Švýcarsko, Langnau Im Emmental
KASAG je středně velká průmyslová společnost v Langnau ve švýcarském Emmental. Od roku 1929 nabízí firma v regionu pracovní místa pro kvalifikované odborníky. V této malebné kopcovité oblasti v kantonu Bern se nejen vyrábí světově proslulý sýr s dírami, ale také zde působí řada inovativních firem, které mají na globálním trhu vynikající pověst. KASAG je jednou z nich. Návrh a výroba zařízení, nád...
Portfolio (152)
Polsko, Paczewo
AG Feeding z Gdyni je polský dodavatel vlákninových přípravků z přírodních surovin. Ve své nabídce má firma takové produkty jako:- vláknina a ovocné a zeleninové prášky- kandované ovoce- lyofilizované ovoce- ovocné a zeleninové šťávy a koncentráty. Firma se také specializuje na dodávky ekologických produktů. Nabízíme vlákninu z jablek, aronie, čekanky, pohanky nebo černého rybízu.
Portfolio (59)
Itálie, Capo D'orlando
...které stimulují chuť k jídlu, růst, trávení a zlepšují dýchací systém. Dále obsahuje beta-karoten, vlákninu a vitamin PP. Slupka obsahuje limonen, olej, který má antioxidační účinky a bojuje proti volným radikálům. V KUCHYNI Sicilští cukráři a výrobci zmrzliny ho používají v mnoha receptech, od želé po zmrzliny, od granit po čerstvé šťávy, až po likéry a marmelády. NUTRIČNÍ INFORMACE Obsahuje různé vitaminy od C po B1 a B2 a také PP, beta-karoten a vlákninu.
Portfolio (27)
Ukrajina, Chornomorsk
...hořkost; třísloviny; esenciální olej atd. Plody jeřábu se převážně používají k zpracování, konzumují se čerstvé. Jsou dobrým surovinovým základem pro výrobu likérů, vodky, nealkoholických nápojů a cukrovinek. Při konzervaci se používají k přípravě želé, bonbónů jako "jeřabiny v cukru", džemu, marmelády, povidel, pastilek. Zajišťujeme sušení našich produktů, které splňuje všechny požadavky na zachování maximálního množství užitečných látek. Země původu - Ukrajina Typ: Konvenční Část rostliny: Plod (bobule) Množství: až 50 tun ročně Balení: Podle potřeby...
Portfolio (46)
Francie, Narbonne
... (parfémy, krémy, masti atd.), zpracování potravin (hotové omáčky, džemy, marmelády, med, ovocné šťávy, zelenina, rostlinné oleje, ocet atd.), chemických produktů (čisticí prostředky, prací prostředky, rozpouštědla, motorové oleje atd.), laků a nátěrů (plechovky s barvou, plechovky s lakem, kanystry atd.). Může být také provozován jako součást kompletního balicího zařízení.
Portfolio (184)
Itálie, Canelli
... kapslí. Je integrován pneumatický uzavírač a zařízení na ohřev a sterilizaci T.Off kapslí horkým vzduchem. Procesy probíhají na hvězdici, která naloží sklenice. Tento stroj je určen pro cylindrické sklenice a T.Off kapsle, s produkcí 1200 sklenic/h při 500 g (med, marmelády atd.).
Portfolio (111)
Bulharsko, Sofia
... Použití: mouka z karobu se nejčastěji používá při přípravě koláčů jako náhrada kakaa. Může snadno nahradit množství kakaa v receptu. Díky vysokému obsahu cukru může být také použita jako náhrada cukru v některých dezertech. Může být také použita na karamelové krémy, omáčky, koření, marmelády a zmrzliny. Balení: 250g, 500g a sypané...
Portfolio (154)
Francie, Soreze
... není cínovaná ani lakovaná, zaručeně bez povrchové úpravy. Výroba ve Francii. Rozšířený tvar pánve zlepšuje odpařování, aby se koncentrovaly chutě vašich marmelád a urychlila se výroba marmelády. Měď, vynikající vodič tepla, zajišťuje rovnoměrné a rychlé zahřívání po celé ploše, včetně okraje vaší pánve. Výsledkem je rovnoměrné a rychlejší vaření. REF:USTBLC40 GARANCE:24 MĚSÍCŮ Hlavní materiál:měď Další materiál:litinová držadla Kapacita (l.):12 Vyrobeno v:Francie Průměr:40 cm Výška:17 cm Tloušťka:2 mm Další rozměry:průměr dna 28 cm Čistá hmotnost:3,32 kg...
Portfolio (195)
Polsko, Brzozów
...Rozpouští se při 85-95 stupních Celsia, zatímco zahušťuje při 32-35 stupních. Není tedy nutné ho dávat do lednice. Pro dosažení průměrné tuhosti gelu se používá poměr: 1 plochá čajová lžička Agaru na 1 šálek tekutiny. Agar rozpusťte v malé množství studené vody a přidejte do vařící vody, vařte několik minut. Agar lze také použít k výrobě marmelády. Přidejte 1-1,5 čajové lžičky Agaru na 1,5 kg ovoce a 500 g cukru.
