Itálie, Bergamo
Od roku 2006, Sempre Ghiotti úspěšně působí v oblasti cateringu a stravování, nabízející nejlepší recepty sicilské kuchyně ve formě hotových jídel, které jsou pohodlné pro každodenní použití a chutné jako právě uvařené. Naše přípravy, vyrobené z vysoce kvalitních surovin, umožňují servírovat celou pravou chuť Středomoří v několika jednoduchých krocích. Díky našim praktickým obalům můžete získat po...
Portfolio (45)
Itálie, Giuliano
...Mouka "00", voda, Lievito Madre (přírodní kvasnice z mouky pšenice měkké typu 0 v prášku, kvasnice, mouka z klíčených obilovin), sůl, slunečnicový olej, olivový olej, mozzarella, šunka, žampiony...
Portfolio (129)
Itálie, Milano
... a dezerty, které si můžete vychutnat s jemnými sýry a sýry s vláknitou strukturou jako mozzarella, provola, caciocavallo. Dobře se hodí k rybám, ať už syrovým nebo vařeným; s extra panenským olivovým olejem a citronem zvýrazňuje zálivky na saláty a pinzimonio.
Portfolio (116)
Itálie, Orbassano
...Tortelloni s mozzarellou a špenátem nabízejí kombinaci chuti a lehkosti, ideální pro ty, kteří mají rádi štíhlé náplně a hledají alternativu k klasickým tortellinům plněným masem. Mozzarella spolu s ricottou poskytuje dokonalou krémovost a konzistenci pro tyto tortellony, uzavřené v zeleném těstě se špenátem.
Portfolio (63)
...Mozzarella di Bufala Campana DOP je čerstvý sýr s taženou hmotou, který se vyrábí výhradně z buvolího mléka z regionu původu. Buvolí mléko má odlišné složení než mléko jiných zvířat používaných k výrobě sýra. Na rozdíl od kravského a kozího mléka je totiž bohatší na bílkoviny, tuky a především vápník. Typy a formáty Hmotnost: od 25 g do 2 kg Doba trvanlivosti 12 DNÍ / Doba trvanlivosti 18 DNÍ / Doba trvanlivosti 21 DNÍ Kódy: od 1702 do 17...
Portfolio (10)
... kulturu chuti, s ohledem na veřejné zdraví. Společnost FILAB s.r.l. vyrábí Mozzarella di Bufala Campana DOP výhradně z čerstvého bufalího mléka v následujících velikostech: • Ciliegina nebo Cardinalino • Bocconcino • Boccone • Mozzarella • Aversana • Zizzabella • Treccia • Uzená Mozzarella nebo Provola Kromě toho společnost FILAB s.r.l. vyrábí Ricotta di Bufala Campana DOP jak čerstvou, tak homogenizovanou.
Portfolio (2)
Itálie, Noci
...Mozzarella je čerstvý sýr s taženou hmotou, který se vyznačuje hladkým, rovnoměrným povrchem a sněhově bílou barvou a elastickou konzistencí. Chuť je sladká a jemná a vůně je svěží a příjemná. Vyskytuje se v různých formách, což je výsledkem dovednosti našich mistrů sýrařů: od bocconcina, přes uzlík, po pletenec a pletenku až po fiordilatte. Obvykle se mozzarella konzumuje čerstvá, samotná jako...
Portfolio (10)
Itálie, Casoria
Itálie, Barberino Di Mugello
...Mozzarella, pasta filata a ručně vyrobená dostupná v: Nodini, Treccia s váhou také na požádání zákazníka. Mozzarella di bufala DOP, 100 g - 250 g - 500 g - 1000 g. Burrata: Úplně ručně vyráběná, pasta filata obsahuje uvnitř jemné srdce ze stracciatelly a smetany. Ricotta artigianale d'affioramento z čistého kravského mléka. Příjemně bohatá a krémová, zvláště vhodná pro použití v kuchyni. Mascarpone: Velmi čerstvý, vyrobený pouze ze smetany kravského mléka, bez konzervantů.
Portfolio (7)
...Mozzarella Julienne/kostky na pizzu, vyrobená z pasterizovaného mléka a živých mléčných kultur SLOŽENÍ: Pasterizované kravské mléko, sůl, syřidlo.
Portfolio (10)
Itálie, Castel Volturno
...Vína. Šumivá vína, mozzarella z buvolího mléka, taralli ze Sannia, filety z rajčat Gragnano, med.
