Německo, Heidelberg
...Silná základní chuť černého kmínu. Pravidelně krásné zrno s dobrými bakteriologickými kritérii. Vhodné pro použití jak v teplé, tak v studené kuchyni.
Portfolio (74)
... přidat do jogurtové omáčky s okurkou, aby dodal svěžest. Pravidelně se také používá k ochucení některých pokrmů, jako jsou lasagne, ratatouille, pizzy… Tymián se také používá k přípravě zaataru, libanonské směsi koření vyrobené z pražených sezamových semínek a sumaku, kterou používáme k dochucení masových, rybích a zeleninových pokrmů. Najděte naši květinovou tymián.
Portfolio (45)
Francie, Mouans-Sartoux
...Teplé připomenutí zimních svátků, kde mandle a hřebíček otevírají cestu k živému srdci pomeranče a skořice, končící na jemném a sladkém základu vanilky a medu. Olfaktivní rodina: Hesperidní, kořeněná Hlava: Mandle, hřebíček Srdce: Pomeranč, skořice...
Portfolio (185)
... POZNÁMKY K OCHUTNÁNÍ Vzhled: Intenzivní červená s fialovými odlesky Nos: Výrazný s tóny džemových červených plodů Chuť: Štědrá, kulatá a masitá s chutěmi čerstvého ovoce, zvýrazněná nádechem sladkých koření. Potěšující a hýčkající Merlot! KOMBINACE S JÍDLEM Star Merlot se skvěle hodí k talíři s uzeninami, grilovaným masem, bílým masem v omáčce, rybám a hranolkům a robustním sýrům.
Portfolio (96)
Španělsko, La Garriga
...antifungálními, antibakteriálními a antioxidačními vlastnostmi. Esenciální olej z listů skořice se používá v aromaterapii k léčbě respiračních problémů, jako jsou kašel a nachlazení, a také k úlevě od bolesti svalů a kloubů. Tradičně se také používal jako afrodiziakum a k zlepšení prokrvení. Tento esenciální olej lze používat naředěný v nosném oleji pro masáže, přidávat do aroma difuzéru pro vytvoření teplé a útulné atmosféry, nebo dokonce používat při vaření pro přidání chuti. Botanický název: Cinnamomum zeylanicum Rodina: Lauraceae Použitá část: Listy CAS: 8015-91-6 EINECS: 283-479-0...
Portfolio (141)
Švýcarsko, Langnau Im Emmental
...Ohmické ohřev je jemný, kontinuální proces ohřevu produktů, zejména pro produkty, které si mají zachovat svou hrudkovitost, jako jsou ovoce, zelenina, koření a další potraviny. Ohřev probíhá prostřednictvím elektřiny, přičemž produkt funguje jako elektrický odpor. Ve srovnání s konvenčními metodami vaření není produkt ohříván nad horkým povrchem, ale spíše rovnoměrně přes celý průřez. Použití...
Portfolio (152)
Turecko, Bursa
...Přineste teplé tóny vanilky do vašeho domova s naším vonným difuzérem. S tímto aroma se ocitnete na konci světa na Vanilkových ostrovech. V srdci zahrady, kde vanilka jemně odpočívá na slunci, vás omámí vůně infuze, kůže a koření. Objem 120 ml...
Portfolio (340)
Francie, Bordeaux
...{"Dégustation":"Styl Château d’Arcins je plný lahodných kulatých tónů. V nose objevujeme koncentrované aroma červeného ovoce, koření s nádechem pomerančové kůry. Chutě jsou harmonicky spojeny, což dává prostor tělu, které je bujné, poté teplé a nakonec strukturované. Toto víno s krásnou šířkou dokonale odpovídá svému médocain terroiru.","Commentaire":"Château d'Arcins je dnes jedním z nejstarších...
