSTOVINY Ingredience : Semolina z tvrdé pšenice, voda. Nutriční hodnota/100g : Energie : 1444 kj Celkový tuk : 0,3 g Nasycené tuky : 0 g Sacharidy : 76 g Cukry : 2,6 g Bílkoviny : 10,5 g Sůl : 0 g BALENÍ INFORMACE HMOTNOST : 500 GR. POČET KUSŮ V KRABICI : 10 KS.
Portfolio (10)
Itálie, Crotone
...Mouka mletá na kameni: mouka typu "0" 35% + mouka typu "1" 35% + semolina z tvrdé pšenice 30%...
Portfolio (2)
Itálie, altamura
... podnikové standardy excelence. Vyrobeno a zabaleno podle zákonných norem. ZÁKLAD PIZZY ČERVENÁ RAJČATOVÁ Ingredience: Semolina z tvrdé pšenice, voda, bramborový škrob, mořská sůl, extra panenský olivový olej, pivovarské droždí, sójový lecitin. Rajčatový topping. Obsahuje lepek.
Portfolio (3)
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play