Švýcarsko, Wollerau
... tóny čokolády a tabáku dokonale uklidňují chuťové pohárky a nabízejí nádherný dlouhotrvající dozvuk. Hustá, sametová a bohatá pěna dokonale doplňuje vaše espresso; radost pro chuťové pohárky. Technické údaje Kód položky: ZEP-103 Název produktu: KÁVOVÉ KAPSLE INTENSO 1 BALENÍ X 30 KAPS Hrubá hmotnost [KG]: 0.204 Čistá hmotnost [KG]: 0.203 Použití: Příprava kávy v kávovaru Ze-presso Kapacita: 1...
Portfolio (195)
...Naše služba výroby ručně vyráběné čokolády nabízí vynikající, na míru vyrobené čokolády, ideální pro dárky a zvláštní příležitosti. Zajišťujeme každý krok od zpracování surovin až po balení finálního produktu.
Portfolio (199)
Polsko, Warszawa
...díky našim kávovarům s vysokým tlakem až 15 barů. SNADNOST: Rychlá a snadná příprava za méně než 1 minutu. UDRŽITELNOST: Odpovědně získaná kvalitní káva, pěstovaná s respektem k producentům, jejich komunitám a planetě.
Portfolio (109)
Francie, Furiani
ALINE CHOCOLATIERE přetváří klasiku čokoládových cukrovinek po bastijském způsobu. Je to celá Korsika v čokoládových lahůdkách: jemné spojení pokladů z Ostrova krásy a kvalitní čokolády, prostřednictvím medu, citrusů, lískových oříšků, pokladů maquis a ikonických Canistrelli, které vracejí do vzpomínek na dětství a slibují překvapivé a jedinečné chuťové zážitky. Před několika lety sestry Giammert...
Portfolio (97)
Španělsko, Els Hostalets De Pierola-Barcelona
... a kalorií. Jeden šálek čokolády obsahuje pouze 54 kcal. DOPORUČENÉ DÁVKOVÁNÍ 14-16 g. Vysoký výtěžek: 67 porcí/Kg Rekonstituováno: 6,7 litru. BALENÍ Jednotka: 1 Kg | Jednotek v krabici: 10 | Kg v krabici: 10 | Kg na paletě: 480 (národní) – 560 (mezinárodní).
Francie, Talant
...Kniha receptů Velikonoce v obchodě od Stéphana Glacier a Jérôme Le Teuff je velmi komplexní dílo o technikách čokolády, které se stane "nezbytností" ve vaší gurmánské knihovně. Tato kniha se skládá z 5 různých částí: základní techniky (příprava čokolády, odlévání dutých skořápek, želatinové formy, pistole na čokoládu...), klasická témata (ryby, kuřátka, zvony...), plněné témata (pralinové vejce...
Portfolio (192)
Francie, Domjean
...Glažování na bázi hořké čokolády, barva hnědé čokolády pro dezerty, pěny, bavarois a zmrzliny. Želírované s ovocnou pektinou. Výhoda: Vynikající chuť čokolády díky vysokému obsahu čokolády. Stabilní textura umožňující čisté krájení na všech typech podkladů (dómy, vánoční logy). Perfektně vhodné pro zmrazení a rychlé zmrazení, přičemž si zachovává stejný lesk. Může být použito jako ganache...
Portfolio (6)
Nizozemsko, Emmen
...Instantní prášky na mléčné nápoje DairyBasic jsou navrženy tak, aby bylo snadné připravit lahodný ochucený mléčný nápoj jednoduše zamícháním prášku do horké nebo studené vody. Příprava: Naplňte sklenici vodou, přidejte instantní prášek, zamíchejte lžičkou, vychutnejte si svůj lahodný nápoj! Doba trvanlivosti: 18 měsíců...
Slovinsko, Nova Gorica
...Vícefunkční stroj PASTOSMART se vyznačuje chytrou technologií pro procesy na míru. Je vhodný pro přípravu základů zmrzliny, krémů, jogurtů nebo temperování čokolády. DUO v jednom stroji spojuje pasterizátor a stroj na zmrzlinu.
Portfolio (1)

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play