Francie, Auxerre
...Nez krásný nos černého a červeného ovoce spojující tóny lékořice a fialky Bouche intenzivní, strukturovaná, na ovoci. Harmonická rovnováha s ještě dobře přítomnými tříslovinami. Minerální závěr. Vinifikace Techniky vinifikace v Doméně kombinují nejmodernější procesy a respekt k určité tradici Bordeaux. Fermentace probíhá v termoregulačních nerezových nádržích. Œil: rubínově červená barva...
Portfolio (190)
Španělsko, Almendralejo
...Jedná se o náš cava Coupage bez přidaného cukru. Brut Nature, uznávaný pro svou kvalitu, je cava vyrobená z elegantních a aromatických odrůd, což se odráží v produktu s jemnou a trvalou bublinkou, která potěší každého konzumenta. Čistá vůně s tropickým ovocem a citrusy, s příjemnou a intenzivní chutí. Ideální jako aperitiv nebo pro jakoukoli oslavu. Odrůdy: Macabeo 70%, Parellada 30% Obsah alkoholu: 11,70% vol Cukry: <5 gr/L. Zrání, podle šarže mezi 9 a 25 měsíci...
Portfolio (7)
Portugalsko, Leiria
...Je to regionální červené víno s intenzivní barvou a velmi ovocnou vůní (třešeň/višeň) s vanilkovými tóny z dubového dřeva, ve kterém zrálo. Chuť se vyvažuje s vůní, přičemž vyniká silná struktura rámovaná mírně opraženými tříslovinami. Závěr je velmi dlouhý, ale jemný. Vynikající a majestátní tradice, která trvá více než 70 let.
Portfolio (6)
Francie, Les Riceys Bas
...Na slávu velkých Červených z naší oblasti. Visuální: Skvělá intenzivní růžová barva s rubínovými odlesky, čirá, s jasnými odrazy a jemnými bublinkami. Olfaktivní: Krásná aromatická jemnost s tóny červeného ovoce. Gustativní: Pěkně ovocná chuť s tóny jahod, malin a třešní, s krásným objemem.
Portfolio (15)
Itálie, Gussago
...Greco di Tufo Denominace původu kontrolovaná a garantovaná Oblast produkce: Campania Odrůda: Greco Alkoholický obsah: 13% obj. Barva žlutá slámová Vůně příjemná, intenzivní, jemná, charakteristická Chuť dry, harmonická Gastronomické párování rizota, pokrmy na bázi ryb, sýry Teplota podávání 8°- 10° C.
Portfolio (4)
Portugalsko, Trofa
... dobou zrání, což vede k intenzivní extrakci tříslovin a chutí ze dřeva. - Chuť a aroma: Ruby se vyznačují živými a ovocnými chutěmi, jako jsou třešně a maliny, což dodává destilátům intenzivnější chuťový profil. Výhody používání sudů z portského vína v destilátech 1. Vliv na chutě a aroma Dřevo sudů je bohaté na fenolové sloučeniny, které se během zrání rozpouštějí a přispívají k komplexním...
Portfolio (6)
Itálie, Piglio
...V období středověku přezdívaný "Král vín", představuje autentický výraz území, které je odjakživa zasvěceno vinařství. Intenzivní červená barva s rubínovými odlesky. Vůně uvolňuje aromatickou komplexnost, která se pohybuje od zralé třešně po náznaky hřebíčku a muškátového oříšku. Chuť, zpočátku bylinná, téměř balzámová, se otevírá silně a slaně s tóny lékořice. V závěru, velmi dlouhém, se s koherencí a rovnováhou vracejí tóny vyjádřené v nose.
Portfolio (2)
Francie, Pont D Ain
...Intenzivní, čerstvý, jemný Stav: Nový produkt Země: Francie Výrobní region: Nantes Označení: Rhum Arrangé Ananasová Vášeň Ročník: 2021 Alkohol: 32° Objem: 70cl...
