... instilaci < 40 dní, dle třetí vyhlášky o změně vyhlášky o nebezpečných látkách ze dne 12.06.1998, Spolkový úřad pro zákony, ročník 1998, část 1, č. 35)
Oblasti použití:
Strojírenství a zadní izolace pecí a dalších tepelných zařízení.
... naše zákazníky a publikoval následující článek. (Food & Meat - De Slager, ročník 2013, říjen)
Pro více informací o našich strojích nás můžete kdykoli kontaktovat naší prodejní oddělení na čísle +32 (0)14 28 65 00 nebo e-mailem.
...Zlatá medaile na Velké soutěži v Colmaru
Intenzivní a expresivní vůně s ovocnými tóny a sametovým, robustním závěrem. Ideální jako předkrm, na studené bufety a k bílé masu.
Vyvážené, svěží a jemné bílé víno. Skvěle se hodí k většině pokrmů.
Dokonalý ročník.
Odrůdy: 100% Pinot Auxerrois
Srážky: 550 mm/rok
Věk: 50 let
Zrání: 8 až 9 měsíců v stoletých sudech
Alkohol: 12%
Cukr: 4,1 g/L
Celková kyselost: 3,5
Teplota podávání: 8 – 10°C
Potenciál zrání: 5 let...
...Červené. Autor / Vysoká expresivita. Organické.
Původ: D.O.Ca. Rioja
Odrůda hroznů: 100% Tempranillo
Pěstování: Organické zemědělství
Půda: Vápencové slínovce
Sklizeň: Ruční sběr. Říjen 2015
První ročník: 2011
Počet vyrobených lahví: 7.000
Fermentace: Malolaktická v nových francouzských a dubových sudech.
Zrání: 20 měsíců v nových francouzských dubových sudech.
Velikost láhve: 0,75 cl...
...Zlatá medaile Mezinárodní výzvy Gilbert & Gaillard 2019
ROČNÍK: 2018
ODRŮDA: Cabernet franc.
TERROIR: Jílovito-vápencové.
VINIFIKACE A ZRÁNÍ: Hrozny sklizeny v perfektní zralosti, 100% odstopkované. Macerace po dobu 15 dnů s kontrolou teploty. Zrání po dobu 6 měsíců v nerezových tancích.
APPELLACE: AOP Anjou Rouge.
HODNOCENÍ CHUTI: Barva s vysokou intenzitou červené, granátové. Jemná vůně...
... zabránilo přenosu tříslovin a hořkosti z hroznů během dlouhé macerace (4 až 5 týdnů) během fermentace. Víno je poté zráno téměř dva roky v nerezových tancích.
Degustace: Krásná rubínová barva a velmi ovocná vůně (černá třešeň, ostružina a borůvka). V ústech svěží a zemité, je to víno s dvojí osobností, odkud pochází jeho název. Pro milovníky mladých a minerálních vín s plnou chutí!
Ročník k dispozici: 2014 v lahvi; brzy 2020 a 2021.
...Vína z Château Lamothe-Cissac se ve své mladosti vyznačují krásnou hlubokou rubínovou barvou. Při aeraci se objevuje široká aromatická paleta, která spojuje tóny červeného ovoce (černý rybíz), pečeného ovoce a jemných koření. Vanilkové aroma je velmi dobře integrováno. Na patře je celkový dojem vyvážený, měkké a početné třísloviny ustupují velmi jemnému závěru. Díky své skvělé schopnosti zrání toto víno v průběhu let vyjadřuje tóny kůže, podrostu a komplexního kouře.
ROČNÍK:* 2017...
... jílovito-vápencovém svahu a ročník 2018 byl ranou sklizní, s vysokou kvalitou díky výjimečnému podzimu, který nám umožnil sklízet hrozny v optimální zralosti. Toto je jeden z nejlepších ročníků za posledních 30 let.
CÉPAGES
Syrah 65 %
Grenache 35 %
VINIFIKACE
Celá sklizeň je ruční a hrozny jsou odstopkovány při příjezdu do sklepa. Každá odrůda je vinifikována odděleně; vinifikace probíhá tradiční metodou ve nerezových tancích.
...Dříve známý jako "Vin Paillé", tento nektar vděčí za svou jedinečnou povahu dlouhé tradici a kontrolovanému zrání. Je to slavnostní víno! Ročník 2015, 14 °. Láhev 50 cl.
...L'Armagnac Castarède - 1998 je ročník, který ztělesňuje eleganci a jemnost. Zrál v dubovém sudu, tento armagnac nabízí aroma čerstvého ovoce, máty a gentiany. Jeho krásná topazová barva a sametová textura z něj činí dokonalou volbu pro milovníky rafinovaných destilátů. Každý doušek je pozváním k objevování světa chutí, kde se tradice setkává s inovací.
Ať už si ho vychutnáte čistý nebo v...
...Důležitou součástí naší činnosti jako obchodníka s víny je nákup a nabídka vín z nejprestižnějších vinařství, a to dva roky před jejich lahvováním.
Nákup "Primeurs" je metodou získávání vín, když je ročník stále v sudech. Bordeaux je největší oblast, která prodává svá vína tímto způsobem. Vína jsou nabízena na jaře, 6 měsíců po sklizni, a 12 až 18 měsíců před tím, než jsou fyzicky k dispozici...
...Africký pepř z Kamerunu, Guineje, Beninu a dalších zemí se vyznačuje svou jemností a elegancí. Pepřové kuličky se sbírají ručně, poté se ponoří do nádob s vodou a třou se, aby se odstranila perikarp. Následně se suší na slunci po dobu 4 dnů. Mohou být baleny ve velkém nebo pečlivě prosévány a tříděny.
