Itálie, Sant'ilario D'enza
... Parmigiano Reggiano Biologico, ten certifikovaný jako „Prodotto di Montagna“ a nakonec „Solo di Pezzata Rossa Italiana“. Naše nabídka sýrů je široká a rozmanitá: mezi nejoblíbenějšími DOP nabízíme Grana Padano a Pecorino Romano, také nabízíme čerstvé sýry jako mozzarella di bufala a burrata a zrající sýry vhodné i pro vegetariány, jako je Spinoro (produkt 100% italský vyrobený s mikrobiálním syřidlem). Všechny produkty jsou pečlivě vybírány od důvěryhodných partnerů, kteří sdílejí naše hodnoty a standardy kvality a které nabízíme v různých porcích a baleních.
Itálie, Eboli
...Založena v roce 2022, "Caseificio Argiva S.r.l." vznikla z myšlenky a zkušeností, které členové společnosti získali v průběhu let v oblasti velkoobchodního a maloobchodního prodeje mléčných výrobků. Společnost sídlí na právní adrese v ulici Isca rotonda-strada statale 18-Eboli. Předmětem činnosti "caseificio Argiva S.r.l." je výroba potravinářských výrobků z mléka (mozzarella, ricotta...
Itálie, Aidone
... jednoduše mozzarella, která se vyznačuje svou přirozeností, chutí a hygienickou bezpečností. Společnost existuje více než jedno století. V duchu nejkvalitnější tradice vybírá to nejlepší mléko z provincie Enna a Sicílie, „využívá“ klimatické faktory pro přirozené zrání takzvaných „historických“ mléčných výrobků, které jsou široce rozšířeny na národním a evropském trhu. VYRÁBÍME NEJLEPŠÍ SICILSKÝ SÝR.
Itálie, Taviano
...Mozzarella Regjnella, mladá společnost ze Salentina, má své kořeny v desetileté zkušenosti v oboru a v řemeslné výrobě, která je spojena s nejnovějšími hygienickými normami. Značka "Regjnella" vznikla s cílem stát se ikonou kvality bez kompromisů. Díky rozsáhlé a efektivní prodejní síti zajišťuje Mozzarella Regjnella dodávky vlastními prostředky a s více než jedním týdně probíhajícím dodáním po celém Salentu.
Itálie, Bellizzi
Naše společnost vyrábí mozzarella di Bufala Campana D.o.p. Jako výrobní řetězec kontrolujeme celý proces, od krmení buvolů až po zpracování mléka na mozzarellu. Naším cílem je zlepšovat se každý den a zajišťovat nejlepší kvalitu pro naše zákazníky. Naše produktivita je velmi vysoká, jsme schopni vyprodukovat přibližně 50 centů produktu denně.
Itálie, Sonnino
... mozzarella di bufala Campana DOP. Francia Mozzarella GmbH - Závod v Berlíně Třetí závod, poslední v pořadí, byl otevřen v roce 2002 a nachází se v Berlíně v Německu: zde se vyrábí mozzarella a ricotta z BIO kravského mléka, kromě mozzarelly a ricotty z kravského mléka.
...V lokalitě Isca dell'Abate v Peritu, v provincii Salerno, se nachází Fattoria dell'Alento, mlékárna, která působí na národní i mezinárodní úrovni. Produkce je různorodá a zcela založená na místních produktech, na trhu se prodávají bufalí kousky, bufalí třešničky, mozzarella, pletené mozzarelly, bufalí sýry, caciocavallo, bufalí ricotta, scamorza, uzený caciocavallo, mozzarella di bufala campana a mléko. Distribuce vlastních mléčných výrobků zaručuje zákazníkům, že nakupují originální produkty s kontrolovaným původem.
