Spojené království, Chesham
ORIGINÁLNÍ SPOLEČNOST BILTONG je dodavatelem kvalitního, řemeslného Biltongu a masových snacků, které s láskou a vášní vyrábí náš jihoafrický hlavní řezník podle rodinného receptu předávaného více než 6 generací. Veškeré naše ručně vybírané maso pochází z místních zdrojů, je to britské hovězí krmné trávou s úplnou sledovatelností zpět na farmu. Věříme v porozumění původu našeho masa. Víme, kde by...
Portfolio (5)
Severní Makedonie, Skopje
Adrijus Doo byla založena v roce 1992, původně jako rodinná firma se dvěma zaměstnanci, která se v průběhu let postupně vyvinula v přední obchodní společnost. Původně byla hlavní činnost společnosti založena na importu zelených banánů, které dozrály a byly distribuovány koncovým uživatelům. Mezitím vzrostla touha po podnikání u majitelů a zaměřili své aktivity na obchod s importem mraženého hověz...
Odpovídající produkty
Kuřecí prsa - ZOGI
Kuřecí prsa - ZOGI
Portfolio (1)
Francie, Rungis Cedex
Le Delas je potravinový velkoobchod v Rungis již 40 let. Čerstvé, suché a mražené produkty k dispozici na místě nebo expedované po Francii a do zahraničí. 10 000 produktů pro profesionály v oboru gastronomie. Le Delas je dodavatelem potravin v Rungis a nabízí široký výběr uzenin, sýrů, čerstvých zpracovaných produktů, s řadou navrženou tak, aby optimalizovala vaše přípravné časy! Syrové nebo pol...
Portfolio (10)
Španělsko, Sta. Eulalia Ronçana, Barcelona
...Čisté plnohodnotné organické ingredience: kuřecí a hovězí maso se zeleninou z pobřeží Středozemního moře, jako jsou cibule, mrkev, pórek, zelí, celer a olivový olej.
Portfolio (3)
Bulharsko, Haskovo
V roce 2011 lidé z průmyslového a výrobního sektoru Výroba živých zvířat, Import a export živých zvířat, Uživatelé zpracovatelských závodů a jatek, výroba, porážka a prodej zemědělských výrobků, výroba, import a export. Výroba a velkoobchodní prodej zpracovaných masných výrobků. Klobása, pečeně, slanina, sušené maso.
Portfolio (1)
Polsko, Kielce
Odpovídající produkty
čtvrt hovězího masa - HALAL
čtvrt hovězího masa - HALAL
Portfolio (1)
Itálie, Treviso
...Salume získané z anatomické části břicha hovězího masa, je krátce solené, poté omyté tekoucí vodou, ochucené pepřem a přírodními bylinkami, zrající a přirozeně uzené. INGREDIENCE: certifikované halal hovězí maso, sůl, pepř (sladký nebo pálivý). Konzervanty E 250, E 252, E 300, koření a přírodní aroma. CHARAKTERISTIKY: bez laktózy a dalších mléčných derivátů, bez lepku a GMO. BALENÍ: vakuově balené, v potravinářské plastu. PRŮMĚRNÁ HMOTNOST KUSU: 1 / 1,8 kg DATUM EXPIRACE: 7 měsíců SKLADOVÁNÍ: při 4 °C, po otevření balení uchovávejte v lednici a spotřebujte do několika dní.
Portfolio (5)
Turecko, Afyonkarahisar
...Neředěná, Nechráněná Tepelně Zpracovaná Hovězí Klobása...
Portfolio (2)
Německo, Nordrhein-Westfalen
...Mražené kuřecí části, hovězí a vepřové maso na prodej. Kontaktujte nás pro další podrobnosti a informace.
Portfolio (2)
Turecko je známé svou výrobou nožů a v oblasti Denizli Yatağan již léta vyrábíme kuchyňské nože a nůžky na ovce. Naše velkoobchodní a maloobchodní prodeje pokračují do mnoha zemí světa. S denní výrobní kapacitou 4 000 kusů a 50 zaměstnanci se snažíme stát se vrcholovou značkou v oboru. Jako Atasan Bıçak jsme od roku 1968 vždy usilovali o to, abychom našim zákazníkům nabídli širokou škálu produktů ...
Portfolio (10)
Francie, Pleucadeuc
...• Barde v plátech: s nebo bez mezivrstvy • Barde řezané na míru pro špízy, pečeně, tournedos, paupiettes • Suroviny pocházející z certifikovaných jatek EU APLIKACE • Barde pro obalování všech typů masa: vepřové, drůbeží, hovězí, jehněčí… • Pro všechny typy produktů: pečeně, špízy, tournedos, paupiettes, paštiky… BALENÍ • Čerstvé nebo mražené: Karton nebo bedýnka 5, 10 nebo 20 kg • Vakuově...
