...Naše služba výroby ručně vyráběné čokolády nabízí vynikající, na míru vyrobené čokolády, ideální pro dárky a zvláštní příležitosti. Zajišťujeme každý krok od zpracování surovin až po balení finálního produktu.
ALINE CHOCOLATIERE přetváří klasiku čokoládových cukrovinek po bastijském způsobu. Je to celá Korsika v čokoládových lahůdkách: jemné spojení pokladů z Ostrova krásy a kvalitní čokolády, prostřednictvím medu, citrusů, lískových oříšků, pokladů maquis a ikonických Canistrelli, které vracejí do vzpomínek na dětství a slibují překvapivé a jedinečné chuťové zážitky.
Před několika lety sestry Giammert...
... tóny čokolády a tabáku dokonale uklidňují chuťové pohárky a nabízejí nádherný dlouhotrvající dozvuk.
Hustá, sametová a bohatá pěna dokonale doplňuje vaše espresso; radost pro chuťové pohárky.
Technické údaje
Kód položky: ZEP-103
Název produktu: KÁVOVÉ KAPSLE INTENSO 1 BALENÍ X 30 KAPS
Hrubá hmotnost [KG]: 0.204
Čistá hmotnost [KG]: 0.203
Použití: Příprava kávy v kávovaru Ze-presso
Kapacita: 1...
... a kalorií. Jeden šálek čokolády obsahuje pouze 54 kcal.
DOPORUČENÉ DÁVKOVÁNÍ
14-16 g.
Vysoký výtěžek: 67 porcí/Kg
Rekonstituováno: 6,7 litru.
BALENÍ
Jednotka: 1 Kg | Jednotek v krabici: 10 | Kg v krabici: 10 | Kg na paletě: 480 (národní) – 560 (mezinárodní).
...Kniha receptů Velikonoce v obchodě od Stéphana Glacier a Jérôme Le Teuff je velmi komplexní dílo o technikách čokolády, které se stane "nezbytností" ve vaší gurmánské knihovně.
Tato kniha se skládá z 5 různých částí: základní techniky (přípravačokolády, odlévání dutých skořápek, želatinové formy, pistole na čokoládu...), klasická témata (ryby, kuřátka, zvony...), plněné témata (pralinové vejce...
...Instantní prášky na mléčné nápoje DairyBasic jsou navrženy tak, aby bylo snadné připravit lahodný ochucený mléčný nápoj jednoduše zamícháním prášku do horké nebo studené vody.
Příprava: Naplňte sklenici vodou, přidejte instantní prášek, zamíchejte lžičkou, vychutnejte si svůj lahodný nápoj!
Doba trvanlivosti: 18 měsíců...
...Vícefunkční stroj PASTOSMART se vyznačuje chytrou technologií pro procesy na míru. Je vhodný pro přípravu základů zmrzliny, krémů, jogurtů nebo temperování čokolády. DUO v jednom stroji spojuje pasterizátor a stroj na zmrzlinu.