Česká republika, Rosovice
Česká republika, Dolni Benesov
Česká republika, Ceske Budejovice
Česká republika, Jaromer
Česká republika, Brno
Česká republika, Breclav
Česká republika, Zlin
Česká republika, Plzen 3
Česká republika, Brno
Česká republika, Jindrichuv Hradec
Česká republika, Turnov
Česká republika, Brno-Stred
Od roku 1957 rodina Vitali s vášní a péčí o potřeby zákazníků realizuje starodávné umění uzenářství s důrazem na kvalitu. Moderní výrobní techniky nám umožnily dále rozvíjet tyto vlastnosti, které, stejně jako tehdy, charakterizují naši společnost. Pěstujeme obiloviny určené k výrobě krmiva na našich pozemcích. Chováme prasata vzácných plemen narozená v provincii Fermo v našem chovu v Petritoli, který je klasifikován jako BAT (Best Available Technique) a je energeticky autonomní díky výrobě energie z obnovitelných zdrojů (fotovoltaika).
Portfolio (1)
Itálie, Mesoraca
Salumificio Lavigna snc di Lavigna Santo E. C. v Mesorace, v provincii Crotone, se zabývá vlastní a řemeslnou výrobou, včetně balení, typických uzenin, mezi které patří klobásy, capocollo a pancetta. Díky personálu, který je připravený a má zkušenosti v oboru, Salumificio Lavigna dokáže uspokojit i ty nejnáročnější chutě.
Portfolio (19)
Itálie, Viterbo
... zapsána na seznamu FDA, čekající na Ministerstvo zdravotnictví. Máme dva patenty: jeden je Coccia řez bez kyčlí s vysokou šunkou a Guanciamia, první kulatý guanciale, který není svinutý. Dále máme Slow Food Presidio, La susianella, produkt, který vyráběli Etruskové, první obyvatelé našeho území, La Tuscia. Vyrábíme 136 vysoce kvalitních produktů s tradičním, nikdy neobvyklým chutí. Velkým podnětem...
Portfolio (7)
Francie, Aix En Provence
... nabídnout přizpůsobenou a komplexní službu. V CAS’AIACCINA máme rádi dobré věci, proč se o ně s vámi nepodělit?! Kvalitní produkty pro ty, kteří si rádi vychutnávají jejich chuť... Dokázali jsme se obklopit kvalifikovanými odborníky v oboru, kteří jsou odhodláni vás uspokojit. Ale také přísně dodržujeme řadu specifikací a zapojujeme se do procesů HACCP, IGP, VPF a BIO. Sledování a kontrola se tak provádějí v každé fázi výroby, od dodávek až po hotový produkt, abychom našim zákazníkům nabídli kvalitní uzenářské výrobky.
Španělsko, O Porriño-Pontevedra
PORTALCONSA se zaměřuje na typické galicijské produkty, jako je tradiční chorizo a cebollero, lacón, panceta, cacheira..., ale nezapomíná ani na obecnější produkty, jako jsou hamburger, klobása nebo criollo, a to vše s kvalitou surovin z naší země a s dobrým uměním odborníků a s technologickou infrastrukturou, která může pouze přispět k excelenci našich výrobků.
... instinkt. Svobodní se živit čerstvou trávou, obilím, bobulemi a žaludy. Organizujeme prohlídky výroby sušeného prosciutta a zrajících sklepů v Traversetolo (Parma), na Agricola Rosa dell'Angelo v Rivalta di Lesignano de Bagni s lesem černého prasete chovaného na volném prostranství a muzeem traktorů (s unikátní sbírkou Lamborghini a Landini) a na "Stalla della Salvezza" s původními plemeny skotu...
Portfolio (10)
Belgie, Zele
Theo Bauwens SA je rodinná firma založená v roce 1909, kterou již řídí 4. generace. Jsme jedním z nejvýznamnějších výrobců vařených uzenin v Evropě. Naše pověst výjimečné kvality a hygieny je potvrzena naší certifikací IFS (International Food Standard) a ověřena naším akreditovaným interním mikrobiologickým laboratoří a chemickým laboratoří. Naše produkty procházejí neustálou inovací a jsme známí svou flexibilitou a službami.
