Rumunsko, Bucharest
...Velkoobchodní sektor je zásobován prvotřídními kusy a specialitami, různými baleními, spolu s výše uvedeným. Skupina Optimeat má schválený závod na bourání a balení v EU, kde jsou jateční těla a kusy zbavovány kostí, porcované a balené pro maloobchodní trh, jako jsou supermarkety, prodejny, restaurace, hotely a catering. Optimeat rozšířil svou nabídku produktů, spolu s logistickými zařízeními, Optimeat...
Portfolio (46)
Belgie, Aubel
Společnost Lovenfosse má za cíl prodávat vepřové půlky a kusy určené pro řezníky, velkoobchod a výrobce uzenin.
Španělsko, El Viso Del Alcor
Distribuujeme kvalitní hovězí, vepřové a jehněčí maso ve všech formátech: půlky, porcování, vakuově balené bezkostní kusy, plátky a speciální řezy atd. Naše distribuční oblast je regionální, s vlastní logistikou. Od roku 1980 se této činnosti věnujeme s vynikajícími výsledky jak v kvalitě produktů, tak v jednání s našimi zákazníky.
Španělsko, Lugo
Jateční provoz pro hovězí a vepřové maso. Porážka hovězího dobytka, skotu a prasat. Velkoobchod s masem. Maloobchodní prodej v naší řeznictví. S více než 30 lety zkušeností v oblasti masa pokračujeme každý den s nadšením pro nové projekty, vášnivě se učíme a rádi objevujeme nové kusy... S masem zacházíme s velkou péčí.
Belgie, Moeskroen
... nejpřísnější kvalitativní normy (HACCP, BRC), se naši zákazníci mohou spolehnout na nejlepší hovězí, telecí a jehněčí maso. Půl kusu hovězího, přední nebo zadní čtvrtina a různé technické kusy, od filet pur po americain, jsou součástí široké nabídky. V nové bourárně v Moeskroenu bylo rovněž zřízeno pracoviště pro porcování a balení hovězího, telecího, vepřového a jehněčího masa. Zde se také vyrábí mleté maso a mleté výrobky, jako jsou klobásy, hamburgery, vinky, …...
Spojené království, Crediton
... nebo pro hladové koně, volba je na vás. Ať už je to smíšený box, hovězí, jehněčí, kuřecí, vepřové, kachní, jelení nebo náš super chutný steakový box, vy si vyberete a my doručíme k vašim dveřím následující den. Žádné fronty ani prázdné regály, jen to nejlepší a nejchutnější maso. I když se snažíme získávat místně chované hospodářské zvířata, někdy, během období nadměrné poptávky, můžeme muset maso získávat z dálky, ale vždy zůstane nejvyšší kvality a bude plně sledovatelné.
Belgie, Mouscron
Společnost Ets W.Strobbe má chovatelské podniky jak ve Flandrech, tak ve Valonsku, aby zajistila dodávky prvotřídního dobytka: přípravy z hovězího, vepřového, telecího a jehněčího masa. Ale také všechny kusy masa: hovězí, vepřové, telecí a jehněčí. Naše řeznická dílna splňující nejpřísnější požadavky nám umožňuje nabízet maso nejvyšší kvality. Naše nabídka zahrnuje půlku hovězího masa v předních nebo zadních částech a celou škálu možných kusů.
Španělsko, Silleda
Discarga je potravinářská společnost specializující se na hovězí maso. Zaměřujeme se především na vnitřnosti, droby, odřezky a vedlejší produkty, ačkoli se výhradně věnujeme hovězímu masu, nabízíme také vysokou kvalitu v částech jako jsou; přední kusy, koule, pistole nebo hřbety. Naše produkty připravujeme a distribuujeme s nejmodernější technologií, profesionalitou a pod přísnou kontrolou zdravotní a sledovatelnosti. Každý den pracujeme na tom, aby naši zákazníci měli maximální kvalitu a nejlepší chuť.
Spojené království, Broxbourne
... a zpracované kusy vepřového masa z mnoha hlavních zemí EU produkujících vepřové. Máme širokou nabídku drůbežích produktů z Argentiny, Brazílie, Chile, Itálie, Polska a Spojeného království, stejně jako z Evropy.
Importujeme Scottone z Francie, poté je porážíme a distribuujeme našim zákazníkům ve čtvrtích nebo nakrájené na kusy. Kromě toho poskytujeme logistické služby pro distribuci masa jménem třetích stran v Kampánii.
Francie, Colombes
... Ubereats a Deliveroo. V restauraci v Colombes máte k dispozici kvalitní maso za nejlepší cenu. Menu je k dispozici od 9,90 € na oběd a 12,90 € ve večerních hodinách během týdne. Ceny jídel se pohybují mezi 9,90 € a 49,90 €. K vašemu masu vám Le Shérif nabízí přílohy a domácí omáčky bez omezení. Najdete zde nejlepší kusy hovězího masa z francouzských plemen a původu, jako jsou entrecôte, hovězí žebro...
Polsko, Leszno
...oko, flank, plec a svíčková. Nabízíme také pečené hovězí, křídla, hrudí, odřezky, výhonky, žaludky, játra a flank. Pokud jde o vepřové, nabízíme kusy jako: – sádlo, – půlky jatečných těl, – kůže, – měkký a tvrdý tuk, – 4D šunka, – vepřový krk bez kosti, – vepřová panenka bez kosti, – 4D plec. Nabízíme také kvalitní maso, slaninu v třídách A a B, stejně jako srdce, plíce, jazyky, játra, mozky a...
Německo, Aldenhoven
Rozdělujeme celé krávy, býky, telata a jehňata na požadované kusy. Dodáváme do výrobních podniků a gastronomie po celé Evropě. Produkujeme vlastní značku - Kebap Lorenz - Našimi nejsilnějšími produkty jsou hovězí filet, roastbeef, hovězí steak, telecí filet, telecí hřbet, kusy hovězího a telecího masa, tuk, vnější maso, býčí a telecí přední čtvrtě, plec, hřbet, rameno.
Španělsko, Logroño
... hovězí) a kusy masa s nebo bez kostí, čerstvé nebo mražené, včetně vnitřností a mechanicky odděleného masa od našich pravidelných dodavatelů nebo balené a mražené v našich vlastních závodech s našimi vlastními značkami. „Enoa Foods“: Masné výrobky, mražené a balené v našem závodě se sídlem v Logroño. „Chicken Bai“: Mražené kuřecí nožičky zpracované v našem závodě v Logroño. „El Cuadril...
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play