Portfolio (95)
Španělsko, Menbrilla (ciudad Real)
...Tempranillo Granel Název produktu: Červené víno Tempranillo Původ: Španělsko Definice: Červené víno Tempranillo, ročník 2014 Kvalitativní složení: 100% červené víno z červených hroznů Celkový alkohol: 13,50% Získaný alkohol: 13,46% pH: 3,8 ATpH: 4,7 gr/l vyjádřeno v kyselině vinné AV: 0,49 gr/l Cukry: < 3 gr/l Malát: 0 gr/l SO2L: 30 mg/l SO2T: 45 mg/l Vizuální fáze: Intenzivní klidná červená barva s fialovými okraji Olfaktivní fáze: Intenzivní vůně červeného ovoce Chuťová fáze: V ústech je svěží, živé, elegantní a s Skladování: V nerezovém tanku...
Portfolio (7)
...Degustace: Krásná intenzita, hluboká rubínová barva. Aromata červeného ovoce (třešně, jahody), s rostlinnými a kořeněnými nuancemi. Hladké a ovocné. Hedvábná a intenzivní harmonie. IGP OC: Merlot...
Portfolio (3)
...Pomalé zrání hroznů na svahovitých vápenatých půdách v Nees Karyes, Larissa, umožňuje vínu projevit se svým nejcharakterističtějším a typickým způsobem. Jasně, světle žluté s nazelenalými odstíny, intenzivní ovocná vůně a výrazná kyselost. Je to nová dimenze kvality vína, která nabízí mnoho gastronomických možností. Podávejte při 10 - 12 °C...
... aromatickou komplexnost. Potenciál akumulace cukrů této odrůdy je vysoký při průměrné kyselosti (někdy nedostatečné při dobré zralosti) a barva je často málo intenzivní, ale schopná se udržet v čase. Pinot noir N se také používá k výrobě kvalitních základních vín pro šumivá vína. Pěstební a agronomické schopnosti Pinot noir N se ukazuje jako zvlášť vhodný pro mírné oblasti. Nejlépe se vyjadřuje a dosahuje nejlepších výsledků na jílovito-vápencových půdách. Pod klim...
Portfolio (71)
...Kdysi se chléb musel uchovávat co nejdéle, a změkčoval se čerstvými rajčaty nebo tím, co země nabízela. Byla to jiná doba. Dnes je bruschetta oblíbeným předkrmem, oblíbeným doplňkem k aperitivu mezi přáteli. A my, v Casa Di Cecco, jsme pro vás připravili tu nejlepší bruschettu, vybírajíc ty nejlepší zeleniny a houby, abychom vám nechali jen na výběr. Trochu chleba, opečeného nebo ne, sklenka (dobrého) vína a je to hotové. Ať už máte rádi pikantní, houby nebo intenzivní chuť paprik, je to jedno, protože si vybere každý. Na zdraví!
Portfolio (9)
Německo, Freudenstadt
...Intenzivní barva, aroma a vůně Silný a kořeněný württemberský Lemberger s pepřovými a ovocnými tóny, kombinovaný s tradičně ručně sklizenou portugalskou mořskou solí! Vypadá to nejen skvěle, ale přináší intenzivní aroma například k grilovaným pokrmům, k risottu nebo také k opečené plátku květáku... Složení: Přírodní ručně sklizená mořská sůl z Portugalska bez přísad, württemberské červené víno odrůdy Lemberger (obsahuje sulfity)...
Portfolio (9)
Francie, Parnac
...Intenzivní a komplexní Cahors Toto víno s hlubokou barvou je expresivní a harmonické; jeho komplexní vůně evokuje černý rybíz, koření a opékané ovoce. V ústech je masité a silné, jeho sametová kvalita je důkazem dokonalého ovládnutí technik zrání v dubu. Aromata černého ovoce, lékořice a čokolády doplňují plné vyjádření vína. Podávejte dekantované (nebo otevřené několik hodin předem) při teplotě 15-16°. Navrhované doprovody: zvěřinový foie gras, lanýže, lesní houby, tournedos, jehněčí na mléce.
