Portugalsko, Cascais
...Kousky chobotnice konzervované v tradiční portugalské omáčce na bázi oleje, pepře, rajčat, cibule a dalších velmi chutných koření. Tradiční portugalský recept na bázi rajčat a cibule, který zvýrazňuje chuť chobotnice. Chobotnice ulovená pro tuto konzervu nabízí velmi masité kousky s bohatou chutí. Ref COLI-010 Skladem / Okamžité odeslání Bezpečné platby kartou nebo PayPal Doručení do 4 dnů v Evropě od 9,90 € Výměna nebo vrácení peněz do 30 dnů...
Portfolio (4)
Itálie, Ponte Galeria
...Připraveno podle původní japonské metody, Unagi Kabayaki od Nipponia je filet z úhoře japonského, pečený v omáčce Kabayaki podle tradiční japonské metody a zmražený, aby si uchoval všechny organoleptické vlastnosti tohoto druhu. Unagi Kabayaki je nejvíce ceněný a známý japonský recept na bázi úhoře na světě. Jedná se o filety úhoře marinované v sladké omáčce na bázi sóji a mirinu, a grilované...
Portfolio (8)
Francie, Paris
...LEMON HASH NEBO CBD HAŠIŠ S CITRONOVOU CHUTÍ RECEPT NA VÝROBU LEMON HASHU MAROCKÝ HAŠIŠ S DISTILÁTEM A TERPÉNY Proces výroby CBD Lemon Hashu se téměř ve všech ohledech podobá tomu, který se používá pro King Hassan. Ten je vyráběn tradiční metodou pro sběr CBD pryskyřice. Jediným rozdílem je přidání CBD distilátu a přírodních terpenů, aby se získala vysoce kvalitní CBD pryskyřice. TEXTURA A...
Portfolio (32)
Francie, Yvetot
Francie, Paris
...Recept na tradiční pokrm "Makrouna bel salsa", velmi populární v Tunisku, který se připravuje s jedinečnou rajčatovou omáčkou, vám nabízíme v této omáčce na makarony. Je to lahodný recept, který doprovází naše těstoviny, s kombinací koření a olivového oleje. Složení: Voda, rajčatový protlak, sójový olej, čerstvá rajčata, papriky, cibule, česnek, sůl, koření Složení: Voda, rajčatový protlak, sójový olej, čerstvá rajčata, papriky, cibule, česnek, sůl, koření Složení: Voda, rajčatový protlak, sójový olej, čerstvá rajčata, papriky, cibule, česnek, sůl, koření Na skladě: 1000 produktů...
Portfolio (20)
Francie, Ham
... stravitelný než ten poslední, ale jeho aroma je stejně intenzivní. Pistou je tradiční recept, pocházející z Provence, který nese název podle italského Pesta. Tyto 2 recepty, i když jsou si velmi podobné a vzájemně se inspirují, jsou zcela odlišné. Zatímco "Pesto Genovese" se připravuje s bazalkou, olivovým olejem, česnekem, sýrem a piniovými oříšky, Pistou obsahuje pouze bazalku, česnek, olivový olej a nic víc. Reference: AR801233 Ean13: 3760306801233...
Portfolio (127)
Belgie, Baileux
...100% přírodní a biologicky původní ingredience! Tradiční a jednoduchý recept! Olejem vápenný liniment (vápenná voda + olej). Velmi jednoduchý recept na jemné odlíčení, hydrataci pleti a pleti vašeho malého miláčka, na přebalování, … Mini cena pro maximální využití! Není potřeba oplachovat, všechny bohatství oleje budou absorbovány pletí. Tento produkt respektuje prostředí orangutanů a přispívá k nulovému odpadu.
Portfolio (66)
Německo, Obermoschel
...´Gravad` pochází z norštiny a znamená `zakopat`, - lososa naložit pod tlakem se solí a cukrem a uchovat ho. Dnes se lososové filety nakládají do soli, cukru, kopru, koření, trochu pramenité vody a whisky. Při tom losos fermentuje a zraje do další delikatesy. Proces nakládání trvá přibližně tři dny a činí Gravad-losos trvanlivým po několik dní. Tradiční receptura - náš domácí recept - dodává lososu jeho zvlášť jemnou, kořeněnou a aromatickou chuť.
Portfolio (10)
Španělsko, Salamanca
Churros Casimiro. Výroba ultrazmražených churros pro distribuci a export. Ultrazmražené churros. Tradiční recept. Bez přísad, konzervantů nebo barviv.
