Francie, Duravel
... dubových sudů - z prostoru pro skladování za optimálních podmínek pro uchovávání a zrání našich vín Technologie MARCEL MEZY umožnily vinařství získat certifikaci Agriculture Biologique již od ročníku 2015. Marcel MEZY, vášnivý pro vinařství, upřednostňuje kvalitativní přístup při výrobě svých vín. Pozor: nadměrná konzumace alkoholu je nebezpečná pro zdraví, konzumujte s mírou.
Portfolio (7)
Španělsko, Cenicero (la Rioja)
... vinic, zejména těch starých.... Byly vybrány nejlepší vinice v oblasti k získání hroznů prvotřídní kvality prostřednictvím nejlepšího vinařského managementu těchto značných vinic (více než 1.000 ha). K dispozici je více než 30.000 sudů pro zrání. Dva týmy enologů se starají o vinifikaci. Červená vína jsou ovocnější a mají méně vnímání dubu, než je obvyklé v Rioja. Vlajková loď "Gaudium" se skládá z Tempranillo (95%) a Graciano (5%).
Portfolio (13)
Nizozemsko, Wezep
Jako specialist na whisky a vinné sudy vyrábíme mimo jiné jedinečné dřevěné dešťové sudy, květináče z vinných sudů, stoly a židle z vinných sudů. Naše nábytek z vinných sudů je ručně vyráběn a zhotoven z opětovně použitých vinných a whisky sudů. Vezměte si například náš nejprodávanější produkt: dřevěné dešťové sudy, které pocházejí z francouzské oblasti Bordeaux a byly skutečně použity k zrání...
Španělsko, Valencia
... geografii a vinařskou historii krajiny Rueda, Rioja a Ribera del Duero. Po nějakém čase jsme měli jasnou představu o profilu vína, které chceme vyrábět: vína svěží, ovocná a elegantní, s objemem a rovnováhou. Jakmile se hrozny promění ve víno prostřednictvím fermentace, procházejí procesem zrání v sudu a následně v láhvi, přičemž doba zrání v sudu je 12 měsíců. Vína s výrazným pionýrským a avantgardním profilem, kde vytváříme epochu a model, který se má následovat, přičemž elegantně bouráme zažité vzorce. Navštivte Bodegas Marín Acosta.
Švédsko, Stockholm
... Švédsko na mezinárodní whisky mapu. Některé z whisky Mackmyra jsou: Mackmyra First Edition: zrající v malých panenských švédských dubových sudech; Mackmyra Special 03 Small Casks: pro zrání tohoto experimentálního sladu byla použita směs sudů po sherry, bourbonu a nových švédských dubech; Mackmyra Special 01 Eminent Sherry: zrající v španělských sherry sudech, což této whisky dodává hřejivý, kořeněný charakter; a také: Speciální edice 10. výročí Mackmyra: zrající v švédských dubových a bourbonových sudech.
Polsko, Warszawa
... bourbonu - a na věku zrání může být single malt whisky extrémně různorodá v chuti. Nabízíme široký výběr single malt whisky ze Skotska a dalších zemí, také na osobní objednávku. Vytváříme degustace ve formě multimediální prezentace a koutu pro znalce. Jsme zástupcem oficiální sklenice na whisky vyráběné skotskou firmou Glencairn. Na individuální objednávku můžeme také dovézt další alkoholické nápoje, jako jsou bourbony, whiskey nebo whisky z jiných zemí, a dokonce brandy, likéry, vodku, koňaky, calvadosy, armaniaky.
Itálie, Monteforte D'alpone
... Nabízíme také řešení pro klimatizaci sudů a sklepů. Software Sordato Barrique má funkci udržovat stabilní a ideální podmínky pro zrání vína v dřevě. Společnost Sordato s.r.l. je od roku 2012 certifikována podle normy UNI EN ISO 9001:2008.
Belgie, Bierghes
Umístěná v Bierghes (Rebecq), v údolí řeky Senne, je Gueuzerie Tilquin jedinou gueuzerií ve Valonsku. Gueuzerie, nebo Geuzestekerij v holandštině, je podnik, který se zabývá mícháním Gueuze podle tradiční metody (nebo Oude Geuze). Čerstvě uvařené mladiny jsou nakupovány od různých producentů v regionu (Pajottenland a Brusel) a umisťovány do dubových sudů k fermentaci a zrání po dobu 1, 2 nebo 3...
AVANTAGES ET DIFFERENCE je výrobcem sudů z dubu a akácie. Stejně jako u vína a vinic, klima, povaha půdy a lidská práce dávají dřevu pro výrobu sudů a sudům odlišnou osobnost. Bulharsko, klima příznivé pro dřevo na sudy Naše přítomnost v Bulharsku, malé evropské zemi na Balkáně, kde Řekové rozvinuli kulturu vinic, sahá už asi patnáct let zpět. Díky velmi kontrastnímu klimatu, horkému a suchému...
Německo, Berlin
... vaječným bílkem je lahodný zážitek, který vás přenese do Jižní Ameriky a také vás doma skvěle osvěží. Z dílny Cardenal Mendoza pochází jeden z nejznámějších brandy de Jerez z chráněného sherry trojúhelníku. Zrání v dřevěném sudu metodou Solera a vyvíjí úžasně jemně intenzivní aroma. Objevte na weinbraende.com společně s námi nejlepší armagnaky, koňaky, brandy a vína z celého světa a staňte se skutečným aficionadem.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play