Německo, Frankfurt Am Main
...Kořen lékořice vstupuje do drtičů po čištění a sušení moderními stroji. Drcené kořeny jsou převedeny do nerezových extraktorů a vařeny v specifickém procesu pomocí páry, aby se extrahoval kořen. Extrakt z kořene je převeden do nerezových nádrží a nečistoty jsou na této úrovni zcela odděleny od extraktu, poté je extrakt bez nečistot znovu propuštěn přes speciální filtry pro větší bezpečnost...
Portfolio (4)
...Pastrami, vařené, hmotnost kusu cca 2 kg, uzený a kořeněný kus masa, vařený metodou sous-vide, většinou "červené" maso (často hovězí plec, v USA většinou hovězí hrudí) dokonce se konzumuje v tenkých plátcích jako náplň do chleba nebo sendviče Číslo artiklu: 061447 Základní VPE: kg Skupina zboží: 05 - Mražené maso / 100 - Mražené hovězí Průměrné nutriční hodnoty na: 100 g Čistá hmotnost: 1 kg Hrubá hmotnost: 1 kg Hloubka/Šířka/Výška: 0/0/0 mm Zbývající doba trvanlivosti (dny): 119...
Portfolio (9)
Německo, Weißensberg
...Přesné dávkování, flexibilní použití. Modulární konstrukce až pro 32 dávkovacích jednotek. Univerzálně použitelný pro tekuté a pastovité produkty. Příklady: přírodní jogurt, ovocný jogurt, tvaroh, tavený sýr, vařený sýr, čerstvý sýr, tvaroh, med, džem, máslo, margarín, paštiky, polotučné produkty, majonéza, kečup atd.
Portfolio (7)
Belgie, Knesselare
Jednou z nejkreativnějších sládků současnosti je žena, Hildegard van Ostaden. Jako sládkyně Urthel z West-Vlaamského Ruiselede vymyslela řadu Urthelbieren, které jsou zcela podle autentického vlámského pivovarnického umění vařeny s trpělivostí a v klidu v pivovaru De Koningshoeven v Berkel-Enschot. Naše piva: Saisonnière, Hop-It, Samaranthe.
Cocedero na galicijské mušle s kapacitou výroby 40 000 tun. Prodáváme maso galicijských mušlí všech velikostí. Předvařené produkty jako (smažený kalamár illex, obalované chobotnice atd.). Vařený chobotnice ve vlastní šťávě. Poskytujeme služby na zakázku pro třetí strany.
Itálie, Orentano Castelfranco Di Sotto
Boutique Mila sas je řemeslná firma, která se zabývá zpracováním masa, zvěřiny a divoké zvěře. Na území kopců CERBAIE v Toskánsku působí od roku 1969. Společnost si jako motto své činnosti zvolila KVALITU, vždy vyrábí omáčky, dresinky a dušená jídla z místních produktů pocházejících z italských statků a přírodních parků. Všechny produkty jsou vařeny jako kdysi, když je vařily naše babičky, s...
Portfolio (1)
... ingrediencemi: - řemeslné džemy z žlutého ovoce - řemeslné džemy z červeného ovoce - řemeslné želé Ovoce je zpracováváno kvalifikovanými řemeslníky. Náš džem vařený v kotli – kde se tradice setkává s neodolatelnou chutí!
Portfolio (46)
Francie, Hangenbieten
... široké škály výrobních strojů pro potravinářský a farmaceutický průmysl, které vyrábějí produkty jako: - žvýkačka, - toffee a karamel, - vařený cukr, - sušenky, krekry a těsto na chléb, - lékořice, - krmivo pro zvířata, - atd. Příklady strojů, které vyrábíme: - Extrudery a koextrudery, - Intrudery, - Laminace / Stohování, - Výrobní linky „řezané a balené“, - Nepřetržité míchání, - Pilulkový stroj / výroba kuliček, - Chladicí tunely pro potraviny a balicí stroje.