Itálie, Truccazzano
... mozzarella kráječe, kráječe zelí, pro hotely, restaurace a jídelny. Zaoblovací a lámací stroje pro pekárny a pizzerie. Naše společnost standardně montuje na všechny vyráběné kráječe nerezovou čepel s tvrdostí 58-59 HRC, povrch má námi patentovanou úpravu, která zaručuje dokonalou shodu pro kontakt s potravinami, nelepivost pro vynikající výsledky s uzeninami, masem a sýrem. Můžeme zaručit čepel z oceli na 6 let proti rzi a korozi.
Itálie, Noci
Sýrárna Ignalat je středně velká rodinná firma z Apulie, která působí na trhu od roku 1948 a specializuje se na výrobu mléčných výrobků výhradně z vybraného kravského mléka z Apulie. Ignalat vyrábí různé typy mléčných výrobků: čerstvé, uzené, zralé a různé typické apulijské speciality jako mozzarella nodino a treccia, burrata, uzená burrata pomocí přirozeného uzení v peci, plněné burraty (s...
Portfolio (10)
... zejména na mlékárenské závody pro výrobu jakéhokoli typu "pasta filata"…sýra, jako je mozzarella, provolone, scamorza, caciocavallo, bocconcini, burrata atd. Také se specializujeme na výrobu a modernizaci mini mlékárenských linek s různými výrobními kapacitami. -Všechny naše MINI mlékárny jsou "na míru" podle specifických požadavků zákazníka.
Portfolio (1)
Itálie, San Fermo Della Battaglia
... těchto produktů, které - jako mozzarella - rychle podléhají zkáze vlivem působení mléčných kultur, chladící řetězec zajišťuje jejich integritu a dokonalé uchování až dvanáct měsíců. Pohoda, zdraví a respekt k přírodě - společnost je certifikována pro výrobu bio mozzarelly.
... nejkrásnějších a nejčistších oblastí Itálie, kolébce „Středomořské diety“, která byla již dlouho zapsána na seznamu nehmotného kulturního dědictví lidstva UNESCO. Síla společnosti spočívá v používání tradičních postupů, hluboké znalosti zootechniky a realizaci všech fází výrobního cyklu přímo ve firmě. Mezi produkty patří mozzarella z buvolího mléka, mozzarella v mortelle (myrta), fior di ricotta, cacio ricotta caprino, caciocavalli a jogurt.
Itálie, Martina Franca
Pioggia Store je italská společnost, která je lídrem v oblasti výroby a distribuce typických potravinářských produktů z Apulie, se zaměřením na export do mezinárodních trhů a velkoobchod. Díky pečlivému výběru surovin, pocházejících výhradně z místních farem a chovů, zaručujeme autentické a vysoce kvalitní produkty. Naše nabídka zahrnuje čerstvé sýry jako mozzarella di bufala, krémová burrata...
Portfolio (29)
Itálie, Bolzano
PERI SRL je italskou pobočkou Bayerische Milchindustrie eG, předního výrobce mléčných výrobků v Bavorsku, jako jsou konvenční a bio práškové produkty pro průmysl, čerstvé produkty pro velkoobchod a maloobchod, jako máslo, sýry a sýrové výrobky, mozzarella a UHT produkty, jako je zakysaná smetana, šlehačka, kávová smetana a mléko. Všechny produkty PERI SRL jsou vyráběny s maximální každodenní péčí, přičemž probíhá řada kontrol kvality, aby byla zajištěna maximální garance, kterou trh vyžaduje. PERI SRL používá suroviny vysoké kvality a je schopna dodávat zdravé a přírodní mléčné výrobky.
Itálie, San Cesario Sul Panaro
Almac je přední společnost v oblasti návrhu a výroby strojů, zařízení a automatizace pro průmysl tavených sýrů (např. mozzarella a provolone) a představuje preferovaného partnera pro hlavní italské a zahraniční potravinářské skupiny. Almac vyvinula, ve spolupráci s vysoce kvalifikovanými odborníky, systém řízení podniku, který byl nedávno certifikován DNV ITALIA a je v souladu s mezinárodní normou UNI EN ISO 9001-2008.
