Španělsko, Guijuelo-Salamanca
...Dlouhá libová část, o délce přibližně 40 až 50 cm, přilepená k horní části páteře, pochází z iberského prasete staršího 10 měsíců s hmotností přibližně 2,5 kg.
Portfolio (16)
Španělsko, Guijuelo-Salamanca
... distribuce a přepravy: Při pokojové teplotě neexistují žádná omezení. Pokud je vakuově baleno, pak při teplotě nižší než 5 °C. Doporučená teplota pro konzumaci je 15 °C - 18 °C. Proces výroby: Horké porcování, chlazení, řezání do tvaru V, solení, přirozené sušení, odpočinek ve sklepě. Ingredience: Ibérský šunka z žaludů, sůl a konzervanty. Čistá hmotnost: 100 g.
Portfolio (43)
Španělsko, Guijuelo (salamanca)
...Znalosti našich kráječů a chuťové vlastnosti našich iberských produktů z žaludů balíme do vakuových obalů pro pozdější potěšení. Naši odborníci na krájení dodávají každému plátku správnou velikost a tloušťku, aby měly co největší chuť a aroma. Snadné, praktické. Perfektní potěšení pro smysly.
Portfolio (55)
Španělsko, Alcobendas
...Jamón ibérico de bellota precinto rojo vysoké kvality pocházející z prasat plemene 50% iberické, krmených žaludy během montanery (posledních 6 měsíců života). Zrání více než 24 měsíců. Prase 50% iberické de bellota je prase, jehož původ pochází z čistokrevných iberických prasat (100% iberická) křížených s prasaty plemene Duróc. Tato prasata byla chována na svobodě a krmena během montanery žaludy a bylinami v posledních 6 měsících života.
Portfolio (10)
Španělsko, Badajoz
...Palety pocházející z iberských prasat chovaných na svobodě v extrémních dehesách, krmených výhradně žaludy během období montanery. Paleta s dozráváním přes 24 měsíců. Exkluzivní chuť iberského masa z žaludů v menším formátu.
Portfolio (9)
Španělsko, Guijuelo (salamanca)
...Jamón de bellota Ibérico "50% Raza Ibérica" s jemnou a mírně slanou chutí a příjemnou charakteristickou vůní. Jeho odstíny se pohybují od růžové po purpurovou v libovém mase a má lesklý vzhled v tučné části. Bezpochyby potěšení pro smysly, které bude vynikající volbou pro jakoukoli příležitost. Produkt krájený nožem, podávaný v blistrech po 100 g (přibližně). Produkt vyrobený z zadní končetiny dospělých prasat, podrobených odpovídajícímu procesu solení a zrání.
Španělsko, Aracena
...100% Ibérico Bellota Šunka, krájená mistry, prezentovaná v praktických 80g obalech.
Portfolio (3)
Španělsko, Aracena
...Se sídlem v Araceně (Huelva) je Mijamoniberico.com společností řemeslníků v oblasti Jamón Ibérico od roku 1890. Jsme internetový obchod s iberskými šunkami Bellota s označením původu Jamón de Huelva "Jamón JABUGO". Naše šunky pocházejí z certifikovaných iberských prasat chovaných na svobodě v našich vlastních dehesách, které se skládají z korkových a dubových stromů, krmených žaludy a pastvinami...
Španělsko, Guijuelo
...Společnost Black Pork Sociedad Limitada se specializuje na export 100% iberské šunky z žaludů, a to jak v celých šunkách, tak v plátcích. JAMON IBERICO 100% DE BELLOTA / PATA NEGRA Jednotlivé balení 100 gramů Cena: Ex-work Guijuelo, Salamanca (Španělsko) Doba trvanlivosti: 12 měsíců od data výroby 40 jednotek na krabici (každá krabice má průměrnou hmotnost 6,55 kilogramu) Minimální objednávka: 50 krabic (2.000 jednotek po 100 gramech každá) Datum dodání: k jednání v každém případě Produkt je třeba přepravovat chlazený na 5ºC Předplatba...
Portfolio (2)
Španělsko, Burgos
Jsme společnost zaměřená na prodej iberských produktů z Extremadury, specializující se na Jamón Ibérico de Bellota. Disponujeme dvěma řadami produktů: • Ibérico PURO (100%) • Ibérico s alespoň 75% čistotou plemene. Pracujeme výhradně s produkty, které jsou zařazeny do chráněného označení původu Dehesa de Extremadura, protože z čtyř existujících (D.O. Los Pedroches, D.O. Jamón de Huelva, D.O...
Španělsko, Alicante
...Iberská Bellota Šunka "JMH Ibericos" Jamón ibérico zrající 36 měsíců a sušené iberské maso nejvyšší kvality, poskytující našim uživatelům webu místo, kde mohou koupit nejlepší maso za nejlepší cenu. Také známá jako " pata negra ", tato šunka pochází z volně chovaných prasat, která se pohybují v dubových lesích (nazývaných dehesas) a během tohoto posledního období jedí pouze žaludy. Pohyb a strava mají významný vliv na chuť masa; šunka zraje 36 měsíců. Zaměřujeme se na kvalitu, transparentnost a informace pro naše zákazníky a splňujeme předpisy, které budou vyžadovány v roce 2017.
Španělsko, Badajoz
Jamon ibérico je jedním z nejvíce ceněných produktů španělské gastronomie, jak v naší zemi, tak i za jejími hranicemi. V Elige Tu Ibérico vám pomáháme identifikovat jamony ibéricos nejvyšší kvality díky našemu systému označování, se kterým si vaši zákazníci mohou být jisti vlastnostmi vašich produktů. Jedná se o uznávaný systém v souladu s národními a evropskými předpisy. Existuje mnoho typů...
Španělsko, Barcelona
Velkoobchodní společnost poskytující exkluzivní gurmánské produkty. Specializuje se na Jamón Ibérico de Bellota (iberijská šunka krmená žaludy) a Anchoas de Cantábrico (kantabrijské ančovičky). Produkty přímo z původu do vaší destinace. Produkty s garantovanou kvalitou.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play