Portfolio (781)
Itálie, Moio Della Civitella
..."Extra fíková marmeláda" je specifický typ marmelády, který se vyznačuje vysokým procentem ovoce použitého při její přípravě. Aby byla označena jako "extra", italská a evropská legislativa vyžaduje, aby marmeláda obsahovala alespoň 45 % ovoce, ale často může být použito i více. V případě extra fíkové marmelády jsou fíky hlavní ingrediencí a jsou doplněny cukrem a někdy také citronovou šťávou...
Portfolio (16)
...Výjimečná vůně vykazuje náznaky růže, zralého broskve, květů medu, liči, manga a citrusové marmelády. Jasná chuť zakrývá nízkou kyselost, přecházející do dlouhého sladkého dozvuku. Taková vína se skvěle pijí samostatně, ale nejlepším spojením budou sýry s modrou plísní. • Odrůda: 100% Torrontes • Vinice: Mendoza • Analýza vína: Alc – 13,0%...
Portfolio (15)
Francie, Ducy-Sainte-Marguerite
...Naše jablečné marmelády se získávají extrakcí šťávy z našich jablek pěstovaných ekologicky, následovanou jednoduchým vařením. Pektin přítomný ve fruktách umožňuje gelifikaci produktu. Agar-agar také posiluje účinek pektinu. Naše marmelády jsou baleny ve sklenicích o hmotnosti 310g. Hrubá hmotnost: 535g Hmotnost krabice s 12 kusy: 6,5kg...
Portfolio (57)
Španělsko, Dicastillo, Navarra
..."Piquillo" pepřová marmeláda s lanýžem je vyrobena z extra panenského olivového oleje, cukru a ingrediencí z různých rostlin, jako jsou papriky a lanýže, balená fyzikálními procesy, bez přidání konzervantů. S velmi jemnou texturou marmelády a velmi příjemnou vůní a chutí černého lanýže a "piquillo" pepře je velmi příjemné ji konzumovat přímo na plátcích chleba nebo přidávat k pokrmům z kachny a jiného drůbežího masa, sýrům atd.
Portfolio (132)
Itálie, Messina
...MARMELÁDY Z POMERANČŮ, CITRUSŮ,MANDARINEK, CITRÓNŮ, ČERVENÝCH POMERANČŮ - Marmelády z citrónů, pomerančů, mandarinek, citrusového mixu a červených pomerančů jsou vyráběny z nejlepších citrusů ze Sicílie, nakrájených na kousky a zpracovaných i se slupkou, aby se zachovala přirozená esence a vůně čerstvě sklizeného ovoce. Doporučují se na bohatou snídani s vysokým obsahem sacharidů, na Sicílii se také používají k přípravě lahodných dezertů. Bez přidaných konzervantů a barviv.
Portfolio (10)
Francie, Puyricard
Od roku 1980 se společnost Confit de Provence prosadila na francouzském trhu s džemy tím, že svým zákazníkům nabízí prvotřídní suroviny, jedinečné know-how a pečlivě zajištěný kvalitní servis. Dnes vyrábí společnost více než 1 500 tun bio, odlehčených a tradičních džemů ročně pro řadu regionálních, národních a mezinárodních značek, které jsou umístěny v maloobchodě nebo ve specializovaných distri...
Portfolio (48)
Od mladého věku, s vášní pro gastronomii, s zkušenostmi, inovacemi a vývojem nových modelů a gastronomických technik, rodina Polonio a Lopez založila firmu Sabores de Anabel Gastronomía a Catering s.r.o., rodinnou firmu od roku 2010, zaměřenou na výrobu džemů, omáček, zeleninových konfitů v extra panenském olivovém oleji, pomerančového džemu, zeleninových konzerv, ovoce ve sladkém nálevu, ovocných...
Portfolio (8)
Jako Temas Grup Export Partners jsme odborníky na pomoc podnikům, aby byly úspěšné na globálním trhu tím, že hledáme nové exportní zákazníky, vytváříme potenciální zákazníky a vyvíjíme exportní strategie. Naše pečlivě navržené služby zajišťují, že naši cenní zákazníci mají jedinečný a efektivní zážitek. Díky našim zkušenostem v oblasti celního odbavení, logistiky a zahraničního obchodu zvyšujeme p...
Portfolio (169)
Důvod vaší radosti.. Jako rodina Sultan Pestil máme za cíl stát se významným hráčem v sektoru pestil a köme na trhu v Turecku i ve světě a poskytovat služby jako korporátní firma s nejmodernějšími technologiemi. V této době, kdy je ekologická rovnováha světa v mimořádně citlivé fázi, se potravinářský sektor stal nejdůležitější a nejodpovědnější ekonomickou činností. Přinášet novou vzrušení, chuť a...
