Francie, Laure-Minervois
...Hluboce červené, toto cuvée koncentruje to nejlepší z našich vinic, sílu Grenache, jemnost Syrah, charakter Carignan, tóny tmavého ovoce se mísí s charakteristickým stylem tohoto terroir vína.
Portfolio (11)
Francie, Pont D Ain
...Bandol Rosé Cuvée de la Ville de Sanary z vinařství Ray-Jane je rosé s certifikací bio. Je to elegantní, gastronomické, ovocné rosé, které se hodí jak k aperitivu, tak k letním pokrmům. Stav: Nový produkt Země: Francie Oblast produkce: Provence Označení: Bandol Rosé AOC Bio Ročník: 2020 Alkohol: 13,5° Objem: 600cl...
Portfolio (95)
Francie, Saint Cannat
... desetiletého výzkumu spotřebitelů, aby identifikoval dokonalé směsi pro svá vína. V důsledku tohoto výzkumu a díky bystrému řízení vinice a vinifikace renomovaní vinařští kritici pravidelně hodnotí produkci jeho statku velmi vysoko. Tato cuvée „La Côte Rousse“ je vyráběna převážně ze starých vinic Syrah, které byly vysazeny na risských terasách (písky, štěrky a silikátové valouny) pocházejících z doby ledové, což umožňuje velmi nízký výnos (25 hl/ha), což vede k vysoce koncentrovaným vínům.
Portfolio (46)
Francie, Paris
... podrobnosti o tomto výjimečném produktu a další užitečné informace. Toto šampaňské je čistým ovocem spojení speciálně zpracované cuvée z pinot meunier a červeného vína z Champagne. Přesto vás okouzlí svými výjimečně ovocnými aromaty, které vám otevřou mysl k chutím vznešenosti a k lahodnému sdílení exotiky, díky naší prestižní likéře Champenoise de Foléré, kterou vám doporučujeme jako volitelný doplněk. SKU:007BPCAR1601 Objem:75cl...
Portfolio (21)
Francie, Mazion
...APPELLATION : CHAMPAGNE CEPAGES : 65 % Chardonnay a 35 % Pinot Meunier Alkohol : 12,5 % Půda : Jílovito-vápencová Vinifikace : 10 měsíců v nádobě a 14 měsíců pro šampaňskou výrobu Objem : 750 ml Barva : světle žlutá, jemné a pravidelné bublinky Chuť : tóny citrusů, bílé dužnaté ovoce Doporučení : Podávejte jako aperitiv nebo během celého jídla. Tento cuvée zvýrazní i ty nejjednodušší pokrmy a elegantně podtrhne i ty nejjemnější. Podávejte při teplotě mezi 6 a 8 °C.
Portfolio (11)
Francie, Les Riceys
...CÉPAGEY: 100 % PINOT NOIR VINIFIKACE: Částečná malolaktická fermentace. Zrání v suterénu po dobu 5 let. SMĚS: 15 % vína z rezervy soléra perpetuální. DOSÁŽENÍ: 10 g/l DEGUSTACE: Tento cuvée čistého Pinot Noir nabízí aroma kombinující bílé květiny a citrusy. Útok na patře, kulatý a jemný, zaměřený na kompotové a vanilkové ovoce, odhaluje dřevité tóny na závěr. Tento šampaňské se vychutnává jako aperitiv a po celý průběh jídla.
Portfolio (9)
Francie, Roubia
Příběh Vinařství Kandler začal před 30 lety, kdy se naše francouzsko-německá rodina rozhodla koupit ztracené pozemky v zázemí Minervois v Roubii, mezi zemí a mořem, mezi středověkým městem Carcassonne a Canal du Midi. Château Tourril nese své jméno podle „Kamene Tourril“, staré římské signální věže, která od té doby 2000 let dohlíží na tuto oblast garrigue. Druhá generace převzala otěže v roce 201...
