Francie, Bordeaux
... aromat, barvy a tříslovin. Víno je dekantováno po 15 až 20 dnech před malolaktickou fermentací.\n\nDégustation\nS tmavě rubínovou barvou se toto víno otevírá intenzivním ovocným aroma s kořeněnými tóny, které jsou charakteristické pro kvalitní zralé Cabernety Sauvignons. V chuti jsou třísloviny jemné a hřejivé. Struktura je široká s tóny lesního ovoce a jemným závěrem. Toto víno bude velmi ceněno...
Portfolio (93)
Francie, Saint Emilion
... aromatickou komplexnost: malé černé bobule, vanilkové a čokoládové nuance. Křupavá, jemná, s jemnými tříslovinami, chuť je harmonická. » 2016 : WINE ENTHUSIAST : 91/100 « Cuvée excelence tohoto majetku, toto víno je čistý merlot. Zralé víno s tóny šťavnatého černého ovoce a uzeného koření díky zrání v barikových sudech. Nechte toto víno zrát, aby se bohaté třísloviny zjemnily a dokonale se spojily s jeho ovocností. » Zlatá medaile MACON 2019 2015 WINE ENTHUSIAST : 91/100 Situace: Nachází se v obci Lussac na severovýchodě Saint Emilion Majitel: Jean Pierre Rivière Půda: jílovito-vápencové plošiny...
Portfolio (34)
Francie, Le Puy Ste Reparade
...Červené organické víno Odrůdy hroznů Syrah 60 % - Cabernet Sauvignon 40 %. Zrání po dobu 24 měsíců v nových dubových sudech, zrání v láhvi po dobu 1 roku. Degustace Velmi intenzivní granátově červená barva, silná, komplexní a jemná vůně. Intenzivní a strukturované na patře: - Textura: krásná hmota s hedvábnými tříslovinami - Aroma: zralé černé ovoce - Empyreumatická aroma: pražená káva - Dojezd...
Portfolio (17)
Francie, Caudiès De Fenouillèdes
...{"Elaboration":"Tři odrůdy jsou sklizeny ve stejnou dobu, ale v různých stupních zralosti, aby se dosáhlo rovnováhy vína. Hra terroir způsobuje, že naše Syrah dozrává dříve než Chardonnay a Muscat. Tak je sklízíme dobře zralé pro maximální aromatiku a bílé odrůdy přicházejí \"osvěžit\" směs. Všechny tři odrůdy jsou lisovány současně pro větší harmonii a vinifikace probíhá v nerezových tancích...
Portfolio (9)
Francie, Caromb
...Cépages : Grenache 95%, Carignan 5% Age des vignes : 12 let Terroir : Argilo-vápencový Vendange : Strojní Dégustation : • Robe : Intenzivní růžová • 1er nez : intenzivní na dřevě • 2ieme nez : zralé červené ovoce • En bouche : osvěžující, minerální a kulaté • Caudalie dlouhá Accord mets/vins : • Regionální kořeněná jídla, • uzené uzeniny • voňavé grilované pokrmy Garde : 2 roky Vinification : Přímé lisování. Mošty rychle chlazeny pro zachování aromat. Přírodní usazení za studena. Rychlá vinifikace a zrání v polovičním sudu z francouzského dubu.
Portfolio (4)
Francie, Saint Cannat
... odděleně v nádobách s jemným závěrečným dřevěným zpracováním, které probíhá před plněním do lahví.\n\nOCHUTNÁVKA\nTmavá barva s fialovými odlesky.\nCabernet Sauvignon s aromaty máty, červeného ovoce, zralé papriky, kouřovými a mírně opraženými tóny. Ústa jsou masitá, chutná, dobře strukturovaná, s množstvím ovoce.\nToto víno se skvěle hodí k červenému masu a pizze. Ideálně se podává při teplotě mezi 14 °C a 16 °C."}...
Portfolio (46)
Francie, Banyuls Dels Aspres
...Půdy: Limono-vápnité Zlatá medaile od Gilberta a Gaillarda Vinifikace: Sklizeň bez stopek, dlouhá macerace v nerezových tancích, poté zrání v sudech z francouzského dubu. Jasná barva, granátově červená Intenzivní a bohaté aroma, opražené, vanilkové a lékořicové tóny doplněné o zralé ovoce jako je švestka. Na patře jsou třísloviny sametové a dobře spojené. Složení: 100% Cabernet Sauvignon Půdy: Limono-vápnité...
