Litva, Kaunas
...Kakaová hmota (známá také jako kakaová masa) je základní složkou při výrobě všech druhů čokolády. Je to první produkt v tekuté formě, který vzniká lisováním kakaových bobů. Kakaová hmota je zdrojem jak kakaového másla, tak kakaového prášku. Po fermentaci procházejí kakaové boby vysokoteplotním procesem pomocí mikronizéru, což způsobuje oddělení slupky od jádra. Poté jsou kakaové boby rozdrceny a používá se větrací stroj k odstranění slupky, čímž se shromažďují pouze kakaové jádra. Po pražení jsou jádra mleta a zpracovávána na kakaovou hmotu.
Portfolio (23)
Německo, Aachen
...Kakaová hmota, známá také jako kakaový likér, se získává mletím zrn organických kakaových bobů a její kvalita se může lišit v závislosti na kvalitě použitých bobů. Naše boby jsou organické a přírodní.
Portfolio (14)
Německo, Frankfurt Am Main
...Tento produkt je vyroben z rafinované směsi kakaových bobů, kakaového másla a cukru. 50 %, 70 % nebo 80 % kakaa. 70 % hořká čokoláda obsahuje antioxidanty a teobromin, které stimulují náš krevní oběh. POUŽITÍ PRODUKTU Jeho hlavní využití je v cukrářství (zejména sušenky), pekařství, zmrzlině, čokoládových nápojích a jako poleva na různé potraviny. MOQ: 20 kg...
Portfolio (31)
Francie, Brignais
...*, hořká čokoláda* 7% (kakao: min. 57%)(kakaová hmota*, třtinový cukr*, kakaové máslo*, vanilkový prášek*), kakao*, kokosový olej*. *Ingredience pocházející z ekologického zemědělství. Může obsahovat stopy ořechů, mléka, sóji, hořčice. Nutriční hodnoty na 100 g Energie: 1547 kJ / 370 kcal Tuky: 13 g (z toho nasycené mastné kyseliny: 6,8 g) Sacharidy: 49 g (z toho cukry: 11 g) Vláknina: 9,5 g Bílkoviny: 11 g Sůl: 0,04 g Hořčík: 88,3 mg/100 g (22% DDD**) Železo: 2,7 mg/100 g (19% DDD**) Hmotnost: 325 g BIO: Ano 100% rostlinné: Ano...
Portfolio (26)
Bulharsko, Rose Valley, Bulgaria
...Tato čokoláda je výjimečná, protože je vyrobena s velkou láskou z nej sladších a nejchutnějších bulharských meruňkových jader, která byla sbírána v ekologicky čistých oblastech Bulharska. Nejprve jsou meruňková jádra pomalu sušena na přirozeném slunečním světle, aby se dokonale usušila, a jádro se stává suchým a plným sluneční energie a oleje, což poskytuje nejlepší meruňkovou dužinu, kterou...
Portfolio (21)
Španělsko, Orkoien-Navarra
... lecithin), natural vanilla extract*)":"Čokoládové kousky* (třtinový cukr*, kakaová pasta*, kakaové máslo*, emulgátor (SOJOVÝ lecitin), přírodní vanilkový extrakt*)","BARLEY malt extract*":"ječmenný sladový extrakt*","OAT Bran* and Leavening agent (ammonium bicarbonate).":"ovesné otruby* a kypřící prostředek (ammonium bicarbonate).","Wheat Ean:8413115002821":"Pšenice Ean:8413115002821","Wheat...
Portfolio (37)
Belgie, Wingene
Založená v Belgii, INCA'CAO se specializuje na výrobu personalizované čokolády, čokoládových produktů a výrobu pod privátní značkou. Naše produktová řada zahrnuje čokoládové tyčinky, pomazánky a ořechové máslo. INCA'CAO vytvořila řadu řemeslné čokolády pro gurmány, která integruje široce dostupnou potravinářskou technologii a respektuje metabolismus mnoha spotřebitelů. Používáme specifickou kombin...
Portfolio (49)
Polsko, Paczewo
...Kakaová vláknina je přípravek získaný z pražených kakaových slupek prostřednictvím čištění, sterilizace a mikronizace. Popis přípravku: přípravek kakaové vlákniny je sypký prášek s jednotnou, snadno se rozpadávající konzistencí (malé hrudky jsou povoleny). Hnědá barva. Chuť a vůně charakteristická pro kakao, bez cizích dochutí a pachů. Použití: přípravek kakaové vlákniny může nahradit od 50 % do 100 % kakaového prášku v pečivu a čokoládových výrobcích. Produkt je také k dispozici v BIO / organické verzi.
Portfolio (59)
Polsko, Warszawa, Poland
...Nutella® je populární sladká kakaová pasta z lískových oříšků, která se běžně používá na sendviče, koláče a další sladké pokrmy. Je známá svou lahodnou sladko-oříškovou chutí a neobsahuje umělá barviva ani konzervanty. Pasta na mazání se skládá z několika ingrediencí, včetně cukru, palmového oleje, lískových oříšků, kakaového prášku s nízkým obsahem tuku, odtučněného mléka v prášku, syrovátkového...