Portfolio (2)
....","UGS:3 455 149 000 256":"UGS: 3 455 149 000 256","Proteins 0.6 g":"Bílkoviny 0,6 g","Laissez la riche teinte rouge et la saveur irrésistible de notre Confiture de Fraise rehausser vos moments culinaires, créant un sentiment de joie et de nostalgie à chaque bouchée.":"Nechte bohatou červenou barvu a neodolatelnou chuť naší jahodové marmelády obohatit vaše kulinářské chvíle, vytvářející pocit radosti a nostalgie v každém soustu.","Valeurs nutritionnelles moyennes pour 100g":"Průměrné nutriční hodnoty na 100 g"}...
Portfolio (46)
Itálie, Palagianello
Na základě let zkušeností v oblasti importu, exportu a zprostředkovatelských služeb pro několik společností jsme schopni zajistit a poradit, stejně jako se postarat o téměř všechny potravinářské produkty pro potřeby konkrétního podnikatele nebo soukromé osoby/sektoru. Z tohoto důvodu se Soledòr rozhodl rozdělit celou škálu produktů, které lze zajistit, pouze na některé, z nichž jsou vždy řemeslné ...
Portfolio (9)
Francie, Gisay La Coudre
Les Ruchers De Normandie Jedná se o včelařskou farmu. Založena před 18 lety v srdci Normandie, v oblasti Pays d’Ouche. V současnosti se skládá z 1200 včelstev, z nichž část je v produkci a část tvoří mladé roje vytvořené na místě. Přirozené prostředí umožňuje produkci jarního květového medu, hlohu, letního květového medu, ale také vzácnějších medů, jako je pohankový nebo fenyklový. Abychom rozš...
Portfolio (41)
...Marmeláda z šípků je bohatá na vitamíny C, P, A, B1, B2, E a K a minerály jako draslík, sodík, vápník, fosfor a hořčík. 100 g šípkové marmelády obsahuje stejné množství vitamínu C jako krabice pomerančů. Také šípková marmeláda obsahuje 30-40krát více vitamínů než citron a rajče a 300krát více než jablko. Většině evropských zemí se používá jako surovina pro léky. Šípková marmeláda nemá žádné...
Portfolio (9)
Turecko, Ankara
V naší vlastní továrně v Ankaře, Turecko, vyrábíme džemy, med, helvu, lískový krém s kakaem, medový sirup a cukrový sirup. Chceme s vámi navázat obchodní spolupráci a exportovat velmi chutné a vysoce kvalitní turecké produkty do vaší země nebo regionu. Můžeme vyrábět v jakémkoli typu obalu a hmotnosti a pokud si přejete, můžeme na ně umístit vaši soukromou značku. Balení v skleněných, plastových n...
Francie, Paris
...Jednotlivá sklenice řemeslné marmelády s jedinečnými perskými chutěmi. Naše marmelády mají vysoký obsah ovoce 70g až 80g na 100g marmelády a jsou vyrobeny z nejkvalitnějších surovin.
Španělsko, Jerez De Los Caballeros-Badajoz
Alimentos Cárnicos de Extremadura, Alicex, je výrobcem a distributorem paštik a pomazánek v monodózách a sterilovaných plechovkách. A využívajíc to nejlepší z extremadurské dehesy, také přinášíme na váš stůl naše šunky, ramínka, uzeniny a maso z iberského prasete. Vyrábíme širokou škálu produktů pro sektor pohostinství. Každý den tisíce lidí ve školách, nemocnicích, hotelech, restauracích a kavá...
Portfolio (6)
Francie, Biguglia
...Naše citrusová sladkost z našeho regionu získala první cenu od řádu mistrů konfituřářů Francie díky trofeji "papeže marmelády Francis Miot". Stav: Nové INGREDIENCE: Voda, Korsické citrusy (pomeranče, mandarinky, cedráty, citrony) 24 %, cukr, citronová šťáva, pektin Čistá hmotnost: 220 g Původ: Korsika...
Portfolio (68)
ufs.country_names.RU, Penza
...Stroj na formování škrobu je navržen pro výrobu ovocného želé (včetně želé bonbónů), likérů, fondánových sladkostí a sladkostí Korovka pomocí formování škrobu. Stroj se skládá z pohyblivého pásu, formovacího mechanismu a dávkovacího mechanismu. Miska je naplněna škrobem, který slouží jako formovací materiál. Cukrářská hmota je přiváděna z násypky do dávkovací jednotky, která provádí depozici sladkostí/formování marmelády do forem vytvořených ve vrstvě škrobu.
Portfolio (12)
Populární země pro tento vyhledávací výraz