Itálie, Misano Adriatico
...ALLEGRINI Amarone della Valpolicella classico DOC 1 lahv. cl 75 je robustní a intenzivní červené víno, které zrálo alespoň 2 roky v dubových sudech. Jeho vůně zralého ovoce a koření ho činí dokonalým společníkem pro červená masa a zralé sýry. Užijte si tuto vzácnou láhev samostatně nebo ve společnosti.
Portfolio (200)
Itálie, Sizzano
...ODRŮDA Greco Novarese 100% PÁROVÁNÍ Modré a zralé sýry Krémové dezerty Pečivo BARVA Jantarová AROMA Šafrán a květy heřmánku Rozinky, lískové ořechy a kandované ovoce ZRAZENÍ V dřevě od roku 2019 TEPLOTA: 8-12 °C...
Portfolio (13)
Polsko, Poniec
...Německo - Nealkoholické - Euro Pale Lager - Osvěžující nealkoholické pivo, které je plně fermentováno, takže není potřeba pasterizace. Má křupavou, čerstvou chuť, která jistě uhasí vaši žízeň. Plně zralé, aby uzamklo tu charakteristickou chuť „Bitburger“, Drive je také nízkokalorické!
Portfolio (190)
Francie, Bordeaux
... aromat, barvy a tříslovin. Víno je dekantováno po 15 až 20 dnech před malolaktickou fermentací.\n\nDégustation\nS tmavě rubínovou barvou se toto víno otevírá intenzivním ovocným aroma s kořeněnými tóny, které jsou charakteristické pro kvalitní zralé Cabernety Sauvignons. V chuti jsou třísloviny jemné a hřejivé. Struktura je široká s tóny lesního ovoce a jemným závěrem. Toto víno bude velmi ceněno...
Portfolio (93)
Francie, Saint Emilion
... aromatickou komplexnost: malé černé bobule, vanilkové a čokoládové nuance. Křupavá, jemná, s jemnými tříslovinami, chuť je harmonická. » 2016 : WINE ENTHUSIAST : 91/100 « Cuvée excelence tohoto majetku, toto víno je čistý merlot. Zralé víno s tóny šťavnatého černého ovoce a uzeného koření díky zrání v barikových sudech. Nechte toto víno zrát, aby se bohaté třísloviny zjemnily a dokonale se spojily s jeho ovocností. » Zlatá medaile MACON 2019 2015 WINE ENTHUSIAST : 91/100 Situace: Nachází se v obci Lussac na severovýchodě Saint Emilion Majitel: Jean Pierre Rivière Půda: jílovito-vápencové plošiny...
Portfolio (34)
...Aromat tohoto vína dominuje tóny zralé guavy, žlutých jablek, kdoule a kvetoucí akácie. Harmonická chuť umožňuje vychutnat si rovnováhu acidity. Tělo vína je střední. Dozvuk odhaluje nuance limetkového medu a vosku. Gastronomické doprovody se doporučuje vybírat z pokrmů na bázi bílého drůbežího masa se smetanovou omáčkou nebo mořských plodů doprovázených citrusovým dresinkem.
Portfolio (15)
Francie, Le Puy Ste Reparade
...Červené organické víno Odrůdy hroznů Syrah 60 % - Cabernet Sauvignon 40 %. Zrání po dobu 24 měsíců v nových dubových sudech, zrání v láhvi po dobu 1 roku. Degustace Velmi intenzivní granátově červená barva, silná, komplexní a jemná vůně. Intenzivní a strukturované na patře: - Textura: krásná hmota s hedvábnými tříslovinami - Aroma: zralé černé ovoce - Empyreumatická aroma: pražená káva - Dojezd...
Portfolio (17)
Spojené království, London
...Střední chuť je dlouhá, stabilní a živá. Toto rosé víno je plné objemu a má přetrvávající dochuť; nebudete chtít přestat pít. Podávejte při 8-20 stupních Celsia. Dark Rose 100% Syrah • Ochutnávkové poznámky Barva: Bohatá barva s intenzivní fialovou. Aroma: Zralé červené ovoce s květinovými fialovými nuancemi, spolu s elegantními opraženými, balzamikovými a kořeněnými tóny. Toto víno je komplexní, ale vyvážené. Chuť: Plná, elegantní a sametová, silná, která poskytuje objímající pocit plnosti. Dochuť je dlouhá a komplexní s přetrvávajícím zralým ovocem a kořením.