Portfolio (34)
Francie, Auros
... chovatelů, řezníků a uzenářů a vždy jsme hájili místní a řemeslné dovednosti. V MAISON VOISINE máme dvě provozovny, které vznikly díky rodinné spolupráci: výrobu v PAU s Frédéricem Lacostem, Mistr řezník a catering a místo pro výběr produktů, skladování v chladu a přípravu objednávek v AUROS, poblíž BORDEAUX. Zde jsme vyvinuli marketingový nástroj, který je také k dispozici našim zákazníkům. Dodáváme po celé Evropě. Můžeme vám tak přímo dodávat čerstvé a suché produkty do 4 dnů, za opravdu zajímavých podmínek. Neváhejte nás kontaktovat pro více informací!
Portfolio (31)
Itálie, Montegiorgio
Od roku 1932 začal Guido Marzetti s mletím obilí na kamenných mlýnech a chovem prasat. Sušené a vařené šunky, mortadely a uzeniny z čistého vepřového masa a jodizované soli. Vařená šunka národní vysoké kvality z čerstvé národní vepřové kýty, bez lepku, bez laktózy.
Francie, MONTREUIL BELLAY
Výrobce andouillettes pro velké prodejny, HORECA, stravování mimo domov, velkoobchodníky, nákupní centra. Výrobce andouillettes La Saumuroise, andouillettes Bonbergel a andouillettes Champenoises z čistého vepřového masa. Andouillettes z regionu 100% vepřové maso balené v ochranné atmosféře. Andouillettes La Saumuroise 100% vepřové maso balené v ochranné atmosféře. Výrobce boudin blanc podle staré receptury, extra libové uzeniny balené v ochranné atmosféře. Andouillettes au Saumur Champigny balené v ochranné atmosféře. Výrobce uzenin pro velké prodejny, HORECA...
Naše firma usiluje o maximální spokojenost zákazníků. Toho chceme dosáhnout nabídkou kvalitních masných výrobků. Naše dlouholeté zkušenosti a odborné znalosti nám pomáhají tuto misi a vizi naplňovat. Naše společnost se silně zaměřuje na autocontrolu a je certifikována podle IFS standardu. Díky tomu mohou naši zákazníci důvěřovat našim odborným znalostem a být si jisti, že dodáváme kvalitní produkty, které jsou vyráběny s náležitou péčí.
Belgie, Oosterzele
Brackenier LBC je již více než padesát let mistrem v řemeslných masných výrobcích. Díky tradičním výrobním metodám a přípravám za nejpřísnějších hygienických a kontrolovaných podmínek jsou naše masné výrobky té nejvyšší kvality.
Nizozemsko, Haghorst
Jsme společnost, která se zabývá nákupem a prodejem masných prasat, porážkových prasnic, porážkových selat, masných selat pro výkrm a plemenných prasat. Působíme v Evropě z jižních Nizozemska.
Itálie, Colonnata Carrara
“Mafalda” je nejstarší larderie v Colonnatě, která byla založena již v roce 1930, kdy byl „lardo“ pouze chudým doplňkem pro těžaře. V roce 1954 tehdy mladý enolog pan Veronelli chodil k babičce Mafaldě kupovat lardo, přičemž ho nazýval „Larderia mytické Mafaldy“. Od roku 2002 získala certifikaci IGP a od té doby vyrábí pouze Lardo di Colonnata IGP. I pro lardo di Colonnata je vždy nutné identifikovat výrobce, protože každý výrobce má svůj osobní způsob použití a množství ingrediencí pro zpracování a zrání produktu. Naše pravidla jsou neodmyslitelná a byla upevněna čtyřmi generacemi.
Portfolio (3)
Španělsko, Alhama De Murcia
Tým profesionálů, který tvoří Natural d’Mezclas, denně vykonává intenzivní a pečlivou práci, aby poskytl výběr nejlepších pomocných produktů a služeb souvisejících s potravinářským sektorem. Ať už se jedná o přírodní barviva, aditiva, suroviny, masné výrobky nebo potravinářské aroma, mezi dalšími variantami, vše je poskytováno s nejvyšší kvalitou, kterou lze na trhu nalézt.
Portfolio (7)
Lardo di Colonnata IGP v plátcích, předkrájený a mletý Vergazzata Pancetta Steccata...

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play