...Olivovýolej je olejzískaný lisováním plodů oliv a je široce používán jako zdravé jídlo bohaté na prospěšné tuky a vitamíny.
Některé druhy:
- Extra panenský olivovýolej
- Panenský olivovýolej
- Rafinovaný olivovýolej...
...Olivovýolej z pomace je olej složený z směsi rafinovaného oleje z pomace a panenského olivového oleje, který je vhodný k přímé konzumaci. Olivovýolej z pomace Palamidas je olejzískaný zpracováním olivové pomace pomocí rozpouštědel nebo jiných fyzikálních metod, s vyloučením olejů získaných reesterifikačními procesy a jakýchkoli směsí s oleji jiného druhu.
Je prodáván v souladu s následujícími označeními a definicemi. Ideální na smažení, protože si udržuje své vlastnosti i při vysokých teplotách.
Chuť: Vyvážená Kyselost: Méně než 1 % Bod kouře: 460°F / 238°C...
...Olej z arbequiny 250 ml je vysoce kvalitní extra panenský olivovýolej, získaný výhradně z oliv odrůdy Arbequina. Tento malý formát je ideální pro domácí použití nebo jako dárek, přičemž si zachovává všechny organoleptické vlastnosti tohoto oleje. Jeho chuť je jemná a ovocná, s tóny jablka, mandle a lehkým nádechem banánu. Je perfektní na dochucení salátů, syrové zeleniny a jemných pokrmů, kde se snažíme zvýraznit chuť, aniž bychom ji přehlušili. Tento olej je bohatý na antioxidanty a zdravé mastné kyseliny, což přináší nutriční výhody do jakékoli diety.
...BAG IN BOX Nový systém balení, který je pohodlný a ekologický - Olejzískaný z oliv Nocellara del Belìce, zelené barvy se zlatými odlesky, má vůni čerstvě drcené olivy s nádechem čerstvé trávy a papriky. Velmi intenzivní zelené ovocné aroma. Na patře velká koncentrace chuti s příjemným spojením středně intenzivní hořkosti a pikantnosti.
...1100 zemědělských podniků spojeno v Organizaci producentů extra panenského olivového oleje. Nocerbia: produkt získaný pouze a výhradně z oliv členů producentů, na pozemcích nacházejících se v provincii Agrigento, konkrétně ve Sciacce, Caltabellottě a Menfi. Nocerbia je EVO, které nemá co skrývat!
...1. Kvalita je studeně lisovaný olivovýolej.
Olivovýolej je organický, efektivní olejzískaný z oliv. Olivy jsou drceny pomocí kamenných mlýnů, olivová pasta je umístěna do speciálních plstěných pytlů a přeměňuje se na olej, kterému říkáme olivovýolej, pomocí přírodní metody studeného lisování.
Přirozený, čistý olivovýolej má mnoho výhod. Olivovýolej s antioxidačními vlastnostmi je také...
... krémovou konzistencí, je hlavní hvězdou tohoto lahodného krému.
Extra panenský olivovýolej, získaný z olivovníků naší firmy, je dalším základním ingrediencí, která dodává produktu jedinečný chuťový profil. Dotek zlaté cibule, špetka soli a čerstvě vymačkaná citronová šťáva dokončují recepturu a vytvářejí dokonalou rovnováhu chutí.
Každá sklenice Krému z Dýně je poctou naší zemi: Cilentu.
...Extra panenský olivovýolej z Cilenta je cenný produkt, získaný mletím mechanickými metodami bez použití chemických látek. Z domoviny Středomořské diety, ideální dochucovadlo pro obohacení vašich pokrmů. Olej Ama má kyselost nižší než 0,8 %, musí mít vysoký obsah polyfenolů a nízký obsah peroxidů, tyto vlastnosti se promítají do zdravotních přínosů. Extra panenský olej je totiž bohatý na lipidy...
...Olive olej je tekutý tuk získaný lisováním celých oliv, plodu Olea europaea, tradiční dřevinové plodiny Středomoří, a extrakcí oleje. Obvykle se používá při vaření, k smažení potravin nebo jako zálivka na saláty.
... luštěninovým polévkám.
