Německo, Heidelberg
...Silná základní chuť černého kmínu. Pravidelně krásné zrno s dobrými bakteriologickými kritérii. Vhodné pro použití jak v teplé, tak v studené kuchyni.
Portfolio (74)
Německo, Bad Bramstedt
...frankfurtské zelené omáčky – z bývalé jednoduché polévkové bylinky se vyvinulo mezinárodně oblíbené koření. Petržel dodává téměř všem slaným pokrmům vyváženou základní chuť. Studené pokrmy jako saláty, vejce, syrová zelenina a dipy na bázi tvarohu, čerstvého sýra nebo jogurtu získávají s trochou petržele kořeněně čerstvý závěr. Ale také teplé pokrmy jako světlé omáčky, rybí přípravy, drůbež a náplně do pečeně.
Portfolio (89)
Německo, Bad Bentheim
...Banány: Banánový prášek se vyrábí z vyzrálých banánů Cavendish, které jsou ekologicky pěstovány v Ekvádoru. Mezi oplodněním a sklizní obvykle uplyne 18 měsíců, ačkoli stálé teplé klima, časté srážky a úrodná půda umožňují, aby banány rostly po celý rok. Banány jsou pečlivě sbírány ručně a poté sušeny bez použití tepla. Tímto způsobem je zajištěno, že nutriční hodnota zůstává optimálně zachována...
Portfolio (549)
Německo, Hamburg
...Kategorie: Jednotlivé koření Chuť a aroma: kouřové, teplé a sladko-hořké s dřevitými a svěžími tóny. Téměř pálivé s jemným brněním. Vzhledem připomíná malé ostružiny nebo tmavé moruše. Použití: Dobré k jemným předkrmům, např. sashimi nebo tataráku z syrového tuňáka nebo lososa. Uzený losos a uzený úhoř. Tatarák z jeleního hřbetu nebo hovězího masa. K grilovanému masu. Čerstvě mletý na pečené...
Portfolio (24)
Německo, Hamburg
...Skořice je koření, které se získává z vnitřní kůry stromů rodu Cinnamomum. Díky své výrazné sladké a teplé chuti se často používá v kulinářských aplikacích. Skořice je známá svými aromatickými vlastnostmi a často se používá v pečivu, dezertích a horkých nápojích. Existují dvě hlavní odrůdy: cejlonská skořice (pravá skořice) a cassiová skořice (běžná skořice). Cejlonská skořice má jemnou a mírně...
Odpovídající produkty
Skořice
Skořice
Další produkty
Houbu
Houbu
Portfolio (180)
...Frankfurtská směs Každý zná frankfurtské klobásy a jejich "sourozence" (např. vídeňské klobásy, hot dogy) a má je rád! S naší harmonicky ochucenou směsí snadno vyrobíte lahodné a šťavnaté klobásy s křupavou kůrkou. Užijte si je teplé nebo studené, vždy jsou potěšením! Bez přidaných alergenů*. Hela. Jsme vaším kompetentním partnerem pro chuť a moderní funkční systémy pro zpracování masa, HoReCa a...
Portfolio (91)
Německo, Schoenebeck
... masážní oleje, masti, krémy, mýdla a šampony.\n\nIn der Industrie\nKonopný olej se v průmyslu používá k výrobě čisticích prostředků. Dále se díky své vysoké kluznosti používá k výrobě barev, laků a tiskových inkoustů.\n\nIn der Küche\nOlej z konopných semínek neodmyslitelně patří mezi gurmánské kuchyňské oleje. Jeho ořechová chuť z něj činí ideální koření pro studenou kuchyni. Konopný olej má relativně nízký kouřový bod (165 °C), a proto je v teplé kuchyni vhodný pouze k dušení a vaření v páře.\n\nCAS:89958-21-4\nEINECS:289-644-3"}...
Portfolio (143)
...- Univerzálně použitelné: Perfektní pro indické kari, omáčky a středomořskou kuchyni. - Teplé aroma: Dodává vašim pokrmům ořechový, aromatický nádech. Objevte chuťovou rozmanitost a kvalitu Korianderpulver od Kitchen Yoga a přineste nové dimenze do vaší kuchyně.
Portfolio (10)
...Ryby na cesty - Malé kousky rybích karbanátků z čistého lososového masa, pikantně ochucené a chutné. Jako předkrm nebo svačinka na cesty, ideální také s dipy! malé rybí karbanátky z 100% lososového masa (žádné jiné druhy ryb) - Ø cca 2,5 cm - 3 cm Složení lososových karbanátků: 80% losos, cibule a koření. V balení 500 g nebo jako balení pro samoobsluhu s 9 kuličkami, dvěma dřevěnými špejlemi a 2 malými baleními kečupu. Malé lososové karbanátky jsou připravené k jídlu, smažené a mohou být konzumovány teplé i studené.
Portfolio (5)
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play