Itálie, Ibi
Výroba mozzarelly fior di latte řezané Napoli, nakrájené na kostky, strouhané, pouze z mléka, syřidla, soli a mléčných kultur, bez konzervantů, bez zahušťovadel...
Portfolio (3)
Itálie, Castelvolturno
ZEMĚDĚLSKÁ FIRMA VÝROBY A PRODEJE MOZZARELLY Z BUFFALY CAMPANA FIORDILATTE RICOTTA POTRAVINÁŘSKÉHO DRUHU CASTELVOLTURNO PINETA MARE BUFALITOS TELEVIZNÍ REKLAMA PARADISE ULICE OLEANDRI PINETA MARE PRODEJ VE VELKÉM A MALOOBCHODU MOZZARELLY Z BUFFALY KONTROLOVANÝ A VYBRANÝ VÝROBEK PRAVÁ MOZZARELLA Z BUFFALY CAMPANA...
Itálie, Altavilla Silentina
Člen konsorcia pro ochranu sýra Mozzarella di Bufala Campana SÍDLO, VÝROBA A PRODEJ...
Itálie, Bellizzi
Mozzarella di bufala DOP...
Mozzarella a čerstvé mléčné výrobky...
Itálie, Ancona
... TĚSTOVINY, ČERSTVÉ TĚSTOVINY, RÝŽE, KÁVA, PLÁTKY SÝRA, STROUHANÝ SÝR, MOZZARELLA, RICOTTA, STRACCHINO, SUŠENKY, TŔÍSKY, BRIOŠKY, CROISSANTY, CUKROVINKY, KOŘENÍ, DROGY, MASO, SUŠENÉ OVOCE, RŮZNÉ ŘEZANÉ VÝROBKY, VELIKONOČNÍ VAJÍČKA, VÁNOČNÍ KOŠE, CHEMICKÉ PRODUKTY, KRMNÉ SMĚSI PRO ZVÍŘATA, ANTIGRITTOGAMY, STAVEBNÍ PRODUKTY, DETERGENTY ATD.
Itálie, Padova
... POUZE Z PŠENICE DURUM. OBCHODUJEME S NEJLEPŠÍMI ITALSKÝMI VÍNY, ZVLÁŠŤ Z BENÁTSKÉHO REGIONU, JAKO JE PROSECCO, AMARONE Z VALPOLICELLY, DURELLO, SOAVE, RECIOTO. NABÍZÍME POMOC ZÁKAZNÍKŮM ZÁJEMCŮM O NEJLEPŠÍ SPECIFICKÉ PRODUKTY Z ITALSKÉ GASTRONOMIE, JAKO JE EXTRA PANENSKÝ OLIVOVÝ OLEJ, MOZZARELLA, RAJČATA (SUŠENÁ NEBO ČERSTVÁ). PROSÍME, NAVRHNĚTE NÁM, CO BYSTE CHTĚLI KOUPIT, A MY VÁM PŘIPRAVÍME NABÍDKU.
Podere San Vincenzo v Eboli (SA) chová buvoly až do výroby mléčných výrobků: mozzarella z buvolího mléka, scamorza a caciocavallo. Díky možnosti kontrolovat celý výrobní cyklus je kvalita zaručena a certifikována. Jeho hlavním cílem není množství, ale kvalita jeho produktů. Je dobré zdůraznit, že po sedm po sobě jdoucích let měl Podere San Vincenzo uznání od AIA (Asociace chovatelů v Itálii) jako první chov v Itálii z hlediska množství a morfologické kvality mléka.
Itálie, Melzo
... ingredience na pizzy jsou italské a zahrnují mozzarella di bufala DOP, mozzarella fior di latte, uzená provola, bio extra panenský olivový olej DOP. Pro více informací nebo rezervaci stolu nás můžete kontaktovat na čísle 3667146300.
Itálie, San Gennaro Vesuviano
Skutečná bufalo mozzarella...
Mozzarella di bufala Campana...
Itálie, Cerreto Sannita
Itálie, Martina Franca
Itálie, Mondragone
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play