Portfolio (4)
Itálie, Noci
...Caciocavallo je polotvrdý sýr s taženou hmotou, vyráběný výhradně z kravského mléka, tradičně tvarovaný ručně. Jeho název "caciocavallo" pochází z toho, že tento produkt je zrající "na koni" na dřevěných trámech po dobu alespoň 45 dní. Prezentuje se v intenzivní žluté barvě, má pastovitou konzistenci a jemně intenzivní chuť, skvělý, pokud je konzumován samotný nebo s chlebem, také grilovaným, nebo doprovázený skvělým pohárem vína z Apulie.
Portfolio (10)
Španělsko, Madrid
...Zhalbaus Roble experimentuje s aromaty velké komplexity, ovocné, uzené a kořeněné s vyvážením mezi dřevem a ovocem, které je brilantně dosaženo. Jeho opražené tóny a minerální pozadí mu dodávají velkou originalitu v této olfaktivní fázi, která je intenzivní a elegantní. Má vynikající strukturu, je velmi masitý, hustý, koncentrovaný, s ušlechtilým, obalujícím a bez ostrých hran, vysoce kvalitním...
Portfolio (3)
...Hluboké rubínově červené víno s výraznou bylinkovou a kořeněnou vůní. Jeho silné a zralé tělo se na nos dostává při prvním ochutnání, zjemněné správnou kyselinkou a jemnými tříslovinami. Víno nabízí sametovou a dobře zaoblenou chuť, na patře je chuť vyvážená, intenzivní, ale komplexní. Uvolňuje dlouhou vůni a dochuť tabáku, dobře propletenou se dřevitými tóny.
Portfolio (2)
Itálie, San Donaci
...Víno získané z vinifikace hroznů Negroamaro (90 %) a Malvasia Nera (10 %). Oblast produkce: Salento, mezi provinciemi Brindisi a Lecce. Vyznačuje se svěžestí, jemností a všestranností. Vůně odhaluje intenzivní tóny čerstvého ovoce jako jahoda, třešeň, granátové jablko, švestka a květinové tóny divoké růže. Díky své všestrannosti je ideální pro aperitivy, pro pokrmy na bázi mořských plodů, ryb a s fritovanou rybou.
Portfolio (5)
Španělsko, Santiago De Compostela
...Lesklé zlatě žluté, středně velké bubliny, s ustáleným proudem a trvalou pěnivostí. Intenzivní aroma kvasnic, na jemných kalech, náznaky sirupu. Výrazná chuť, svěží a veselá. Nealkoholický přípitek, vhodný jako doplněk k dezertům nebo jakýmkoli slavnostním příležitostem, jako jsou svatby. Zejména se doporučuje kombinovat s lehkými polévkami, krémy nebo studenou vichyssoise. Skvěle se také hodí k salátům a jakémukoli typu sýra.
Portfolio (9)
Francie, St Vincent Rive D'olt
...Jeho intenzivní ebenová barva má tmavě fialové odlesky. Toto složité víno se skládá z mnoha aromat: černé ovoce (ostružiny, borůvky), koření (pepř, vanilka) a nádech lékořice z procesu zrání. Tyto vůně jsou doprovázeny jemně obalenými tříslovinami, což vše dohromady vytváří dokonalou rovnováhu. Jeho bohatá a silná struktura mu dává velký potenciál pro zrání.
Portfolio (5)
...Barva: intenzivní rubínově červená s granátovými odlesky Bouquet: vytrvalý a pronikavý, s vůněmi červeného ovoce Chuť: elegantní, suchá, robustní...
Portfolio (10)
...VITIGNO: Trebbiano di Lugana 100% ZONA DI PRODUZIONE: Hrozny pocházejí z první zóny vápenaté jílovité oblasti u jezera Garda v legendární Sirmione, nadmořská výška 68 m n. m. SESTO DI IMPIANTO: Pěstování v řadách s guyotským řezem AFFINAMENTO E FERMENTAZIONE: V nerezových tancích při kontrolované teplotě COLORE: Intenzivní slámově žlutá s nazelenalými odlesky NASO: Příjemné bouquet s melounem a...