Portfolio (93)
Německo, Bad Bramstedt
...frankfurtské zelené omáčky – z bývalé jednoduché polévkové bylinky se vyvinulo mezinárodně oblíbené koření. Petržel dodává téměř všem slaným pokrmům vyváženou základní chuť. Studené pokrmy jako saláty, vejce, syrová zelenina a dipy na bázi tvarohu, čerstvého sýra nebo jogurtu získávají s trochou petržele kořeněně čerstvý závěr. Ale také teplé pokrmy jako světlé omáčky, rybí přípravy, drůbež a náplně do pečeně.
Portfolio (89)
Francie, Chassant
... prádle. Oxy'Clear Fleckensalz také odstraňuje všechny skvrny od jídla: čaj, kávu, tuk, omáčky, koření, víno atd. Nakonec Oxy'Clear Fleckensalz odstraňuje také přírodní skvrny, jako je tráva, zemina, bláto, bahno, okvětní lístky atd. Oxy'Clear Fleckensalz odstraňuje skvrny z oblečení, čalounění (koberce, koberce, polštáře, matrace, autosedačky) a také z podlah, teras, zahradního nábytku, bazénů atd. Prodáváno jako obchodní značka Standardní hmotnost: 500 g / 1 kg / 5 kg...
Portfolio (17)
Německo, Bad Bentheim
...Banány: Banánový prášek se vyrábí z vyzrálých banánů Cavendish, které jsou ekologicky pěstovány v Ekvádoru. Mezi oplodněním a sklizní obvykle uplyne 18 měsíců, ačkoli stálé teplé klima, časté srážky a úrodná půda umožňují, aby banány rostly po celý rok. Banány jsou pečlivě sbírány ručně a poté sušeny bez použití tepla. Tímto způsobem je zajištěno, že nutriční hodnota zůstává optimálně zachována...
Portfolio (549)
Německo, Hamburg
...Kategorie: Jednotlivé koření Chuť a aroma: kouřové, teplé a sladko-hořké s dřevitými a svěžími tóny. Téměř pálivé s jemným brněním. Vzhledem připomíná malé ostružiny nebo tmavé moruše. Použití: Dobré k jemným předkrmům, např. sashimi nebo tataráku z syrového tuňáka nebo lososa. Uzený losos a uzený úhoř. Tatarák z jeleního hřbetu nebo hovězího masa. K grilovanému masu. Čerstvě mletý na pečené...
Portfolio (24)
Bulharsko, Sevlievo
...Burgundské šneci Dostupné balení: 12 ks balení 60 ks balení Použité suroviny: Maso ze šneků Helix Aspersa Maxima, šnečí skořápky Helix Aspersa Maxima, Máslo (86 % tuku), cibule, česnek, koření, bílé víno Skladování: – 18 ° C Způsob přípravy: připraveno k přímé konzumaci. Ohřejte v předehřáté troubě na 180 ° C po dobu 8/10 minut. Podávejte teplé.
Portfolio (6)
Bulharsko, Chirpan
... sebevědomí - jistá kombinace, která okouzlí mužská srdce! Hlava: frangipani, nové koření, bílý čaj Srdce: heliotrop, bulharská růže, fialová frézie Základ: vanilka, santalové dřevo, pižmo Dámský deodorant "Aglaia butterfly": Extrémně svěží a smyslná vůně, plná očekávání a chuti na teplé letní noci! Hlava: papája, pomerančový květ, ananas, mango Srdce: broskev, lotos, ibišek, jasmín Základ: santalové dřevo, jantar, pižmo Kód: 3800201864541 HMOTNOST: 0,500 kg...
Portfolio (194)
Francie, Bordeaux
... podporuje předčasné dozrávání hroznů. Odrůdy: 37 % Cabernet Franc, 34 % Cabernet Sauvignon, 29 % Merlot Vinifikace: Sklizeň po parcelách, termoregulační nerezové tanky, beton a dřevo Zrání: 18 až 24 měsíců v dubových sudech (75 % nové sudy, 16 % ve velkých sudech, 9 % v hliněných nádobách) Degustace: Jasně granátová barva. Aroma malých červených plodů a koření. V ústech je víno kulaté a ovocné s krásnou jemností a elegancí.