Význam monokultivaru:
Když mluvíme o monovariátním nebo monokultivárním evo oleji, odkazujeme na olejzískaný z oliv pěstovaných z jediné, exkluzivní sklizně. Termín monokultivar má totiž řecký původ, "monos" znamená jedinečný a "cultivar" odkazuje na plodinu. Monovariátní evo olej je velmi ceněný, protože pochází z jediné sklizně, není vyráběn ve velkém množství a především je silně ovlivněn klimatickými podmínkami daného roku.
...Olivovýolej z olivové drti je jedlý olejzískaný smícháním extra panenského olivového oleje Artem Oliva s rafinovaným olivovým olejem z olivové drti Artem Oliva, který je vyráběn ve vynikající kvalitě.
Olivovýolej z olivové drti Artem Oliva je nejlepší pro vaření, pečení a smažení díky svému vysokému kouřovému bodu. Má jemnější olivovou chuť, která pochází z extra panenského olivového oleje, který je v něm obsažen.
...Olivovýolej nejvyšší kvality získaný přímo z oliv a pouze mechanickými procesy.
Odrůda: Picual.
Vlastní sklizeň, pocházející z oblasti Sierra Sur v Jaénu.
...Jedná se o nejkvalitnější přípravek získaný za použití nejmodernějších metod, díky čemuž je pro uživatele zcela bezpečný. Jeho rozmarýnová chuť znamená, že CBD olej si mohou vychutnat i lidé, kteří nemají rádi chuť samotného konopí.
CBD rozmarýnový olej s koncentrací 5% - vyzkoušejte
CBD olej, který nabízíme, je zdravý produkt, ve kterém kupující naleznou celé spektrum nejdůležitějších složek z...
...Azeite Iriz Selection je vysoce kvalitní extra panenský olivovýolejzískaný přímo z oliv, výhradně mechanickými procesy.
Index peroxidů (mEqO2/Kg): ≤ 20
Vosk (mg/Kg): ≤ 250
K270: ≤ 0,22
Skladování: Skladujte na chladném místě a chráněné před světlem.
Delta k: ≤ 0,01
Jednotka: 50CL - 16,9FL Oz
Množství: 6
Země: Portugalsko
Cena: 5,50 € s DPH
** Požádejte o cenovou nabídku **...
...Ctnosti Bio koňského mléka, ochranné a výživné, v kombinaci s rostlinnými oleji z mandlí, bio másla a bio kokosu, přirozeně regeneračními a zjemňujícími, hydratují celou rodinu jako oblak jemnosti.
Tento mýdlo neobsahuje esenciální oleje a je vhodné pro celou rodinu.
Přebytek tuku 8%
Složení: bio olivovýolej, koňské mléko, bio másla z kokosu a shea, rostlinný olej z mandlí, glycerin získaný z saponifikace, rostlinný olej z ricinového semene, voda.
INCI: Sodium Olivate, Mare Milk, Sodium Cocoate, Sodium Shea Butterate, Sodium Sweet Almondate, Glycerin, Sodium Castorate, Aqua.
...Extra panenský organický olivovýolej - První studené lisování
Položka 2: Extra panenský olivovýolejzískaný z vybraných divokých oliv.
Položka 3: Extra panenský olivovýolej - Nezpracované první studené lisování. Olivovýolej vyšší kategorie získaný přímo z oliv a výhradně mechanickými prostředky při rané sklizni. Certifikováno společnostmi Ecocert a IMO. Extra panenský divoký olivovýolej je velmi žádaný v farmaceutickém a kosmetickém průmyslu. Naší výhodou je nízká úroveň kyselosti, která činí 0,47 nebo 0,50. Vzorky jsou k dispozici s testovacími výsledky na požádání. Omezená produkce!
Theleis OlivovýOlejOlivovýolejzískaný z olivových stromů z oblasti Geyikli, která je nazývána perlou severního Egeje a okouzluje krásou zeleně, se spojuje s designovými lahvemi značky Theleis. Tímto způsobem vzniká jedinečná chuť, která obohacuje jak pokrmy, tak saláty.
Nová Chuť Kuchyní
Olivovýolej s 0,5% kyselostí se může stát jednou z nepostradatelných chutí v kuchyních. Obsahuje také...
Za tímto jménem se skrývá příběh, příběh o chlapci, jeho vášni pro extra panenský olivovýolej a jeho rodině, rodině olejářů, která učinila toto jméno synonymem kvality, profesionality a lásky. Počátky olejárny De Gregorio sahají do roku 1950, dnes vyrábí olej vynikající kvality, produkt z úzkého trhu. Extra panenský olivovýolej „zdravý“, vše vyrobeno v Itálii, získaný pomocí moderních strojů...