Portfolio (28)
Francie, Brue Auriac
... živý a svěží útok rychle ustupuje plnému a šťavnatému pocitu evokujícímu bílé ovoce a kandovaný citron. Dlouhý závěr je podpořen intenzivními ovocnými tóny. Doporučení k jídlu: Ryby, měkkýši, korýši, bílé maso Servis8-10°C Skladování: Pít do 3 let Zvláštnost: Název cuvée Dědictví svatého Viktora odkazuje na mnichy z opatství svatého Viktora v Marseille.
Portfolio (7)
Francie, Blanquefort Cedex
...Dobře spravovaný statek patří okouzlujícímu a nadšenému mladému páru, Sarah a Brunovi Marchandovým. Aby vytvořili přirozenou ekologickou rovnováhu v tomto romantickém kopcovitém koutě Saint Emilionu, Sarah a Bruno zavedli květiny kolem vinic (a dokonce i mezi řadami) a také úly. Tyto změny pomáhají výrazně snížit používání pesticidů. Aby zlepšili kvalitu vína, vyrábějí "sainé" (20 % jejich produkce) a druhé víno (prodávané ve velkém). Pouze to nejlepší z nejlepšího bude použito pro hlavní víno, Ch. Haut-Bonneau!
Portfolio (51)
Itálie, Conegliano
Azienda Agricola Ca’Vittoria je malý statek na Prosecco, který si vydobyl své místo na vrcholu italských nejlepších, se svými horskými vinicemi, hrozny pěstovanými na statku a bezkonkurenční kvalitou v každé láhvi. Všechny hrozny, které se používají k výrobě Prosecco Ca’Vittoria, jsou pěstovány na statku. Vinice se nacházejí v centrální části statku v Conegliano, což umožňuje Ca’Vittoria věnovat z...
Portfolio (4)
Francie, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Víno Orange Složení : Roussanne Potenciál zrání : Přibližně 5 let Vinifikace : Tato cuvée je inspirována tradičními gruzínskými bílými víny z macerace. Sklizeň probíhá ručně, bílé hrozny následně macerují. Po odkalení je víno umístěno do pískovcové amfory a zraje v tomto obalu po dobu jednoho roku.
Portfolio (53)
Francie, St Pierre D'oléron
...Vinaři z Oléronu se zavazují k ekologičtějšímu přístupu k životnímu prostředí a lidem. Někteří vinaři se rozhodli pro biologické zemědělství. Aby dodrželi tento závazek, vinařství vinifikuje tyto cuvée odděleně, aby vám představilo řadu „Přirozeně“. Actéon, mušle, která je symbolem této bio řady, představuje harmonii mezi oceánem, zemí, muži a ženami, kteří pěstují tuto jedinečnou půdu: ostrov Oléron.
Portfolio (4)
Španělsko, Almendralejo
...Na vynikajícím základu našeho cuvée z macabeo a parellada jsme zvýšili obsah cukru v tomto cavu, abychom přidali zaoblení a jemnost pro ty spotřebitele, kteří hledají produkt, který není tak suchý jako Brut Nature. Odrůdy: Macabeo 70%, Parellada 30% Alkohol: 11,75% obj Cukry: 10 g/L. Zrání, podle šarže mezi 9 a 25 měsíci...
Portfolio (7)
Francie, Les Riceys Bas
...Neodolatelná jemnost této polosuché cuvée vám přinese lahodné a hřejivé chutě. Visuální: Jasná, průhledná a zářivá barva, sytě zlatá. Pěna je hustá, homogenní, bublinky jemné. Olfaktivní: Jeho vůně je velmi expresivní, aroma bílého a žlutého ovoce se projevuje s kulatostí a elegancí, následováno aroma sušeného ovoce a pečiva. Chuť: Zralé a ovocné, harmonicky se vyvažuje s velmi dobře spojeným dosážením.
Portfolio (15)
Francie, Rouvres Les Vignes
... vínovosti, přičemž si zachovává určitou svěžest v závěru. Naše cuvée dokonale doplní bílé maso i vaše grilování. Také harmonicky doplní lososa s mandlemi nebo sole s omáčkou armoricaine. Sýry z kozího mléka budou také věrným společníkem. Nakonec CHAMPAGNE Claude PERRARD Brut Rosé pozvedne vaše dezerty na bázi červeného ovoce.
