... chcete uvést na trh produkt jako nakrájený, drť, kostky nebo plátky. Méně tekutá a více plná než pyré, rajčatová drť se používá v mnoha receptech, od redukovaných omáček po plněné focaccie, od „calzoni“ po zeleninové gratiny a polévky. Zbytkový obsah cukru v ovoci je také hodnocen. Ovoce je poté omyto proudy vody a v nádržích, aby se odstranily jakékoli cizí látky vzniklé při sklizni, zelené části a nevhodné plody.
Portfolio (6)
Itálie, Palagonia
...Složení: Rajčata 65 %, slunečnicový olej 35 %, přírodní aroma v proměnlivých poměrech (česnek, mletá červená paprika, máta), vinný ocet, sůl. Kyselina citronová, kyselina askorbová. Obaly o: 212g/620g/1kg/3kg...
Portfolio (55)
Itálie, Fratta Todina
...Sušená italská rajčata na slunci s šalotkou a kapary. Dlouhý výrobní proces zvýrazňuje chutě, což z něj činí jedinečný produkt. V extra panenském olivovém oleji.
Portfolio (4)
Itálie, Moio Alcantara
Konzervárenská společnost na grilovanou zeleninu, pesty a pomazánky, sušená rajčata, capuliato a konzervy obecně...
Populární země pro tento vyhledávací výraz