Portfolio (17)
Itálie, Montalcino
...Brunello di Montalcino Riserva se vyrábí pouze v mimořádných ročnících, které jsou oceněny pěti hvězdami. V těchto ročnících je víno velmi komplexní a dobře strukturované. Proto, jak je popsáno v Provozních předpisech, potřebuje delší dobu zrání, aby co nejlépe vyjádřilo všechny své charakteristiky.
Portfolio (4)
Slovinsko, Ljubljana
... měsíců v lahvích. Potenciál zrání: 2018 - 2028. Charakteristika: Barva je hluboká rubínová. Buket nabízí jak mladistvé, tak zralé tóny. Vůně zralého tmavého červeného a černého ovoce a čokolády s nádechem dřeva. Víno je v ústech suché s sametovou texturou a flexibilními tříslovinami. Velmi intenzivní a ovocný charakter, ale stále cítíte elegantní svěžest. Doporučené pokrmy: Dobré k steakům, terině z divočiny nebo pečené kachně. Také se hodí k těstovinám, risottu a zralým sýrům. Teplota podávání: 14 - 16° C.
Portfolio (10)
Francie, Caudiès De Fenouillèdes
...{"Elaboration":"Tři odrůdy jsou sklizeny ve stejnou dobu, ale v různých stupních zralosti, aby se dosáhlo rovnováhy vína. Hra terroir způsobuje, že naše Syrah dozrává dříve než Chardonnay a Muscat. Tak je sklízíme dobře zralé pro maximální aromatiku a bílé odrůdy přicházejí \"osvěžit\" směs. Všechny tři odrůdy jsou lisovány současně pro větší harmonii a vinifikace probíhá v nerezových tancích...
Portfolio (9)
Francie, Caromb
...Cépages : Grenache 95%, Carignan 5% Age des vignes : 12 let Terroir : Argilo-vápencový Vendange : Strojní Dégustation : • Robe : Intenzivní růžová • 1er nez : intenzivní na dřevě • 2ieme nez : zralé červené ovoce • En bouche : osvěžující, minerální a kulaté • Caudalie dlouhá Accord mets/vins : • Regionální kořeněná jídla, • uzené uzeniny • voňavé grilované pokrmy Garde : 2 roky Vinification : Přímé lisování. Mošty rychle chlazeny pro zachování aromat. Přírodní usazení za studena. Rychlá vinifikace a zrání v polovičním sudu z francouzského dubu.
Portfolio (4)
Francie, Saint Cannat
... odděleně v nádobách s jemným závěrečným dřevěným zpracováním, které probíhá před plněním do lahví.\n\nOCHUTNÁVKA\nTmavá barva s fialovými odlesky.\nCabernet Sauvignon s aromaty máty, červeného ovoce, zralé papriky, kouřovými a mírně opraženými tóny. Ústa jsou masitá, chutná, dobře strukturovaná, s množstvím ovoce.\nToto víno se skvěle hodí k červenému masu a pizze. Ideálně se podává při teplotě mezi 14 °C a 16 °C."}...
Portfolio (46)
Itálie, Marciano Della Chiana
...Alò je cenné víno vyrobené z hroznů Aleatico sušených na slunci na vinici. Po přirozené fermentaci je víno zralé v malých dřevěných sudech. Produkce tohoto pozdního sběru je omezena na 500 lahví ročně. Víno je bohaté s velmi širokým aromatickým profilem, od ovocné chuti sušené švestky po květinovou vůni růže až po kořeněnou chuť skořice, má rubínově červenou barvu. Díky šťavnaté a plné chuti je...
Portfolio (10)
Španělsko, Granada
...kandované ovoce a minerální reminiscence. Dlouhý a vytrvalý závěr s vynikající rovnováhou mezi ústy a nosem.","Temperatura recomendada de consumo":"Doporučená teplota konzumace: 18 ℃","Denominación de Origen Protegida Vino de Calidad de Granada":"Chráněné označení původu Kvalitní víno z Granady."}...