...V Sanniu Beneventano, regionu, kde je tradice olivovníku jednou z nejstarších v Itálii, naše společnost vyrábí v Sant'Agata de' Goti vynikající italský extra panenský olivovýolej "Terre Caudine", přičemž používáme výhradně olivy sklizené z našich olivových hájů. Na úpatí hory Taburno, v nadmořské výšce přibližně 200 m, vyrábíme italský olejzískaný jednoduchým drcením oliv, které jsou sklizeny...
... zelenou dužninou, extra panenský olivovýolejzískaný ze tří různých odrůd: itrana, leccino a frantoio, džemy z kiwi a citronů, kromě biologické produkce vína z odrůd domácích a mezinárodních.
Použité odrůdy jsou Bellone, Malvasia Puntinata z Lazia, Grechetto, Vermentino, Merlot, Petit Verdot, Syrah, Cabernet Franc. Všechny naše produkty jsou pěstovány na našich pozemcích a jsou výsledkem striktně bio zemědělství. Farma se nachází na hranicích Cisterna di Latina, v těsné blízkosti provincie Řím, a vznikla přímo na úpatí vulkánů albánských kopců.
... experimentování ve spolupráci s odbornými degustátory oleje, šéfkuchaři a kulinárními kritiky s jediným cílem vytvořit vynikající olej, který okouzlí i ty nejvybíravější a nejrafinovanější chutě. Olej s velmi nízkou kyselostí, získaný lisováním za studena, je vhodný pro každý typ pokrmu. Naše olivy jsou sbírány v první fázi zralosti, čímž se vyhýbáme tomu, aby barva ze zelené přecházela do tmavší a černé (fáze...
... prodáváme sypaný nebo balený. PRODÁVANÝ OLEJ: Extra panenský olivovýolej - Extra panenský olivovýolej z ekologického zemědělství - Panenský olivovýolej - Olivovýolej - Sanzový olej - Lampantový olej atd. Zemědělská společnost Tota, kromě obchodování se svými olivovými a olejovými produkty, se také zabývá nákupem a prodejem na KOMISI nebo jednoduchou zprostředkovatelskou činností. Pokud máte zájem o naše produkty a pro jakékoli informace, kontaktujte prosím odpovědného prodeje / nákupu pana Vincenza Totu na následujících kontaktech.
... těchto olivovníků jsou Picual, Arbequina a Nevadillo Negro (poslední z nich je původní a jedinečná pro tuto oblast). Takto získaný kupáž byl studován nejprestižnějšími vědci, kteří dospěli k závěru, že tento olej má nejvíce ZDRAVOTNÍCH VLASTNOSTÍ, které vám může nabídnout, díky vysokému obsahu polyfenolů (přirozených antioxidantů), který může být třikrát vyšší než u jiných olejů stejné kategorie.
...), a zpracována do dvaceti čtyř hodin po sklizni. Extrakce oleje probíhá lisováním za studena a pomocí nejmodernějších mechanických procesů, díky nimž si získaný produkt zachovává téměř všechny organoleptické vlastnosti čerstvé olivy. Firma se může pochlubit téměř stoletou zkušeností v oboru, díky důležité profesionalitě, kterou získal její zakladatel, pan REMO MONACI.
...Jsme společnost, která se zaměřuje na kvalitu a přejeme si udržovat vysoké standardy firmy, která vyrábí excelentní produkty made in Italy.
V této souvislosti prodáváme extra panenský olivovýolej z místních zdrojů, získaný z ekologického zemědělství, s lisováním za studena do 24 hodin od sklizně; čímž získáváme produkt vysoké kvality.
...ještě nezralých oliv, které jsou sbírány v nejlepších olivových sadech, zčásti vedených přímo. Zvláštní pozornost je věnována důležitým operacím sběru, přepravy a mletí, které se provádějí přísně za studena v podnikové olejírně do 24 hodin od sběru, což vede k vysoce ovocnému produktu s velmi nízkou kyselostí oleje. Olej takto získaný, po období přirozeného usazování v nerezových silech v nepřítomnosti kyslíku, je balen těsně před odesláním.