... Vytváříme našim zákazníkům prostory pro jejich hlavní činnost a zároveň zajišťujeme, aby logistika byla důležitým prvkem vytváření hodnoty. Naši odborníci na komplexní řešení dodavatelského řetězce vyvíjejí efektivní procesy a stabilní struktury pro naše zákazníky z oblasti systémového stravování, velkokuchyní a jídelen. Opíráme se o neutrální a mnohokrát osvědčený recept na úspěch: centrální řízení a sdružování nákupní a distribuční logistiky.
Španělsko, Madrid
... spotřebiteli Sýr Emmental - z mléka krav pasoucích se v Alpách Sýr Cheddar - tradiční britský recept Sýr Hushall (light) - tradiční švédský recept Smetanový sýr na mazání - 100% přírodní, bez umělých aditiv Sýr typu Feta - ideální pro studené a teplé aplikace Sýr Modrý Danablu Castello - tradiční dánský recept Máslo Lurpak - nejprodávanější máslo na světě Rádi s vámi budeme spolupracovat. Zjistěte více o nás na našem webovém portálu a inspirujte se recepty v komunitě Naturarla.
Portfolio (9)
Portugalsko, Braga
... minut. Byl speciálně navržen pro přípravu "italských pizz", ale dokáže dokonale připravit jakékoli pečené jídlo nebo jiný tradiční recept. Jakékoli jídlo, které se v tomto malém krbu vaří, má aroma a chuť posílenou hořícím dřevem. V tuto chvíli máme již prodejce v USA, ale stále hledáme další po celém světě. Máme také další tradiční produkty, které prodáváme online pro Evropskou unii, jako jsou...
Portfolio (1)
Francie, Lomme
... fougasse pro měkké těsto. • RECEPT: Pokračujte v přizpůsobení svých těst úpravou obsahu soli, přidáním obilovin... Přizpůsobte topping svým potřebám: tradiční recepty nebo vegetariánské. • REALIZACE: Při vývoji vašeho produktu zohledňujeme vaše požadavky na realizaci. • BALENÍ: To je finální dotek NOVEPAN. Nabízíme různé obaly podle vašich požadavků. Naše produkty jsou certifikovány: BRC, IFS a v případě potřeby BIO a Halal.
Portfolio (9)
Belgie, Ieper
Nejlepší ingredience, tradiční řemeslný postup, dlouhé doby odpočinku a kynutí, nadšený tým kvalifikovaných pekařů, moderní pekárna, spousta vášně a lásky k řemeslu a úsměv… Recept na váš lahodný řemeslný chléb… UŽIJTE SI TO!
Společnost Farma A.P. Polykárpou a synové LTD je rodinný podnik se sídlem v obci Prasteio (Avedimos) v oblasti Limassol na Kypru. Jejím cílem je pokračovat v tradici, která v rodině přetrvává z generace na generaci, v produkci autentických a tradičních mléčných výrobků. Snažíme se v průběhu času uchovat nezměněný tradiční recept, způsob výroby produktů a také proces, který se dodržuje. Prostředky...
Itálie, Taranto
Někdy je potřeba mít odvahu věřit svým snům a řídit se svými instinkty! Aldo Predari je majitelem cukrárny Dolce amorsi. Po letech strávených v průmyslovém sektoru se rozhodl vydat novou cestou: tou, která vede k kráse chuti a cukrářství. Zaměstnává vysoce kvalifikovaný personál, kde se různé dovednosti spojují při vytváření specifických produktových řad. Neustálým závazkem je zdůraznit jednoduchost, aby se „znalosti“ a kultura „know-how“ mohly proměnit v tradiční recept na jemný smyslový zážitek.
Německo, Düsseldorf
... ty zaručeně a během chvilky staneš kuchařským profesionálem. Naše Mienudle jsou tak rozmanité, že s nimi zvládneš každý recept. Protože rychlé nudle se tak nejmenují nadarmo – Mienudle jsou hotové rychleji než jakékoli jiné nudle. Stačí je vařit v vodě po dobu 5 minut nebo je nechat 5 minut v horké vodě – hotovo! Kouzli s Mienudlemi polévky, saláty, zapečené pokrmy nebo smažené jídla. Vaříš zdravě? Pak vyzkoušej veganské jídlo s Misses Mie, našimi celozrnnými Mienudlemi. Jsi spíše na sladké?
...Recept tradiční - Unikátní řemeslo Máte chuť na čokoládu? Hořká čokoláda s fíky a ořechy, hořká čokoláda s třešněmi Amarena, mléčná čokoláda s marshmallow, bílá čokoláda mramorovaná s malinami nebo domácí specialita, tyčinka Marseillaise... Tyčinka Marseillaise ® je specialitou čokoládovny v Marseille. Pralinka "bez másla a smetany" z čisté radosti, přírodní, křupavá, staromódní, s pomerančem...