Portfolio (278)
Itálie, MILANO
... 9,8 %, sušené odstředěné mléko, kakaové máslo, emulgátor: slunečnicová lecitin, aroma vanilina), drobenka sušenek Pan di Stelle 2 % [pšeničná mouka, cukr, slunečnicový olej, máslo, čerstvé pasterizované mléko vysoké kvality, kakao, čokoláda (kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, přírodní aroma vanilky, emulgátor: sójová lecitin), čerstvá vejce, med, lískové oříšky, pšeničný škrob, kypřící látky (sodný...
Portfolio (229)
Německo, Bad Bentheim
...BIO Criollo kakaový prášek: Kakaový prášek se získává z kakaových bobů, plodu kakaovníku. Kakaovník roste v zemích kolem rovníku a poskytuje kakaové boby, ze kterých se mimo jiné vyrábí čokoláda. K výrobě kakaového prášku se používá kakaová hmota z kakaových bobů. Tato hmota se pod vysokým tlakem lisuje, čímž vzniká kakaový prášek. Kakaové boby obsahují více antioxidantů než červené víno a 3krát...
Portfolio (549)
...Další balení VRAC a SACHETY: 125g, 250g, 500g, 1 kg, 5 kg - Kakaovník roste v tropických zemích, kde je hojnost deště a slunce. Může dosáhnout výšky až 15 metrů ve volné přírodě a jeho plod, kakaová bobule, obsahuje až 55 kakaových bobů, které budou použity k výrobě slavného kakaového prášku. Čokoládové kousky 60 % VIJAYA jsou bez lecithinu. Ohromí vás svou výraznou čokoládovou chutí bez hořkosti s jemně sladkou a lehce vanilkovou příchutí. Reference:16806...
Portfolio (123)
ufs.country_names.RU, Moscow
...Přírodní organická kakaová hmota Netto hmotnost: 200 g Energetická hodnota na 100 g: 600 kcal Doba trvanlivosti: 24 měsíců...
Portfolio (111)
Francie, Malataverne
Polsko, Wrocław
...SLOŽENÍ: čokoláda (kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilková příchuť), lyofilizované jahody 1,5 %. Může obsahovat mléko, ořechy. Sada: Folklore...
Portfolio (179)
...Mléčná čokoláda: směs belgické mléčné čokolády (minimálně 33,6 % kakaa), kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, sušené mléko, emulgátor (sojový lecitin), vanilka přírodní sladidlo, Ruby čokoláda: směs belgické ruby čokolády (minimálně 47,3 % kakaa), cukr, kakaové máslo, sušené mléko, kakao, emulgátor (sojový lecitin), kyselina citronová, vanilka přírodní sladidlo. Vlastnosti produktu: Neobsahuje...
Portfolio (3)
Rakousko, Gerasdorf
...Hořká čokoláda (kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor: sójový lecitin, Bourbon vanilka), okvětní lístky růže, jedlé zlaté vločky 23 karátů. Kakaová hmota alespoň 60%. Může obsahovat ořechy a mléko.
Portfolio (26)
Francie, Furiani
...Složení čokoláda 36% (cukr, kakaové máslo, plnotučné mléko v prášku, kakaová hmota, emulgátor sójový lecitin, přírodní vanilková aroma) Reference: CORSE3DL...
Portfolio (97)
Francie, Olivet
...Reference 9990000014781 Tyto paletky hořké čokolády s 74 % kakaa jsou ideální pro přípravu vašich dezertů. Tato silná hořká čokoláda s minimálně 74 % kakaa je chutná a snadno se dávkuje a váží díky své prezentaci ve formě paletek. Bude perfektní pro přípravu vašich dezertů a dortů, které vyžadují vysoký obsah čokolády (fondán, krém…) Tipy na degustaci Čokoláda na potahování pro cukrářství. Skladujte na chladném a suchém místě, chráněném před světlem. Složení Cukr z cukrové třtiny*, kakaová hmota*, kakaové máslo* *pocházející z ekologického zemědělství...
Portfolio (114)
Exportujeme ovoce a zeleninu do evropských, asijských, blízkovýchodních, afrických a magrebských zemí na mezinárodní úrovni. Jsme adresou pro spolehlivý obchod. Vždy jsme otevřeni novým partnerstvím a spolupráci.
Portfolio (2)
Španělsko, Barcelona
... Barcelony všem našim zákazníkům ve Španělsku, Evropě a části Asie, s rychlým a efektivním doručovacím systémem. Typy produktů a derivátů: Kakaové boby, Kakaové niby, Kakaová pasta, Kakaový prášek, Kakaové máslo, Čokoládové polevy Vybrané původy: Venezuela, Madagaskar, Ekvádor, Ghana, další původy Prodej velkoobchodníkům, maloobchodním prodejnám a jednotlivcům. Všechny naše produkty jsou k dispozici v našem online obchodě https://cacaovenezueladelta.com/...
