Itálie, Radicofani
...Na konci zpracování sýra se z biologického syrovátky vyrábí bio ricotta. Stejně jako u ostatních ricott se syrovátka obohacuje o čerstvé bio mléko, aby se získala měkčí a krémovější ricotta. Produkt se získává zahříváním syrovátky na teplotu přibližně 80 °C, poté se ochladí a převede na homogenizátor, který ji vyhladí a zahřeje na teplotu 72 °C. Po naplnění příslušných nádob se ricotta převede...
Portfolio (48)
... - kompaktní rozměry - zpracování jak polovičních forem, tak disků sýra - mobilní podpůrný stůl pro sběr nakrájených kusů - programovatelné krájení na pevnou hmotnost nebo počet V případě pevné hmotnosti je možné spravovat přebytek: - rozdělením na kusy - na úkor posledního řezu - odděleným krájením Perfektní pro práci v lince s kráječkou Mod. Rock 21. Volitelné: stůl, boční vyhazovače formy na dedikované ploše rozměry: 220x90x85+55 cm materiál: nerezová ocel...
Portfolio (47)
Itálie, Reggio Emilia
...Mezi mléčnými deriváty představujeme mnoho typů produktů, některé jsou získávány z surovin v jejich původní podobě, jako jsou máslo, mascarpone, smetana a jogurt, jiné jsou získávány z mezifází technologických procesů, jako je podmáslí (vedlejší produkt zpracování másla). Syrovátka (zbytek procesu výroby sýra) je k dispozici v typech spray, instantní, permeát a demineralizovaná. V této kategorii...
Portfolio (5)
Itálie, Salerno
... používá se v mnoha aplikacích pro zpracování a flexibilní balení, jako jsou obaly na rychlé občerstvení, podložky, balení lahůdek a další typy maloobchodního balení potravin. Stejně jako polyetylénové papíry a pergamenové papíry, papíry odolné proti tuku poskytují ochranu proti vlhkosti a bariérovou ochranu v teple a chladu pro balené produkty a mohou být použity k vyložení košů na jídlo. Tento...
Portfolio (6)
Itálie, Dorgali
... našich produktů není cílem, ale výchozím bodem. V Sardaforme je každý detail pečlivě zpracován: vybíráme pouze to nejčerstvější a nejvýživnější mléko, pocházející z nejúrodnějších pastvin Sardinie. Naše sýry jsou výsledkem uměleckého zpracování, které kombinuje staleté recepty s moderními kontrolami kvality, což zajišťuje, že každý produkt nejen splňuje, ale překračuje standardy dokonalosti, které očekávají naši nejnáročnější zákazníci.
Portfolio (10)
Itálie, Langhirano
...Gelmini Macchine je lídrem v oblasti návrhu a výroby strojů a kompletních systémů pro zpracování a balení sýra a uzenin. Umístění společnosti v srdci italského "Food Valley", jejich důkladné znalosti potravinářského sektoru a vysoce profesionální personál jsou důvody, proč Gelmini Macchine neustále roste od svého vzniku v 80. letech s progresivním technologickým a výrobním rozvojem. Nepřetržitá...
Itálie, Mantova
IFT srl nabízí řešení a vybavení pro zrání jakéhokoli typu sýra, vybavení pro zpracování masa a jeho uzení a zmrazování, rámy pro sušení těstovin, zeleniny a ovoce, vybavení pro předvaření a po vaření chleba.
Itálie, Pianengo
...fermentory; - Izolované nebo jednoduché stěnové nádrže z AISI 301/316; - Asektické nádrže s testováním P.E.D.; - Cisterny pro přepravu potravinářských výrobků; - Automatizované separátory s překrytými komorami až do 1000 hl; - Mixéry a míchadla navržená pro každý produkt; - Výměníky tepla s trubkovým svazkem a deskové; - Víceúčelové kotle pro každý typ sýra; - Vinifikátory a lisy. Moderní zařízení v kombinaci s odborností, kterou náš personál získal během všech těchto let činnosti, nám umožňuje realizovat jakýkoli typ zařízení.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play