Itálie, Orbassano
...Agnolotti piemontesi jsou autentickou specialitou Piemontu, pocházející z regionálního receptu z 19. století. Tyto ravioli jsou plněné třemi druhy čerstvého a libového masa (hovězí, vepřové a bílé maso) a sezónními zeleninami (dušené zelí, mangold nebo špenát v závislosti na ročním období). Hlavními ingrediencemi jsou vařená šunka, roast beef, vařené kuře, špenát, pečené vepřové, dušené zelí a mortadella. Tato kombinace chutí nabízí jedinečný a tradiční kulinářský zážitek, ideální pro ty, kteří chtějí ochutnat pravou piemontskou kuchyni.
Portfolio (57)
...Materiál: Čerstvá vybraná národní vepřová kýta bez kolena, kg 13,50, ořezaná a zbavená přebytečného tuku, bez přidání polyfosfátů, mléčných derivátů a lepku. Po vychladnutí je šunka zabalena do ochranné elastické fólie, kterou lze znovu uzavřít. Následně je svázána, zabalena a pasterizována. Hmotnost: Cca 10,00/11,00 kg Složení: vepřová kýta, sůl, aromata a koření, dextróza, fruktóza, antioxidant E 316, konzervant E 250. Balení: Průhledné Cryovac sáčky...
Portfolio (4)
...Děláme to s veškerou péčí, kterou si zaslouží jeden z nejvíce přítomných uzenin na stolech našich rodin. Pouze čerstvé kýty, vážící přes 15 kg, z těžkých italských prasat, solené a vonící směsí aromatických bylin. Pečlivě vykostěné, aby nedošlo k roztržení svalových vláken, je šunka pomalu vařena v parním peci při teplotě přibližně 68 °C. Toto je náš jednoduchý recept: kvalitní maso a péče o zpracování. Jen tak bude šunka měkká a lahodná, sladká, nikdy kyselá.
Portfolio (10)
Itálie, Castelnuovo Rangone
...Krátké uzeniny v misce Hmotnost jedné misky: 100 g Výroba: Nepřetržitá Produkty: Vařená šunka, sušená šunka, milánská salám, maďarská salám, coppa, mortadela a bresaola.
Odpovídající produkty
Krůtí maso v misce
Krůtí maso v misce
Itálie, Mugnano Di Napoli
... ingrediencí, a nabízejí se v různých tvarech, velikostech a gramážích, mezi nimiž najdeme rolované, ve tvaru ampulky, otevřené nebo uzavřené. Náplně pro sladké a slané pokrmy přinášejí chutě a vůně Neapole, jako je ricotta, čokoláda, krémy, džemy a višně pro sladké pokrmy, a silné a výrazné chutě slaných pokrmů jako jsou párky, směs uzenin, vařená šunka, ricotta a špenát, tuňák, gateau a mnoho dalšího. Polotovary jsou baleny podle velikostí a gramáží, které se pohybují mezi velkými, středními, mini a dokonce i mikro.
Itálie, Montegiorgio
Od roku 1932 začal Guido Marzetti s mletím obilí na kamenných mlýnech a chovem prasat. Sušené a vařené šunky, mortadely a uzeniny z čistého vepřového masa a jodizované soli. Vařená šunka národní vysoké kvality z čerstvé národní vepřové kýty, bez lepku, bez laktózy.
... podstatě rozdělen na dvě části. Na jedné straně je Anna a řeznictví s produkty pocházejícími z Parmy, jako je sušená a vařená šunka San Giovanni, produkty distribuované firmou Noi Di Parma, jako je Gorgonzola a Taleggio. Sýry z ovčího a kravského mléka ze Sardinie a regionální sýry na váhu a čerstvé ricotty každý den. Na druhé straně je oddělení bioproduktů bez palmového oleje, pro vegany, vegetariány, bezlepkové pro celiaky, bez přidaného cukru a bez laktózy. Regionální toskánské a ligurské produkty, jako je med Bologni. Přijďte nás navštívit v hojném počtu!
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play