... přidat do jogurtové omáčky s okurkou, aby dodal svěžest. Pravidelně se také používá k ochucení některých pokrmů, jako jsou lasagne, ratatouille, pizzy… Tymián se také používá k přípravě zaataru, libanonské směsi koření vyrobené z pražených sezamových semínek a sumaku, kterou používáme k dochucení masových, rybích a zeleninových pokrmů. Najděte naši květinovou tymián.
Portfolio (45)
Francie, Mouans-Sartoux
...Teplé připomenutí zimních svátků, kde mandle a hřebíček otevírají cestu k živému srdci pomeranče a skořice, končící na jemném a sladkém základu vanilky a medu. Olfaktivní rodina: Hesperidní, kořeněná Hlava: Mandle, hřebíček Srdce: Pomeranč, skořice...
Portfolio (185)
... POZNÁMKY K OCHUTNÁNÍ Vzhled: Intenzivní červená s fialovými odlesky Nos: Výrazný s tóny džemových červených plodů Chuť: Štědrá, kulatá a masitá s chutěmi čerstvého ovoce, zvýrazněná nádechem sladkých koření. Potěšující a hýčkající Merlot! KOMBINACE S JÍDLEM Star Merlot se skvěle hodí k talíři s uzeninami, grilovaným masem, bílým masem v omáčce, rybám a hranolkům a robustním sýrům.
Portfolio (96)
Francie, Bordeaux
...{"Dégustation":"Styl Château d’Arcins je plný lahodných kulatých tónů. V nose objevujeme koncentrované aroma červeného ovoce, koření s nádechem pomerančové kůry. Chutě jsou harmonicky spojeny, což dává prostor tělu, které je bujné, poté teplé a nakonec strukturované. Toto víno s krásnou šířkou dokonale odpovídá svému médocain terroiru.","Commentaire":"Château d'Arcins je dnes jedním z nejstarších...
Portfolio (93)
Francie, Chassant
... prádle. Oxy'Clear Fleckensalz také odstraňuje všechny skvrny od jídla: čaj, kávu, tuk, omáčky, koření, víno atd. Nakonec Oxy'Clear Fleckensalz odstraňuje také přírodní skvrny, jako je tráva, zemina, bláto, bahno, okvětní lístky atd. Oxy'Clear Fleckensalz odstraňuje skvrny z oblečení, čalounění (koberce, koberce, polštáře, matrace, autosedačky) a také z podlah, teras, zahradního nábytku, bazénů atd. Prodáváno jako obchodní značka Standardní hmotnost: 500 g / 1 kg / 5 kg...
Portfolio (17)
Francie, Bordeaux
... podporuje předčasné dozrávání hroznů. Odrůdy: 37 % Cabernet Franc, 34 % Cabernet Sauvignon, 29 % Merlot Vinifikace: Sklizeň po parcelách, termoregulační nerezové tanky, beton a dřevo Zrání: 18 až 24 měsíců v dubových sudech (75 % nové sudy, 16 % ve velkých sudech, 9 % v hliněných nádobách) Degustace: Jasně granátová barva. Aroma malých červených plodů a koření. V ústech je víno kulaté a ovocné s krásnou jemností a elegancí.
Portfolio (43)
Francie, Mauléon-D'armagnac
...L'XO - Armagnac Castarède je skutečné mistrovské dílo, které nabízí bezkonkurenční degustaci. S kombinací ročníků, z nichž nejmladší má 20 let, tento Armagnac vykazuje silné a teplé aroma ovoce a koření. Jeho chuť je velmi strukturovaná, s jemnými tříslovinami, které podporují vůně kandovaného ovoce a citrusové kůry. Představovaný v elegantní krabičce, tento XO je ideální pro zvláštní příležitosti nebo jako dárek pro milovníky destilátů.
Portfolio (51)
Francie, Malataverne
...Tento krém z chřestu je umístěn v segmentu vyšší kvality. Je vyroben výhradně z přírodních produktů vybraných na poli, bez konzervantů a umělých aditiv a podle metod, které především respektují původní chuť domácího receptu. Ingredience: chřest 38 %, voda na vaření, polotučné mléko, extra panenský olivový olej 1,8 %, brambory, sůl, modifikovaný kukuřičný škrob (bez GMO), petržel, přírodní koření.
Portfolio (188)
Francie, Mietesheim
...Mini kukuřičné klasy vás okouzlí. Podávané studené nebo teplé, dodají barvu vašim zeleninám, ať už v salátech nebo na pánvi. Složení: Mini kukuřičné klasy, voda, ocet, sůl, koření, sladidlo: sodná sůl sacharinu.
Portfolio (80)
Francie, Issy-Les-Moulineaux
...rozmarýn), zavařeného černého ovoce (třešně, černý rybíz, ostružiny), fialky a elegantního, splynulého dřeva, které přináší aroma čokolády, vanilky a dalších koření (pepř, hřebíček atd.). Také je přítomný jemný nádech minerality. Opravdový samet na patře, který je nutné otevřít u stolu s červeným masem, drůbeží a zvěřinou. Objem: 75cl Typ: Červené víno Odrůda: 100% Syrah IGP: Côtes Catalanes Zrání: K pití již nyní a k uchování až do roku 2030 Teplota podávání: 16-18°C...
Portfolio (321)
Francie, Sainte Croix En Plaine
... / ideální jako náhrada soli Původ: Francie & Německo Vzhled: charakteristická hnědá barva Chuť: přirozená kyselost a kořeněnost Kyselost: 5° Doporučení k použití: Okořenění salátů a dalších kulinářských příprav (omáčky, deglazování, marinády, krátký vývar...). Jako nápoj: 1 čajová lžička do sklenice teplé vody, pít na lačno ráno.
Portfolio (8)
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play