Portfolio (2)
Německo, Stuttgart
...Kellerei: Parol Vini, Itálie Cuvée z benátských hroznů 13% alk. Aroma: Intenzivní, trvalé s ovocnými tóny. Čerstvé, lehce sametové. Intenzivní a poměrně trvalý chuťový dojem. Původ: Kopcovitá krajina mezi řekami Etsch a Piave. Itálie. Vinice založeny pro nízkou výnosnost, aby se získaly hrozny vysoké kvality. Barone Nero je víno silné červené barvy. Aroma: Intenzivní, trvalé s květinovými a ovocnými tóny. S nádechem lesního ovoce. Harmonický buket. Chuť: Čerstvá, lehce sametová. Intenzivní a poměrně trvalý chuťový dojem.
Portfolio (5)
...Intenzivní, ovocné, nízkokyselinové bílé víno z odrůdy Piwi Cabernet blanc Popis: Intenzivní, ovocné, nízkokyselinové · nová bílá odrůda z rodiny Cabernet. Oceněno zlatem na Mezinárodní soutěži PIWI vín 2021. Doporučení k jídlu: Pečené obří krevety s olivovým olejem, čerstvý petrželový hovězí jazyk se zelenou omáčkou. Uzený pstruh nebo pstruh na másle. Zeleninový quiche. Vinifikace: 24 hodin macerace, šetrně lisováno, spontánně fermentováno v dubovém sudu, 12 měsíců zrálo na kvasnicích, biologická kyselina, plněno pouze s jednou filtrací.
Portfolio (9)
Itálie, San Pietro Clarenza
... od malých producentů, kteří NEPRAKTIKUJÍ intenzivní metody a jsou všechny PŘIPRAVOVÁNY ŘEMESLNĚ BEZ POUŽITÍ KONSERVANTŮ, BARVIV A ADITIV. Naším hlavním cílem je vyrábět vysoce kvalitní produkty, které jsou šetrné k lidskému zdraví, životnímu prostředí a za dostupné ceny, a proto jsme v roce 2017 byli zařazeni mezi NEJLEPŠÍ sicilské potravinářské firmy také od IREPI (Institutu pro výzkum...
Portfolio (8)
Belgie, Eghezée
...které se nápadně podobají Médoc... Syrah dává velmi dobré výsledky, ale je stále málo využívána. Stejně tak se zdá, že vzácné bílé odrůdy (chardonnay, sémillon, sauvignon) zde našly jedno ze svých ideálních terroirů. Vinice v Mc Laren Valley, které se nacházejí u moře, měly své první vinice vysazeny v roce 1830. Teplé, ale mořem mírně temperované klima umožňuje získávat bohatá, jemná a intenzivní vína. To nám umožňuje nabízet stálé a vysoce kvalitní produkty.
Belgie, Antwerpen
... oblasti. Terroir sídlí v části staré výrobny ledu na Lange Leemstraat v Antverpách. Bývalé sklady ledu této centrálně umístěné lokality nabízejí optimální podmínky pro skladování vína. Přestavěné na naše vinné sklepy nyní disponujeme přibližně 1000 m2 klimatizovaného skladovacího prostoru. Terroir se od začátku specializuje na zákazníky z oblasti gastronomie, kteří vyžadují vysokou kvalitu, ale také...
Srbsko, Ljutovo
... třešně, třešně, meruňky, kdoule, švestky a bobule. Také některou zeleninu, jako je paprika. Naším hlavním cílem je produkce čerstvého ovoce, ale jsme také producenty vína a silných alkoholických nápojů (schnapps nebo rakija v srbštině). Kromě těchto oblastí neustále hledáme partnery, abychom zvýšili kvalitu a rozšířili naši nabídku a vyváželi produkty té nejlepší kvality.
MAVAM je aromatizovaný koktejl z vinařských produktů vyrobený na bázi vína, s kontrolovaným kvašením. Je to šumivé víno s nízkým obsahem alkoholu (pouze 5,50 %). Odrůdy: Macabeo a Moscatel. V oblasti vůně má intenzivní aroma čerstvého tropického ovoce a citrusové tóny (glaciar) a broskve (vulcano). Je k dispozici ve třech různých variantách a barvách, spojených s kovovým efektem jemných bublinek. Velká svěžest, strukturované pozadí, jemná efervescence, která dodává jiný, sladký, veselý a ovocný charakter v chuti.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play