Portfolio (5)
Francie, Banyuls Dels Aspres
...Půdy: Limono-vápnité Zlatá medaile od Gilberta a Gaillarda Vinifikace: Sklizeň bez stopek, dlouhá macerace v nerezových tancích, poté zrání v sudech z francouzského dubu. Jasná barva, granátově červená Intenzivní a bohaté aroma, opražené, vanilkové a lékořicové tóny doplněné o zralé ovoce jako je švestka. Na patře jsou třísloviny sametové a dobře spojené. Složení: 100% Cabernet Sauvignon Půdy: Limono-vápnité...
Portfolio (8)
Francie, Lys Haut Layon
...Terroir: Hlinito-písečný půdní typ na břidlicích Situace: Vysoký layon Vinifikace Alkoholová fermentace a zrání probíhá v sudech po dobu jednoho roku. Degustace při teplotě mezi 10 a 12 °C Oko: Žlutá Nos: Ovocný, kompot, meruňky Ústa: Aroma žlutého ovoce a tóny kandovaného ovoce Potenciál zrání: 5 let Vyváženost: Suché Doporučení k jídlu a vínu: Ryby na omáčce, svatojakubské mušle, bílé maso a zralé sýry. Lopatka na americký způsob, langusta se smetanou a kuře na bílé omáčce. Řez: Dvojitý Guyot Nadmořská výška: 100 až 120 m...
Portfolio (43)
Francie, Condom
...Premier nez velmi ovocný: nacházíme aroma dobře zralé hrušky s lahodným základem hrušky belle-hélène. Čokoláda zůstává na jazyku. Je to jak aperitiv, tak dezertní víno, podávané s kopečkem zmrzliny nebo jiným dezertem s hruškou. Také nazýváno "Galipette" s hruškami a čokoládou. HMOTNOST: 1,4 kg LAHEV: Lahev 75cl SKU: BGPOCHASAC075...
Portfolio (66)
Španělsko, Olite, Navarra
...Barva: slámově žlutá. Jasná. - Aroma: velmi intenzivní, zralé ovoce spojující zralé ovoce (banány a ananasy) s citrusovými aromaty, které dodávají svěžest. - Chuť: toto glycerinové víno se sladkým vstupem je široké a zaoblené, s tóny zralého ovoce a medu. Náznak acidity mu dodává svěžest a rovnováhu v ústech, což činí víno dlouhé a zralé, přesto svěží a dobře vyvážené.
Portfolio (10)
Francie, Pantin
...cedru a koření. Při protřepání dominuje dobře zralé ovoce. Na patře se útok projevuje na krásné hustotě, velmi kulaté, s mocnými a jemnými tříslovinami. Dřevité, vanilkové a třešňové jádrové tóny se projevují na krásné délce „Château Les Dames de la Renardière 87/100 Ročník 2008 Červené víno – Bordeaux supérieur Barva granátová, rubínové odlesky. Nos rozvinutý na hezkých malých červených ovocích v kompotu (jahoda, rybíz, malina), s opraženým a kořeněným nádechem. Ústa jemná, svěží, s obalenými tříslovinami a přesnými aromaty. Styl křupavý,...
Portfolio (102)
Španělsko, Murcia
...Cabernet sauvignon, tempranillo a garnacha. Intenzivní třešňová barva s fialovými odstíny, hluboká a jasná. Vůně má dobrou intenzitu s čistým a výrazným odrůdovým charakterem, který připomíná zralé ovoce s elegantním nádechem fialky. Chuť je jemná, cítí se třísloviny v kombinaci s květinovými nuancemi, které vedou k dlouhému a elegantnímu dozvuku. Typ vína: Mladé červené víno Hrozny: Cabernet sauvignon, tempranillo a garnacha DO: DO Penedès Země původu: Španělsko Alkohol: 13% Rok: 2020...
