Španělsko, Sevilla
...CATROPARROQUIAS FICHA TÉCNICA: Denominación de origen: DOP Ribeiro Composición: 100% Treixadura Grado alcohólico: 13o NOTAS DE SABOR: Look: Jasně žlutá s zlatými odlesky Olor: Zralé ovoce jako jablko, hruška. Sabor: Strukturované, víno je plné v ústech. Vyvážené, s určitou krémovostí a svěžestí. Dobré vyvážení alkoholu a kyselosti, které mu dodává zaoblenost a určité teplo. Dlouhý a přetrvávající závěr.
Portfolio (9)
Francie, Soing-En-Sologne
...Krásné zralé ovocné tóny pro toto lahodné a příjemné víno. Domaine: CHÂTEAU BARDINS Appellation: GRAVES Region: BORDEAUX Barva: Červená Hrozny: 100% Merlot Způsob pěstování: Bio Objem: 75cl Hmotnost: 1 kg Ročník: 2019 Charakter: lehký / ovocný...
Portfolio (100)
Francie, Roubia
....\n\nDEGUSTACE\nBarva je hustá s fialovými odlesky. Zralé ovoce se projevuje na jemných tříslovinách. Víno je dobře strukturované a intenzivní díky přítomnosti Syrah. Absence přidaných sulfátů umožňuje zvýraznění ovoce.\n\nPOUŽITÍ S JÍDLEM\nCassoulet, středomořská jídla\nIdeálně se podává při 16°/17°\n\nObjem (L): 0,75\nHrubá hmotnost (kg): 1,2"}...
Portfolio (28)
Itálie, Dorgali
... nose se otevírá majestátně s tóny pazourku, grafitu a malých černých bobulí. Na patře uvolňuje své teplo následované jemnou a obklopující strukturou tříslovin, odhalující tóny černého kakaa. Nefiltrované víno, případné sedimenty neohrožují kvalitu, ale vyzdvihují typičnost a svědčí o integritě a přirozenosti našich enologických postupů. Skvělé v kombinaci s bohatými a strukturovanými pokrmy, jako jsou druhy zvěřiny, červené maso a zralé sýry.
Portfolio (5)
...Hluboké rubínově červené víno s výraznou bylinkovou a kořeněnou vůní. Jeho silné a zralé tělo se na nos dostává při prvním ochutnání, zjemněné správnou kyselinkou a jemnými tříslovinami. Víno nabízí sametovou a dobře zaoblenou chuť, na patře je chuť vyvážená, intenzivní, ale komplexní. Uvolňuje dlouhou vůni a dochuť tabáku, dobře propletenou se dřevitými tóny.
Portfolio (2)
Itálie, Maruggio
...kompaktní Bukét: Borůvkový džem, tamarind, balzamikové tóny Chuť: Plná a kulatá s dlouhým aromatem Teplota podávání (Celsius): 16° - 18° C Doporučeno: První chody k masovým šťávám, zvěřina, pečená červená masa, zralé sýry, houby.
Portfolio (8)
Itálie, Paina Di Giussano
... lžíci a na plátky, více než 30 různých druhů modrých sýrů na bázi Gorgonzoly; uzeniny nejvyšší kvality, čerstvé sýry z Valsassiny (LC), zralé sýry z kravského a kozího mléka, med, džemy, vína, vejce, čerstvé těstoviny, jogurty, mouky, čaje, bylinkové nápoje, sušenky a mnohem více. Vstoupit do naší bottegy je nejen potěšením, ale také způsobem, jak pochopit rozdíl mezi našimi nabízenými řemeslnými produkty a těmi, které se běžně nacházejí na trhu.
Německo, Iphofen
...Suché víno Silvaner, Scheurebe a Riesling je specialitou naší rodiny po generace! Původní vinařství našeho statku se nachází v obci Iphofen, "historické pokladnici" Franků. Je to sádrovcový keuper, který charakterizuje terroir našich prvotřídních vinic, z nichž je Julius-Echter-Berg nejznámější. Tam pečlivě pěstujeme naše vinice, sklízíme naše dokonalé, plně zralé hrozny a poté s láskou vedeme...
Dlouho zralé ovoce dělá destiláty nejlepšími a nejaromatičtějšími. Díky šetrným zpracovatelským technikám a řemeslné zručnosti můžeme vyrábět čisté ovocné pálenky.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play