Portfolio (43)
Francie, Mauléon-D'armagnac
...L'XO - Armagnac Castarède je skutečné mistrovské dílo, které nabízí bezkonkurenční degustaci. S kombinací ročníků, z nichž nejmladší má 20 let, tento Armagnac vykazuje silné a teplé aroma ovoce a koření. Jeho chuť je velmi strukturovaná, s jemnými tříslovinami, které podporují vůně kandovaného ovoce a citrusové kůry. Představovaný v elegantní krabičce, tento XO je ideální pro zvláštní příležitosti nebo jako dárek pro milovníky destilátů.
Portfolio (51)
Bulharsko, Sofia
... červenooranžové po tmavě červenou a chuť může být cokoliv od hořké teplé po sladkou teplou. Použití: uzená paprika se běžně používá v pokrmech jako je guláš, pomalu vařený pokrm z červeného masa se zeleninou, cibulí, bramborami a zakysanou smetanou na vrchu jako finální prvek. Je dobrý nápad zahřát koření s trochou olivového oleje po dobu méně než jedné minuty na nízkém ohni, aby se uvolnila jeho přirozená chuť. Balení: 125g, 250g a sypané...
Portfolio (154)
Spojené království, London
... vybranou zeleninu pro misku vydatné teplé miso polévky, plné proslulých probiotických látek. Další využití zahrnuje marinování ryb, masa nebo všech druhů zeleniny, které poté grilujte. Toto není lék na žádnou nemoc a Belbri nenese odpovědnost za nedostatečnou přípravu. Přidejte chilli podle vlastního výběru a jako vždy, užijte si to.
Portfolio (4)
Německo, Hamburg
...Skořice je koření, které se získává z vnitřní kůry stromů rodu Cinnamomum. Díky své výrazné sladké a teplé chuti se často používá v kulinářských aplikacích. Skořice je známá svými aromatickými vlastnostmi a často se používá v pečivu, dezertích a horkých nápojích. Existují dvě hlavní odrůdy: cejlonská skořice (pravá skořice) a cassiová skořice (běžná skořice). Cejlonská skořice má jemnou a mírně...
Odpovídající produkty
Skořice
Skořice
Další produkty
Houbu
Houbu
Portfolio (180)
Francie, Malataverne
...Tento krém z chřestu je umístěn v segmentu vyšší kvality. Je vyroben výhradně z přírodních produktů vybraných na poli, bez konzervantů a umělých aditiv a podle metod, které především respektují původní chuť domácího receptu. Ingredience: chřest 38 %, voda na vaření, polotučné mléko, extra panenský olivový olej 1,8 %, brambory, sůl, modifikovaný kukuřičný škrob (bez GMO), petržel, přírodní koření.
Portfolio (188)
...Frankfurtská směs Každý zná frankfurtské klobásy a jejich "sourozence" (např. vídeňské klobásy, hot dogy) a má je rád! S naší harmonicky ochucenou směsí snadno vyrobíte lahodné a šťavnaté klobásy s křupavou kůrkou. Užijte si je teplé nebo studené, vždy jsou potěšením! Bez přidaných alergenů*. Hela. Jsme vaším kompetentním partnerem pro chuť a moderní funkční systémy pro zpracování masa, HoReCa a...
Portfolio (91)
Jižní Korea, Seongnae-Ro 6-Gil, Gangdong-Gu, Seoul
...Věříme, že chutné, teplé jídlo je základem štěstí v životě. Sójová omáčka byla po tisíce let tradičním základním jídlem na jídelních stolech. Od našeho vzniku v roce 1905 vyrábí Monggo Foods svou sójovou omáčku na stejném místě již více než 100 let. Sójová omáčka Monggo vyniká v zachování tradiční chuti a aroma sójové omáčky. Jako omáčka, která se hodí ke všem jídlům, se snažíme zajistit, aby si...