Portfolio (1)
...PLETENÁ MOZZARELLA Z BUFALE CAMPANA RŮZNÉ HMOTNOSTI TRVANLIVOST 21 DNŮ...
Portfolio (9)
Itálie, Sutri
...Neutrální sáčky PELD nebo PEHD vhodné pro kontakt s potravinami, certifikované podle platných předpisů. Užitečné pro balení mléčných výrobků, jako jsou mozzarella, pekárenské výrobky, jako je chléb, arabský chléb, nekvašený chléb, placky, strouhanka, toastový chléb… atd. Personalizované s logem společnosti až do šesti barev nebo 3+3 barvy. Pro více informací zavolejte na číslo 0761 600651/6 nebo napište e-mail.
...Italský průmysl z roku 1962, přítomný na území Aversano, nyní ve třetí generaci, první společnost, která vyráběla mlékárenské zařízení pro zpracování buvolího mléka, nyní přítomná v Kampánii a také mimo národní hranice. Vyrábíme stroje na sýry s taženou hmotou - mozzarella, ricotta, burrata, caciocavallo, jogurt atd. Dále realizujeme projekty na zakázku a na míru, podporované týmem zkušených...
Portfolio (1)
Itálie, Maruggio
...Hrozny: Negroamaro – černá Malvasia – Primitivo Výrobní oblast: Východní oblast Taranta Typ půdy: Červená země smíchaná s kameny, tuf a/nebo vápencem Typ pěstování vinné révy: Podporované alberello Průměrný věk vinice: 15 let Průměrná produkce / hektar: 90/120 q hroznů Ročník: Září Metoda sklizně hroznů: Ruční Alkohol: 11% -12% obj. Barva: Živá růžová Bukét: Charakteristická vinná Chuť: Suchá, velmi harmonická Teplota podávání (celsia): 8° 10° C Doporučeno: Aperitiv, ryby a italské předkrmy, mořské plody, jemné polévky, také zelenina, mozzarella a čerstvý sýr.
Portfolio (8)
Itálie, Siano
...HAI MAI PENSATO DI FARE IL FORMAGGIO IN CASA? MOZZARELLA O RICOTTA? Con il kit produzione formaggio fai da te è possibile, un kit completo, semplice ma con strumenti professionali per fare dei buoni formaggi fatti in casa. Il kit (22 X 17 X 12,5 cm), all'interno di un'allegra confezione in cartone, è composto da: - 100 ml Coagulantu z rostlinných zdrojů VYSOKÉ KVALITY (sráží až 200 litrů mléka...
...Mozzarella z buvolího mléka...
Odpovídající produkty
Mozzarella z buvolího mléka
Mozzarella z buvolího mléka
Portfolio (1)
Itálie, Bellizzi
V Zemi mýtů, na Piani di Paestum, v roce 1998 skupina podnikatelů a chovatelů založila FILIERA LATTE BUFALINO s.r.l., zkráceně FILAB s.r.l.. Od roku 2015 společnost plně patří rodině Consalvo/Valvano, která je také vlastníkem několika historických a významných chovů buvolů. FILAB je zkratka pro Filiera Latte Bufalino a označuje společnost, která již ve výběru názvu zdůraznila svůj projekt: zlepš...
Odpovídající produkty
bocconcini 50 g z 100% bufalího mléka
filiera latte bufalino
Portfolio (1)
Itálie, Ibi
Výroba mozzarelly fior di latte řezané Napoli, nakrájené na kostky, strouhané, pouze z mléka, syřidla, soli a mléčných kultur, bez konzervantů, bez zahušťovadel...
Portfolio (3)
Itálie, Sant'ilario D'enza
... Parmigiano Reggiano Biologico, ten certifikovaný jako „Prodotto di Montagna“ a nakonec „Solo di Pezzata Rossa Italiana“. Naše nabídka sýrů je široká a rozmanitá: mezi nejoblíbenějšími DOP nabízíme Grana Padano a Pecorino Romano, také nabízíme čerstvé sýry jako mozzarella di bufala a burrata a zrající sýry vhodné i pro vegetariány, jako je Spinoro (produkt 100% italský vyrobený s mikrobiálním syřidlem). Všechny produkty jsou pečlivě vybírány od důvěryhodných partnerů, kteří sdílejí naše hodnoty a standardy kvality a které nabízíme v různých porcích a baleních.