Charakteristiky pepře:
Skvělý ročník pepře podle afrického kontinentu
Bobule s charakterem...
...BORDEAUX
PUISSEGUIN SAINT EMILION
BARON ESPALLAC
13,00%
75 cl
2013
Minimálně 3 kartony po 6 lahvích
OBSAH ALKOHOLU: 13%
ROČNÍK: 2013
CENA ZA JEDNOTKU: 5,17 Euro...
...CEPAGE : 70% MERLOT, 30% CABERNET
ORIGINE DU RAISIN : 100% Domaine du MANOIR de la VALETTE, 40 km od BORDEAUX
SOL : Argilo calcaire
VINTAGE : 100% ročník 2022
METHODE : Zrání v nádobě
ALCOOL : 12,5%<x<13 %Vol
DOSAGE : Typ suchý
PACKAGING : láhev 750 ml
NOTES : Čisté růžové víno. Vůně připomíná červené ovoce a úvod v ústech.
Rady : Výborně se hodí jako aperitiv nebo během celého jídla. Podávejte při teplotě mezi 4 a 8 °C.
...Aurora Rosado je vyrobena z hroznů z vinařství, které jsou pěstovány v souladu s principy integrovaného zemědělství. Vinice, kde rostou naše hrozny Grenache, jsou v průměru 20 let staré a leží na zvlněných kopcích v kamenité, hlinitopískové půdě. Ročník 2019 byl poznamenán suchou zimou a deštivým jarem, nicméně vegetační cyklus probíhal normálně. Léto bylo suché s občasnými bouřkami. Sklizeň byla...
...Hrozny: Primitivo Autochthonní 100%
Výrobní oblast: Východní oblast Taranta
Typ půdy: Červená země smíchaná s tufem a/nebo vápencem
Typ pěstování vinné révy: Podporovaný alberello
Průměrný věk vinice: 15 let
Průměrná produkce / hektar: 90/100 q hroznů
Ročník: Konec srpna, začátek září
Metoda sklizně hroznů: Ruční
Alkohol: 13 % - 14 % obj.
Barva: Fialově červená
Bukét: Jemný, velmi...
...CHABLIS 1ER CRU MONTEE DE TONNERRE
Každý rok, při různých akcích, soutěžích a degustacích, je know-how Domu uznáváno a oceňováno stále náročnějším kolegiem profesionálů.
Chablis 1er Cru Montée de Tonnerre 2011
BURGONDIA D'OR, Nuits Saint Georges 2012
Bronzová medaile na Soutěži Velkých vín Francie 2013
Ročník vyprodán...
...Společný podnik uzavřený v roce 1997 (první ročník 1996) mezi Baronem Philippe de Rothschild a Viña Concha y Toro. Název „Almaviva“, ačkoliv má hispánský nádech, přesto patří do klasické francouzské literatury: hrabě Almaviva je hrdinou hry Figarova svatba, slavného díla Beaumarchaise (1732 – 1799), které bylo později přetvořeno na operu géniem Mozarta. Etiketa mezitím vzdává hold chilské ancestrální historii, s třemi reprodukcemi stylizovaného designu, který symbolizoval vizi země a kosmu v civilizaci Mapuche.
...Ročník 2003, 777 karaf
To nejlepší z nejlepšího, tedy vysoce aromatická část Williamsova destilátu, slouží našemu sklepmistru jako základ pro jedinečný Williamson. Pečlivě udržovaný a zrající v dubovém sudu, se Williamson prezentuje jako exkluzivní destilát s vynikajícím charakterem. včetně dárkové krabičky.
... po sériovou výrobu. Jako skutečný partner našich zákazníků se snažíme najít společná výrobní řešení. Vždy v nejvyšší kvalitě, flexibilně, v dohodnutém termínu a za atraktivní cenu. Přitom neustále pracujeme na zlepšení našich procesů a postupů – dokumentováno v systému řízení kvality podle ISO 9001-2000. Na našem pracovišti v Mondsee v současnosti pracuje přibližně 55 zaměstnanců ve dvousměnném až třísměnném provozu. Zvláštní pozornost věnujeme vzdělávání našeho „firemního dorostu“ s až čtyřmi učni na ročník – investice do naší budoucnosti.
O nás
Informujte se na následujících stránkách, co všechno je možné. Připravíme vám individuální nabídku, přesně přizpůsobenou vašim specifickým potřebám, žádná část navíc nebo méně!
Dipl.-Ing Frank Briesenick, ročník 1952, se od roku 1986 zabývá skladovou technikou a zařízením provozů. V tomto období bylo naplánováno a zařízeno nespočet skladových prostor a kanceláří.
Každé zařízení je...
...OLIO Extra Vergine D'OLIVA Vítěz Mezinárodní soutěže "Olio Capitale" ročník 2014
Zemědělská společnost CASTRO vyrábí extra panenský olivový olej. Od roku 2004 začala nakupovat malé zemědělské pozemky a přetvářet je na nové plantáže "Uliveti Nocellara dell’Etna". Mladá společnost s velmi ambiciózním výrobním programem, který směřuje do budoucnosti a zároveň zachovává tradici. Naše produkce oliv...
...Tradičně sklizený ručně: výjimečný šafrán QAMIAB roste pod afghánským sluncem a je sklizen ručně s respektem k velkým tradičním šafránovým plantážím.
Odmítání je také prováděno ručně. Systematicky dostáváte poslední sklizeň, ročník aktuálního roku. Dlouho vyhrazený pro profesionály s hvězdami v gastronomii, šafrán QAMIAB je nyní dostupný pro profesionály i širokou veřejnost.
Silný v chuti & bohatý na...