...Kapacita: 6.000 kusů. Chléb (400 Gr./8 Hod.)
Systém dieselového hořáku, kapacita: 600 * 800 mm x kapacita 2 plechy (dvojitý vozík)
Kapacita vrstev se přizpůsobí podle vašeho použití
Vnější kryty z nerezové oceli, systém rotační platformy
Tepelná kapacita: 70.000 Kcal, systém páry typu kaskáda
Velké kontrolní okno a tvrzené sklo, s motorem vysavače a generátory páry
Manuální ovládací panel...
...Bac na chléb a cukrářské výrobky - PB-614
Značka: Plastibac
Popis: VLOŽITELNÝ BAC - ROTA 620X500X360 MM - PROVRTANÝ
Vlastnosti: L530xL425xH345 mm Materiál potravinářské kvality Pekárna & cukrářství (chléb a pistoletky) Celý
Kapacita: 2,45 kg
Úprava: Dno a strany perforované
Rozměry vnější: 620 mm Š: 500 mm V: 360 mm
Materiál: Polyethylen
Kód EAN: 5414618000270...
...18 úrovní, pro pečící plechy o rozměrech 400x600, 460x660, 450x750, 500x700 nebo 400x800 mm
ideální pro cukrářství a chléb
elektrická energie 27 kW v TETRA
trouba sestavená v továrně, dodaná celá přímo k vám, na místo
digitální ovládací panel
dimenzionální rozměry, 1100 x 1420 x v 2380 mm
hmotnost 870 kg...
...Specializovaná pekárna ANA & ANDA v Karlsruhe je jednou z nejmenších a nejneobvyklejších pekáren vůbec. Každý chléb, houska, slané nebo přírodně sladké pochoutkové pečivo je zde vyráběno jednotlivě s láskyplnou ruční prací. Neznáme žádné přísady a umělé pomůcky, ale pečeme výhradně z přírodních bio surovin.
Naší specialitou jsou řemeslně a tradičně vyráběné bio chleby a housky, stejně jako...
Pekárna Le Bontà Trecchinesi již více než dvacet let nabízí své produkty stálé a stále rostoucí klientele. V průběhu let pekárna Le Bontà Trecchinesi diverzifikovala své výrobky a nabízí zákazníkům nejen chléb, ale také sušenky, tozzetti, bílé a červené pizzy, panetony, chléb a strouhanku. Ale jaké je tajemství vůně tohoto chleba? Jednoduché: přírodní ingredience jako mouka, voda, sůl a kvásek, zpracované s vášní a dovedností podle učení, které přichází od mistrů pekařů z minulosti.
Nejlepší ingredience, tradiční řemeslný postup, dlouhé doby odpočinku a kynutí, nadšený tým kvalifikovaných pekařů, moderní pekárna, spousta vášně a lásky k řemeslu a úsměv… Recept na váš lahodný řemeslný chléb…
UŽIJTE SI TO!
Založena v roce 1938 Fransen Dellafaille, pekárna Dellafaille již více než sedmdesát let představuje kvalitu a originalitu. Pekárna nabízí široký sortiment: chléb, pistoletky, bagety, kávové koláče, dorty, koláče, paštiky, špičky, jablečné buchty, merengue, klobásové pečivo,... Dellafaille je také specialistou na svatební dorty, speciální dorty (narozeninové,...) a plněné chleby. Kromě toho pekárna také nabízí dodací službu.
Ambachtální pekárna De Boey v Sint-Gillis-Waas každý den zaručuje nejlepší chleby a nejchutnější pečivo, vše připravené tradičním způsobem z nejlepších ingrediencí a s péčí. Sortiment zahrnuje chléb, speciální chléb, pistoletky, kávové koláče, pečivo a dorty, cukrovinky a luxusní snídaně. Pekárna De Boey také realizuje zakázkovou výrobu pro akce a dodává nejen jednotlivcům, ale také firmám v Sint-Gillis-Waas a okolí. Pekárna má také e-shop, kde si lze snadno objednat a zaplatit všechny produkty.
...
Koekjes Bossuyt byla založena v roce 1983 rodinou Bossuyt v Roulers. Tato rodina začala výrobou chleba a pekařských výrobků. Chléb a pekařství byly brzy opuštěny. Díky akvizicím v oblasti sušenek společnost pokračovala v růstu rozšiřováním svého sortimentu.
V roce 2009, po 30 letech řízení rodinou Bossuyt, byla Koekjes Bossuyt převzata novou generací. Společnost se rozvíjí díky vášni a inovacím.
... tradice pečeny bílá pizza s přírodní fermentací a typické sladkosti z Castelli Romani. "Michelangelo della Pizza" se vyznačuje kvalitou přírodních produktů a službami. U nás si můžete vychutnat tradiční produkty typické pro Castelli Romani, jako je například proslulý chléb z Genzana, vyráběný z přírodních ingrediencí a bez chemické fermentace. Naše prodejna nabízí bohatý výběr chleba, pizzy, domácích sladkostí a gastronomických produktů, domácích sladkostí a tradičních.