Portfolio (178)
Francie, Cénac
...Sklizeň probíhá ručně, fermentace se provádí tradičně pod kontrolou teploty, s pravidelným přehazováním ráno a večer po celou dobu fermentace. Následně je toto víno zráno v sudech z francouzského dubu po dobu 12 měsíců. Nos zralé, zavařené ovoce, smíchané s náznaky vanilky a pražení. Ústa dokonale vyvážená, nabízí kulatost a tuk, spočívá na přítomné a harmonické tkanině tříslovin a pokračuje v...
Portfolio (9)
Itálie, Piglio
...V období středověku přezdívaný "Král vín", představuje autentický výraz území, které je odjakživa zasvěceno vinařství. Intenzivní červená barva s rubínovými odlesky. Vůně uvolňuje aromatickou komplexnost, která se pohybuje od zralé třešně po náznaky hřebíčku a muškátového oříšku. Chuť, zpočátku bylinná, téměř balzámová, se otevírá silně a slaně s tóny lékořice. V závěru, velmi dlouhém, se s koherencí a rovnováhou vracejí tóny vyjádřené v nose.
Portfolio (2)
Itálie, Schio
...Ciliegiolo... jiný nápoj z Toskánska. Vizuálně intenzivně červený, téměř neproniknutelný, ovocný, s příjemnými tóny třešňového džemu, zralé ostružiny, mírně kořeněný, bílý tabák, především černý pepř. Na patře je obklopující, vyvážený, harmonický, elegantní a jemný, chvályhodné hedvábné třísloviny. Skvělý nápoj, který se dá kombinovat s srnčí zvěří, s bohatým divočákem na smetaně s polentou a zralými sýry, zralým toskánským pecorinem.
Portfolio (3)
Francie, St Vincent Rive D'olt
...Jeho intenzivní ebenová barva má tmavě fialové odlesky. Toto složité víno se skládá z mnoha aromat: černé ovoce (ostružiny, borůvky), koření (pepř, vanilka) a nádech lékořice z procesu zrání. Tyto vůně jsou doprovázeny jemně obalenými tříslovinami, což vše dohromady vytváří dokonalou rovnováhu. Jeho bohatá a silná struktura mu dává velký potenciál pro zrání.
Portfolio (5)
...Touriga Nacional, Tinta Roriz, Touriga Franca, Tinta Amarela a Tinto Cão Intenzivní aroma, které vyjadřuje zralé ovoce z Douro, vůně a kompoty a nádech keře. Plné a obklopující, s jemnými kouřovými tóny a závěrečná chuť je energická a široká. Ideální k pokrmům z červeného masa a sýrům. Podávat při 18ºC | 64ºF 14% obj. . 750ml...
Portfolio (4)
... gastronomico: rafinované víno, které doprovází stejně aristokratická jídla, jako je fondue, pokrmy z divočiny a některé zralé sýry. Servire alla temperatura di circa 18°C. Langhe Nebbiolo D.O.C. OCCHETTI 2013 - Wine Enthusiast Importer Connection 2018 hodnocení 86 Langhe Nebbiolo D.O.C. OCCHETTI 2013 - IWG International Wine Awards Španělsko 2017 stříbrná medaile...
Portfolio (10)
Francie, Issy-Les-Moulineaux
...S cuvée Côte de Marloup nám rodina Fleuriet opět nabízí lahodnou láhev! Tento víno má skutečně jedinečnou identitu, pocházející z parcely, která byla sklizena později, aby nabídla aromatiku vyvíjející se na bohatším a gurmánském spektru než obvykle. Zralé citrusové tóny, meruňka, hruška, růže a nádech exotiky (liči) skutečně provoní patro a při degustaci vás zde rozproudí. Skvostný zážitek plný...
Portfolio (321)
Francie, Auxerre
...Oko červené, tmavé a intenzivní, fialové odstíny Nos malé červené plody, zralé červené ovoce Ústa aróma malých červených plodů a zralého červeného ovoce, orientální koření, silné, ale ne agresivní Vinifikace Polokarbonická macerace. Po fermentaci je víno zráno v nerezových tancích až do lahvování. Doporučení k jídlu červené maso, zvěřina, gurmánská jídla Rada enologa podávejte mezi 17 a 19 °C...
Portfolio (190)
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play