Portfolio (9)
Černá Hora, Podgorica
...VYRÁBÍME SOLENÝ HOVĚZÍ OMASUM, VEPŘOVÉ NOHY, HOVĚZÍ JÁTRA, KUŘECÍ KŘÍDLA, KUŘECÍ TLAPKY, KUŘECÍ NOHY, HOVĚZÍ TRIPES,...
Portfolio (3)
Nizozemsko, Westendorp
Globifield je důvěryhodný partner a lídr v oboru obchodování se zvířaty. Specializujeme se na globální dodávky hospodářských zvířat pro chov, včetně otevřených a březích jalovic pro mléko a maso, skotu pro výkrm a porážku, a koz a ovcí jak pro mléko, tak pro maso. Jako nadnárodní skupina společností je Globifield vertikálně integrovaný v celém hodnotovém řetězci produkce, obchodování, dopravy a p...
Odpovídající produkty
Skot
Skot
Další produkty
Ovce a jehňata
Ovce a jehňata
Portfolio (5)
Spojené království, London
...Materiál 100% Přírodní Maso Vlastnost Hrubý Protein: 28%min Hrubý Tuk: 1%min Hrubá Vláknina: 4%max Vlhkost: 19%max Suché krmivo snadno stravitelné, Obsahuje skutečné maso, Výživa a zdravé, Velká výrobní kapacita...
Francie, Saint-Jean-Pla-De-Corts
... dřevitých tónů, ve kterých dospívá. To vše dělá z tohoto octa skutečný kondiment, který zvýrazňuje pokrmy, které doprovází. Použitý s extra panenskými olivovými oleji San Carlos nebo Pago Baldios San Carlos, tato směs promění vaše pokrmy k největší radosti vašich chuťových pohárků. Doporučeno pro marinády, zvěřinu, drůbež, hovězí maso, ryby a mořské plody... Skleněná láhev 250ml...
Portfolio (198)
Pimak Group je lídrem ve výrobě zařízení pro vaření grilovaného kuřete a různých kuchyňských zařízení v Turecku, jedním z největších výrobců kuchyňského vybavení od roku 1992. Pimak Group je přední společnost s 5 továrnami, 2000 různými typy průmyslových kuchyňských produktů a 30 lety zkušeností, vyváží produkty do více než 70 zemí s více než 150 zkušenými zaměstnanci, kteří se zaměřují na kvalitu...
Portfolio (10)
Nizozemsko, Amsterdam
...Organický prášek z kapusty je mnohem koncentrovanější formou než čerstvé vlnité listy, protože byla odstraněna vodní hmotnost, což znamená, že do jedné porce čtyř čajových lžiček se vejde síla jedné šálku čerstvé kapusty – což z něj činí mnohem výživnější než čerstvá kapusta a snadněji stravitelnou. Tato stejná porce obsahuje více železa než hovězí maso na kalorií a více vápníku než šálek mléka. POVOD: EU HROMADNÉ BALENÍ: 25 kg pytel...
Portfolio (115)
Francie, Bruges
Ets Dupouy-SBCC je rodinná společnost založená v roce 1928, která se zabývá exportem a importem suchých, čerstvých a mražených potravin. Specializujeme se na zámořské departementy, jako jsou Martinik, Guadeloupe, Francouzská Guyana, Réunion, Mayotte, Tahiti, Nová Kaledonie a Afrika. Oddělení Levalois se zaměřuje na tranzit, dopravu a export a import suchých, čerstvých a mražených potravin do Saint...
Portfolio (12)
Itálie, Mesoraca
...Hovězí bůček je kus vepřového masa, který je protkán štíhlými svalovými vláknami a obsahuje kvalitní tuk, jehož složení se liší od sádla (tuk z hřbetu) a slaniny (tuk z břicha). Konzistence je tvrdší než u slaniny a chuť je výraznější. Maso je pečlivě ručně masírováno a ochuceno našimi charakteristickými kořením. Nechá se zrát více než 80 dní v prostředí s kontrolovanou teplotou a vlhkostí...
Portfolio (19)
Francie, Paris
... roast, vepřová plec, masový chlebíček, porchetta a další bílkoviny Volitelný Wi-Fi pro sledování a správu receptů prostřednictvím platformy Fri-Jado SmartConnect Rozměry (D x Š x V) (mm): 825 x 590 x 750 Součástí: 4 jehly na maso...