Belgie, Seneffe, Belgique
...abychom vás podpořili při vývoji vašich produktů. Naše aromata mohou být použita v různých aplikacích, jako jsou čokolády (čokoládová hmota nebo náplň pralinek, pomazánky atd.), cukrovinky (vařený cukr, gumové bonbóny, ovocné pasty, marshmallows atd.), zmrzliny (zmrzliny, sorbety a ledové tříště), pečivo a sladké pečivo, sušenky, suroviny pro pekařství a zmrzliny (toppingy, směsi a přípravy ovoce...
Všechny naše řemeslné pivo jsou vařeny podle tradičních metod čistého sladu a chmele, bez přidání koření, karamelizovaného cukru, zvýrazňovačů chuti, barviv, konzervantů nebo jakýchkoli jiných aditiv. Piva jsou znovu fermentována v lahvích nebo sudech, nefiltrovaná a nepasterizovaná. Piva: Mistinguett, Lily Blue, Gypsy Rose, Grognarde, Prime, Barley Wine.
Belgie, Lichtervelde
Hlavní činnost Olejovaru Lichtervelde spočívá v drcení lněného semene: lněné semeno je mechanicky lisováno, čímž se uvolňuje olej. Na rozdíl od extrakce se při tomto procesu nepoužívají žádné chemické produkty. Tento proces se zcela opírá o principy tlaku a teploty. Získané produkty jsou surový lněný olej a lněné šupinky. Olejovar Lichtervelde je producentem 3 produktů: surového lněného oleje, rafinovaného oleje a lněných šupinek. Kromě toho můžeme nabídnout také vařený lněný olej a stand olej.
Francie, Castets
... konzervy jsou zaručeně bez přísad, bez konzervantů, barviv nebo zvýrazňovačů chuti. Čerstvé produkty přijímáme a co nejvíce podporujeme krátké dodavatelské řetězce tím, že vybíráme naše suroviny od místních producentů, dobré malé zeleniny (rajčata, zelené fazole, fazole lingoty, hrášek...), kvalitního masa (vepřové, kachní...), vynikajících ryb z trhu ve Saint Jean de Luz nebo z Adour (chipirones, bílý tuňák, lamprey...). Všechny naše konzervy jsou připravovány a vařeny u nás, v našem 600m2 velkém ateliéru splňujícím normy CEE a HACCP, naším týmem tří kuchařek.
Španělsko, Galicia
Čerstvé mořské produkty ve všech jejich fázích (syrové, vařené a mražené) spolu s čerstvou zeleninou tvoří produkty SIBERIQUE. Mušle, škeble, hřebenatky, slávky, ryby, brambory, mrkev a vrcholky řepy jsou některé z ukázek našeho širokého katalogu, vše z nejlepších rybářských a zemědělských oblastí severovýchodního Iberského poloostrova. Jsme známí čerstvostí našich produktů, dbáme na cenu, přizpůsobujeme se charakteristikám trhu, aniž bychom ztratili kvalitu a její proces. Speciality: čerstvé měkkýše, galicijské mušle, vařený chobotnice.
5 druhů je v současnosti k dispozici. Všechny naše pivo jsou vařeny podle německého zákona o čistotě piva v Bavorsku. Bavorský kvalitní pivo v krabici. Nepřekonatelně lahodná chuť pro náročné gurmány. LU II. Pivo je kvalitní pivo z Bavorska, které se vaří podle německého zákona o čistotě piva z roku 1516. Toto pivo nabízí vše, co tvoří nejvyšší tradiční požitky z piva. A na konci inovativní obalový systém šetří vaše peníze! Odlište se a podávejte bavorský tradiční pivo. Kvalita a požitky v souladu s přáními vašich hostů. Také je možné plnění do 30L KEG sudů.