Itálie, Albanella
Láska k Itálii a její velké kulinářské tradici se projevuje v bohatém a pečlivém výběru gastronomických specialit naší země. Nejlepší sýry, nejznámější uzeniny, oleje, vína a sladkokyselé octy, těstoviny, suché nebo čerstvé, královna středomořské diety, až po Mozzarella di Bufala Campana, která vás okouzlí svou jemnou chutí. Široká nabídka produktů pro obohacení vaší gastronomické nabídky s...
Itálie, Eboli
...Založena v roce 2022, "Caseificio Argiva S.r.l." vznikla z myšlenky a zkušeností, které členové společnosti získali v průběhu let v oblasti velkoobchodního a maloobchodního prodeje mléčných výrobků. Společnost sídlí na právní adrese v ulici Isca rotonda-strada statale 18-Eboli. Předmětem činnosti "caseificio Argiva S.r.l." je výroba potravinářských výrobků z mléka (mozzarella, ricotta...
Itálie, Aidone
... jednoduše mozzarella, která se vyznačuje svou přirozeností, chutí a hygienickou bezpečností. Společnost existuje více než jedno století. V duchu nejkvalitnější tradice vybírá to nejlepší mléko z provincie Enna a Sicílie, „využívá“ klimatické faktory pro přirozené zrání takzvaných „historických“ mléčných výrobků, které jsou široce rozšířeny na národním a evropském trhu. VYRÁBÍME NEJLEPŠÍ SICILSKÝ SÝR.
Itálie, Taviano
...Mozzarella Regjnella, mladá společnost ze Salentina, má své kořeny v desetileté zkušenosti v oboru a v řemeslné výrobě, která je spojena s nejnovějšími hygienickými normami. Značka "Regjnella" vznikla s cílem stát se ikonou kvality bez kompromisů. Díky rozsáhlé a efektivní prodejní síti zajišťuje Mozzarella Regjnella dodávky vlastními prostředky a s více než jedním týdně probíhajícím dodáním po celém Salentu.
Itálie, Bellizzi
Naše společnost vyrábí mozzarella di Bufala Campana D.o.p. Jako výrobní řetězec kontrolujeme celý proces, od krmení buvolů až po zpracování mléka na mozzarellu. Naším cílem je zlepšovat se každý den a zajišťovat nejlepší kvalitu pro naše zákazníky. Naše produktivita je velmi vysoká, jsme schopni vyprodukovat přibližně 50 centů produktu denně.
Itálie, Sonnino
... mozzarella di bufala Campana DOP. Francia Mozzarella GmbH - Závod v Berlíně Třetí závod, poslední v pořadí, byl otevřen v roce 2002 a nachází se v Berlíně v Německu: zde se vyrábí mozzarella a ricotta z BIO kravského mléka, kromě mozzarelly a ricotty z kravského mléka.
...V lokalitě Isca dell'Abate v Peritu, v provincii Salerno, se nachází Fattoria dell'Alento, mlékárna, která působí na národní i mezinárodní úrovni. Produkce je různorodá a zcela založená na místních produktech, na trhu se prodávají bufalí kousky, bufalí třešničky, mozzarella, pletené mozzarelly, bufalí sýry, caciocavallo, bufalí ricotta, scamorza, uzený caciocavallo, mozzarella di bufala campana a mléko. Distribuce vlastních mléčných výrobků zaručuje zákazníkům, že nakupují originální produkty s kontrolovaným původem.
Itálie, Truccazzano
... mozzarella kráječe, kráječe zelí, pro hotely, restaurace a jídelny. Zaoblovací a lámací stroje pro pekárny a pizzerie. Naše společnost standardně montuje na všechny vyráběné kráječe nerezovou čepel s tvrdostí 58-59 HRC, povrch má námi patentovanou úpravu, která zaručuje dokonalou shodu pro kontakt s potravinami, nelepivost pro vynikající výsledky s uzeninami, masem a sýrem. Můžeme zaručit čepel z oceli na 6 let proti rzi a korozi.
Itálie, Gambasca
...Pecorino Romano, Mozzarella di Bufala Campana, Burrata, Gorgonzola a mnoho dalších. Znalost trhů a schopnost identifikovat a interpretovat potřeby zákazníků nám umožňuje radit klientům, pomáhat jim růst a získávat know-how o produktech, prezentaci, krájení, skladování a párování. Naší chladírenskou flotilou pokrýváme celé Piemont a Ligurii a máme organizační strukturu pro mezinárodní zásilky.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play