Portfolio (54)
Rakousko, Klagenfurt Am Wörthersee
... stává kyselým). V tomto stavu je maso tuhé a má jen malou schopnost vázat vodu. S časem se maso dále mění. Díky enzymatickým procesům pH opět stoupá, bakterie, zejména mléčné bakterie, přispívají k dalšímu zrání, během kterého se pojivová tkáň svaloviny nabobtnává a uvolňuje, a bílkoviny se částečně rozkládají na volné aminokyseliny (autolýza). Uvedené procesy se také vyskytují na začátku rozkladu. [1] Aby však...
Portfolio (10)
Německo, Südbrookmerland
... podporují mimo jiné imunitní systém, trávicí trakt a vazy a klouby. Vyvážená směs nejjemnějších omega olejů jednoduše podporuje zdravou, bezšupinatou pokožku a lesklou srst prostřednictvím stravy. Důsledným vyhýbáním se hlavním alergenním spouštěčům u psů (pšenice, sója, hovězí maso atd.) se automaticky minimalizuje riziko alergií. Prevence pro všechny citlivé rasy a psy, kteří mají genetickou predispozici a mohou se v průběhu života stát citlivými na krmivo. Navíc je krmivo bez látek na zlepšení chuti, aromat a plniv.
Portfolio (10)
...Teriyaki omáčka pro váš vynikající vkus. Perfektní kombinace pro masné výrobky, rybí výrobky a grilování. Teriyaki lze použít jako marinádu na vepřové a hovězí steaky. Sladko-hořká chuť se také skvěle hodí k vařeným i smaženým bramborům. Teriyaki vařené na Ukrajině.
Portfolio (6)
Francie, Cornillé
...PAT80 je dehydratovaná hovězí bílkovina, která je přirozeně koncentrována minimálně na 80 %, což umožňuje obohatit vaše přípravy o hovězí bílkoviny a posílit chuť "maso/vařené hovězí", což zvyšuje atraktivitu. Její obsah tuku zajišťuje dobrou stabilitu granulí (uzavření jemných částic).
Portfolio (17)
Francie, Auxerre
...bisoní dušené maso, hamburger, hovězí ocas na rajčatech, quiche s krvavým pudinkem a jablky, steak s hranolkami Vinifikace Techniky vinifikace v Domaine kombinují nejmodernější procesy a respekt k určité tradici Bordeaux. Fermentace probíhá v termoregulačních nerezových tancích Balení: Karton 6 lahví po 50cl Domaine: Les Grands Châteaux de France Appellation: Cadillac-Côtes de Bordeaux Ročník: 2001 Odrůda: Sémillon Pěstování: Řízené Label: Appellation d'Origine Contrôlée Reference: Zlatá medaile...
Portfolio (190)
Ukrajina, Kharkiv
... vychutnat si lahodné, výrazně chutnající jídlo! ▪ Chutná dobře s jakýmkoli masem: drůbež (kuřecí, krůtí, kachní), vepřové, hovězí, jehněčí. ▪ Uvařte to jakýmkoli způsobem! Smažte na pánvi, vařte v mikrovlnce, pečte v troubě, smažte na otevřeném ohni, grilujte. ▪ Grilovací a BBQ koření lze používat po celý rok s jakýmikoli druhy masa připravenými jakýmkoli způsobem!
Portfolio (10)
Francie, Levallois Perret
...Bazalka se používá jako aromatická bylina, aby dodala vašim pokrmům více chuti a svěžesti, a možnosti jejího využití jsou nekonečné. Použití bazalky v kuchyni: Její citronová vůně je lahodná, když je kombinována s těstovinami. Dobře se kombinuje s rybami, jako je rudý ryb, ančovičky a měkkýši. Ozdobí červené i bílé maso, jako je kuřecí a hovězí … Bazalka ochucuje pokrmy na bázi rajčat: rajčatové...
Portfolio (28)
Německo, Hamburg
...Podle chuti a množství pokrmu stačí už jen špetka masového extraktu. Hovězí výtažek byl vynalezen německým chemikem Justusem von Liebigem (1803-1873), aby využil přebytek masa v Uruguayi a Argentině. Justus von Liebig vyvinul postup, který umožnil získat extrakt z nevyužitého svalového masa, ve kterém zůstaly zachovány nejcennější živiny. Liebigův masový extrakt je dnes tajným tipem profesionálních i domácích kuchařů. Někteří...
Portfolio (14)

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play