... salchichón chapado, salchichón cular, salchichón al corte, sladký a pikantní chorizo, chorizo cular, chorizo corte, fuet, chistorra bílá a červená, červená longaniza, černá butifarra, blanquillo v střívku a v botiji, katalánská butifarra, vařený salchichón, pikantní a normální sobrasada ve střívku a v kelímcích, lomo embuchado, lomo s rozmarýnem s kůrkou, šunky... V současnosti jsme se rozhodli...
Itálie, Firenze
... kvalitních jídel za ekonomické ceny. Všechny pokrmy, které poskytujeme během našich cateringů, jsou vařeny námi v naší kuchyni nebo na místě, pokud je to nutné, denně vybíráme nejlepší suroviny a vždy dbáme na kvalitu a tradici. V naší prodejně potravin otevřené pro veřejnost můžete najít nejlepší produkty toskánské a italské tradice, u nás si můžete vychutnat starobylé chutě typické pro Itálii a...
... a doplňky, které se přidávají do každého jednotlivého receptu, jsou pečlivě vybírány, aby byla zajištěna maximální kvalita produktu. Suroviny jsou nejprve vařeny v páře, aby se zabránilo potenciálně patogenním bakteriím, které se přirozeně vyskytují v mase. Každé jídlo je zpracováváno a vařeno odděleně, sušeno pomalým procesem dehydratace při nízkých teplotách v určených prostorách a poté...
Itálie, Toscanella Di Dozza
...Cantine Brusa Spa, nyní Brusa 1888, je italská společnost specializující se na deriváty hroznů a další ovocné ingredience. V roce 2018 společnost ukončila výrobu vína, aby se mohla plně věnovat zpracování hroznových derivátů. Portfolio společnosti zahrnuje: -bílý/červený hroznový koncentrát, -NFC hroznovou šťávu, -hroznový cukr, -vařený mošt (používaný při výrobě balsamického octa...
Španělsko, Sant Sadurni D'anoia
... vaření a každý připravený pokrm znovu přináší na stůl chutě, které známe celý život, s vlastním kreativním nádechem. Pokrmy jsou vařeny při nízkých teplotách a připravovány nejtradičnějším způsobem. Textury, barvy a chutě jsou pro naše pokrmy zásadní, vařené z nejlepších ingrediencí katalánské kuchyně a posouvající se s našimi vlastními sezónními návrhy, prostředí je navrženo tak, aby uspokojilo všechny smysly. Nabízíme pohodlné jídlo v této restauraci, gastronomický koncept plný velmi uznávaných středomořských chutí, který dodává životní energii.
Francie, Tombeboeuf
Jsem pěstitelem švestek od roku 1980 na 14 hektarech slunné půdy. Rozhodl jsem se věnovat svou sklizeň švestek na řemeslnou výrobu polosušených švestek výjimečné kvality. To zahrnuje následující kroky: - přísné prořezávání stromů v zimě - plody sklizené v plné zralosti na sítích (tento způsob používají pouze dvě farmy ve Francii) - švestky jsou tříděny před sušením - jsou vařeny při nízké teplotě...
Španělsko, Porriño
...vařený a vakuově balený. Nepoužívají se žádné konzervanty ani umělá barviva. V Galicii se tradičně podává jako předkrm, doplněný studenou zeleninovou směsí. Dalším oblíbeným doporučením je jíst ho s čerstvým chlebem; buď na toastu, nebo jako vynikající sendvič. Podává se v salátech, jemně nasekaný a dochucený lehkým modenským octem. Dalšími nápady jsou; podávat společně s grilovaným čerstvým zeleným chřestem, s pečenými bramborami, karamelizovanými paprikami Piquillo nebo karamelizovanými smíšenými bobulemi. Náš úhoř je také lahodný se všemi druhy kukuřičného chleba nebo tartaletkami.
Itálie, Cavriago
...aby dokonale doplnily sýry nebo jako lahodné přílohy k masu a uzeninám. Všechny ovoce a zelenina jsou vařeny při nízké teplotě, aby se zachovala chuť čerstvých produktů. Dokonalá klobása je chutná a poctivá a ručně vyráběná, jak to tradice Emilii žádá.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play