Portfolio (4)
Francie, Passa
Malý rodinný podnik nacházející se v srdci Aspres, blízko španělské hranice, ideálně umístěný poblíž Středozemního moře, Albères, Canigou a Pyrenejí. Všechny naše vína pocházejí z ekologického zemědělství, pěstovaného v obcích Passa, Bages, St Jean Lasseille, Brouilla, Laroque des Albères, St Genis des Fontaines a Ortaffa. S 57 hektary vinic v obcích Passa, Villelongue Del Monts, Brouilla, St Geni...
Portfolio (14)
...Appellation Française Muscat à petits grains blancs B Utilizace Odrůda hroznů pro výrobu vína Fenologie Doba rašení: jako Chasselas. Doba zralosti: 2. období, 2 týdny po Chasselas. Technologický potenciál Hrozny jsou malé a bobule střední velikosti. Tato odrůda umožňuje výrobu suchých bílých vín, přírodních sladkých vín a šumivých vín. Může být také použita v cuvée (v malém procentu) k...
Portfolio (71)
Francie, Pantin
...Informace Žánr: Neutrální - Cuvée Tradition 2014 Blanc 75 cl Dvojnásobná medaile. Suché bílé víno Entre-Deux-Mers / Certifikovaná vinice Bordeaux AREA HVE2 / Nezávislý vinař. Světle a jasně zbarvené, vůně tohoto vína je velmi expresivní s tóny žlutého ovoce, citrusů a pupenů černého rybízu. 2014 Klasika v Bordeaux, jemné, ovocné a květinové suché bílé víno. Podávejte chlazené, skvěle se hodí...
Portfolio (102)
...Popis Jemná růžová barva, květinové vůně šípkové růže, ovocné tóny a náznaky liči a drobného červeného ovoce, v aromatickém profilu, který je zároveň elegantní a komplexní. Svůdné pocity se opět objevují na patře s čerstvou a plnou chuťovou intenzitou. Klasifikace Šumivé víno DOC Brut Rosé. Oblast výroby Oblasti s vysokým vinařským potenciálem v severovýchodních regionech Itálie (Veneto a Friuli Venezia Giulia) s jílovitými půdami původem z povodní, bohatými na skelet. Odrůda Cuvée základního vína se skládá z Glera a Pinot Noir.
Portfolio (3)
Německo, Limburgerhof
...Různé kvality sektu, od oblíbeného cuvée z vybraných základních vín klasických odrůd až po čistokrevný Riesling. Vy si vybíráte pro svou značku! Individuální výroba na míru! Cuvée z vybraných základních vín klasických odrůd zemí původu. Několik měsíců kvasnicového zrání, jemné a dlouhotrvající perlení. Zde v nejoblíbenější dávce „SUCHÉ“. Další sekty v černých, matně saténových lahvích: Sekt polosuchý http://www.sundd.org/prestige-sekt-halbtrocken-schwarz Riesling sekt extra dry/suchý http://www.sundd.org/riesling-sekt-extradry-schwarz...
Portfolio (10)
Francie, St Vincent Rive D'olt
...Tato cuvée 100% Malbec zraje v sudech po dobu jednoho roku. Toto víno hluboké purpurové barvy s černofialovými okraji je jemné a elegantní na patře s aromaty ostružin, černého rybízu, doplněné nádechem vanilky. Je to víno vhodné k archivaci, ale také vynikající v mladém věku.
Portfolio (5)
Francie, PARIS
... vaši zákazníci hledají vína na zrání, bio vína nebo vzácné cuvée, máme pro ně vhodný produkt. Klade důraz na širokou rozmanitost, abyste mohli vyhovět všem požadavkům. 3. Důvěryhodné a Ziskové Partnerství Nákup ve velkém u nás je víc než jen obchodní transakce. Nabízíme atraktivní ceny, které umožňují maximalizovat vaše marže, aniž byste museli snižovat kvalitu. Také nabízíme flexibilní nákupní...