Portfolio (280)
Itálie, Colonnata Carrara
... natírá na krevety, langusty, mečouna, mořského okouna a na teplé chlebové topinky, polentu a při přípravě smažených a pečených brambor. Krém z Larda – Složení: LARDO DI COLONNATA IGP, sůl, pepř, česnek, koření a aromatické bylinky. Zpracováno za studena. Bez lepku, bez laktózy, bez konzervantů, bez barviv.
Portfolio (3)
...Teplé, chutné a výživné jídlo pro celou rodinu může začít. Čistá hmotnost: 450 g Energie: 160 kJ/38 kcal Sacharidy: 6,31 g Celkové cukry: 2,87 g Tuky: 0,36 g Nasycené mastné kyseliny: 0,01 g Bílkoviny: 2,30 g Sůl: 0,1 g...
Portfolio (15)
Francie, Mietesheim
...Mini kukuřičné klasy vás okouzlí. Podávané studené nebo teplé, dodají barvu vašim zeleninám, ať už v salátech nebo na pánvi. Složení: Mini kukuřičné klasy, voda, ocet, sůl, koření, sladidlo: sodná sůl sacharinu.
Portfolio (80)
Francie, Issy-Les-Moulineaux
...rozmarýn), zavařeného černého ovoce (třešně, černý rybíz, ostružiny), fialky a elegantního, splynulého dřeva, které přináší aroma čokolády, vanilky a dalších koření (pepř, hřebíček atd.). Také je přítomný jemný nádech minerality. Opravdový samet na patře, který je nutné otevřít u stolu s červeným masem, drůbeží a zvěřinou. Objem: 75cl Typ: Červené víno Odrůda: 100% Syrah IGP: Côtes Catalanes Zrání: K pití již nyní a k uchování až do roku 2030 Teplota podávání: 16-18°C...
Portfolio (321)
...Ron Cubay Añejo Reserva Especial, nádherný rum ze středu ostrova s krásnou jantarovou barvou a dobrou průhledností. Má intenzivní chuť dřeva, hořké čokolády a pepře s nádechem koření. Celkově je to velmi zajímavý kubánský rum, který nesmí chybět v pravé sbírce aguardientes. Degustační poznámky Vzhled: intenzivní mahagonová barva. Vůně: díky dlouhému zrání v sudu uvolňuje jemnou vůni teplé melasy, která okamžitě připomíná jeho původ: kubánskou cukrovou třtinu. Na patře: plný a rozhodný, obklopuje patro nezaměnitelnou jemnou a příjemnou chutí dubu a vanilky.
Portfolio (3)
Německo, Schoenebeck
... masážní oleje, masti, krémy, mýdla a šampony.\n\nIn der Industrie\nKonopný olej se v průmyslu používá k výrobě čisticích prostředků. Dále se díky své vysoké kluznosti používá k výrobě barev, laků a tiskových inkoustů.\n\nIn der Küche\nOlej z konopných semínek neodmyslitelně patří mezi gurmánské kuchyňské oleje. Jeho ořechová chuť z něj činí ideální koření pro studenou kuchyni. Konopný olej má relativně nízký kouřový bod (165 °C), a proto je v teplé kuchyni vhodný pouze k dušení a vaření v páře.\n\nCAS:89958-21-4\nEINECS:289-644-3"}...
Portfolio (143)
ufs.country_names.RU, Moscow
...Aroma esenciálního oleje z anýzu (hvězdicového anýzu) je překvapivě teplé, sladce-potion, veselá, s náznaky popela. Hlavní tón je studeně-čerstvý, kořeněně sladký základ s teplým závěrem. Jako koření se používají jak plody, tak semena hvězdicového anýzu. Je to tradiční koření indické a čínské kuchyně. Široce se používá jako aromatická látka pro alkoholické nápoje. V kuchyni se přidává do masových...
Portfolio (178)
...- Univerzálně použitelné: Perfektní pro indické kari, omáčky a středomořskou kuchyni. - Teplé aroma: Dodává vašim pokrmům ořechový, aromatický nádech. Objevte chuťovou rozmanitost a kvalitu Korianderpulver od Kitchen Yoga a přineste nové dimenze do vaší kuchyně.
Portfolio (10)
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play