Portfolio (8)
Belgie, Ghislengien
...Ingredience : - Mléčná čokoláda (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota, emulgátor: sójový lecitin, přírodní aroma vanilky) - Hydrogenované rostlinné oleje - Nugát (cukr, glukózový sirup, mandle, med, kakaové máslo, bramborový škrob, vaječný bílek, přírodní vanilkový extrakt) - Lískové ořechy - Může obsahovat stopy mléka, lepku, vajec, sóji a ořechů.
Francie, Biguglia
...Je to proto, že milujeme mandle ve všech jejich formách, že šéfkuchař vytvořil pomazánku... Stav: Nový INGREDIENCE: Mandle 43%, mléčná čokoláda (kakaové máslo, kakaová hmota, lecitin) Čistá hmotnost: 230 g Původ: Korsika...
Portfolio (68)
ufs.country_names.RU, Moscow
...Bite Crispy — Je nová řada křupavých ořechových a ovocných snacků máčených v hořké čokoládě! 100% přírodní ingredience. Certifikováno jako veganské. Žádný přidaný cukr ani lepek. Máčeno v hořké čokoládě bez cukru, vyrobeno podle švýcarského receptu. Křupavé křupinky uvnitř. Ingredience: datlová pasta, hořká čokoláda bez cukru (kakaová pasta, sladidlo - maltitol, kakaové máslo, emulgátor...
Portfolio (24)
Francie, Tilloy Lez Cambrai
... aditiv. Tyto čokolády jsou vyráběny ručně. Složení: Hořká čokoláda 73% kakaa: kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilková aroma. Mléčná čokoláda 33% kakaa: cukr, prášek z CELÉHO MLÉKA, kakaové máslo, kakaová hmota, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilková aroma. Bílá čokoláda 31% kakaa: cukr, kakaové máslo, prášek z CELÉHO MLÉKA, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilková aroma.
Portfolio (9)
Německo, Koblenz
...Hořká čokoláda* 80% (kakaová hmota*, třtinový cukr*, kakaové máslo*, vanilkový prášek*), Pražená konopná semena* 20% (konopná semena* 72%, třtinový cukr* 28%)...
Portfolio (94)
Francie, Objat
...Ingredience: Mléčná čokoláda 38% původ mimo EU (cukr z cukrové třtiny, kakaové máslo, sušené mléko, kakaová hmota), 7,33% mandle, 4,96% meruňka. Nutriční hodnoty na 100g: Energie 2336Kj, 561Kcal, tuky 39g, z toho nasycené mastné kyseliny 22g, sacharidy 45g, z toho cukry 44g, bílkoviny 7,5g, sůl 0g.
Portfolio (109)
Belgie, Wommelgem
...Mix dvojitých čokoládových vajíček s náplní z lískových oříšků. Tmavá čokoláda obsahuje minimálně 50 % kakaových pevných látek. Mléčná čokoláda obsahuje 33 % kakaových pevných látek a minimálně 14 % mléčných pevných látek. Bílá čokoláda obsahuje 26 % kakaových pevných látek a minimálně 22 % mléčných pevných látek. Složení: cukr, rostlinný tuk (palma, palmový olej), kakaová hmota, kakaové máslo, sušené celé mléko, lískové oříšky 2,2 %, sušené odstředěné mléko, odstředěný kakaový prášek, laktóza (mléko), emulgátor: sójový lecitin; přírodní vanilková příchuť.
Portfolio (38)
Německo, Stuttgart
... textury a ingredience s jemnou čokoládou Milka z alpského mléka. Pralinky: Pralinky Milka nabízejí širokou škálu zpráv a formátů, které vytvářejí emocionální a každodenní spojení s přáteli a blízkými a "řekněte to s Milkou." Ingredience: Cukr, kakaové máslo, sušené odstředěné mléko, kakaová hmota, syrovátkový prášek (mléko), mléčný tuk, emulgátor (sojový lecitin), pasta z lískových oříšků, přírodní aroma, kakaové sušiny minimálně 30 %, mléčné sušiny minimálně 18 %...
Francie, Épaignes
Od roku 1960 náš tým čokoládníků vyrábí tisíce čokolád každý rok, vždy s respektem k tradičnímu řemeslu a s trpělivostí. La Royale Normande se zavazuje k dokonalosti tím, že vyrábí vlastní praliné, což zaručuje jedinečné a hluboké chutě pro nás i pro vás. Výhodou tohoto přístupu je možnost sledovat recepturu praliné a kvalitu hotového výrobku. Tímto způsobem uchováváme naše know-how a zajišťujeme ...
Portfolio (184)
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play