Portfolio (6)
Německo, Stuttgart
...Kellerei: Parol Vini, Itálie Cuvée z benátských hroznů 13% alk. Aroma: Intenzivní, trvalé s ovocnými tóny. Čerstvé, lehce sametové. Intenzivní a poměrně trvalý chuťový dojem. Původ: Kopcovitá krajina mezi řekami Etsch a Piave. Itálie. Vinice založeny pro nízkou výnosnost, aby se získaly hrozny vysoké kvality. Barone Nero je víno silné červené barvy. Aroma: Intenzivní, trvalé s květinovými a ovocnými tóny. S nádechem lesního ovoce. Harmonický buket. Chuť: Čerstvá, lehce sametová. Intenzivní a poměrně trvalý chuťový dojem.
Portfolio (5)
... vyrábějí červené a bílé cuvée. Od sklizně až po plnění se různé zpracovatelské kroky provádějí ručně, aby se vyrobila vína nejvyšší kvality. Velký důraz klademe na ekologické hospodaření a naše vinice jsou bez herbicidů. V vinici se provádí řez listů a révy v souladu s přírodou a přizpůsobený klimatickým a růstovým podmínkám. Tato pečlivá práce již vedla k několika oceněním pro naše vína. Od řezu révy až po hotovou láhev: vše z jedné ruky.
Francie, Dému
Ma Dame-Jeanne je obchodní, velkoobchodní a lahvovací společnost zaměřená na víno a lihoviny, založená v roce 2021 a sídlící v Gers (32190). Naší hlavní činností je obchod s vínem a vytváření zakázkových cuvée pro naše klienty CHR. Všechna naše vína nakupujeme ve velkém od nezávislých vinařů na jihu Francie a lahvujeme je v našem sklepě s naší vlastní lahvovací linkou. Také vytváříme směsi...
Francie, Pujols
Vína z CHÂTEAU FERREYRES jsou vyráběna s ohledem na biodiverzitu. Od září 2019 probíhá přechod na ekologické zemědělství a Château Ferreyres vám představuje veškerou jemnost svých odrůd prostřednictvím elegantní řady. Vína jsou vyjádřením vzácného terroiru z křemene a pečlivé práce ve sklepě v apelaci Bordeaux a Bordeaux Supérieur. Živá, expresivní vína, cuvée Château Ferreyres oslovují jak...
Lucembursko, Grevenmacher
Po 90 letech existence jsme zůstali věrní hodnotám a podnikatelskému duchu našeho zakladatele Jeana Bernarda-Massarda. S vášní a neustálým zaměřením na kvalitu náš tým 85 lidí každoročně vyvíjí a prodává krásné cuvée a vynikající vína z Lucemburska, která jsou hodná jejich řemeslného umění. Dnes je společnost největším soukromým producentem tichých a šumivých vín v Lucembursku s celkovou produkcí 4.000.000 lahví.
Francie, AMBOISE
... grains. Vouvray tradiční metodou demi sec AOC. Vouvray tradiční metodou brut AOC. Vouvray moelleux AOC. Vína Vouvray suchá AOC. Suchá bílá vína Touraine Sauvignon AOC. Vína de Pays Chardonnay. Vína de Pays Pinot Noir. Vinifikace Pierre CHAINIER: TOURAINE SAUVIGNON AOC, VOUVRAY AOC. Upozornění na alkohol: nadměrná konzumace alkoholu je nebezpečná pro zdraví, konzumujte s mírou.
Znovu převzato v roce 1999, vinařství CHATEAU LE BREZEGUET produkuje vína z vinic s průměrným věkem 25 let, kde se používá odrůda Malbec. Pro výrobu svých vín trvá teplá vinifikace přibližně tři týdny, víno je poté zrající minimálně 18 měsíců. CHÂTEAU LE BREZEGUET také produkuje cuvée z jeho starých vinic, pocházející z vinic ve věku 35 až 40 let. Je to cuvée 100% Malbec, vinifikace trvá 3 až 4...
Francie, Rilly La Montagne
... teploty pro pomalou vinifikaci, kde mohou konečně promluvit první aroma. Vápencové sklepy pro zrání trvající více než tři roky, které postupně získávají složitější charakter každé Cuvée v trpělivém riddlingu šampaňského zcela ručně na dřevěných stolech.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play