... v Paříži je dlouholetá pekárna, založená v roce 1932. Říká se, že je to nejlepší pekárna ve Francii a ve skutečnosti mnoho pařížských kaváren podává chléb od Poilane. Ve skutečnosti mnoho pařížských kaváren také podává chléb Poilane, a možná jste ho dokonce jedli v restauraci během vaší cesty do Paříže! V této zavedené pekárně jsou zákazníci z celého světa přitahováni populárními sušenkami...
...Pekárna Rondelez denně vyrábí chléb, pečivo, bagety a čerstvé cukrovinky. S letitými zkušenostmi, hlubokými znalostmi produktů a kontrolou výrobního procesu usilujeme o vysoce kvalitní hotové výrobky. Tato kvalita je zaručena naším "systémem kvality", který sleduje celý proces, od příjmu surovin, správného skladování, výroby až po hotový výrobek a kontrolu na výstupu. Nabízíme široký výběr chleba: bílý chléb, šedý chléb, sedm obilnin, linea, bio, procorn, waldkorn, pistoletky, piccolo, bagety a sendviče.
Pekařství a pekárna Monda vám nabízí širokou škálu chleba a pečiva s autentickou tradiční chutí, vyrobeného z vysoce kvalitních surovin. Představujeme vám velký výběr chleba pečeného v kamenné peci, ekologického chleba a vynikající sortiment pečiva.
Díky naší kamenné peci dosahujeme křupavé textury kůrky a velké nadýchanosti uvnitř. Jednou z hlavních výhod, které tato pec nabízí, je získání chleba s delší trvanlivostí díky uchování vlhkosti v procesu předpečení. Tento způsob pečení nám přináší křupavý a čerstvý chléb, který evokuje tradiční chuť.
Naše pekárna má velmi dlouhou historii, již více než 20 let vyrábíme chléb a pekárenské výrobky. Kvalita surovin a vášeň, kterou vkládáme do naší práce, nám v průběhu let umožnila uspokojit stále více zákazníků z našeho města a okolí. Naše výrobky můžete najít v prodejnách v Mondragone, Falciano a Cellole a v mnoha potravinářských obchodech, včetně supermarketů. Dnes má naše malá firma, která se stále nachází v Mondragone, 12 zaměstnanců a může se pochlubit výrobou různých typů chleba. Teď už nemáte žádné výmluvy, stačí vyzkoušet naše výrobky a podělit se s námi o vaši zkušenost.
...AGROARTESANAL je pekárna a cukrárna, která také dodává jiným firmám v Evropě. Vyrábíme tradiční portugalské sladkosti, jako jsou slavné "Pastéis de Nata", klasické "Travesseiros de Sintra" a mnoho různých sušenek a koláčů, vyrobených z mandlí, cukrové třtiny, olivového oleje, medu a dalších tradičních portugalských ingrediencí. Přinášíme vaší firmě jedinečné chutě Portugalska a zajišťujeme vysokou kvalitu našich organických produktů. Kontaktujte nás!
...So'Bake It je bezlepková a bio certifikovaná pekárna a cukrárna! Naše produkty jsou výhradně vyráběny z bezlepkových mouk: žádný kukuřičný, žádný sójový... So'Bake It je také o tom, jak být zdravý a chutný zároveň! To vše při dodržování kvality a původu našich produktů. Zveme vás, abyste objevili naši širokou nabídku veganských dezertů (bez vajec, bez mléka, bez másla), naše lahodné personalizované narozeninové dorty (na objednávku) a mnoho dalších věcí...
Chcete poslat Bredele svým blízkým? Nemůžete se dostavit do našich obchodů a chcete si zakousnout do jednoho z našich sušenek? Délice D’alsace je náš online obchod, kde najdete výběr produktů, včetně naší široké nabídky alsaských sušenek (bredele) a dalších specialit. S 20letou tradicí, dům Haushalter, nacházející se naproti nádhernému zámku Rohan v Saverne v Alsasku, vybírá to nejlepší a vytváří lahůdky pro své gurmánské zákazníky. Naše obory: Pekárna, Cukrárna, Čokoládovna, Cukrovinky, Pekařství, Sušenky, Catering, Zmrzlinářství.
Pekárna Quartararo se zabývá výrobou všech druhů chleba a pekárenských výrobků, pizzy pečené v dřevěné peci a typické sicilské cukrářské výrobky a nejen to. Vyrábíme pekárenské výrobky jako je čerstvý chléb všech druhů až do večera, grissini, focaccia, plechové pizzy, sfincione, palermitskou rostikcerii a gastronomii s sebou, sladké a slané výrobky, přičemž používáme čerstvé, kvalitní a poctivé...
Poloprůmyslová pekárna, která zůstává věrná receptům z minulosti. Čerstvý chléb a lahodné pečivo k dispozici každý den. Otevřeno po celý rok, 7 dní v týdnu. Pokud máte speciální požadavky, lze se domluvit.