Portfolio (8)
Francie, Lys Haut Layon
...Terroir: Hlinito-písečný půdní typ na břidlicích Situace: Vysoký layon Vinifikace Alkoholová fermentace a zrání probíhá v sudech po dobu jednoho roku. Degustace při teplotě mezi 10 a 12 °C Oko: Žlutá Nos: Ovocný, kompot, meruňky Ústa: Aroma žlutého ovoce a tóny kandovaného ovoce Potenciál zrání: 5 let Vyváženost: Suché Doporučení k jídlu a vínu: Ryby na omáčce, svatojakubské mušle, bílé maso a zralé sýry. Lopatka na americký způsob, langusta se smetanou a kuře na bílé omáčce. Řez: Dvojitý Guyot Nadmořská výška: 100 až 120 m...
Portfolio (43)
Francie, Condom
...Premier nez velmi ovocný: nacházíme aroma dobře zralé hrušky s lahodným základem hrušky belle-hélène. Čokoláda zůstává na jazyku. Je to jak aperitiv, tak dezertní víno, podávané s kopečkem zmrzliny nebo jiným dezertem s hruškou. Také nazýváno "Galipette" s hruškami a čokoládou. HMOTNOST: 1,4 kg LAHEV: Lahev 75cl SKU: BGPOCHASAC075...
Portfolio (66)
Francie, Pantin
...cedru a koření. Při protřepání dominuje dobře zralé ovoce. Na patře se útok projevuje na krásné hustotě, velmi kulaté, s mocnými a jemnými tříslovinami. Dřevité, vanilkové a třešňové jádrové tóny se projevují na krásné délce „Château Les Dames de la Renardière 87/100 Ročník 2008 Červené víno – Bordeaux supérieur Barva granátová, rubínové odlesky. Nos rozvinutý na hezkých malých červených ovocích v kompotu (jahoda, rybíz, malina), s opraženým a kořeněným nádechem. Ústa jemná, svěží, s obalenými tříslovinami a přesnými aromaty. Styl křupavý,...
Portfolio (102)
Francie, Cénac
...Sklizeň probíhá ručně, fermentace se provádí tradičně pod kontrolou teploty, s pravidelným přehazováním ráno a večer po celou dobu fermentace. Následně je toto víno zráno v sudech z francouzského dubu po dobu 12 měsíců. Nos zralé, zavařené ovoce, smíchané s náznaky vanilky a pražení. Ústa dokonale vyvážená, nabízí kulatost a tuk, spočívá na přítomné a harmonické tkanině tříslovin a pokračuje v...
Portfolio (9)
Francie, St Vincent Rive D'olt
...Jeho intenzivní ebenová barva má tmavě fialové odlesky. Toto složité víno se skládá z mnoha aromat: černé ovoce (ostružiny, borůvky), koření (pepř, vanilka) a nádech lékořice z procesu zrání. Tyto vůně jsou doprovázeny jemně obalenými tříslovinami, což vše dohromady vytváří dokonalou rovnováhu. Jeho bohatá a silná struktura mu dává velký potenciál pro zrání.
Portfolio (5)
Francie, Issy-Les-Moulineaux
...S cuvée Côte de Marloup nám rodina Fleuriet opět nabízí lahodnou láhev! Tento víno má skutečně jedinečnou identitu, pocházející z parcely, která byla sklizena později, aby nabídla aromatiku vyvíjející se na bohatším a gurmánském spektru než obvykle. Zralé citrusové tóny, meruňka, hruška, růže a nádech exotiky (liči) skutečně provoní patro a při degustaci vás zde rozproudí. Skvostný zážitek plný...
Portfolio (321)
Francie, Auxerre
...Oko červené, tmavé a intenzivní, fialové odstíny Nos malé červené plody, zralé červené ovoce Ústa aróma malých červených plodů a zralého červeného ovoce, orientální koření, silné, ale ne agresivní Vinifikace Polokarbonická macerace. Po fermentaci je víno zráno v nerezových tancích až do lahvování. Doporučení k jídlu červené maso, zvěřina, gurmánská jídla Rada enologa podávejte mezi 17 a 19 °C...
Portfolio (190)
Francie, Soing-En-Sologne
...Krásné zralé ovocné tóny pro toto lahodné a příjemné víno. Domaine: CHÂTEAU BARDINS Appellation: GRAVES Region: BORDEAUX Barva: Červená Hrozny: 100% Merlot Způsob pěstování: Bio Objem: 75cl Hmotnost: 1 kg Ročník: 2019 Charakter: lehký / ovocný...
Portfolio (100)
Francie, Roubia
....\n\nDEGUSTACE\nBarva je hustá s fialovými odlesky. Zralé ovoce se projevuje na jemných tříslovinách. Víno je dobře strukturované a intenzivní díky přítomnosti Syrah. Absence přidaných sulfátů umožňuje zvýraznění ovoce.\n\nPOUŽITÍ S JÍDLEM\nCassoulet, středomořská jídla\nIdeálně se podává při 16°/17°\n\nObjem (L): 0,75\nHrubá hmotnost (kg): 1,2"}...
Portfolio (28)
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play