Německo, Nürnberg
...Ječmenná mouka je jemný prášek mletý z celých ječmenných zrn. Nabízí ořechovou chuť a je dobrým zdrojem vlákniny, vitamínů a minerálů. Tato univerzální bezlepková mouka se často používá při pečení, což představuje zdravou alternativu k pšeničné mouce. Ječmennou mouku lze začlenit do různých receptů, včetně chleba, muffinů, palačinek a sušenek, přičemž dodává jemnou sladkost a charakteristickou...
Portfolio (186)
Německo, Wippingen
JDF Die Import-Export GmbH je společnost založená 27. července 2000. Naše sídlo se nachází v Německu. Splňuje nejvyšší standardy na obchodním trhu. Těžíme z rozdílu v cenové politice zboží ze zahraničí a dalších trhů. Nakupujeme zboží za nejlepší ceny a prodáváme je tam, kde je poptávka. Nabízíme produkty za nižší ceny, než jsou zavedené v dané zemi. Specializujeme se na distribuci globálních zna...
Portfolio (120)
...Jsme velkoobchodníci s pšeničnou moukou a nabízíme různé typy, včetně univerzální mouky a prémiové pšeničné mouky. Naše mouka je vyrobena ze 100 % biologicky pěstované pšenice a je ideální pro všechny druhy pečení. Exportujeme naši mouku v 10 kg a 25 kg pytlích a zaručujeme vysokou kvalitu a čerstvost. Kontaktujte nás pro konkurenceschopné ceny a rychlé dodání.
Německo, Frankfurt Am Main
...železo a fosfor. Proto mu jsou přisuzovány protizánětlivé vlastnosti a je doporučován lidem se srdečními onemocněními a diabetem. POUŽITÍ PUDRU Z BRAZILSKÝCH OŘECHŮ Pudr z brazilských ořechů lze použít v cukrářství, pečení (nahrazuje 15 % pšeničné mouky), výrobě chleba nebo jako zahušťovadlo. Může být také přidán do nápojů, k přípravě krémů a pyré. MOQ: 20 kg...
Portfolio (31)
Německo, Bad Bentheim
... výhodou ovesné mouky oproti pšeničné mouce je, že je bez lepku a velmi zdravá. Zdravé vlastnosti ovesné mouky bez lepku Oves obsahuje mnoho bílkovin a tuků, dokonce více než jiné obiloviny. Obsahuje také antioxidanty a dobré minerály jako železo, hořčík a zinek a mnoho vitamínu B1. Ovesné vlákniny mohou snižovat cholesterol ve vaší krvi. Oves také obsahuje určité množství oleje, který je z 80 % tvořen nenasycenými mastnými kyselinami.
Portfolio (549)
Německo, Eresing
... pšeničných klíčcích se pohybuje mezi 8 a 12 %. Klíčky vznikají jako vedlejší produkt při výrobě pšeničné mouky, nebo se pšenice sklízí a nechává klíčit. Klíčky se poté lisují pomocí olejového lisu. Olej z pšeničných klíčků může být získáván jak z letní, tak ze zimní pšenice. Olej má vysoký podíl nenasycených mastných kyselin a vitaminu E. Použití: Kosmetika: * Péče o pleť * Regulace hmotnosti...
Portfolio (96)
Německo, Schoenebeck
...Mírná chuť bio olejového semene rakytníku se skvěle hodí do smoothie, ovocných tyčinek, chleba a müsli. Mouka ze semen rakytníku se skvěle hodí do smoothie, ovocných tyčinek, chleba a müsli. Mírná chuť jako skvělá alternativa k běžné pšeničné mouce obsahující lepek je skutečným vrcholem vašeho seznamu ingrediencí. Naše bio mouka ze semen rakytníku má žlutou až oranžovo-červenou barvu a mírnou...
Portfolio (143)
Německo, Oyten
... mandlová mouka absorbovat velké množství tekutiny a je ideálním pojivem pro omáčky, polévky a dezerty. Při pečení lze nahradit přibližně 20 - 25 % obilné mouky mandlovou moukou. Protože má mandlová mouka přirozeně mírnou sladkost, můžete podle potřeby také snížit množství cukru uvedené v receptu. Původ: USA Země zpracování: Německo Balení: 11,34 kg karton / 40 kartonů na paletě...
Portfolio (42)
...Füllett MIDI 100 ml jsou perfektní pohárky pro občerstvení, předkrmy, dezerty, saláty atd. Perfektní také jako křupavé zapékací misky pro porce o cca 120g - ideální jako hotové porce občerstvení; V bio-vegan kvalitě pouze z směsi pšeničné/žitné mouky, řepkového oleje, vody, soli bez jakýchkoli přísad, vyrobené podle vlastního jedinečného pečícího postupu, mají Füllett naprosto bezkonkurenční vlastnosti - např. neobvykle vysokou odolnost proti vlhkosti pro pečivo - tj. žádné srovnání s rychle prokyslými oplatkovými miskami, tartelety a spol.
Portfolio (4)
Německo, Niederkrüchten
...Kvalita: Bio Původ: Sicílie, Mexiko, Severní Afrika, Jižní Evropa Použití: Pečení, vaření, doplňky stravy Zvláštnosti: Naše mouka z kaktusových fíků se používá v různých oblastech, mimo jiné k pečení, vaření nebo jako funkční potravina. Patří mezi bezlepkové mouky a alergie na ni se vyskytuje méně často než u pšeničné mouky. Další dobrou vlastností je vysoký obsah vlákniny, která má pozitivní účinky na lidský metabolismus a trávení.
Portfolio (93)
Německo, Breisach
...Máslové pečivo z pšeničné mouky. Složení: PŠENIČNÁ MOUKA, 24% MÁSLO z Bretaně, voda, 5,5% třtinový cukr, kvasnice, PŠENIČNÝ GLUTEN, VEJCE, sůl, SUŠENÉ MLÉKO, cukr, PŠENIČNÝ KVÁSEK (voda, fermentovaná PŠENIČNÁ MOUKA), prostředek na úpravu mouky E300, barvivo: karotin (přírodního původu), enzym. Skladujte při min. -18°C. Po rozmrazení znovu nezmrazujte. Pečte v troubě při +170°C 13-15 min. Ohřívání. Produkt z Francie. Vlastnosti: Bílkoviny z živočišného mléka. Výrobce: Fa. Delifrance Deutschland GmbH, Bülowstr. 104 - 110, 45479 Mülheim a.d. Ruhr, Německo. Číslo artiklu: 42564...
Portfolio (4)
...pro všechny druhy obilovin, moučné a šrotové chleby -Baguette, Ciabatta: Optimální pro pšeničné a špaldové mouky, ale také pro celozrnné -Housky: pro všechny druhy obilovin, optimální pro celozrnné, ale také pro typové mouky -Jemné pečivo: pro všechny lehké pšeničné a špaldové pečivo -Slice housky...
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play