Portfolio (1)
Itálie, Mondovi
... suroviny vysoké kvality. Každé jednotlivé jídlo je personalizováno, což zaručuje rychlost a kvalitu služby. Všechno začíná výzkumem, pokračuje experimentováním a končí u nabízeného produktu. Tento proces musí být sdílen, aby se ocenilo vše, co obsahuje jídlo, recept, sklenka vína nebo pivo... abychom dali zaslouženou čest všem aktérům dlouhého řetězce zpracování. A nakonec... pizza: na plechu, originální, vyrobená s kváskem. Dokonalá. Jsme arogantní? Přijďte to vyzkoušet a posuďte sami!
Německo, Ratingen
...lisovaného ovoce jako svačinu a dodavatele energie. Recept Totally Fruits tedy není nový, ale kombinace nikdy nebyla tak vyvážená a chutná: V kombinaci s mandlemi a v hedvábně jemné konzistenci spojuje Totally Fruits staré, tradiční výživové znalosti s moderním požitkem. Všechny v Totally Fruits zpracované plody pocházejí ze slunného Španělska. Dbáme na udržitelný, přírodní způsob pěstování a nakupujeme naše ovoce přímo od výrobce. Tak se do Totally Fruits svačiny nedostane nic, co tam nepatří. JEN ČISTÉ OVOCE, ČISTÁ ENERGIE, PODPOŘENO PŘÍRODOU.
Řecko, Veria
... tradiční pontské produkty, jako jsou pereky, siron a evreston, pečené v tradičním sátu, který byl speciálně vyroben pro naši laboratoř. Naše hodnoty jsou neoddělitelně spojeny s kvalitou, integritou a pocitem odpovědnosti. V našich těstovinách nenajdete konzervanty, chemické barviva ani dehydratované suroviny (vejce, zeleninu nebo sušené mléko). Naopak, čerstvá vejce získáváme z Nového Předhrobu v Imathii a mléko od chovatele v oblasti Tripotamu ve Verii. Mouky pocházejí od certifikovaných mlýnů Koutsiaři.
... hudebníci baví hosty s putujícími mandolínami a kytarami, zpívají tradiční písně a povzbuzují hosty, aby se připojili. Po večeři začíná maltské folklorní představení se šesti tanečníky v tradičních kostýmech. Ta' Marija byla oceněna jako nejlepší restaurace s maltskou kuchyní po osm po sobě jdoucích let (2005 až 2012) podle Malta's Definitive(ly) Good Guide to restaurants. Seznam vín také stojí za zmínku – deset z dvanácti stránek uvádí místní vína – a získali za něj ocenění za nejlepší maltský vinný lístek.
Španělsko, Cordoba
Gazpacho je jemný a osvěžující studený nápoj nebo polévka pocházející ze Středomoří, která se konzumuje především v létě. Rozdíl mezi salmorejem a gazpachem spočívá v tom, že tradiční recept na gazpacho má za výsledek nápoj, tedy gazpacho se dá pít přímo z sklenice, na rozdíl od salmoreja, který se jí lžící a s přílohou. Recepty na gazpacho jsou levné, osvěžující a velmi výživné, a zde vám...
...Scorzetta je od nepaměti jedním z tradičních dezertů typických pro Bernaldu, město v provincii Matera bohaté na historii, tradice a turistické cíle Lucanie. Recept na bernaldskou scorzetu patří mezi ty nejlepší a nejstarší a skládá se z několika jednoduchých ingrediencí, jako jsou vaječné bílky, cukr a mandle. Navštivte nás nebo se podívejte na naše webové stránky www.la-scorzetta.it, kde si můžete zakoupit scorzetty, objevit recept Vincenza Zita nebo prozkoumat celou vysokou cukrařinu cukrárny l'Orchidea.
Španělsko, Valencia, Spain
... suroviny a tradiční metody k výrobě skvělých produktů a k pěstování vášně pro vytváření lahodného, jednoduchého jídla. Naše kvalita závisí na dodavatelích, kteří nám poskytují vynikající suroviny. Neustále spolupracujeme na zlepšování procesů a produktů a zajišťujeme, aby v našich chlebech nic nechybělo. Doufáme, že náš recept na úspěch povede k dalším 100 letům mezinárodní expanze našich produktů. Co můžeme slíbit, je, že Valentina nikdy nekompromituje kvalitu a vášeň, aby každý mohl vyzkoušet naše produkty.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play